Всъщност реално няма изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121358)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всъщност реално няма изневяра
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2742 пъти
Здравейте,
реших да пиша тук, защото няма с кого да споделя и всичко това ми тежи ужасно много. Чувствам се като препълнено буре с барут, което ще избухне всеки момент. Женени сме със съпруга ми от 12 години. Никога не сме били особено сексуално активни - само в началото на брака ни. После решихме да създаваме поколение, което обаче не се получи 7 години и постепенно от нормални сексуалните отношения помежду ни се превърнаха в сношения по график, според овулацията, в определена поза, за да не изтича спермата навън, даже се наложи той да взима Виагра, защото просто очевидно сексът по график не беше за него. После спряхме изобщо да правим секс... Забременях ин витро преди 3, 5 години и всъщност от около 4 не сме правили изобщо секс. Първите 2 години след раждането на детето изобщо не ми беше до секс, имах толкова грижи и бях толкова изморена... Напоследък обаче усещам, че това все повече ми липсва.... И стигнах до момента с изневярата... Всъщност физически такава няма, обаче нали всички казват, че всъщност първо изневярата е в ума. Опитах различни начини, за да не изневеря. Купих си вибратор, фантазирах си... После се влюбих в шефа на съпруга си. Представям си непрекъснато, че съм с него, мисля, че и той не е безразличен към мен. Не искам да изневеря, най-вероятно няма да го направя, но сексът наистина ми липсва... Съпругът ми е страхотен човек, много е грижлив, внимателен, грижи се за нас, не искам да го наряня, не искам да се разделяма. Как да продължа да живея по този начин обаче?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 99741cdc9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей историята ти е доста често срещана в повечето случай рутината на живота прави това с брака. Моят съвет е не изневерявай. Опитай се да върнеш страстта помежду ви облечи си секси бельо или влез при него докато е под душа. Ако това не помогне поговорете. Направи всичко възможно да оправиш нещата със съпруга си не само заради вас но и заради децата ви. Относно вибраторът няма нищо лошо в това напротив използвай го за да утолиш сексоалното желание. Пожелавам ти успех и дано всичко се оправи!!!
от Lady

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6bf1198cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   здравейте искама да споделя че:
Aз съм на 18 год имам сериозна връзка вече близо 2 години и полвина
и днис се целувах с едно момче което познавам още от старото уч-ще в което учехме той е по-малък от мен с 1година
но сега е станал много по хубав и ме разбира.
Питам се дали направих грешка като се целунахме или просто това е нещо нормално
преди да се целунем не ми правеше впечатлени дали е във фейсбук или пък в скайпа а от целувката започнах да влизам във фейса или скайпа само да видя дали той е там или дали ще ми пише .
Аз не чувствам че го харесвам или пък може би това да е Човека !!!
с него се чувствам добре и забравям всичко около мен
Ако можете ми дай съвет

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 963a2a64c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Говори със съпруга си бре. Кажи му, че искаш да те опъва по-често. Ок, може и да не използваш думата "опъва", но вулгарността понякога помага.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1c8dc5c830
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми, като мъж мога да ти предложа едно изключително просто решение - утре го скъсай от секс... жена си. Няма мъж, който да не го иска... Просто му го припомни : )

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2a0a27d209
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Aз пък кaто женa съм ЗA съветa нa N4;)))

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: db7f85b578
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   нещата отиват към изневяра... какво от това, направи го, за да се почустваш жена, бъди обичана и сексуално удовлетворена от мъж който те желае, хич да не ти пука... иначе ще се тормозиш, а живота е толкова кратък... успех

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3331dd8a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   А значи не съм единствената! И аз съм така. В последния месец 2 пъти правихме секс, истинско чудо, при положение, че него бяхме правили от година, но не ме питай какви титанични усилия ми костваше да го замъкна в леглото. Да не говорим, че и в двата случая не се получи нищо. В смисъм той свърши за 1-2 мин, а аз после си успокоявах нервите с вибратора. Гадост!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8d2b467a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   То затова и не го правите редовно - партньора ви си е изяснил, че не може да си върши работата и за да не ви опъва нервите, просто избягва да се захваща. До колко вашите действия са най-адекватни. Полагате ли усилия да предизвикате "втори рунд"? Ако - да, колко време сте склонни да се трудите над него? Не е нужно да ми отговаряте - замислете се за себе си. Аз самият съм в положението на половинките ви. Нещо се повредих с времето... И все пак полагам максимални усилия да довеждам работата до край, когато се захвана. Знам какво възнася моята до седмото небе - орална със почти груба стимулация на "G"-точката. Действа винаги. Е, понякога се носи по облаците повече време, та чак ми се схващат пръстите и муцуната, но се трудя до край. После мога да си свършвам "колкото си искам" бързо... и където си искам. Защо го правя. Ами такава си ми е натурата - да изпълнявам задълженията си, да довеждам нещата до край. Друг е въпроса с какво желание... Когато прави нещо по задължение, човек не натиска да го прави всеки ден... Тук ще ви попитам: как сте навити на такова обслужване? Как ви звучи да ви оправят по приятен за вас начин, но като задължение? Опитайте се да си представите обратното: Нещо става с вас, с вашето здраве... и на вас най-малкото не ви е до секс. Какво ще направите за партньора си??? Ще го обслужвате ли по какъвто и да е начин понеже той има нужда от това, ще го оставите да си хване любовница, може би сама ще му го предложите или направо ще искате да се разведете, за да може поне той да продължи живота си пълноценно?
Мъжете ви ревнуват ли ви? Дали пък нямат нищо против вие някъде да "мръдвате"? Ако разберете, че е така, дали ще си намерите лесно мъж за целта?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1f867df922
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много ме кефите - една се съмнява дали приятелят й не я "използвал само за секс", съответно "не му пуска" по тази причина. Друга се чуди как да не изневери на мъжа си, понеже хич не му дремело за нея... Проблеми на възрастта! Угодия няма! Веднъж дяволът е прекалено черен, друг път е прекалено рогат, но все причината е някъде там- извън вас, в мъжете.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4e53278bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката - до 10 - ами така е, различни хора, различни проблеми и естествено нещата никога не са само черни или бели. В тоя смисъл, коментара ти е безсмислен, това всички го знаем! Според мен и всички ние които пишем тук с проблемите си имаме вече решение дълбоко в себе си! Друго е обаче като го чуеш от някого, не мислиш вече, че си най-грешния, най-смотания или пък единствения с подобни проблеми!

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e01af7a7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Браво на №9. От толкова време чета тук истории от този род. Жени и мъже тук се оплакват от липса на секс. Други се хвалят че прават всеки ден и прочие. Да така е някой хора с времето се повреждат и трябва да проявяваме разбиране и търпение. Да без секс е лошо, но и с разни изневяри да не би да е по-хубаво.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 17665b2a16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Първо, не те ли плющи, значи ТОЙ вече си ИМА любовница, и то отдавна. Всеки мъж му се плющи, върти го, сучи го, това е ОСНОВНИЯ двигател на мъжа - сексуалното желание. Чак после идва желанието за успех. Така че не бъди много гузна, ако му изневериш.

Второ, добрата новина - грижовен ли е с теб, значи те ОБИЧА. Може и да има любовница, но може да е по навик, може да е само за СЕКС.

Какво да направиш: Най-важното, вкарай сексуалността в живота ви обратно. Забележи какви жени харесва, какво и пак, закачай го, и после се дърпай, да го палиш.

Ако случайно си надебеляла - ОТСЛАБНИ! Мъжете трудно харесват дебели жени, има стотици диети, препоръчвам ти отслабване с вода, най е лесно. Може и малко със спорт да се занимаваш, малко разлики във външния вид, да усети разлика.

Ако горните не помагат - опитай се да го накараш да ревнува, но НЕ прекалявай. Ако някой мъж те е заглеждал, нека мъжът ти забележи, нека да се подразни, но НЕ ПРЕКАЛЯВАЙ с това.

Това ти стига за начало.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker