Къде принадлежа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Къде принадлежа?
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 1473 пъти
Здравейте, хора!
Искам да споделя проблем, или по-скоро мисъл, която ме измъчва от известно време. Най-вероятно има още много такива, които се чувстват като мен.
Аз съм обикновен човек със съвсем обикновен живот. На 19 години съм, ако това има значение. Имам страхотно семейство и приятели, забавлявам се и т. н., но по някакъв начин се чувствам неразбрана. Постоянно имам чувството, че не съм на място; че не мога да намеря мястото, в което принадлежа и където ще съм истински щастлива; че няма дори един човек, който е като мен, и който има моите интереси (музикални и пр. ). Всъщност има такъв човек, но той е на хиляди километри от мен. Та така... Чувствам се на кръстопът; открила съм себе си и това, което съм, знам къде искам да бъда и в каква среда искам да съм, но не мога да намеря тази пуста среда никъде. Знам, че най-вероятно ще я намеря все някога и някъде, но засега още не съм.
Просто исках да споделя така наречените си мъки :D и благодаря на всички, които отделиха внимание да ги прочетат. А за тези, които са в моето положение, искам да знаят, че рано или късно ще намерите мястото, където принадлежите. Не си мислете, че е невъзможно. Търсете и ще го намерите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: d85e6d0f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   НЕ си единствена мила! Аз винаги съм бил така сред хора винаги съм още по самотен и неразбран отколкто сам и аз търся точните хора с които да споделям, прекрасни моменти болка тъга всичко но истината е е съм попадал на лицемери мошенници и понякога смятам дори че ми е по комфорно да съм сам. Красив възпитан и готин съм събирам очите на хората но неуспяват да ме грабнат хората освен семейството което е най-важно!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1701ffb3e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Един съвет от мен може ли?
Ако някога ти се открие възможност да си в друга среда, а не в тази, която ти искаш да бъдеш. И ако тази друга среда е добра и се вижда, че ще имаш добър живот - не влизай в тази среда. Продължавай да си търсиш своята и когато я намериш - там се настани. Защото иначе няма да бъдеш щастлива, както аз не съм.
Мечтаех да се омъжа за мъж, който обича да пътува и да ходи за риба примерно, да е сред природата. Но срещнах прекрасен мъж, който след години брак не ме е разочаровал -много е мил, помага ми в домакинството и ме обича безкрайно. НО Е ДОМОШАР, изобщо не обича да пътува. Тогава се омъжих за него, защото е свестен, но сега не съм щастлива, защото не това е моята среда, не е това моят живот - да стоя у дома и зиме, и лете, и есен, и всеки ден заедно с него разбира се.
Пожелавам ти успех! :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e2f151f202
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   За нищо, и ние ти благодарим

Ж, 16

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 59178dd468
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти питаш и сама си отговаряш. Сигурно болшинството от хората си задават този въпрос под една или друга форма. Чудят се дали трябва да са с тези приятели, дали трябва да са с този партньор в живота, дали трябва да са на тази работа, дали трябва да се занимават с това или онова през свободното си време. Няма еднозначен отговор.

А и животът е всичко онова, което ни се случва докато правим планове за бъдещето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker