Край на една 3-4 годишна връзка. Защо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Край на една 3-4 годишна връзка. Защо?
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 3149 пъти
Значи аз съм на 22, тя на 17 в момента... ходим доста време изпитали сме доста трудности, но въпреки това до преди дни бяхме заедно.. бяхме. Аз се определям, като много момче което всяко момиче би искало, гледах да е добре, да е щастлива, да си има всичко, а аз да не съм и в тежест. Има ли сме и раздели... последната бе за 2 месеца тогава тя ттръгна с друг, аз трудно го преживях, но се справих, а тя като видя, че е сгрешила върна се и плака... доказа ми, че иска да е с мен; и от тогава до сега всичко бе наред. До някаде тя обича вниманието, но и от други хора... правила е грешки, но навреме ги хващах и се разбирахме. До преди месец малко куцаха нещата защото аз се влияех когато тя не се държи добре с мен, аз сдухфах и така.. тя не опитваше да оправи нещата, но водихме разговор и се оправихме! Дойде рожденият и ден преди 10 дни, .. аз и направих скъп подарък, тогава всичко бе наред.. но мина се известно време, без да подозирам и ми каза трябва да говорим. и така каза ми, че не иска да е с мен. В последствие разбрах, че едно по-малко момче от нея на 16 я е харесал и е поразмътил водата. стигнало се е и до 1-2 целувки.
Аз съм първата и голяма любов, първият във всичко, оставил съм много много голяма следа в живота и, но тя е непреклонна от решението си. Личи си, че тя има тръпка, обича ме, не съм и безразличен, много трудно и се измъчва чак, но все пак не иска да е с мен. Опитах да си я върна - букет от рози, бонбони във формата на сърце, картичка и снимка в рамка, на която сме ние. но пак.. каза ми че правя нещата много по-трудни така.. с много мъка ме резна пак;
В училище много я нападат другите и съученици, и плаче всеки ден.. психически мисля, че е паднала.
Тя ми казва, че на този етап иска да е сама, не с друг, не с мен, а сама. И може би не била щастлива с мен, да хубаво и е, но нещо и пречило. Трудно я разбирам, но мисля, че има и нещо друго... Тя след като направих последния опит, ми каза, че не ме заслужава, не заслужавам да бъда тъпчен... че нейната обич към мен е капка спрямо моята към мен и може би, не държи вече чак толкова да сме заедно. Аз съм много обиден защото с обич правих всичко и не и бе проблем да приеме подарака ми за над 200лв.. не че цената е важна, тогава тя ми се хвърли от радост и се разплака от щастие.. и сега да не ме иска... подготвяла се е от доста време, а аз не. болно ми е много, а има и приятели, които и влияят; Според мен трябва да я оставя и да не я мисля и рано или късно ще се върне, но дали да я искам още... Какво мислите Вие..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: e22329b251
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Нейният проблем е, че е малка, незряла и не се е наживяла. Все пак и се иска да опита и с други, а до сега ти си и бил почти единственият. А твоят проблем е, че си прекалено всеотдаен и романтичен и си мислиш, че като я обсипваш с жестове и подаръци, като си и 24 часа на разаположение за душевни отпадъци и като и прощаваш на всяка цена всичко, тя ще те боготвори. Да, ама не. Ти като подхождаш така, тя си мисли, че всичко и позволено, а и на тебе ти се срива авторитета. Така не може да те възприеме като истински мъж. Тя знае, че може да те разиграва, както си иска. Не казвам да си лош, но от време на време бъди малко мъж, не се дръж като чехльо. Намири подход, накарай я да те почувства като мъж на място.

Мисля, че с тази връзка е приключено завинаги, а и тя не е за теб, на различни акъли сте. Затвори тази страница, осовбоди се от миналото, направи си заключенията и продължи напред с друга, без да повтаряш грешките.

Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9e8437314c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм авторът на написаното;
А не смяташ ли, че тя може да се върне при мен отново? приемам критиките, ясно и точно са обяснени, и наистина разбирам къде се крие проблема при мен!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 628262c766
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Пич, що се занимаваш с глупости? Хвани си сериозно момиче.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0aa18c913f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ги разбирам тези ваши работи, ти си на 22 тя е на 17, интересите ви са много различни, ти си мъж, тя е момиче все още и това, че си и пръв във всичко не означава, че ще трябва да е цял живот с теб. Може би като сте тръгнали си и бил тръпка, тя да ходи с по-голям батко от нея да я вози в кола и тн. Но идва един момент в който се нуждае от нещо повече от това, което ти явно неможеш да и дадеш щом го е потърсила от друго момче. Ако я обичаш толкова ще я оставиш тя сама ще те потърси ако си и бил толкова незаменим както казваш.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3b1b47941f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   пич, не се вълнувай. тя иска да живее, ти си и първия във всичко и ще останеш в сърцето и завинаги, не се съмнявай в това. никога няма да те забрави, но признай си, че тя има още толкова много да живее, ти също! Просто пази спомена за нея, било то тя голямата ти любов или не. Аз също имам такова момиче. Тя също пожела да се разделим. почти 6 години бяхме разделени, но незнайно как след като загубихме контакти живота пак ни събра. Една година бяхме заедно, но пак се разделихме, трудно ми е, защото тя е голямата ми любов, може би и аз нейната, но просто понякога така става. Не съм се отказал, но продължаваме поотделно, живота просто си знае своето. Като мога да ти гарантирам, макар и с нежелание, че ще имаш още толкова много разочарования, че не ти се вярва, Всеки има, аз имах, и преди сватба са се разваляли нещата, и след много други неща. С тази жена, за която говоря искахме да имаме дом и семейство, деца, нооо какво да направиш... Това е живота. Просто пазя само добри спомени и не я пускам да си отиде завинаги от живота ми. Дори да е с друг, дори аз да съм с друга. Трябва да се живее, нали?

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 91c35c82b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От 1 до автора

Иска ми се да ти кажа "да". Свястно момче си. Но не мисля, че ще се върне, но и да се върне, не мисля, че ще се получи. на различни акъли сте и е по-добре и за двама ви да не се съберете. Знам, че сега ти е кофти, но след време емоцията ти ще отмине и ще разбереш, че е било за хубаво. Това е мойто мнение, но имай предвид, че това си е просто мнение, не го приемай за меродавно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 183ede7002
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе....научи се да пишеш, че за твоите 22 години, доста си материал си изтървал !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker