Причините за изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Причините за изневяра
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 4376 пъти
Уважаеми, моля споделете кои са най-честите причини които ви подтикват към изневяра? Опитахте ли да намерите решение на проблемите ако е имало такива? Опитахте ли да разговоряте откровенно с партньорите си? Успяхте ли да преодолеете проблемите и как?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7a25906535
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   За мен главната причина за изневярата е страхът да се изправиш сам срещу проблемите си, изневярата е един вид бягство от реалността, тук не ти харесва, но и ти липсва смелост да затвориш една страница от живота си и да отвориш нова, предпочиташ да пиеш мляко от две крави, но не се замисляш каква цена плащаш, аз не бих могъл вечно да се крия, да шикалкавя, да играя роля - по тази логика си мисля, че изневярата е за слаби хора, силните намират решение на проблемите си.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3f578c5a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Това е сигурно хилядната такава тема...
Причините за изневяра могат да са много:
- липса на силни чувства (или на каквито и да е чувства)
- липса на емоция във връзката
- липса на разбиране и комуникация
- недостатъчни или некачествени сексуални контакти между партньорите
- и не на последно място, единият (или двамата) от партньорите да е патологичен кръшкач, който не може да поддържа моногамна връзка
При всеки един от случайте изневярата обикновено е последното нещо, което се случва. Винаги има ножество знаци, че нещата не вървят. Ако партньорите имат акъл в главата си винаги се опитват да изгладят нещата с разговори. Понякога се получава, понякога не. Когато не се получи е по-добре връзката да бъде прекратена и да не се стига до изневяра. Но поради някаква причина хората, които прекратяват "ужасната" си връзката са много малко. В повечето случаи си седят на "два стола". Единият "стол" е сигурността на връзката и на постоянния партньор. Другият "стол" е емоцията, страстта.
Най-важното е да се разговаря много и за всичко с партньора. Да се споделят чувствата, мислите, притесненията, емоциите, за да се чувстват двамата свързани на емоционално и психическо ниво. В противен случай винаги се проявява неудовлетвореност, което с течение на времето става пагубно за връзката.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 61486df114
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Номер 1 много пълно и качествено е обхванал темата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f0b0456af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според мен зависи от периода, в който се намираш, възрастта, социалните условия. Човек може да изневери просто защото се е поддал на момента емоция. Може да изневери ако е обиден и наранен и нещо перманентно му липсва във връзката. Много хора изневеряват за да си повдигнат самочувствието, един вид да покажат, че те "командват парада" и да се почувстват харесвани и желани. Иначе съм съгласна и с номер 2.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 61486df114
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От номер 3

исках да кажа номер 2, въпреки че и номер 1 е прав на 90%

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 35370b71a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изневярата се случва, когато връзката е изчерпана в определен аспект - може да е едно нещо, но най-често са няколко неща. Когато връзката е в застой и са правени опити, тя да да стане отново такава, че и двамата партньори да се чувстват добре заедно, но не се получава е по-честно двамата да се разделят. Има двойки, в които си изневеряват заради секса единствено - нова емоция на физическо ниво. Нищо повече. Хората са различни, изневеряват поради различни причини, които все пак биха могли да бъдат сведени до няколко. Ама на финала не се оказва толкова просто, може би естествено, но не и просто и повечето изневеряващи не успяват да поддържат оптимално основната връзка, камо ли другата. И нещата си се разпадат, дори и да останат заедно поради други причини. Абе аз съм стигала да извода, че ако съществува любов между двама е много трудно, направо невъзможно да се появи трети. Това е. Всички останали разсъждения -защо, как, едното няма нищо общо с другото и т. н са само замазване на истинската причина - изневерявам, защото не обичам или не се чувствам обичан/а

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 715f387a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Изневеряват само слабохарактерните,емоционално нестабилните консуматорите във връзката. Живота е комедия за мислещите и трагедия за чувстващите. Жан дъо Лабрюйер

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7b09963d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Изневярата в повечето случаи няма нищо общо с общи приказки като "липса на разбиране/любов/разговори/страст/смелост и т. н. бла бла"
Причината е една - необремененост (бягане от обремененост). Хората не обичат нещо да им тежи, вкл. други хора.
В началото се харесват, нищо на никого не тежи, всичко е прекрасно - след време много неща у другия ти тежат и едва издържаш, намираш си нов, който не ти тежи (точно защото е нов) и т. н. Няма оправия, това е положението. Само ако извадиш див късмет и намериш някой точно като теб, може и да не си тежите, ама знае ли човек, тогава някой може да писне, че пък му е скучно.
Сигурно има двойки, които през целия си живот не са си изневерявали, но това е станало с цената на огромни компромиси, сдържане, терзаене "струваше ли си/защо не си поживях по-добре" и т. н.
Всеки да си смята съотношението цена/полза.
_Az_

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 83375a2e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жена ми не ми е пускала като хората 3 г. Всеки път става скандал, когато повдигна въпроса. Пробвах с говорене, с романтика, с караници, с какво ли не. Ама НЕ СТАВА НИЩО, разбери... До момента не съм изневерявал, а ми е адски трудно. По цял ден ходя надървен, а топките ми ще се пръснат. Като видя някоя мацка, направо ще ми се пръсне *уя от ерекция. Тялото си иска своето и това е. Чикия, чикия, ама до кога? То не е ли да си легнеш с жена да ти таковам и чикиите.

Всичко е ок иначе - любов, уважение, всичко. Ако не беше, отдавна да съм изневрил. Това е причината да не изневерявам. Ама вече не издържам, направо не се трае.

Та не смеем да се разделим, защото много се обичаме. Не смея и да и изневеря, защото съм против изневярата. Но и така не се издържа вече. Тя стана асексуална, не иска да ходи на сексолог дори, в същото време аз имам нужда от ежедневен секс, че и по няколко пъти на ден, а получавам такъв веднъж седмично и то насила. Започвам да се замислям вече, че изневярата е някакво решение. Не знам. Ти кажи. Кое е най-правилното според теб? Ако има решение, целия съм в слух.

Страдам душевно (не се чувствам желан) и физически. Понякога си мисля, де да го нямах това либидо, всичко щеше да е много по-лесно. Дори мислех да взимам хапчета, за да ми изчезне либидото, но имат много странични ефекти и се отказах. Като чета тука по темите колко жени се оплакват, че мъжете им не им обръщат внимание, направо ми се плаче. Де да имах такава жена, която да иска ежедневно, щях да съм най-щастливия. Съзнавам, че 90% от мъжете на моето място отдавна да са изневерили.

За да не пускам отделна тема, ще съм много благодарен да ми дадете някакъв съвет, въпреки че едва ли някой може да ми помогне.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ad7a93e906
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Има още една причина, поради която мъжете изневеряват. Нарича се МЪЖКА МЕНОПАУЗА. Като влезнат там мъжете, откачат, хормоните ги удрят у главата, по-зле и от пубертета и сами не знаят какво правят и какво искат. Нали сте карали пубертет, знаете какво е - трудна възраст. Е, че това при мъжете е на н-та степен.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b13c3990ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Изневярата е егоистичен акт, с който изневеряващия задоволява своите потребности и наранява човека на когото изневерява. Нищо не оправдава изневярата. Причината е страха от това да оставиш старото и да потърсиш новото.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: bf952e6270
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

13.   Номер 1, 2 и 7 обобщават основните характеристики на изневярата. Браво. Само мога да допълня номер 7, че освен любов трябва да има и привличане. Любов Привличане = Щастие (т. е. без изневяра) - това е формулата:). Има случаи, при които има голяма любов, но привличането е изчезнало (уточнявам не страстта, а привличането, защото страстта отслабва с времето, което е нормално). Аз например бях лудо влюбена в съпруга си. Сега го обичам, както обичам себе си - много силно. Но през последните години той се занемари ужасно и сега е една буца лой, която въобще не ме привлича. Аз разбира се го привличам (както и доста други мъже, но не съм се поддала, заради любовта). Все пак не мога да си изключа сетивата и да легна с него. Просто не мога да се насиля и заради това се чувствам нещастна и неудовлетворена, въпреки, че го обичам от цялото си сърце. Но не знам до кога ще издържа така. От 11г. сме заедно и вече 7 г. аз съм неудовлетворена. Превърнах се в монахиня, която живее с монах.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f5e65f7434
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   аз за малко да изневеря на жена ми но него направих миналата година много се карахме с жена ми заради един мъж нейн колега с когото ходеха да пият кафе и тогава и се промени отношението към мен и имах основание да мисля че ми изневерява имахме два големи скандала изгоних я от къщи но така или иначе не се разделихме оправихме си отношенията. Реших да изневеря за да и го върна намерих и с кого-една колежка но него направих защото с жена ми сме си оправили отношенията -надявам се. А колежката беше много настоятелна и след като не правихме секс сега ми се сърди и не разговаря с мен все едно че ме няма но все пак съм дал шанс на жена ми макар че аз съм потърпевш от направеното от жена ми първо реших да пробвам да поправя нещата и ако няма резултат ще изневерявам поне сега така си мисля

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 20664858d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Нека и аз да разкажа, какво ме подтикна към изневерите.
Ами, колкото и смешно и наивно да ви прозвучи, това бяха изневерите на мъжа ми. Разбрах, че се виждал с бившата си приятелка от време на време, а в последствие засякох еротични sms-и в телефона му от най-различни девойки, а също и кореспонденция по ел. поща и в Скайп.
Опитах да поговорим като големи хора, но той тотално отрече всичко, въпреки, че няколко от sms-ите се получиха на телефона му докато той беше в банята и, след като ги прочетох изчаках да влезе в стаята и му ги показах на дисплея на собствения му телефон. Това, което каза беше :" Е, това е една стара приятелка, която.... така си се закача от време на време на майтап! "... ха ха ха... а конкретния sms гласеше :" Изкушение на плътта, как сте? "
Коментара оставям на вас.
По отношение на така наречените "срещи на кафе" с бившата му ( от вече 3 години ) приятелка имах неоспорими данни, че не са само "на кафе". Просто видях в една от пощите му снимки с доста порнографско съдържание, правени по време на сексуален сеанс с нея от неговия фотоапарат и съответно с дата и час.
Естествено, така и не си призна за това, а се опита да ме убеди, че няма никакви чувства към нея... или към която и да е друга освен към мен: тях ги търсел само за секс... мъжете, видите ли, били такива-можели да обичат само една жена истински ( мен!!!??? ), но да си правят кефа с много други.
Това, което най-много ме вбеси беше, че всичките тези жени бяха меко казано "вампири": коя дебела, коя с мустаци, тази бившата с порно-сесията беше с къси дебели крака, адски грозен целулит и стрии, доста окосмена по краката, седалището и с едни плоски, увиснали до пъпа гърди като на 100 годишна негърка, с някаква никаква прическа на къса и проскубана коса и обратна захапка... ужас. не искам да кажа, че и грозните не заслужават секс, но... като се погледна в огледалото... от където и да погледна.... все не мога да разбера защо го е правил.
На всичкото отгоре моят любим, като физика, не е някакъв супермен-един застаряващ, възнисичък, оплешивяваш и с леко шкембенце сладур. През живота си съм имала много и много по-яки любовници.
Ами... ядоса ме накрая с тези простотии...
И реших и аз да се пооблажа с чуждо, но.... много по-младо, свежо и готино... от него!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 30fced9dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Може ли да се смята за причина например това, че съм на 22 и изглеждам чудесно, на работното си място работя с 300 човека, половината, от които са мъже и почти всички ми се натискат, защото изглеждам много добре, а с мъжа ми не сме правили секс от 6 месеца.
Писна ми все аз да си искам... спрях да искам и ето до къде стигнахме, а на мен ми се иска разбира се.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 76fdd8a459
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Номер 15 виждам, че си откровена и ще те попитам, какво те задържа при този ебльо, защо просто не му намажеш ските и да си гледаш живота, защо изневеряваш вместо да го напуснеш, не те ли е гнус да те лигави (колкото и рядко да е това) след като си сигурна, че преди това е билс тази или онази - аз не бих търпял това, но всеки си има своите основания, ако искаш сподели какви са твоите.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4104173951
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ето ви научно изведена причина за изневярата:
http://intimno.rozali.com/izneviara/nesigurnostta-vodi-do-izneviara.html

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 597d07851a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Изневярата е гадно нещо, но въпреки всичко пак го правят. Такива сме хората, грешници! Дано Бог да ни прости!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: cb628d1988
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Ох че комплексен въпрос Уважаемий!
То си е направо тема за дисертация. Както и да е - имам чуството, че почти всеки отговор и причина са валидни и съответно Истина.
1. Поради това добавям и нещо от моят опит - от Глупост!!
2. Да намеря начин за решаване на проблема / глупоста! - Не, това според мен просто е невъзможно?
3. Разговаряхме и продължаваме/ вече откровенно и за всичко, Но за съжеление след Случката. А то вече е късно и доста безмислено.
4. Относно последният въпрос - вече повече от година след разкриването на „недоразумението„ се „преодоляваме„ с последствията. До сега желаният ефект го няма / поне за мен - тежи ми още.
М44

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: fd4f1a7949
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Моето беше от ревност :D Ревнувах мацката и и изневерих за да и го върна. Повече не бих го направил. Причините за ревност си бяха основателни.

Не само жените са ку*ки - мъжете не падаме по-долу ;)

Бай

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1672df2631
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Виж мненията на Камен по твоят главен въпрос. Има интересна теория относно изневярата. Ще ги намериш тук чрез сподели търсачката с "К Mann"

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 96926fc25b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Номер 21, радвам се че има откровени мъже като теб. Наистина не падате по-долу. Но, малко са тези, които си признават. Благодаря ти за това.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5c540ec9f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Подкрепям н. 21 :). Жените в повечето пъти дават причина за ревност било то под формата на флирт, запознанства, погледни и т. н (без значение дали това става в мрежата или на живо).

Гледайте си приятелите (мъжете) и това е ;).

ЛЮБОВ И САМО ЛЮБОВ!! Стига с тая изневяра.. кому е нужна? Щом нещо не ти допада и имаш проблем. Отиди при половинката си, поговорете и се разберете.

Неудобно ви е да разговаряте за проблема с приятеля/приятелката си, но не ви е неудобно да му/и изневерите? Айде моля ви се ;xx

Разхайтени хора които се предлагат на всеки срещнат само, защото имате проблем с гаджето си!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a174984f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Ето и моята теория:
Влюбваш се в някой, между вас прехвърчат флуиди, химия се лее, купидончета летят и всичко е толкова прекрасно. Но свързвайки се със този човек, ти не се "изключваш". Способността ти да чувстваш, дори и да отслабне, не изчезва, така че просто срещаш някой друг, в който се влюбваш и това е :) Всичко останало са оправдания за "пред тебе си". За да не се чувстваш лош и гаден.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 756fbcb318
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Тази тема ме накара да се замисля върху себе си. Ами аз по принцип не изневерявам. В смисъл, че не търся изрично да свалям, не се обаждам по телефона и т. н. На женските аванси давам любезен игнор. Но все пак понякога се случва да се появи някоя чаровница, която наистина да съумее да ме накара да я пожелая... Е, какво сега - защо да си го отказвам на душата? Но никога не продължава повече от 2-3 пъти, защото никоя никога не е успявала да стъпи и на малкото пръстче на моята. И като общуване и като секс и като всичко. И обикновено си казвам "глей к'во тъпо копеле съм".

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 71678e2e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Номер 26, наистина си "тъпо копеле", но ти прави чест, че си го признаваш. Пожелавам ти никога жена ти да не научи за забежките ти, предполагам сам се досещаш какво ще се случи. Ама какво да говоря, казвал съм го и друг път - болшинството мъже мислят предимно с долната си глава. Виждам, че ти на моменти ползваш и горната - продължавай в същия дух и няма да останеш разочарован!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 218d8d3daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Голяма тема, а дали има малко полза от нея?
Щом ще се отговаря "по принцип" - няма смисъл. А и както вмъкна Nr. 26 - "2-3 пъти" само да се "шмугнеш" в някоя чаровница!!
Ой, ой, ой - Но сам го каза: "глей к'во тъпо копеле съм"!! Без коментар, но те разбирам.
Та според мен - една от причините е собствената ни глупост и девиза - живей сега, а да помислиш може и друг път. Но е вече късно!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e2db2c57ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Абе кога разни целомъдрени мораливковци ще дават акъли и мнения за изневярата? Изневерява се заради тръпката да чукаш чужда пичка, другото са пълни простотии...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e2db2c57ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Питам се авторчето и писалите по темата... сърби ли ги.. боли ли ги... и отговор не намирам!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a8e96bd2e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Писна ми! Писна ми от взръзката!
Нямам чувства! Искам някой друг, но той от мен само секс иска а не искам да съм сама!
глори 18г.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0a45660411
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Причини:
1. Силната вътрешна потребност от смяна на “недостойния” партньор с по-добър
2. Стремежът към новото
3. Отмъщението
4. Презрението към мъжа
5. Протест срещу половото неравенство
Поводи:
1. Изневярата на мъжа
2. Недостатъчно добро изпълняване на съпружеските задължения
3. Продължителното отсъствие на мъжа
4. Неизкореними мании
5. Ревността
6. Отвратителните навици
7. Патриархалността
8. Неспособността на мъжа да има деца
9. Омраза към вашите деца (в това число и от другите бракове)
10. Лошата репутация на съпруга сред вашите приятелки

КАКВОТО И ДА ПРАВИМЕ, ЖЕНИТЕ НИ ЩЕ НИ ИЗНЕВЕРЯТ ;)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 09b20c4a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Аз не разбирам много добре защо физическата изневяра е приравнявана едва ли не към престъпление. И какво като е правил секс с друга? Нали когато аз имам проблем, той зарязва всичко друго и тича да ми помага. Нали когато съм болна, само дето не се разболява и той от тревога и грижи. Нали всяка мисъл му е за това как аз да съм добре. Голяма работа, че е смъкнал на някоя сутиена, за да се забавлява. Изневярата е последното нещо, заради което бих прекратила брака си. Но ако мъжът ми ме предаде, т. е. постави интересите на друга жена над любовта си към мен, тогава раздялата е сигурна.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 311875d59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Напълно съм съгласна с номер 33 и съм дала пълна свобода на съпруга си, а той пък не изневерява. Единственото ми условие е да знам какви ги върши, да ползва кондом, да е дискретен, за да не дискредитира семейството ни, да няма паралелна връзка (с чувства)... отговорът е, че не му било интересно. В началото действително беше ходил на някакъв масаж в Азия с приятели, но не му харесало. Сега ми е спокойно и не се занимавам - има три секретарки, коя от коя по-красиви и го глезят с внимание, но апетитите ги задоволява у дома, а ако случайно пожелае някоя - не съм му родителка да го гоня и пазая, да се оправя, има глава на раменете и тялото си е негово.
Често ми споделя какви жени са му се натискали и са му обръщали внимание - обичат жените да го хранят, не знам защо - носят му бомбони, домашни сладкиши и тем подобни и дори ми ги носи после у дома и си ги хапваме заедно. Няма лошо, когато мъжът е атрактивен да получава внимание, важно е да няма лъжи, както казва 33 - да може да се разчита на него, да си гледа семейството.
Баща ми е бил алкохолик винаги - какво като не е изневерявал. Комшията винаги си е имал любовница, ама децата му задоволени материално, а след училище играеше с тях баскетбол и ни направи на цялата улица баскетболен кош и ни купи топка. Никога няма да го забравим - от всички бащи беше единственият, който ни обръщаше внимание и нещо правише за възпитанието на цялата улица (полицай беше и ни вдъхна и доверие в институциите).
Моят баща какво стори - ПЪЛНО НИЩО.
Затова изобщо не съм гледала такива неща, още в началото казах на мъжа ми, че няма да го гоня и да му звъня през пет минути да се унижавам. Знам му глупавите „прегрешения“ и съм му дала пълна свобода, това е пълнолетен човек - да си решава сам.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 51d602532c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Ако ти изневеряват, не те обичат и не те уважават. Всякакво затваряне на очите е просто интереси, финансови

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker