Майка му казва, че не съм била за него! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121358)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Майка му казва, че не съм била за него!
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 1850 пъти
Споделям историята си с дълбоко разочарование и тревога.

Ние живеем в неголям град, където всички се познават. С родителите на моя приятел не се бях срещала никога, а откакто ходим, сме имали само епизодични контакти.

Преди време бях публикувала една история: "Не харесвам родителите му, а той се сърди" и въпреки че получих предимно осъдителни коментари, които ме накараха да преосмисля поведението си, до съществено развитие на нещата не се стигна, а сега, оказва се, те мен не харесват.

Моя приятелка, наша обща позната - продавачка в хранителен магазин, ми спомена току що, че майка му ме била изкоментирала по следния начин: "Ние искаме да се запознаем с родителите на момичето" (Окей, но и) "Казваме му непрекъснато, че това момиче не е за него. Тя е свръхамбициозна (Бел. авт. : Това пък откъде? ! ) и образована (Бел. авт. :Само защото имам висше и си работя по специалността!!! ), къде е тръгнал с нея... ".

В момента съм в състояние на силен афект, примесен с депресия! Те просто му говорят срещу мен! Искам да му звънна по телефона и да го питам с какво съм ги предизвикала по този начин!!! Не мога да се сдържа, а същевременно се страхувам, че, ако говорим за това и именно защото е вярно, той може да им постави на въпрос ситуацията -защо коментират пред други хора и т. н., с което те още повече ще се разбунтуват срещу мен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 58ba77f0fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Доколкото разбирам, родителите му се опасяват, че той не е (достоен) за тебе, а не ти за него. В смисъл - тревогите им са, че сега сте влюбени и не ви пука за нищо, но това ще ви мине и тогава като го видиш "какъв глупак е", ще се откажеш от него... Очевидно хората нямат нищо против тебе, а се притесняват за това, че един ден, когато го оцениш по достойнство, ще го напуснеш и той ще е наранен.
Споко!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 37428f3abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не виждам да са казали нещо лошо за теб. Просто се опасяват, че си над нивото на сина им, което е комплимент.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 55bf7293a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   не те не се опасяват че ще го напусне един ден а че ще го тъпче ,ще му натяква и ще го има за чехльо ..ще бъде потискан и командван от жена си която ще се има за нещо повече от него ..вашата връзка и отношения може в действителност да не са такива ..вие може да се обичате и уважавате повече от всички други но така си разсъждават те ..така си и говорят помежду си ..това е в манталитета на старото комунистическо байганьовско общество..така са едно 80% от по старите ..всички умират от страх жената да не е повече от мъжа ..и да не забравяме че преди жената почти е нямала права нито е имала право да се обади срещу мъжа си ...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8f892e0aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да ти кажа как е от мъжката гледна точка. Моята майка също ми забраняваше и ми натякваше, че момичето с което бях преди време не е за мен. Нито пък аз съм за нея. И да ти кажа честно сега като погледна назад, съжалявам че не я послушах! Това същото момиче се оказа, че ми е изневерявало през цялото време с някакъв си. Но относно твоя случай, тъй като звучиш ок, просто поговорете. Проблемите се решават с говорене!!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: cd492cbfb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не ти трябва въобще да казваш на приятеля си. Хорските думи на познати, съвсем не означават чиста истина. Може всичко това да е само проба от магазинерката, или може просто тя да ревнува, че си щастлива с приятеля.
Виждам верни неща и в коментар №3, само не съм съгласна че това е само в България. Навсякъде в Европа и Америка свекърите очакват сина и кандидат снахата на вечеря, ако са в същия град-почти всяка седмица, ако са далеч-поне по празници. Дори е обида да не доидат с преспиване на коледа, 4 юли или там националния празник с повече почивни дни. Приятелката ми във Франция се разведе след 2 години брак, защото не искаше да ходи на гости, а като ходи беше намусена, при свекърите французи и това стана голям проблем.
От друга страна. След като толкова време той им казва "няма да дойдем, защото тя не иска", какво да си мислят хората. Аз на тяхно място, бих си помислила:

"тя ни мисли за по низши, родителите й имат възможности да помогнат със самостоятелно жилище, а ние нямаме, затова ни смята за неандерталци. Не иска да идва в дома ни! , това не е нашата представа за майка на внуците ни, тя ще втълпи това мнение за нас и на внуците ни, трябва да откажем сина си от нея. "

Така че авторке колкото и да ти е неприятно, или слагаш маска на щастлива снаха, или търсиш мъж без родители.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker