Как приятелството се превърна в любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как приятелството се превърна в любов
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 3857 пъти
Здравейте , пиша тук защото искам да споделя с някого.
Дори точноне не знам как да започна... От бившия ми клас имаше едно момче , което не забелязвах, но с течение на времето малко се сближихме, но той си имаше една най-добра приятелка,също от нашия клас. Те си пишеха целувки и др. Аз започнах да ревнувам много и не осъзнавах ,че започвам да се влюбвам той казваше, че и аз съм му добра приятелка, но на нея държеше много повече. След това в училище се наложи да седиме заедно с него и аз бях много щастлива. От тогава станахме още по-добри приятели, а той се скара с нея ...научи едни неща за нея и така. Аз чаках с нетърпение да подя на училище само заради него. А той ме дразнеше постоянно,закачаше се, не се местеше,седеше винаги с мен,правеше ми комплименти пишехме си почти всеки ден,аз съм много срамежлива , и все чаках той да ми пише първи ;мои приятелки ми казваха ,че много си подхождаме,че смятат,че той ме харесва , съдейки по неговото държание ,аз отричах . И така , аз постоянно си мисля за него . Дойде края на годината ,изпитите,кандидатствахме с него в едно училище,но в различни паралелки.

Не исках да се разделяме. През цялото лято не не ми излезе от мислите. Много го обичам ,влюбена съм в него , не искам,забранявам си да мисля за него,но не става. Цяло лято не се засякохме никъде,нито си писахме. Сега в началото на годината се видяхме в училище,но дори и не се поздравихме,и не говори вече с мен,не знам защо. А аз толкова много го обичам,но той дори не предполага. Измъчвам се всеки ден с мисълта за него и колкото и глупаво да звучи,когато хълцам винаги първо казвам неговото име и винаги спирам. Има моменти,в които сякаш чувствам,че и той ме харесва,но си казвам,че това е невъзможно,че ако беше така той щеше да ми каже или поне да ми покаже с нещо,а ние дори не говорим. Не знам какво да правяискам да го забравя,защото знам,че няма да стане нищо между нас,но винаги се появява ,някаква,малка надежда,която ме карада продължавам да се надявам.

Мисля че мисълта,когато има приятелства между момче и момиче,винаги единия се влюбва в другия,е вярна. Често не знам и аз какво да мисля дали ще мога да го забравя някога,защото вече от 1годинасъм влюбена в него и се измъчвам ,но не мога да издържам вече. Моля Ви,ако някои има подобна История,да сподели мнинието си,а дори да нямате подобна на моята история ,моля Ви дайте ми някакъв съвет,какво да правя,защото не издържам. Благодаря предварително. :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 12d54ad3da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може пък да са му изчезнали чувствата вече, не знаеш. Преди време и аз бях във подобна ситуация, само дето аз съм момче. Изпитвах чувства към едно момиче, но нещата не се получиха, но аз продължавах да тая малка надежда там някъде. Чувствата ти рано или късно ще изчезнат - може да отнеме много или малко време. Спокойно, той не е единствен, ще дойде друг. ;)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 80b0a353f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Започнала си да ревнуваш само, защото си нямала приятел и това те е подтикнало да си мислиш какви ли не неща.

Ти не си влюбена в него. Ти го искаш за себе си, а твоята приятелка да страда :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: eb735a923f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Чела ли си книги? Гледала ли си филми? Посещавала ли си театър? А опера? А дали... си... виждала... как хората изразяват любовта си? ! О да, те не стоят като препарирани. Не се разминават мълчаливо. Не увенчават присъствието си с безразличие. Те действат, обичайки действат. Изразяват, обичайки изразяват. Знаеш ли какво е любов? Или си мислиш че знаеш. Любовта не е лукс, тя е нормално състояние което повечето хората отдавна са си забранили. А останалите, търсят изгодата и в любовта.

Имаш проблем. А какво търсиш? А какво правиш? Големите въпроси. До тук от темата ти ( извадих конкретен абзац с които ще разбереш къде грешиш ) се разбира че не си направила нищо, не знаеш какво точно искаш, макар да искаш! Цитирам те:

"А аз толкова много го обичам, но той дори не предполага. Измъчвам се всеки ден с мисълта за него и колкото и глупаво да звучи, когато хълцам винаги първо казвам неговото име и винаги спирам. Има моменти, в които сякаш чувствам, че и той ме харесва, но си казвам, че това е невъзможно, че ако беше така той щеше да ми каже или поне да ми покаже с нещо, а ние дори не говорим. "

"А аз толкова много го обичам, но той дори не предполага... ако беше така той щеше да ми каже или поне да ми покаже с нещо, а ние дори не говорим. "


Защо очакваш той да покаже нещо, когато ти не си му показала нищо? Търсиш доказателство за негови чувства, а ти не си му дала никакво доказателство. Това че си жена, не те задължава да си пасивна. Няма закон забраняващ на жената да общува, проявява чувства, прави предложения на мъжът. Ти сама си забраняш, до момента така ти е по-удобно, да се облегнеш на стената и да чакаш той да те "подбутва". А ти само да си мърдаш показалеца и да избираш. Да, някога това беше достатъчно, но ако не си забелязала мъжете спират да имат голямо желание за действия. Опитват и като видят че жената ( момичето ) е пасивно и им отминава желанието.

Не е трудно да го заговориш ти, да го му отправиш предложение ( покана ) за среща. Един съвет, не се дръж като принцесата от високия замък, защото студените принцеси се превръщат ледени кралици и не си намират принц.

Интересно, какво смешно има в темата ти, че завършва на... ":))"...


- silenter -

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 74d5fadb70
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер едно, благодаря ти за мнението. Номер 2, не не съм започнала да ревнувам, защото 'искам приятелката ми да страда', аз не съм такъв човек, не си мисли, че от написаното тук можеш да разбереш и каква съм всъщност, не е така... повече няма какво да кажа относно коментара ти. А до останалия коментар, първо ще кажа, че в края на историята ми има емотикона, изразяваща усмивка, а нне смеене, което се означава така: ' :D'. Показвала съм му, че не ми е безразличен, дори и да не съм споменала по-горе. Не всички сме еднакви, действаме веднага, можем да кажем всичко, на всеки, или по-точно, аз не съм от тези момичета, които без
проблем казват на някого, че го харесват, знам че човек е по-дабре да опита и да види какво ще стане, отколкото да съжалява, че не е опитал... Но Няма значение, всеки има право на мнение...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker