Сблъсък на два свята - една банална история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сблъсък на два свята - една банална история
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2860 пъти
Има много подобни истории тук, но искам да споделя и моята болка.
Имах връзка с един мъж, в когото съм много влюбена. Той е турчин, а аз съм българка. Но това никога не е давало отражение върху отношенията ни. Истинските проблеми се появиха, когато семействата ни разбраха, че имаме сериозни намерения. Моите ми казват, че мюсюлманите са много ревниви, че ще ме заведе в неговата страна и ще ме заключи някъде. Техните са от Турция и живеят там. Казали са му, че българките сме леки момичета, че спим с кого ли не за пари или просто за удоволствие и че не се знае когато той е в Турция, аз какви ги върша тук. Думите на близките ни дадоха отражение. Аз започнах да му натяквам, че за него съм нищо, а той започна да ревнува. Питаше ме дали не съм си намерила друг, дали все още е единствен и т. н. Имаше повод за съмнения, защото в началото на връзката ни обръщах внимание и на друго момче. Но избрах този, за когото пиша, а не другия, а и до секс не се е стигало с другия, а той е сигурен, че съм му изневерявала. Разделихме се и девет месеца бяхме като напълно непознати. Той поиска пак да се съберем. Аз приех. Отначало всичко вървеше добре, но аз не показвах чувствата си както преди, а родителите отново заеха своята позиция - против. Раздорите пак започнаха и той стигна твърде далеч. В момента е в Истанбул и ми каза, че отишъл на бар с негов приятел и след това отишли в един хотел с три момичета. С тях правили много хубав секс. Много ме заболя и се скарах с него.
В момента е много объркано всичко. Струва ми се, че хем иска да е с мене, хем още си мисли за думите на техните и иска да ме нарани. Но отстрани може би нещата изглеждат различно и може би се е върнал само за да ми отмъсти. Не знам какво да правя. Вие как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1072d4f901
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бягай, бягай колкото можеш по бързо от този човек. Един ден ще съжаляваш, но ще много късно. Турците са отвратителни хора, не съм расист, ксенофоб и т. н., но ще се превърнеш в робиня на майка му, на сестрите му и на него, а ако не си изпълняваш задълженията на робиня тежко ти. Имам приятелка едва се отърва, но не може да вижда детето си. Везеха й го.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d3ed220b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, зарежи го. дори и да е най-най-най-невероятният човек на света, връзката ви е обречена заради роднините ви. Защото сега сте само гаджета, ами я си представи, че се ожените и отидеш да живееш с неговите родители? Та те ще ти почернят живота! Непрекъснато ще те тормозят, ще кроят интриги, ще му говорят глупости за теб... те щом без да те познават могат да говорят, гадости, представи си после какво ще е. А и твоя приятел... хм... ако толкова много държеше на теб нямаше да хукне да ти изневерява при първия възможен повод. Та какво излиза, той може да ходи по барове и да забърсва момичета, а ти едва ли не нямаш право да говориш с друг мъж. На това равностойна връзка ли му се казва? А и доверието, не ти вярва, че не си му изневерила, но вярва на родителите си че всички българки са леки. Кажи ми как ще живееш с някой без доверие? Не, мисля, че просто не е за теб! А и имах приятелка женена за турчин, която замина да живее с него там. Познай. Само няколко месеца след сватбата избяга с писъци! И сега е разведена. Каза, че там не е място за образовани жени. За тях идеалната съпруга е по-ниска от тревата, без мнение, готова да слугува 24 часа... не гледай сериалите! Действителността няма нищо общо! Това си е просто една малко по-напреднала мюсюлманска държава! Да, не е като в Саудитска Арабия, но няма нищо общо с Европа! И съответно за една жена родена в Европа е много трудно да се приспособи.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: df4915e3f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не се занимавай с него. След като вярва повече на родителите си, отколкото на теб, значи имаш проблем. И той няма да отшуми, а ще се задълбочи още повече.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a96650a3f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря за коментарите! Ако се оженим, няма да живеем с техните. Той се изнесе от при тях. Проблемът е, че е спал с тези момичета и ми го заявява в очите. Аз не съм идеална, но той прекали.
авторката

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d17175fba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Напълно подкрепям горните три коментара.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f7af5c2b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ти наистина ли мислиш, че проблема ти е, че е спал с трите момичета? Ако изобщо е!? И ако наистина е - защо ли да ти казва, а? Дали пък не му е бръмнала муха в главата само за да те подразни? И колко иска ти да се чувстваш добре с него щом ти казва това, знаейки че ще те нарани? ...
Мисля обаче, че каквото и да е станало въпросната вечер, ще забравиш много по-бързо това, отколкото ще се примириш с тяхната култура. Не слагам всички под един знаменател, но помни, че културните различия (особено с различни религии) могат да ви унищожат. Особено ако се намесва и родата!
Аз живея с човек от демократична, цивилизована и много по-напреднала държава от България. Далеч сме от моите и неговите близки. Нямаш си и идея с колко неща се сблъскваме заради особености идващи от различните светове, в които сме израстнали. Представям си и ако се намесваха родители и религия!
Мисля, че решението ти да продължиш връзката си с него подлежи на по-сериозно обмисляне, отколкото да си биеш главата за момичетата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 22a852a9b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всички ти казват да се спасяваш от този човек, ти не та не!!!! Ами жени се тогава и си чупи главата... Само другата историа да не е сложих фередже и съм в турси сериал

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f8f8d5e48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Момиче, мюсулманската и християнската култура са две много различни и напълно несъвместими неща. Сама виждаш, че още от сега, имате толкова проблеми и от двете страни. Опитай се да си представиш какво ще е след, ако решите и се ожените. Нещата неменуемо ще се влошат многократно и на края ще се разведете. Ако това стане преди да имате деца, няма да е толкова зле, но ако имате, тогава ще започнат истинските проблеми и както винаги децата са тези които ще страдат най много. Запмни че любовта минава и заминава - остават само последиците, с които трябва да живееш до края на живота си. Мюсулманската религия е най нетолерантната спрямо жените религия. При тях жената е втора каса човек и за това помисли си дали ще можеш да живееш така. Ти си решавай.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: de9a7848d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Щом се влияе от другите, значи любовта му към теб не е достатъчно силна, за да си струва да си губиш времето с него. Това с изневярата е признак на слабост. А на теб слаб мъж, с който да създадеш поколение, предполагам, че не ти трябва!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1072d4f901
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От № 1. Няма значение, че се е изнесъл за тях семейството е свещено. При първа възможност ще се върне при тях. Разбери ожените ли се край с живота ти. Сама си прецени, но има много жени които са съжалявали. А това, че ти го заявява в очите доказва, че той доминира над теб и не му пука за теб. Пак ти казвам ожените ли се край с теб.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9080fc2b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Въобще не си струва да си с този мъж. И като гледам тези 3-те туркини-те милите въобще не си лягат с първия срещнат та седали техните да обиждат нашите момичета.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b291e15775
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз съм авторката. Отново ви благодаря за коментарите. Писах в предния пост за трите момичета, понеже те сигурно спят с кой ли не и той е бил с тях, а не с мен, която обичам само него. И седнал да ми разправя колко хубаво било и как направо се изморил от секс. Не че не му пука, той го иска. Иска да ме нарани умишлено, понеже е убеден, че изневерявам. И наистина е бил с тях. Отбележил се е на профила си от някакъв хотел, за да разберат всички, че е бил там. Просто нямам думи вече.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9b3653455c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   ДО 1

Това ми е любимото - еди кои си са еди какви си. После някой от тези еди кои си да ходи да ти обяснява, че не е еди какъв си.

Като ти излезе име, че сестра ти е курва, дурма обяснявай, че нямаш сестра.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a9629daf03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   разкарай го намери си българин за мъж и край на проблемите от този род иначе туркините от българия не са по-далеч от българките един дол дренки като им се усмихнеш и им кажеш нещо хубаво и са готови за секс

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4b41327c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Възхищавам се колко умни хора има тук! Какви умни съвети са ти дали! Подписвам се под всяка дума и бих ти казала абсолютно същото. Но виждам, че от нашите думи няма смисъл. Като всеки влюбен, и ти си мислиш, че светът се е наговорил срещу любовта ви и никой не я разбира. Хората ти казват да бягаш и да не се обръщаш, тя пак за женене приказва. На такива като теб не може да се помогне. Просто трябва да си счупят главата. И после реват по форумите.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1072d4f901
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   http://spodeli.net/4/story-7362.html - тук е споделено за арабите има малко и за турците. Между тях в културен, религиозен и всякакъв друг аспект няма разлика.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker