Приятелят ми е комплексиран - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121260)
 Любов и изневяра (29726)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18544)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми е комплексиран
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 3905 пъти
Привет! Обръщам се към вас с молба за съвет. Бих искала да помогна на приятеля си, който според мен има проблем със самочувствието.
От известно време забелязвам, че мъжа, в който съм влюбена всячески се опитва да повдига самочувствието си. До тук нищо лошо- проблемът идва от там, че започна да търси вниманието на други жени, за да се почувства мъж и да "погали" егото си, въпреки че давам всичко възможно от себе си за да е добре и никога не съм го лишавала от нищо. Чувствам се зле и мисля, че може би част от вината се крие в мен.
Моля ви, помогнете ми, не ми се е случвало до сега и не зная как да постъпя. Момичета, изпадали ли сте някога в такава ситуация? Момчета, вие имали ли сте подобен проблем? Това нормално ли е? Какво мога да направя, за да повдигна самочувствието му? Бих се радвала да прочета съветите и мненията ви. Благодаря сърдечно!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0c6efea781
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хубаво е, че си се запитала дали може и ти да имаш някаква вина - не всички хора са склонни да го направят.
По темата - причините за неговите комплекси може да са най-различни, свързани с работата и заплащането, което получава, или пък ако смята, че не се вписва в общоприетата представа за "мъжественост", от информацията, която си дала, няма как да се каже със сигурност. Дали е "нормално" - смятам, че да, случва се при много хора, лошо е, ако поведението му стане неуважително спрямо теб. Има вариант да поговорите открито, но не се знае как би реагирал той, ти го познаваш най-добре. Не казваш и на колко е години и в какъв етап от живота си, това може да е от значение. Въобще мисля, че за да получиш по-адекватни мнения, трябва да дадеш повече информация.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2ff147ad2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От Авторката
Благодара за адекватното мнение! Приятелят ми е на 20 години

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7b9e53f9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Номер 1 ти каза всичко, което трябва да знаеш!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ccaaa6418d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Инфото е много оскъдно. Няма как да добием представа в какво точно е проблема. Тънка работа е тая. Тънка и много деликатна. Внимавай! Да не ревеш после от прекаленото му самочувствие!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 36b237247b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   На колко години е?

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 85f0fe6baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ако ти си една от първите му приятелки е напълно възможно да се случи така. Аз бях така с моя бивш (господи, само като си го помисля и ми се гади). Той беше човек без никакво самочувствие и когато се намесих в живота му, точно така стана. Не стигаше това което правя, никога сякаш не стигаше. Например, бяхме правили секс няколко пъти през седмицата. В мига, в който се прибрах у дома, той е мастурбирал пред компютъра си. Няма лошо, но по този начин ти избива желанието. Направила си всичко, за да го осъщастливиш, но... Такъв тип мъже реват много. Няма да ти остане време да бъдеш ти жената. Вниманието на други жени е много важно в този етап, защото след като е намерил твоето одобрение, значи може да получи всяко друго. Това е от моя опит с тоя...

А сега забрави какво ти казах. Седни и поговори открито с него. Не позволявай чрез емоциите си да те манипулира... Това е грешка. Опитай да поставиш нещата в сериозния му аспект и да изясниш нещата. Колкото повече протакваш, толкова повече ще се ядеш отвътре.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2526f53d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си мисля, че проблемът на приятеля ти е в самочувствието му. Проблемът му е във възрастта - не бих казал, че всички момчета на тази възраст са такива, но болшинството нямат идея как да живеят живота си, какво очакват от приятелката си, от околните. Твоят приятел те е спечелил по някакъв начин, мисли си, че си му вече в кърпа вързана и сега погледът му е насочен към нови завоевания, иска да си поживее, да опита от възможно най-много плодове, както се казва "взел си е петте пари" от вашата връзка. Не искам да те отчайвам, но ми се струва, че нямаш много полезни ходове, просто възрастта му е такава, че той не желае трайно обвързване и ти не можеш да му помогнеш по никакъв начин при това положение. Не се отчайвай, а се опитай да не хлътваш прекомерно, опитай се да запазиш своето самочувствие и се изнасяй докато е време. Знам, че мнението ми няма да ти хареса, но не си длъжна да се съобразяваш с него, постъпи както намериш за добре, но имай едно на ум!
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7086b105c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   "Мъж" който си повдига самочувствието с женско внимание???? ... той е още хлапе. На 20 не можеш да очакваш да е мъж. Както казаха и някои в предните коментари, трябват подробности за да се прецени горе- долу адекватно ситуацията.

М41

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2ff147ad2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   от авторката: Приввет! Благодаря много на всички за полезните съвети и по-особено на номер 6. Мисля, че ситуациите, в които сме изпадали са доста сходни и мнението Ви по моя проблем ще ми бъде от полза. Хубав ден! :)))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker