Нужен ми е съвет от мъжете. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нужен ми е съвет от мъжете.
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 4457 пъти
Здравейте на всички. Ще се опитам да ви разкажа историята си накратко. Преди 4-ри месеца се запознах със страхотен мъж и много бързо се влюбихме един в друг. Спокойно мога да кажа, че е любовта на живота ми, никога не съм изживявала нещо подобно с никой друг от бившите си приятели.

Разбирахме се чудесно, а за химията по между ни просто нямам думи. Единственият проблем беше, че не можехме да сме заедно постоянно заради неговите работни смени и факта, че дъщеря му живее с него половината седмица. Имаше седмици, в които се виждахме само по веднъж и аз все губех контрол и му пишех драматични съобщения, обвинявайки го в какво ли не. Преди 3 седмици му изпратих поредното такова, като очаквах, че ще дойде и ще ме увери колко много ме обича и че всичко е ок, но грешах. Той дойде и скъса с мен :( Вече 10 дни сме разделени и аз наистина осъзнах грешките си и че съм се държала като малко дете, а съм на 31 години.

Много го обичам и знам, че и той ме обичаше, и че имахме нещо много специално между нас, явно аз просто го изплаших с моите драматизми и постоянни притискания до стената, че едва ли не трябва да се ожени за мен след 4-ри месечна връзка. Разбрахме се да си останем приятели, като аз си мислех, че той го казва просто от съжаление и няма да чуя нищо повече от него, но както казах, вече 10 дни, откакто ме заряза и не е спрял да ми пише съобщения. Сутрин като стана и вече имам смс за добро утро, в който ме пита как съм спала, какво ще правя през деня и той какви планове има, и така се почва една комуникация през целият ден, докато се стигне до време за лягане и смс за лека нощ. Не знам как да си го обяснявам това, защото той не ми пише нищо двусмислено, нито ми прави намеци ама така да ми пише нон стоп цял ден ми се струва странно.

И с други бивши сме си оставали приятели ама с никой не сме си писали така. Странното е, че едно от нещата за които му натяквах, докато бяхме заедно беше, че ми пише много рядко през деня, а сега ми пише дори повече и от преди, когато бяхме гаджета. Много съм объркана и не знам как да тълкувам това негово поведение. Чудя се дали съжалява за постъпката си и иска пак да се съберем, но понеже е доста срамежлив и нерешителен не смее да предприеме нещо или просто се опитва да се държи приятелски?

Понякога ми се иска да поема инициативата за помирение, но ме е страх, че може да тълкувам вниманието му погрешно и само да се изложа. Само да спомена, че той не е някое хлапе, а е мъж на 41 години.

Моля ви, споделете вие какво мислите, защото аз наистина съм много объркана и не знам какво да си мисля. Благодаря ви и извинявайте за дългия пост.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4a090f516f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От една страна си права, че прекалено много си го притискала, НО и той пък си носи вина за това, извинявай, ама не може да ми кажеш, че зрели хора със сериозна връзка, уж лудо влюбени, а се виждат веднъж седмично? Какво е това нещо, ако наистина има любов, ще се намери и начин, а не само причини да не се получи... Дано не те използва само, защото все пак е зрял мъж, с дете, не е лесно да си хване по-младо гадже, свободно. Повечето му алтернативи са с други жени около неговата възраст, вероятно и те с деца и ти просто си му била джакпот. Увери се, че наистина има чувства към теб и тогава се замисли колко много го искаш и дали пак да сте заедно. Успех и умната! :)

м27

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5d2904816a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако съжаляваше, щеше да ти каже, колкото и да е срамежлив. Виждането по веднъж седмично също не е нормално. Ако има желание - има и време. Ти въобще сигурна ли си, че има дъщеря, а не син?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 982c384c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Благодаря ви за мненията. Забравих да спомена, че това да се виждаме само по веднъж на седмица се случваше много рядко, може би веднъж месечно, и не беше поради нежелание, а поради графика на двамата, най-вече неговият.
Не знам, може да сте прави, че не ме е обичал изобщо и за това така се е получило, но по ми е интересно какво мислите, защо продължава да ми пише нон стоп, от сутрин до вечер, а в същото време не инициира среща? Това ми е най-объркващотов случая.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9826be4591
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма нищо срамно и няма да се изложиш ако сама поискаш среща - зависи колко много държиш на този човек и какво очакваш от връзката си с него. Това, че той държи на детето си не означава, че не държи и на теб или че те прнебрегва, но пак всичко опира до това какви са твоите очаквания за развитие на връзката ви - мисля си, че не ти е хипер късно да се огледаш за свободен мъж около твоята възраст, който ще може да ти отделя нужното време и внимание. Замисляла ли си се за брак и деца, можеш ли да приемеш едно чуждо дете, да полагаш грижи за него, а в същото време да имаш и свое - това са по-важните (според мен) въпроси, а не защо ти пише по цял ден СМСи. Със сигурност той вече съжалява, че е скъсал с теб, но няма смелостта да ти го признае, ако ти намериш своите отговори на горните въпроси, няма проблем ти да инициираш възобновяване на взаимоотношенията, но си помисли и как ще се държиш след това, ако продължиш с притискането ще има нова раздяла и после пак и пак.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ffe4ca2496
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мисля, че ти дава втори шанс. Вместо да разсъждаваш, се възползвай. Отговаряй му остроумно, представи се във възможно най-добра светлина, покажи му каква си, когато не си побъркана от любов и самота истеричка. Какво значи "не знам дали ме обича"? Накарай го!!

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f1d57dc078
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Първо, нашите коментари са просто мнения и те не могат да послужат, за пряк съвет, все пак ние не знаем много неща за вас.
Ето и аз какво мисля:
Първите дни след раздялата, ако е имало любов в нея, но пък и да е нямало такава. Са най - трудни. Това, че продължава да ти пише, най - малкото означава, че мисли за теб, така както описваш, често го прави. Щом мисли за теб, значи имате и шанса да сте заедно. Въпросът е ти дали искаш това.
То и аз със всички мои приятелки, съм се държал така: Говорим, общуваме, интересувам се как е партньорът ми. Изслушвам го внимателно. За любов и дума не обелвам, може и да ми личи външно, но нито дума за това. Когато партньорката направи опит, за сближаване - изтъквам ред причини, че не бива да сме заедно, може да се каже, че аргументирано я отблъсквам. Ако в този момент, тя спре да ме преследва, става ми малко кофти, но продължавам напред. Щом се е отказала, значи не желае да сме двама, няма смисъл да продължаваме. Аз ще бъда с човек който ме обича много силно, трябва да се бори за мен. Обаче ако приятелката ми, види в желанието ми за общуване - това, че искам да съм с нея. Обикновено поддавам, не знам колко време ми отнема, обикновено, седмица - две. В които тя не бива да се отказва, ни най - малко.
Това, че си го притискала преди, ами добре е да отстъпиш малко, освен ако той не се кефи на точно такова поведение, но повечето хора не харесват някой да се държи преследвачески и да ги обвиняват. Много хора сме чувствителни към критика и към драмите. Все пак искаме с партьорът си да изживяваме приятни моменти.
И като цяло поведението на твоят "любим" не е нещо необичайно. Ти си тази която трябва да реши, искаш ли го или не?
Ако да - преслдвай го, уверявай го в любовта си към него, сърди се когато те отпраща, съгласявай се на всичко, що е проява на внимание. Ако той ти праща смс, пиши му възможно най - бързо. Сякаш не можеш да дишаш, без него. Моето сегашно момиче се държи точно така. Когато иска да се сдобрим вкарва и вина, че си разбива живота, задето не искам да съм с нея. Това последното - по - добре не го прави.
Ако не го искаш - просто почни да го избягваш.
Въпросът е ти какво искаш?
Защото съществува и тип любов, в която двамата патньора не се обичат равнозначно, но се държат двамата, и хич не си личи, че не са по любов.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b06016e514
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо продължава ли? Защото си мисли, че ще оцениш загрижеността му и ще се върнеш при него. Само че тогава ти ще си тази в нужда и ще играеш по неговите правила. Ще се съгласиш с неговите условия един вид. Може пък да има нужда само от секс с по-млада жена и това да е начина му да те склони. Има много такива заблудени жени, които обичат някой мъж, а единствения начин да бъдат с него, е като му пускат, дори са съгласни той да не ги обича и да са парцал в неговите очи, но да са с него.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f1d57dc078
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз не мисля, че дамата е толкова млада, че мъжът да иска само секс. Да тя е по - малка от него. Но пък 31г. Не са малко. И ако той искаше да има момиче за секс щеше да си намери, някоя 18 - 20 годшна.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 982c384c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ох, започвам да се обърквам. Явно има мъже, които се правят на недостъпни за да се борим за тях, но как да разбера дали и той е такъв. Това ми е най-големият проблем, че не знам той какво иска за да преприема нещо. Не съм от срамежливите и ако съм убедена, че иска да се съберем, ще действам веднага, но не съм. Защо не прави никакви намеци в съобщенията си? Дали наистина просто не смее да си признае, че съжалява, че ме е зарязал или наистина не иска нищо повече, а аз да му се натреса. Разбирате ли, не искам да се унижа пред него, защото както казва номер 7, все едно се съгласявам да играя по неговите правила, за това най-важният ми проблем е да разбера какво се крие зас постоянните му смс-и. Иначе другите въпроси съм си ги задавала, просто забравих да спомена, че и аз имам дете и съм самотна майка, така че това, че той има дете не ми е проблем въобще. Също така не мисля, че ме е използвал само за секс, защото съм по-млада от него, както казва номер 8, не съм кой знае колко млада, а и той е поддържан човек, не можеш да му дадеш годините.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e2504736d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля си, че те желае, но трябва да не го притискаш, мъжете обичат да командват парада. Отвъщай на съобщенията му. Любовта е търпение, компромиси и доверие, ако ги има във вашата връзка се бори за него.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e107e751c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Извини ме, че се намесвам, аз съм жена, но мисля, че прекрасно разбирам защо ти пише.
Когато ти е съобщил, че късате, ти си се натъжила, но не си нахалствала повече и не си го търсила - така той е видял, че си разумна и вече не се чувства заплашен, нито притискан.
Вероятно след като е размислил е прозрял, че драматичността ти е била продиктувана от любов.
Обич разумна сдържаност = нещо много чаровно и прекрасно :)
Очевидно щом ти пише, значи иска да поправи нещата, започвайки от тези, които най-много са те измъчвали.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e107e751c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В никой случай не слушай тези, които те съветват да поискаш среща. Не. Който е сложил край на връзката, той трябва да отмени този край.
Ако му се предложиш сега, даже и да е преизпълнен с намерения - все едно отваряш прибързано фурната с печивото - ще спадне!
Ти изчаквай и само лекичко поддавай, а през това време въображението му нека рисува какво си мислиш ти :) Ще пламне отново любов..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9826be4591
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Аз съм номер 4 и пак ще ти кажа, не си губи времето в празни мисли, а действай. В крайна сметка не става въпрос за първа среща, няма как да се изложиш като първа направиш крачката за сдобряване. Дано наистина си си направила правилните изводи и коригираш досегашното си поведение, времето ще покаже.
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e107e751c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Към номер 13 - недей, не я съветвай това, тук НЕ става дума за хазартна свалка тип "я стане, я не, ама ако стане добре".

Това върши работа много рядко, действа само при определени мъже. В останалите случаи води до окончателно и необратимо отблъскване, тип пълна непоносимост. Нагледах се на хубави момичета, които се доказват пред мъжете като глупави и нетактични с периодично възобновяване на атаките. Без НИКАКЪВ успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 982c384c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Опитвай, не опитвай, наистина се обърках :) Никога не съм се връщала при бивши гаджета и нямам много опит в това. Ако някой от вас има, ще се радвам да сподели, просто не знам от къде да го подхвана. Мислех да го покана на кафе, но не знам как ще го изтълкува. Вие как сте постъпвали?

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: eb4eea5659
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Може да страда от нарцистична перверзия, провери какво значи това и как се разпознава в итернет. И се пази от емоционална зависимост

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e107e751c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Да, покани го на кафе и край. Дотук сте, вече няма да те потърси.
Сложно е за обяснение, но ти го гарантирам.
Недей да се вкопчваш в неговото внимание и да си мислиш, че чака лична покана от теб. Случаят е съвсем друг. Мъжът сега се вслушва в своите чувства и се пита иска ли те, твоите ги знае до втръсване... Остави го да направи каквото той прецени. Не му "кавалерствай", той може сам.
Но ако не издържиш и го поканиш, обещай като те отреже да го напишеш тук, за да е обица на ухото на невярващите в любовните аксиоми.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8ee5b1ffc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Мъжете понякога се държим като малки деца, разбира се не всички са такива, но примерно аз съм от тях. И аз поисках от бившата си приятелка да се разделим, но след няколко дена осъзнах, че ми липсва и започнах със СМСсите, писмата и т. н. В началото нямах смелостта да си призная, че съм допуснал грешка искайки раздяла, но в крайна сметка събрах сили и намерих начин да се извиня за глупавото си поведение. Предполагам твоят човек е от същия модел, ако можеш изчакай го. В други постове съм ти казвал, че няма нищо срамно в това ти да го потърсиш първа, продължавам да го твърдя, но като се замисля във вашата ситуация той е поискал раздяла и е редно той да поиска прошка - ти познаваш по-добре човека и най-вече познаваш себе си прекрасно, ако можеш изчакай или просто също със СМС го попитай защо непрекъснато ти пише, не казвай, че ти е приятно или неприятно, просто го попитай, това може да го провокира да направи следваща крачка. Уж си голямо момиче, уж си имала и други гаджета, а сега задаваш едни такива въпроси дето ги задават ученичките - отпусни се и използвай интуицията си!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f1d57dc078
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Отново от 6 - ти номер. В предишният си коментар съм, обяснил, как се отнася моята приятелка към мен и как аз реаргирам на това. Споменавам също, че едва ли съм единственият мъж който се държи така.
Опита ми от връщанията при предишните показва, че обикновено взаимоотношениията ни се подобряват, защото вече знаем, кое е това в което сме сбъркали, предишният път.
Идеята за кафето, ми се струва много логична. Ако откаже, значи че едва ли има симпатии към теб, ако пък приеме значи те приема. И дори да дойде и да те обвини, че продължаваш да го гледаш специално. Можеш спокойно да отречеш това, или да му се обясниш. Кажи му: За теб аз може и да съм минало, но ти за мен си бъдещето. Малко хора ще останат непристъпни при тези думи. Вкарай малко актьорско майсторство.
Докато се чудиш тук, дали го искаш или не - минава време, в което вие се отдалечавате, а може да се намеси трето лице, което не си губи времето, за мислене, а действа. И докато решиш какво искаш, може вече да няма нужда от мислене. Не си мисли, че ти си единствената която може да има чувства към него.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7ed56a4181
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Добре де номер 17, защо е толкова сигурно, че ще ме отреже? Ами ако мъжът е по-неуверен и не смее да направи първата крачка? Аз съм разговаряла с него на подобни теми и за това знам, че в такава ситуация, той няма да действа, просто си е такъв човек. Не е решителен и е много чувствителен, страхува се да не наранят чувствата му. Все пак е Рак.
Имам един въпрос до номер 18. Моля те кажи ми, какво стана с вас след това? Ти колко време й пишеше смс-и и кой предприе първа стъпка към събиране?
Иначе аз малко се бях притеснила тия дни, че той намали смс-ите и вече си мислех, че едва ли не не иска да се занимава повече, но днес се чухме по телефона за пръв път, откакто скъсахме и звучеше много добре настроен. Когато се разбрахме да останем приятели, той ми каза, че ако имам някакъв проблем, винаги мога да му звънна и да поговорим. Та днес и мах един проблем в къщата и реших да поискам мъжкото му мнение. Той беше много сговорчив, но аз гледах да прекратя разговора по-бързо за да не ставам нахална. Говорихме около 12 минути и накрая, като му благодарих за съветите, той каза, че винаги съм добре дошла да му звъня ако имам нужда. Не се опитваше да ме махне набързо, а напротив, обясняваше ми най-подробно и си говорихме и други неща, освен за проблема, който имах. И това при все, че беше зает. Вие какво мислите, добър знак ли е това?

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 93be12c4fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Какво по - сигурно от това, че те харесва и мисли за теб. А пък ти може да му звъниш, да дойде да оправи нещо у вас или да даде мнение и когато дойде даде мнение, ти можеш да му предложеш да остане за вечеря. И така да изкарате една приятна вечер. А малко неща сближават така, както една добра вечеря с малко вино.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e107e751c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   от номер 7 -
Добре, ще ти кажа, наистина имам МНОГО еднакви примери, абсолютно всичките ми приятелки /то е епидемия вече/ нахалстваха с уж безобидни предложения, това е точната дума - нахалстваха.. Натрапваха се на мъже, които определено ги харесваха, но не предприемаха нищо съществено, или предприемаха, но за кратко. Не предприемаха, защото виждаха, че момичетата са отчаяно вкопчени и с явни намерения.
Всички приятелки до една използваха този довод - той е срамежлив, той е нерешителен, толкова е чувствителен, ако го чакам, ще го чакам вечно...
Резултатът - рязко и окончателно отдръпване на момчето след 2-3 месеца игра на котка и мишка, през които момчетата се тресяха от гузна съвест и опитваха да са внимателни, с което даваха фалшиви надежди... Накрая се троскаха нервно: "Какво искаш от мен, бе човек, не виждаш ли че няма да излезе нищо? " и дори - "НЕ си мой тип" И това при положение, че преди това си е имало заигравка, имало е флуиди, имало е интерес.
Сами си го направиха, съжалявам...

Твоят човек те е потърсил, защото когато си се укротила и натъжила те е видял беззащитна и нежна, кротичка и деликатна. Не му трябва хиена, която да му предлага кафе-срещи, да му намеква, че е нерешителен и да му помага като на инвалид. Колко пъти им обяснявах на приятелките ми - мъжете наистина се ужасяват от натиск и помощ! Странно, жените би трябвало да се раждат с такъв усет, защо сте го изгубили всички?

Приятелките ми се съгласяват, търпят, търпят седмица-две и изтърсят: "Аз взех, че му писах, защото вече ми писна - искам да знам ще я бъде ли работата или не"
И?
"не ми отговори" :((

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 91f673f1ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Аз съм номер 18 - не си спомням вече детайлите, но аз бях този, който поиска да се срещнем и да оправим взаимоотношенията си - сърдиха ми се още известно време, но в крайна сметка възобновихме взаимоотношенията си. В интерес на истината вече не беше същото, но в никакъв случай не беше по-лошо - всеки си беше направил изводите.
Номер 21 ти го е казал/а много добре за вечерята - приятелите си ходят на гости, излизат на вечеря (според мен това е по-добрия вариант), а след вечерята... Измисли си повод да излезете навън, това ще го отпусне и никакви намеци за след вечерята - нека сам вземе решението!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: feb707a739
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   На 100% :)) размислил е, винаги може да те остави, секс такива неща.. аз имах подобна история, разкарах я - дразнеше ме, после се замислих и реших, че не държа толко на нея, но пък сигурен секс :)) и върнах назад :)) но с тия смс-си много притеснително :)))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 331fc60ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   7-22, много си прав/а. И аз съм един пример за това как като притиснеш един мъж, той си плюе на петите и повече не иска да те погледне хаха. Имаше игра на котка и мишка в продължение на месеци, докато на мен не ми писна и му постаавих ребром въпроса- ще стане ли нещо между нас или няма.. и той на момента се изпари. Нито смс-и, нито закачки, изведнъж всичко затихна. Тогава си дадох сметка колко съм сбъркала с този си ход. Докато бях неангажираща го и закачлива, всичко беше перфектно. Сега ми е смешно като си спомня, но от друга страна ми е като обеца на ухото как не трябва да постъпвам и говоря, когатто един мъж все още не е сигурен в чувствата си. Е, сега господина все още е сам и се сеща за мен, но аз съм с друг и дори живея с него. За някои неща човек трябва да оцели точното време и точните думи и действия, имаче всичко се проваля. Авторке, аз бих те посъветвала да си имате приказката и закачката, но даа не поставяш ултиматуми и въпроси, на които човека да се чуди как да реагира и ъде да се скрие от неудобство. За един мъж е най- важно да знае че има свободата, дори да има жена до себе си.

Doriana

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7ed56a4181
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Здравейте. Пак съм аз, авторката :) Бях на конференция през уикенда и малко се забавих с ъпдейта ;) Та, в петък, докато имахме почивка на конференцията, си пишехме с него във фейсбук и той вметна, че си е взел 2 седмици отпуска и имал свободно време. Аз си казах сега е момента да действам и му пратих съобщение, в което най-непренудено вметнах, че ще се радвам да се видим някой ден ако има време. Доста се страхувах какво ще отговори, но на следващата почивка, с облекчение видях, че отговорът му е, че и той ще се радва и че ще го обсъдим като се прибера от конференцията. Аз много се зарадвах, разбира се, но после малко се поуплаших, защото той повече нищо не спомена в следващите си смс-и и си помислих да не би да не повдигне темата повече, защото аз нямаше да посмея да го питам втори път. Слава богу, снощи, днес докато пътувах към нашият град, си пишехме с него пак и той каза, че гледал някакъв филм, аз попитах интересен ли е и той каза, да, ще ти разказвам като се видим :) Това ме увери, че той наистина иска да се видим, а не че просто се е чувствал принуден да приеме. Обаче има нещо, което много ме притеснява. Докато бях на тази конференция, явно от стреса и недоспиването, ми се появиха множество херпеси по устните и изглеждам ужасно, все едно някой ме е шибнал с юмрук :( Направо не знам какво да правя сега, от кога чакам да го видя отново, а ще приличам на нищо :( Вие какво мислите? Да се срещна ли с него в такъв вид или да изчакам да се оправя и тогава. Само да вметна, че херпесите са толкова лоши, че сигурно ще отнеме поне 2 седмици да се възтановя напълно, а до тогава отпуската му ще свърши. Хем не искам да пропусна момента, хем не искам да го отблъсна в този си вид.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 071fdbc61f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Няма по - голям отказ, от това да разбира се... - Някой ден. Когато казвам това, имам в предвид. Да не съм в против, просто сега няма да го направя.
След като се е съгласил, уточни, дата, час и място. Това е нещо по - сигурно.
А пък за Херпесите, ако още не сте си уточнили среща, покани го когато ти минат.
А пък ако сте си уточнили, кажи му, че имаш здравословни проблеми и е по - добре да я отложите.
На мен би ми било, много гадно, да гледам подобен проблем. Макар, че бих отишъл на срещата. Но погледа ми встрани, ще я развали.
Може да ги прикриеш с шалче. Обаче не е много приятно, да приказваш с приятелят си с шал през устата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 06b0ece383
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   ми така и така нямате сигурна уговорка, какво те притеснява? да се чуем и видим се уговарям знаеш ли с колко народ, обаче не се виждаме с месеци, освен ако не се засечем случайно.
така че изчакай да ти минат херпесите, наистина е неприятен проблем. мажи ги с някое лекарство.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7ed56a4181
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Ами не мисля, че е отказ, защото снощи се разбрахме да се видим в четвъртък. Аз се опитах да отложа заради херпесите, но той каза да не се притеснявам, защото искал да се видим преди да му свърши отпуската. Надявам се дотогава да са попреминали и да успея да ги прикрия с грим. Стискайте палци да имам добри новини след срещата :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7b60bace5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Аз съм номер 18-23 и ще ти стискам палци не, а съм сигурен, че всичко ще е наред. Когато един мъж обича една жена той е готов да приеме и херпесите и, готов е да приеме, че тя всеки месец е в ПМС, че не винаги е перфектна - все пак и жените са хора (това в кръга на шегата). Не се отказвай от срещата, не можеш да знаеш как той ще изтълкува отказа ти - нека сам види, че не си го излъгала, това ще те издигне в очите му - на всички нормални мъже са им известни женските номера с главоболието, херпесите, стомаха и т. н. не допускай да си мисли, че се правиш на велика или а една от многото пробутващи евтини номера!
Успех!
И разказвай когато всичко си дойде по местата!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7ed56a4181
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Благодаря ти, номер 30, непременно ще разкажа как е минала срещата :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 95c99ef2d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Здравейте отново, бързам да ви разкажа как мина срещата и да ви питам какво мислите за нещата, които се случиха.
Та той дойде вкъщи и в началото бяхме малко сковани, все пак се виждахме за пръв път след скъсването, но после се поотпуснахме и си говорихме и смяхме както преди. По едно време аз му споменах, че с една приятелка ще излизаме утре вечер и че тя искала да ходим някъде, където се събирали повече свободни мъже, и най-невинно вметнах, че се чудя защо са й свободни мъже, след като е сгодена, а той едно такова притеснено вметна, че сигурно тя се опитва да ми намери мъж и ме погледна, очаквайки да кажа нещо, но аз прсто се засмях и замълчах. На няколко пъти го хванах, че ме оглеждаше, аз се бях издокарала за случая. И това, което най ме озадачи накрая беше, че преди да си тръгне, дълго време стояхме до вратата и си говорихме и накрая, той каза, че му е било много приятно, че сме се видяли и благодари, че съм го поканила. После се приближи до мен и ме прегърна, но не просто набързо и приятелски ами ме държа доста време в прегръдките си, като ме притискаше по-силно от време на време и ме погалваше леко по гърба. Аз, от своя страна правех същото, като и двамата въздъхнахме, все едно искахме да кажем нещо, но и двамата не посмяхме. Това продължи доста дълго и аз се почувствах леко неловко, защото той не казваше нищо, а аз не знаех какво да кажа, та се пошегувах нещо и той ме пусна, но и двамата изглеждахме сконфузени. Сигурна съм, че ако не бяха херпесите ми, щяхме и да се целунем, но просто нямаше начин. После го изпратих до колата му и се разделихме много приятелски и с уговорката да се видим пак скоро.
И така, какво мислите вие, какво означава тази прегръдка? Аз мисля, че все още ме обича и сякаш опипва почвата, но не съм напълно сигурна. Ако бях напълно сигурна, щях да действам веднага и да му предложа да опитаме отново.
Ще се радвам да чуя и вашите мнения.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e107e751c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   "Ами не мисля, че е отказ, защото снощи се разбрахме да се видим в четвъртък. "
Кой предложи конкретно за четвъртък?
- Ако ти - значи погалването по гърба е било утешителен отказ, примесен с малко добри чувства.
- Ако той е предложил... Опитвам, но не си представям да е поискал среща и накрая да те тупа по гърба... Така че остава първия вариант.

Много ми е тъжно за теб, но човекът явно има противоречиви чувства и засега преобладават опасенията. Съвсем наскоро бях свидетел как един младеж заряза момиче, което ОБИЧАШЕ, защото му беше писнало едни и същи проблеми с нея. Получава се някаква непоносимост, която надвива над хубавите чувства. В продължение на месец след това той си я гушкаше като я видеше, но и дума не ставаше да се сдобри с нея, защото го глождеше страх че драмите ще се повтарят до безкрайност. Като мина този месец, той полека отвикна от нея и си хвана друга, която не беше негов тип, но с мека душа.

Не помня вече как започна вашата история, но явно си го наплашила. Ето и сега си поставила въпроса ребром като намесваш конкуренцията - свбодните мъже. Защо ти беше? Прозрачно вдигане на рейтинга е :( Да не мислиш, че не усеща опит за манипулация?

Бъди смирена, много си настъпателна все още. Ако ти се беше паднал на теб някой, който да ти прави драми, щеше да видиш, че се боиш от него, дори когато се преструва на кротък. Влез му в положение, много дълго ще трябва да доказваш, че си разумна.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e107e751c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Извини ме, пак съм аз, /казах, че си настъпателна/.
Имам и още една хипотеза. Правилно отбеляза някой, че този човек поначало не те е търсел често и те е допускал до себе си веднъж седмично. Ами ако това е целта му все още - рядък неангажиращ секс и иска да се примириш? Да приемеш това епизодично участие в живота му и страхувайки се да не го изгубиш, да останеш просто една играчка?

Затова ето съвета ми - ако ти се струва, че мъжът е свестен и иска да има общо бъдеще с теб, бъди деликатна. При всеки друг случай го разкарай - било с намеци, било със скандал :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: db94f1066c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Пак съм номер 30 - губиш си времето в догадки момиче. По всичко личи, че човекът е готов да опитате отново, ако ти си готова не трябва да пропускаш шансовете си. В същност не се знае кой на кого дава втори шанс, но ако той не изпитваше нищо към теб не би дошъл у вас, камо ли да те прегръща на раздяла - просто внимавай с претенциите си от тук нататък, вероятно е наистина много ангажиран с работа и грижите покрай собственото дете - опитай се да го разбереш и да му влезеш в положение, радвай се на времето, което е отделил на теб и му се наслади! Пожелавам ти успех, животът не е лек, но понякога е много забавен - зависи от коя страна ще го погледнеш! Обичайте се, другото ще си дойде по местата!

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 24338d60d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   :) Няма какво повече, да се мисли. Твой е! Но го карай по - бавно. В смисъл, че не бива веднага да му предлагаш. А да го предразположиш отново и този път да действаш. Иска те, но може, да го изплашиш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 95c99ef2d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   За съжаление, мисля, че номер 33 е прав, явно наистина много съм го наплашила, толкова много, че вече го е страх да опита отново, защото пак ще се стигне до същите драми. Той точно това ми изтъкна като довод, когато поиска да скъсаме, попита къде е гаранцията, че това няма да се случи отново след месец. Явно наистина все още има чувства към мен, но не иска да рискува отново да се стигне до същите проблеми, които сме имали и преди. Аз много се бях окуражила след тази прегръдка и съобщението, което ми изпрати по-късно, където пак казваше колко хубаво било, че сме се видяли, но когато и аз му отговорих, че и за мен е било хубаво да се видим и че се надявам скоро да се видим пак, той не отговори нищо. На всички други неща, които го питах в съобщението си, отговори, но не и на въпроса за виждането. Това ми отвори очите, че той просто не иска да промени решението си, макар да има още чувства към мен. Сигурна съм, че все още ме обича, защото кой каквото ще да каже, никой не прегръща някой по такъв начин ако няма нещо повече между тях, особено при положение, че той не е от мъжете, които имат жени приятелки, с които се прегръщат за довиждане. Също така продължава да ми пише нон стоп, без аз да съм тази, която му пише и той да няма накъде и да отговаря. Напротив, той ми пише сутрин за добро утро и винаги ми задава въпроси в съобщенията си, така че диалогът да върви. Но както и да е, аз взех решение за себе си и то е, че нямам намерение да го чакам вечно да реши какво иска. Повече няма да му правя намеци за срещи и нищо, ще се държа приятелски и това е. Ако той иска нещо повече да действа, все пак той е мъжа и той е този, който прекрати връзката. Омръзна ми да си хабя нервите с него в постоянно чудене какво означава поведението му. Сигурно ако си намеря друг, много бързо ще се сети колко много ме обича и че е сгрешил, но ще е късно.
Благодаря на всички ви за съветите и пожеланията. Ако има някакво развитие ще пиша пак.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4a3d2f6fca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Какво стана, събрахте ли се отново? :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker