Историята на една глупачка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Историята на една глупачка
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2986 пъти
Пиша това в доста нетрезво състояние, моля да ме извините. Нямам нужда от съвети нито от упреци. Едно момиче на 28, без амбиция вече и без късмет, останала в дебрите на неизвестността. Отчаяна, изгубена и мъртва отвътре. С дъгогодишният ми приятел се разделихме... накратко-той ми изневери. Влюбих се адски силно в друг-мой приятел, събеседник отдушник-всичко. Обичах го и още го обичам. Поредният глупак, който е обвързан. Макар, че знам колко е нередно и колко пъти се опитвах да прекъсна отношенията си с него, онова тъпо чувство наречено любов не ми го позволи, разума при мен не надделя. Той ми казваше, че ме обича, че ще я остави, че не иска друга освен мен... уви вече една година се лутам между това, което ми е обещал и само лъжа след лъжа. А аз глупачката вярвах, съсипана и нещастна. Обмислям да сложа край на всичко това, на онова жалко съществуване, на мечтата че някога ще бъда щастлива. Много боли, адски, зверски.... не мога повече. Незнам и защо пиша всичко това, моля се на чудо всеки ден, но чудото ме подминава. Нещастна съм, не ми се живее....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9c273c470a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Моля те, не говори така : )

Ужасно е, но това не е краят. Не похвално това, че си му съдействала в изневярата, но си била влюбена, объркана и отчаяна. Ще си намериш любовта, просто я търси повече. Не се разстройвай толкова.

Моля те, не си посягай на живота : )

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7acaa66765
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   "Обмислям да сложа край на всичко това, на онова жалко съществуване, на мечтата че някога ще бъда щастлива."
Разбира се, че ще сложиш край на всичко това, не сложиш ли точка, няма как да започнеш ново изречение! Само на мечтите си никога не слагай край, ще изгрее слънце и на твоята улица, но трябва да му позволиш - отчаянието е път без изход! Млада си още, а сега вече имаш и опит - само си повярвай!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5119818430
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   По-добре изтрезней и отново излей чувствата си!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ab2c75739e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   глупости... никакъв край няма да сложиш, ще продължиш да се бориш и да живееш, то, щастието не идва само, ще си изживееш мъката и напред, ама че си глупачка, наистина... я бъди силна...

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0ce965ac73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мила, като момиче правило опит за самоубийство след раздяла, мога да ти кажа, че знам добре колко много боли, но същото така знам, че след ноща винаги идва нов ден! Ако сега ти се плаче, плачи, ако искаш да си сама, бъди сама... просто остави на цялата болка да излезе от теб и после нещата ще тръгнат в правилната посока. Няма да стане за ден или два, трябваше ми почти година да изляза от ада, но го направих и излязох от там дори по-силна от преди! За това ако имаш нужда да страдаш, страдай и ще видиш как болката ще намалее с времето!

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a6b6e48008
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Абе момиче я се стегни. Ей много се ядосвам така като чета - млади хора и айдеее предаваме се. Я малко по-ведро. Аз съм на 27 години, преди 2- 3 години ми предложиха страхотна работа в голям фрад, отказах за да бъда с приятеля си. Няколко дни след като отказах, разбрах, че той си има паралелна връзка. Е останах без работа и без приятел. И нито за миг не ми се е искало да умра, камо ли пък сама да си причиня подобно нещо. Боли защото си се вглъбила сега в това, като направих вде крачки настрани, ще осъзнаеш, че да наистина боли по деволите, но няма да умреш от болка. Ставаш, изтупваш се и продължаваш. Такъв е живота. И вече като се изтупаш и свежнеш, ще видиш, че около тебе има хиляди неща и хора, които си струват.
А този сладур, който те разиграва (казвам разиграва, защото ако той искаше да бъде с теб, начини бол) очевидно може и още две години да се чуди, какво желае. Затава, сядаш, изясняваш си ти какво желаеш и работиш по въпроса. И да трудно е. Никой, никъде не казал, че е лесно.
lo

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 35459e4c5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти не си никакво "момиченце", а и по начина по който пишеш много добре се вижа че избщо не си и "пияна". Ти си един от тези които влизат в сайта за да го разводняват, и по този начин до известна степен да го контролират. Трябва да знаеш че този филм вече не го прожектират. Вие мже да се опитвате да лъжете и мамите хората, но това е само докато ви усетят. Хората тука може да бяха наивни, но не и прости. Сега само децата все още ви се хващат на въдицата, но скоро и те ще спрат да ви вярват, защото вие сами се компрометирате. С вашата арогантност си помислихте че сте невидими.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2582308e3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А къде ти беше оня разум, за който споменаваш, когато се хвана с обвързан? Я сега бегом марш към първата книжарница и си купи новата книга на Калин Терзийски. Може и да поумнееш малко.
Иначе... ще ти мине, споко. Аз колко пъти съм си мислила, че умирам и че искам да изчезна... бедна ти е фантазията. Всичко се преживява. И всичко се връща

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 284f743fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката:
Благодаря ви за съветите, под каквато и форма да са те-високо ценени са. За съжаление, само и единствено човек знае какво му е отвътре. Номер 7-де да беше измислица всичко това и де да бях някой друг, но не съм. Всичко е истина и реших просто да споделя. До номер 8-прав/а си така е акъла ми беше другаде, но любовта и чувствата са сложно нещо и минават страшно бавно поне при мен. И колкото и да ме е наранил и наранява, аз все още го обичам. Благодаря на всеки, който е решил да даде съвета си.... помага малко или много.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: adf1c9888a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Хора не се подигравайте, това са човешки съдби, всеки е тук за да сподели и да му олекне, бъдете хора не простаци. Момичето има проблем, за съжаление мила си попаднала на поредният използвач. Кърлеж, извлича най-доброто от теб и после те зарязва защото не му стиска. Сигурно те е обичал и обича за да е с теб 12 месеца едва ли си му била безразлична или е било голо чу.. не. Но... това са мъже, които нямат задръжки и не виждат колко могат да наранят човека срещу него със собственото си малодушие. И аз бях така преди години, с тази разлика, че загубих 3 години с обвързан. Лъга ме колкото щеш. Ама на-любов. И за какво, изхабих си нервите и чувствата, а той си остана във връзката че мисля че се и ожени после. Не и е верен и до сега разбира се, постоянно чувам че излизал с някви ама еднодневки. Няма смисал да се мъчиш. Преживей го, поплачи и се съвземи и най-хубавото ще дойде само. Успех и без мисли за край на живота... това е най-лесното решение, а живота е само един. Цени го, макар и да е труден

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker