Къде са свестните момичета? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде са свестните момичета?
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 8890 пъти
Здравейте!
От доста време чета споделени истории в сайта. И от доста време се чудех дали да напиша и аз една - е, реших да го направя.
На 25 години съм, от София. До преди половин година имах сериозна връзка (продължи 2 години и половина). За съжаление се разделихме. Не знам точните причини - сигурен съм, че имаме вина и двамата, но основното, което си мисля е, че бившата ми приятелка страшно много се промени. Започна работа при един евродепутат и направо стана друг човек. Както и да е - всичко това е минало...
Както сте видели от заглавиетто на историята, чудя се къде мога да срещна свястно момиче? Не някой парцал (както ги наричам), някоя сребролюбка или нещо подобно. Не съм против кафетата и дискотеките, но мисля, че човек трябва да запазва морал и ценности във всяка ситуация. Разбира се, младостта е времето за забавления. Излизам с приятели, обикновено веднъж на седмица, някои пъти на две, но досега нямам късмета да се запозная със сериозно и свястно момиче.
Преди да напиша тази история прочетох http://spodeli. net/4/story-9218. html#top Именно тя ме подтикна да попитам всички Вас момичета, които пишете, че сте свестни, и всички други, които имат отговор, къде може едно момче да срещне такова момиче? Аз търся точно това - свястното момиче, не поредната кифла.
Моля Ви, дайте някакви предложения... Смятам, че смисъла на живота е да се изгради дом и семейство, а колкото повече напредва времето, толкова по-трудно ми изглежда...
Аз съм сигурен, че има такива момичета. Просто не знам къде ходите, с какво се занимавате. Къде трябва да Ви търсим?
Ще оставя и моя мейл с надеждата, че някое от Вас, свестните момичета, е в подобна ситуация - ако и ти не знаеш къде да срещнеш свястно момче, пиши ми. Мисля, че с кореспонденция няма да си навредим. В днешното цинично време е много трудно да се намерим. Затова трябва да използваме всяка възможност.
***
Благодаря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0cb210eb3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравейте! Аз съм автора на горната история. Току що видях, че модераторите са я пуснали. Благодаря им за това!
Исках единствено да отбележа, че явно съм допуснал правописна грешка като съм писал имейла. Без интервал след точката е.
*** - ето така

Модератор: Благодаря за сигнала. Беше се случило недоглеждане. Политиката на сайта е такава, че не се публикуват лични и контактни данни, с цел опазване сигурността на нашите потребители.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4026e1b1da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз за съжаление се питам 'къде да свесните момчета'... Като гледам сме стигнали до интернет комуникацията, което не зная за добро или за лошо да е... Оглеждам се и ми става лошо от хората, които виждам. Ценностите и разбиранията на някои тотално ме изумяват...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7c21fda3a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   "Свестен" е много странно понятие, което българите обичаме да ползваме. Какво се разбира под свестен? Да не пие, да не пуши, да не ходи по дискотеки, да не си слага ку. рвенски дрехи, да не си пада по мъже с много пари? Какво точно значи?

Иначе аз съм като автора, но не търся "свястно" момиче. Такива има, няма спор. Убеден съм, че и авторът като се замисли ще се сети за много свестни момичета, които познава. Въпросът е да си допаднете... ей тва е сложно вече.

Според личностния тест на Майерс-Бригс аз съм INTP - интровертен, интуитивен, мислещ, възприемащ. Абе демек човек с въображение, който обича да мисли (ама и спортувам бе). Та търся си момиче с подобни личностни характеристики ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6bd10c2f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

4.   Честно казано, аз съм се отчаял вече! Просто НЯМА такива жени, които да са с теб заради теб!! Всяка гледа колата, телефона, парите и другите "качества" на мъжа! Бил съм с хубави и не чак толкова хубави, но разлика в мисленето им никаква, ще я оставиш за 1 час сама и ще имаш няколко стотин рога! Положението с българските жени не е плачевно, а трагично!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3020ef3872
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   Или както е в моя случай... ще бъдеш такова момиче, ще си самостоятелно, интелигентно, най-важното - знаещо какво иска, и това няма да се оцени.. ще се иска онова, което не си.. Не съм човек, който заклеймява цял пол, заради нечии грешки, но като наблюдавам себе си и приятелки със сериозни връзки, винаги излиза, че колкото повече даваш и се отдаваш, толкова по безинтересен ставаш. Мъжка черта ли е не знам, но отказвам да повярвам, че с човек с който споделяш най-висшето чувство, трябва да се правиш на недостъпен, да играеш игрички, за да запазиш уважение и интерес към себе си.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 89506da9bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   И аз се чудя, авторе, къде са свестните и готини момичета? Какво да ти кажа.. Вярвай и мечтай! Един ден, сещаш се.. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 55111742eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Не се отчайвай - всяко момиче си е специално по свой си начин. Колкото и някой да твърдят, че са различни просто не са такива, защото всички сме еднакви.
Дали пушиш или пиеш в днешно време няма много значение. Важното е какъв си отвътре, дали можеш изобщо да обикнеш някого истински. Да си готов на всичко за него.
Просто за мен любовта е нещо уникално. Не ми прави особено впечатление парите, колата и т. н
За мен е важно той да обича мен и аз него (както аз обичам приятелят ми, и той мен също).
Има много момичета, който ще те оценят по-друго, а не по-мъжкарският ти вид или нахаканото ти поведение.
Проблема е в лекомислието. Всеки си мисли, че се влюбва и, че обича истински, но не е вярно. Когато другия, когото уж обичаш допусне и най-малката грешка (не ти угоди на прищявката например) се разделят с теб, поне повечето момичета са така.
Аз пък мисля, че приятелят ми не е длъжен да ми угажда за всичко, той прави достатъчно за мен, а се надявам и аз за него.
Грозно е когато имаш предразсъдъци за някого или нещо (в твоя случай момичетата). Не ги познаваш всичките. Хубаво е преди да изразяваш впечатленията си за някой да го опознаеш преди това, ако той ти оправдае очакванията тогава както се казва "си пиши бележка за него", но преди това не само е нечестно, но и грозно.
На теб приятно ли ти е, ако например някое момиче започне с неща от сорта "всички момчета са глупаци, който търсят само с коя да преспят".
Всякакви ги има, но е факт, че по-затворените деца не се забелязват от никого, а само останалите.

Не смятам материалните облаги за най-важното в живота. Може да има някакво значение като фактор, но не и нещо повече. Когато има желание има и начин, когато няма желание има само причини. Ти например, ако наистина искаш да осигуриш по-добър живот на твоята съпруга/приятелка ще намериш как да го направиш. Както се казва като чистач ще започнеш, но все пак ще и носиш някой лев във къщата. Мисля, че тя ще оцени факта, че се стараеш, заради нея, а не си си кръстосал ръцете в единия ъгъл и да мъмриш колко е тъпа страната, каква криза е или безработица. Поне аз бих оценила старанието на някой. За мен е важен жеста, че се пробва поне.

Не знам дали ще бъде много тактично от моя страна, и ако не е Бог да ми прощава, но мисля да дам пример със баща ми.
Значи той и майка ми са били на 17 години когато аз съм се родила. Тогава е била още по-голяма криза. Но все пак той е намерил начин са издържа както и мен така и майка ми. Родителите им (бабите ми и дядовците ми) също са им помагали, но те с по две пенсии хората с кое по-напред.
Няма да повярваш колко работни места е сменил заради мен и мама тогава.
Работил е като барман (на 17 години и то), отделно в колко предприятия, заводи и закусвални е бил. Но е намерил начин. Сега родителите ми може да не живеят заедно, но са в добри взаимоотношения, мама не отрича, че той е чудесен човек (е е такъв наистина).
Както и да е... няма значение отклоних се малко, съжалявам. Дано си ме разбрал правилно.

Един малък жест те радва, една усмивка те прави щастлив. С една нежна милувка се чувстваш обичан, с една истинска любов – вечно жив!

Детето трябва да е гордост. Жената-достойнство, Мъжът-опора. Приятелите-верни. Парите-достатъчни. Здравето-стабилно. А животът-прекрасен...


Йоана ?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bf773154a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз пък много искам най-накрая да си намеря свястно момче. Писна ми да се сблъсквам само с хора, които нямат никакви чувства, не ги интересува това, което аз чувствам и не им пука, когато ме наранят. Иначе по въпроса на автора- не знам къде точно са свестните момичета. :) Можеш да срещнеш любовта навсякъде, когато най-малко очакваш. Успех, дано да си намериш свястно момиче и аз да си намеря свястно момче. :)) Кали 17г.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f74d31b0a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Напълно съм съгласна с номер 5!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 73d39bddfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм жена(нямат значение годините ми). Мисля, че съм свястна (поне така съм чувала), мога да ти кажа, че истинските жени можеш да ги намериш на футболното игрище и много рядко другаде!

Футболистките сме по - специални, от както аз лично се занимавам с този спорт, опознах мъжкото мислене, разбрах много полезни неща.

ТЪРСИ ГИ НА ТЕРЕНА :)


ЕСМЕРАЛДА ^^

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e60628135f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А мислиш ли, че ти покриваш очакванията за свястно момче (не е точна думата очаквания)? Има ги, не е нужно да ги търсиш. Съдбата сама ще си свърши работата. Като цяло момичето може да бъде около теб, но ти да я пренебрегваш и да не я виждаш. Поогледай се ;д

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: afe7aad39f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Какво от това, че съм свястна, че съм избрала човека до себе си по любов, след като най-накрая те наранява. Може би всички са били свестни в началото, но всеки започва да слага преграда между себе си и отсрещния, за да не бъде нараняван отново. За мен това, че съм свястна ми изигра много лоша шега и сега си нося последствията.... Осъзнавам, че се нуждая от радикална промяна, за да ми се случи нещо хубаво в живота- а тя е да не съм чак толкова свястна. Не знам, но и според мои наблюдения колкото повече даваш в една връзка, толкова повече мъжете не те уважават и се възползват от теб. Не искам повече да съм свястна, искам да живея добре, да ми е спокойно- нещо, което на свестните не им се случва почти никога...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7c21fda3a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   до 13:

Значи не си намерила свестен мъж, това е реалността, сори! Освен това моите наблюдения са обратни - че на НЕсвестните им е НЕспокойно. :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d1b231d17d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   "Не знам, но и според мои наблюдения колкото повече даваш в една връзка, толкова повече мъжете не те уважават и се възползват от теб. " - стигнах до това изречение и се отказах да те чета. Причина - поредната кандидат-феминистка, на която мъжете са й криви, а жените - светици. Когато осъзнаеш, че и двата пола си имат недостатъци, тогава ще прочета всичко, което би написала. Иначе е загуба на време да слушам как другият пол ти е виновен за всяка неприятност в живота. И аз съм срещал предимно лоши партньорки от женски пол, но не съм седнал тук да плюя всички жени, нали? Прекалената емоционалност и отказът от поемане на отговорност не са направили никого щастлив. Това се учи с годините - е, не си длъжна да го научиш! Нали трябва да има и такива, които цял живот бъркат едно и също нещо вместо да се поправят?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f6f6c7eac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   1. ) За мен, момичетата и момчетата са равни. И всяко нещо като жените са, а мъжете... или обратното са пълна глупост.
2. ) Това го казах и в космополитан. Според мен истинската любов, между двама равни, съществува само в книгите. Дори двамата патньора да тръгнат, като равни в един момент единият започва да взема повече отколкото получава, щото го позволява да се стигне до там.

Искам да отговоря на номер 7 - не е вярно, че никой не забелязва по - затворените "деца" (Макар да нямам точно предвид деца, просто цитирам. Има хора търсещи точно такива - по - затворени партньори, щото знаят, че с тях ще е много по - готино от отворените.
Според мен обаче, по - затворените не ходят по барове или дискотеки и затова не бива да се търсят от там "свестни момичета/момчета. Освен това е добре да се види, човекът - бъдещ партньор, дали е пушач, особено ако ти не си. Защото това някой да пуши е голяма спънка, за мен, като непушач.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9ae058c8d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   От номер 13

Съглсна съм с номер 14, не съм намерила свестен мъж. Срещала съм по принцип свесни мъже, но са били обвързани, а иобщо не е в мой стил да се забърквам в такива ситуации, унизително е.

До номер 15 - имам много лоша новина за теб - стигнал си до предпоследното изречение и замалко да прочетеш и последното, в което не се и съмнявам. ;) Никъде не съм казала, че съм против мъжете, следователно няма и как да съм феминистка. :D А колкото до прекалената емоционалност - ти си този, който се "пъне " тука да ми обяснява някакви твои житейски истини, които гледам не са те докарали до никъде. Може и аз да не съм я докарала до далече, ама и ти не си, така че не виждам какво се биеш по гърдите колко си прав. Повтарям - никъде не съм писала, че всички мъже са ужасни или някакви подобни глупости, но оставам с впечатлението, че ти си този, който е влезнал тук да оплюва жените и да доказва, как си имал нещастен опит с тях, но не си загубил надежда, като твоята надежда лъха отдалеч на развалено. Общо взето за теб важи приказката "Крадеца вика, дръжте крадеца " :D Споделям мнението си какво трябва да е поведението на една жена, за да са доволни всички във връзката, защото мъжете не обичат нещата на готово, а обичат да бъдат затруднявани, ето това е разковничето. Мисълта ми беше, че когато жената играе ролята на домакиня, перачка, готвачка, забравя приятелите си, собствените си цели и тем подобни и изобщо прави всичко, за да угоди на мъжа се превръща в изтривалка- жена, която забравя себе си, когато е във връзка.

Колкото до автора - как да ти помогнем като не си задал конкретно въпроса. Разбрахме, че не търсиш материалистка, сребрелюбка, да излиза по кафенета и дискотеки, но ограничено все пак и си мислиш за семейство. До тук добре, но това, което си описал не е точно, ясно и конкретно. Трябва да си напълно наясно точно какъв човек търсиш- какви качества да притежава. Примерно - ако си търсиш кола, не можеш да кажеш само искам кола, трябва да знаеш каква марка искаш да е колата, какъв да е цвета й, каква скорост да дига, бърза или бавна, колко места да има, колко ще и е поддръжката на година, какви данъци ще плащаш, да има ли климатик или не, стара ли е или да е нова и т. н. Това описание, което си дал е недостатъчно. Първо си изясни за теб какво точно търсиш и като го напишеш на един лист виж дали има противоречия някъде. Наприер казваш да излиза, но не постоянно, последно да излиза или да не излиза, след време ако излиза това проблем ли ще е за теб, все пак ще имаш срещу теб човешко същество и не можеш да си налагаш постоянно волята и да подтискаш жената до теб. Бъди и наясно, че компромиси са необходими, не може на 100 процента да се напаснете, все ще има нещо, за което да не сте на едно мнение. Бъди наясно какво търсиш, иначе по-скоро търсиш игла в купа сено. Отделен е въпросът вече дали са ти прекалено високи критериите и дали ще направиш необходимото да срещнеш жената за теб, какво ще е поведението ти, за да я задържиш до теб. :) Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 50aec6c271
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   До 17-още по-лошата новина е за теб-добре те е обрисувал господина от 15. "Хванал" те е натясно и сега правиш нескопосани опити да "избягаш" нанякъде, да се оправдаеш, но си като пиле в калчища. Личи се, че философията не ти е силна дисциплина. И във феминизма ще ти е трудно...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b9bbb1d9b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Ако авторът търси "свястно момиче" е по-добре да не го търси по баровете и дискотеките. Не, че такива момичета не се забавляват и не излизат вечер, но на фона на всичките евтини копия на разни Златки и чалгарки ще е трудно да я намери. За сметка на това е доста по-лесно ако идеш да тичаш рано сутрин в парка, кифлите след дълга нощ в Син сити няма да хукнат да тичат или да си разхождат кучето рано сутрин, или ако си извадиш карта от местната библиотека. Както се разбра, на Златките, Тризначките и копията им образование не им трябва и в библиотеката съотношението е 100 към 1, т. е. 100 нормални към една кифла, а в чалготеката е точно обратното съотношение. А иначе можеш да я срещнеш на всякъде, можеш да имаш нова колежка и тя да се окаже търсената, можеш в бакалията да се запознаеш с някое момиче... любовта е навсякъде! Успех! И избягвай кифлите с много силикон и малко мозък.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c0d41d8556
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   мъжете(не всички, но повечето) често се питате къде са свестните момичета.. къде ли са? запитайте се дали в случая вие сте свестните.. искате добро момиче, а ако ви се предложи някаква обща ку*ва веднага сте готови и след това отново си задавате въпроса къде са свестните момичета

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6d408d79ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Авторе, какво разбираш под "свястно" момиче? Опиши я и тогава ще можем да ти отговорим...
Аз лично се запознах с приятелката ми в дискотека, но за мен тя е най-свястното момиче. Зависи какво търсиш.
М29

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ddd09e43d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Номер 20, права си в това, което казваш, но само от части. Никое нормално момче не би се хвърлило просто ей така на някоя обща. За да направиш подобна стъпка трябва доста да ти е писнало от всичко. На мен ми се случи след две провалени една след друга връзки, на които възлагах големи надежди. Тогава си казах, че повече не искам да търся "свестни" момичета, които накрая ме правят на глупак и се насочих нарочно към една такава обща, за която предварително знаех какво представлява. Казах си, като ще е гарга, да е рошава. Е, после осъзнах, че и това не е решение и съжалих, че съм го направил. Идеята ми е, че за да се стигне до тук, наистина доста неща трябва да са ти дошли в повече. Иначе, преди това много пъти съм имал възможност да бъда с такива момичета, но винаги съм ги отбягвал.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 55baaa67ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Здравей! :) А аз съм отчаяна и не знам къде да срещна уж свестния. На 24г. съм и съм направо в потрес от срещите ми с някои мъже в живота. Мейлът не ти е публикуван. Иначе, където и да ходиш, то малко е съдба. Няма кой тук да ти каже "Отиди в еди кое си кафе. Там тя ще те чака. " Може би ще се успокоиш, че има и други такива. Това е проблема на целия свят. Пожелавам ти скоро да я срещнеш! :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d038d4e6ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   И аз това се чудя на днешно време няма много свестни момичета

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 11669e6cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Първо - Разбирате вие, що за хора сте.
Второ - разбирате вашите интереси какви са.
Трето - разбирате какво точно търсите и искате от един човек.
Четвърто - разбирате къде се събират хора, които отговарят на вашите изисквания.
Пето - вие сами отивате там - където се събират хора притежаващи това, което изисквате от тях. И гледате да има повече избор.
Шесто - харесвате си един човек.
Седмо - връщате се тук да питате: как да действате по - нататък.
Иначе къде са свестните е въпросът и 30 коментара не описват как трябва да изглеждат тези свестни - не конкретизирате и задавате въпрос - как да се отговори, като дори не се познаваме. А всеки под свестен/свястна разбира различно.
Авторът пита къде да намери момичета които са не са сребролюбки. По нататъшна информация не дава. Нека първо се запитаме дали има хора, които не се интересуват от пари - Няма такива - парите са голяма ценност в днешно време.
И все пак - има ли хора, които да не се интересуват чак толкова от пари. Да има - това са хора, мислещи че притежават много пари или поне достатъчно пари.
И къде да могат да се намерят подобни - Ами тези мислещи и разполагащи обикновено с много пари, са и много капризни.
Ами тогава тези които мислят и имат достатъчно пари, че да не им се налага да искат от партньора. - Ами това не са ли всички които разполагат поне с 500 лв. доход - Не е малка сума - не е, живели сме двама човека 4 поредни години с такъв доход и ни стигаха.
Къде могат да се намерят - ами навсякъде - просто излезте от у вас и се огледайте, може и в интернет, но е много рисково.
Ако имате приятели - които мислите, че са достойни за уважение от вас и са свободни - трябва да действате. Ако не са свободни - сприятелете се с тях - може би, те познават други достойни хора.
Ако конкретизирате до дребни детайли какво точно търсите, ще може да се даде по - изчерпателен отговор.
Ето какъв е случаят при мен - Търся момиче, което да се задоволява с доходи до 200 лв, за двама - тоест говорим само за излизане, за съвместен живот нямам средства и живея при родителите си, ще е хубаво, ако тя не разчита само на мен за доходи. Да е лицеприятна - тоест да може да се гледа, да няма физически или психически увреждания. Да е готова да ми даде голяма любов, да е приятен характер - тоест да не се караме, често - да уважава мнението ми - поне да го обмисля.
Е това което търся - може да се намери почти на всякъде, но НЕ бих търсил в заведение, кръчма или дискотека, избягвам пушачки.
Какво правя - ходя там където се събират много момичета, опознавам ги и си избирам, после засилвам вниманието си към желаният обект и се надявам да откликне или ако не откликне си избирам друга. И така сега имам страхотно момиче до мен - която е повече от това което искам.
Но трябва да знаете какво искате!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6bd10c2f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Приятел, както каза №24 не си само ти, тва е явление в цял свят, но в България като че ли се усеща най-силно! Хората вече са студени, отчуждени, егоисти. Всеки търси само ползата, мъжете търсят секса, а жените парите и краткотрайните удоволствия! Не знам защо се получава така, но този тип хора се увеличава все повече и повече, особено за поколението след 90-те, от което съм и аз! Аз също имам проблем с намирането на приятелка и за сега не успявам да срещна сериозна такава. Има свестни момичета и момчета, но въпросът е дали ще си пастнат по характер и дали ще се привличат сексуално! Все пак ако някой не те привлича, колкото и готин човек да е, той ще ти стане приятел, а не гадже!

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6d408d79ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Айде стига с това какво разбираш под свястно момиче! Не е ли ясно, че всеки иска да не пие, да не пуши, да не псува, да е добра домакиня, да изглежда добре, да е дама, да те обича? !!! Другото е алчност...

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 11669e6cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Номер 29. няма как да ми е ясно, това. Но ако е вярно. То подобни момичета бих търсил навсякъде, където се събират много момичета. Но не бих търсил в кръчма или дискотека.
Та стигаме до отговор - те са навсякъде - без тези две места.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 62e2d4a2e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Определението за свястно момиче може да бъде следното: "Момиче, което не прави неща, които ми носят дискомфорт".
Та такова чудо няма, тъй като всеки индивид, е уникален, и със сигурност един ден във времето, ще направи нещо, което е дразнежо за друг и съвсем нормално за него самия.
Затова аз не търся свястно момиче, а момиче, което има същите цели като моите, да можем да сме различни, но да ни свързва нещо, което е благодатно за всеки за себеси. За жалост и такива няма много, като направо изключвам тези които ламтят за мъжко внимание и стигнем до тези обрасли с предрасъдъци и всевъзможни ритуалности. Примерно, аз не смятам, че жената е длъжна да ми чисти или да ми прави ракия за салатата*. Що за глупост е това? Но това все още се смята за ценност. И след това се чудим защо жените са зле, та те сигурно нарочно бунтарстват! :)

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d8c4ec39f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Не пиша почти коментари, но не се сдържах по темата - аз съм едно много различно момиче от останалите,имам си ценности и възгледи и си ги следвам. И да ви кажа, че никой не обръща внимание на подобен човек като мен и всяко момче, а те не са много, което е имало досег до мен по някакъв начин се плаши и бяга все едно не съществувам. Нямам обяснение за това, но стигнах само до извода, че момчетата, не казвам всички, но май повечето не харесват добри и искрени момичета...Иначе съм съгласна донякъде с №32 свястно момиче е много относително понятие...

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 964ae29e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Бих поздравила автора с една песен от Vbox
Fireflight - Fire In My Eyes
Поздрави от мен! :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 94d1d275bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Аз не ходя често по дискотеки и по кафета.
По принцип не слушам чалга, ходя по други дискотеки, но не прекалено често. Предпочитам да ходя на разходки вместо да седна в някое кафе и да дрема един, два часа.
На 19години съм не съм много голяма, но за тези години съм срещнала само две свестни момчета и с едното съм имала сериозна връзка. Срещаме хората, които ни е писано да срещнем. Затова дори и да търсиш свястно момиче със сигурност ще я намериш, когато ти е писано.. може да след година, две.. но ще я срещнеш.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0ac1d7ec2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Свестни момичета има, но много често грешката си е в нас мъжете. Просто търсим на места, където е най-малко вероятно да срещнеш нормална жена. Няма как да забиеш някоя припаднала от пиене в дискотеката, да я вкараш същата вечер в леглото и после да очакваш, че ще излезе свястна. Не ме разбирайте погрешно, обичам дискотеките и излизанията, като съм далеч от мисълта, че по такива места ходят само боклуци. Не, ходят всякакви хора, които просто искат малко да се позабавляват. В дискотека или клуб също може да намериш нормални момичета, само че няма да ги прибереш същата нощ. Лично аз към момента мисля да се запиша на курс по език или нещо подобно, за да си разширя социалните контакти.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 18846178b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Свестни момичета - много. Обаче без чалга визия не се приемат добре от мъжете... Един от най - свестните ми приятели така и не започва връзка със свястно момиче, понеже трябвало да изглежда като манекенка... а около него - в близкото му обкръжение имам предвид, са няколко свестни и далеч не зле изглеждащи девойки.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6af207fd66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   "Свестните" момичета се намират на "свестните" места....
Виж в някой клуб, форум със сходни на теб интереси, курс, библиотека, препоръка от доверени приятели, църква, сред природата и други такива места.
Но освен всичко друго вие трябва да си допаднете и като разбирания, ценностна система и най-важното да има химия между вас, за да има и любов/тръпка, а не просто приятелство.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 5e0c55edf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Авторе, искам да ти кажа, че добрите, възпитаните момичета са навсякъде-и те ходят в дискотеки и кафенета, и те обичат пазаруването, но не го правят всеки ден. Те имат и други неща за вършене, като например учене, работа. Това не значи, че не умеят да се забавляват, а че са отговорни и искат да постигнат нещо в живота си.
Живееш в такъв голям град, а не можеш да срещнеш едно нормално момиче, това ли ни казваш? Тогава трябва да се замислиш дали харесваш такива или не. Защото те са навсякъде, просто не си се опитвал да ги видиш, не са ти хващали окото( и то не защото не са красиви, а защото не се натискат на всичко живо). И да отговоря конкретно на въпроса ти ще ти дам пример-можеш да ги срещнеш в автобуса, в магазина, в университета, в кафенето или в дискотеката, на работа(ако работиш), в парка. Просто се вгледай добре в момичетата, които са около теб. Сигурна съм, че ще намериш поне една, която да е свястна. Аз познавам такива момичета и смея да твърдя, че аз съм една от тях. Знам, че в днешно време не сме мнозинство, но не се отчайвай. Ако и ти си свястно момче, ще се забележим взаимно. Въпросът е кой ще направи първата крачка... :)
Успех!

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6a39b8b838
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Пълни глупости са тези ''свестни момичета'' изби ме на смях дори. Авторе свястна жена няма. Още не си разбрал, затова се питаш и удраш главата в стената. Всички жени са от един дол дренки, оправия няма. Ще ти кажа само, че свестните жени не са със свестни мъже и светсните мъже не са със свестни жени и никога няма да бъдат. Незнам защо е така, но е факт. По добре си намери една жена направи си едно две деца и карай да е весело. Почнеш ли да мислиш ама защо нема свестни жени, ама защо така и онака, загазил си да знаеш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 899069e745
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Е това са най глупавите и безмислени теми според мен.
Да ти кажа ли какво търсиш?
-търсиш красива добричка послушница която да се съгласява с тебе и да ти пере мръсните чорапи и да те храни - или по обзорно казано да ти подпира интересите
и никога да не иска нищо.
Но това което търсиш не е човек а егоистичната ти представа за такъв...
Спри да категоризираш хората - момичетата са различни и представата ти за свястна може за друг да не е толкова свястна.
Тоест няма свястни момичета за теб има само една свястна
но не си я срещнал.
Ако под свястна имаш предвид да не мисли за пари и дрехи толкова много - хмм пълно е с такива момичета
и всяка една от тях има различни интереси общо погледнато, има различен характер и т. н дали ако срещнеш свястна която не мисли за пари и дрехи но пък ти вгорчава живота и не ти носи щастие тя все още ще е в тая категория...
Не се сдържах да напиша тоя коментар защото тоя вид теми са идиотски и повърхностни!
Теми от рода: добри момчета / лоши момчета
добри момичета / кучки
За един човек който търси сериозна връзка (човек с някаква ценностна система)
човека отсреща трябва да бъде разглеждан много по задълбочено, не обобщаващо!
Говоря от опит и познаване на хората понякога "добрите" не са това което изглеждат и обратното.
А и "добрите" момчета са определяни като мухлиовци които подаряват рози и шепнат красиви слова, момичетата уж ги търсят ама коя иска мухлио до себе си?
Та спрете с тея теми не осъзнавате ли колко са глупави?
Направи една тема в която изброяваш интереси и неща
които на теб ти правят впечатление може и да изкочи "свястната".

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6d408d79ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Аз съм жена на 45 год., имам две дъщери и знам за какво говори авторът - повечето момичета от обкръжението на децата ми са именно такива "парцали", както той е написал. Разбира се, винаги има изключения... само трябва да гледаш напред и да вярваш! Искрено ти желая да намериш момичето за теб и когато това стане - не позволявай да си отиде за нищо на света! Човек намира истинската любов веднъж в живота...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3592f08491
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Много съгласна с номер 42!
Свестен, добър - толкова е субективно това понятие... Ако един човек се възприема като "добър", значи има нужда от reality check. Да, важно е ценностите на двамата във връзката да съвпадат до голяма степен, но е важно и характерите да се съчетават добре.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6d408d79ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Мъж съм, на 37 години. Женен съм за жена, която уважам изключително много, но за жалост това е всичко, което изпитвам към нея. Не, не й изневерявам, държа се добре с нея, помагаме си, сплутени сме и тн., защото държа на нея. НО не е това жената, която сънувам, която обичам до полуда и за която съм готов на всичко. По стечение на обстоятелствата с тази жена се наложи да се разделим, тя замина в чужбина, не поддържаме никаква връзка... но уви не мога да я забравя! Който е бил истински влюбен знае за какво говоря. И смея да твърдя, че тази жена никога няма да бъде обичана повече от друг, както и аз никога няма да обичам друга така. Тя беше смисълът на живота ми, причината да се усмихвам, тръпка и страст, огън и пламък. Беше от онези изпепеляващи любови. От вечните. Убеден съм, че тя също си мисли за мен, въпреки че се срещаме само в сънищата си. Сигурно вече се питате защо ви разказвам всичко това? Ето защо - аз никога няма да си простя, че я пуснах да си тръгне. Никога. След нея не живея, само съществувам. Дните ми станаха студени и сиви. Лиспва ми тя, с цялата си нежност и топлина. И нека всеки, който чете това, не прави моята грешка, защото ще съжалява завинаги. Рядко се срещат такива жени, специални и различни, живи и истински. Срещнете ли я - не я губете!

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6d408d79ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Искам да дам един съвет на всички хора в подобно на автора положение (а и на самия него) - СПРЕТЕ ДА ТЪРСИТЕ СВЕСТНИТЕ МОМИЧЕТА/ МОМЧЕТА!!! Отпуснете се, спрете да се оглеждате за партньор, вършете всекидневните си задължения и когато това стане... тогава, съвсем наочаквано, на най-невъзможното място, по най-неподходящото време и по най-непредполагаемия начин ще се запознаете с нея/него. Ще започнете да излизате, да се чувствате добре заедно, ще имате общи интереси. Тя/той няма да напуска мислите ви, ще е непрекъснато в съзнанието. Ще се влюбите. Ще искате да прекарвате всяка минута заедно, да сте неразделни. И когато това се случи ще си кажете - колко съм бил глупав/глупава да си мисля, че мога да открия човека за мен търсейки го... ако е писано - ще бъде! Ж33 успех

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0992014be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Ама чакайте защо манекенката не може да е свястно момиче? Пак женска завист се чете в коментарите. Има и свестни и красиви. А е пълно с очилатки с гадни характери.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6d408d79ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Авторе, всички жени са к*рви в днешно време, не се залъгвай! Няк'ви на по 15 години са се еб*ли с цял квартал... голяма мизерия. Лично аз не познавам свестни. Морална и добра жена да намериш най-много ако е на 35 (лични наблюдения, без обиди моля).

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0ac1d7ec2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Да се обобщава, че всички жени са курви е тъпо, както е тъпо да се твърди, че курви са красивите, а грозните били свестни. И двете позиции са абсолютно несъстоятелни и ограничени. Първо, курвалъка не е от вчера, нито от преди 100, нито от преди 200 години. Просто преди повече са се крили и разводът е бил срамно нещо. И сега има много семейства над 40-50 годишни, които отдавна нямат нищо общо, но просто стоят заедно заради хорското мнение, деца, внуци и т. н. Колкото до второто, че красивите не стават, а грозните са свестни, лично успях да се убедя преди няколко години, колко е погрешно това. Момичето, с което излизах тогава, не беше чак грозна, но да кажем, че не беше първа красавица. В началото и аз си мислех, че щом не е толкова хубава, ще е супер свястна, пък и на мен си ми харесваше. В следващите няколко месеца обаче успях да се убедя, че това е един от най-пресметливите, фалшиви и отдадени на интересите хора, които някога съм срещал. Затова не се прехласвайте по клишета, а просто внимавайте как си подбирате половинките.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 61224ea54c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Слушайте номер 47!!!
Номер 47 ще те държа в нещата, за сега е затишие забележи.... СЛЕД И ПРЕДИ БУРЯ :) поздрави

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6faf0bd03c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

54.   момичетата само боят ги оправя иначе няма оправия

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2c076305ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   Защо така си мислиш че насилието ще реши проблема 54

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f88e632a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   48 едно е манекенка, друго е кифла. Но повечето манекенки са тъпи и прости кифли, както и работещите дами в администрацията и аутсорсинга.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker