Няма какво да предложа... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Няма какво да предложа...
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2353 пъти
На 40 години съм.
Ниска, доста пълна и без никакви отличителни черти (например хубави очи, буйна коса, ослепителна усмивка и т. н. ). Обличам се стандартно, без някакъв собствен стил, просто колкото да съм покрита с нещо. Тоест - играта с цветове, форми и аксесоари не е за мен, което ме прави доста... ъъъ... незабележима.
Работя изтощителна, но не доходна работа, и съм в армията на т. нар. "работещи бедни", които всеки месец се чудят как да свържат двата края.
Нямам собственост и никакви материални активи.
Мързелива съм, ненавиждам домакинската работа - не умея да готвя и когато го правя не се получава вкусно, чистя само в краен случай, не умея да създавам домашен уют.
Преди четях и ходех по театри и концерти. Сега ме мързи. Седя пред компютъра и играя игри. Не контактувам с хора нито реално, нито виртуално, просто си играя.
Не съм остроумна и забавна, няма никакви теми, по които бих могла да блесна като приятен събеседник.

Защо пиша всичко това? Защото искам ЛЮБОВ. Не просто секс, не просто съжителство, не просто компромисен съюз.
Искам някой да се влюби в мен, по онзи начин - с пеперудите в стомаха, с обясненията, с неистовото желание... Искам тръпка, искам трепети, искам...

Ясно ми е, че няма какво да предложа. И все пак... Обнадеждете ме, че имам някакъв шанс. Макар и незначителен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: d69254bbd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да положиш усилия, а и да си готова да предложиш най-важното - любов. Не можеш да очакваш някой да те обича, ако ти не си готова да го обичаш. Направи някоя диета, поспортувай малко, запиши се на някакъв курс или спорт, потърси си нова работа. А и не пречи да си купиш някакъв шал или червило и да прибавиш цвят. Ако не правиш нищо, не можеш да очакваш нещо. Най-важното е, че си здрава!
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4b21b8f79b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще имаш шанс, когато сама си го дадеш и повярваш, че наистина заслужаваш любов. Написаното говори точно обратното.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3fc51a5ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Винаги има надежда, шанс! Но трябва да имаш не само желанието да го получиш. Трябва да дадеш нещо от себе си, като например първо да заобичаш себе си. Да, имаш смелостта да кажеш аз съм пълна, ниска, но трябва да имаш волята да промениш това, ако смяташ, че това ти е проблема. Любовта е доста силен стимул. Не ти обещавам, че след това ще има пеперуди, тръпка, но няма ли ти самата да се почувстваш по-добре? Ти си млада жена! ЖИВНИ!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 97213b807c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Проблемът ти е не че си се занемарила и че си самотна. Това е следствие. Проблемът ти е отношението ти към самата себе си. Ако имаше добро отношение към себе си, нямаше да си дебела, мързелива и самотна и нямаше да казваш "нищо не мога да предложа". Като за начало промени отношението си към теб самата, т. е. обичай се, уважавай се, спри да се самосъжаляваш, бъди пълноценна и полезна на себе си, вземи се в ръце. После другото ще се нареди от самосебе си, стига да имаш търпение.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 802b3457b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Познавам и пълни, и ниски, и не особенно красиви жени, но това явно не им е попречило да създадат семейства, и да са успешни в работата. Излез на улицата и огледай хората с които се разминаваш, ще установиш, че няма нито един който да е перфектен. Дебелаци, слаботелесни, твърде високи, ниски, без коси, без зъби, с големи носове и уши, хора с физически недъзи, болни, глупави и тн. Проблемът е в главата ти, развила си комплекси, които подхранваш сама с подобни мисли. Всичко може да се промени, само че ти трябва да го поискаш и направиш, точно ти! Не оставяй живота да мине покрай теб, бори се! М28г

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5194180f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Изпаднала си в положение, в което сама се натискаш надолу. Купи си книги за усъвършенстване или ги чети онлайн (по-евтино е :)). Спри да се самосъжаляваш! Можеш да се научиш да готвиш, да се научиш да си правиш прически, да се научиш да се гримираш, да свали няколко килграма като правиш упражнения вкъщи и се разхождаш навън. И без това докато си седиш вкъщи трудно ще срещнеш някой. Вземи си куче - ще ти се наложи да излизаш с него, да си играете, да го обучаваш и така ще имаш разнообразие. Даже не е нужно да е голямо - някоя малка порода, която няма да ти стопява финансите за храна. Спри да играеш само игрички! Ти си ЖЕНА! Ние сме родени да бъдем обичани и желани и единственото, което трябва да направим е да положим малко усилия да бъдем забелязани от правилният човек.
Ж27

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3c8352ca28
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5 е прав... Имам един приятел, който е много нисък. Но тоя човек е супер борбен и много забавен. Имал е няколко гаджета досега, все ниски като него.

Така че се движи в посока да премахнеш комплексите си.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 301df9eabb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мацка, което даваш, това и получаваш. Най- малкия ти проблем, е във физиката и визията.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 86cd68e817
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Обличам се стандартно, без някакъв собствен стил, просто колкото да съм покрита с нещо.
А защо не сложиш цвят? Защо не си купиш боя за коса и не се боядисаш за идеята? След като се изсушиш ще видиш, че си много хубава. Купи си преса за коса за изправяне. 30 лв от някой евтин магазин. Купи си спирала за 5лв (ще ти послужи за 6 мес. ) и едно червило в нормални цветове. Купи си едно шалче шарено от някаква сергия. Пробвай! Пусни си секси музика, сготви си нещо красиво, например палачинки. Потанцувай сама. Не казвам, че ще е лесно, но опитай. Покажи, че имаш желание и Вселената ще ти даде. Няма да получиш любов, докато не разбереш, че заслужаваш. В това, което си написала видях само и единствено самосъжаление. Никой не го обича. Бъди позитивна и вярвай, че ще се наредят нещата. И пробвай с един хубав сайт за запознанства. :) Успех!
Есмералда 24г

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 50466de232
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нямаш нищо отличително в себе си ли? ! А от къде знаеш щом си пълна имаш ли представа килограмите как маскират красотатат на жената. Какво да се лъжем нещата почват от външния вид. За да привлечеш любовта е нъжно поне мъничко да и влезеш в полезрението. Бях години наред дебела. Няма никакво значение дали си лоша или добра, ако си отблъскваща заради пълнотата. И да е златно сърцето ти как ще го разбере МЪЖЪТ когато ме се иска да извърне поглед когато те погледне. Отслабни. Постави си за цел 1 килограм. Когато квалиш него отново си постави за цел 1 килограм и т. н. Когато имаш за сваляне 10-20 кг. това е стресиращо и обезнадеждаващо. Но един по един... Когато свалиш килограмите ще се подмладиш. Дебелината състарява. Когато станеш по финна когато почустваш старите дрехи широки знаеш ли какви крила ще ти порастнат. Ще ти се върне желанието да се нагласиш. Да излезеш. Да отидеш отново на кино или театър. Където и да е. Да излезеш от пашкула си просто. И не се притесняваи да си перфектна домакиня не съм чула да е спечелило нечие сърце. Но ако обърнеш внимание на себе си може би ще откриеш че имаш какво да дадеш. И че заслужаваш и да получиш.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9dfb5a1617
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Всички тука съветвате авторката да се промени. Да се боядисва, гримира, спортува. А тя пита нещо много простичко: има ли шанс някой да я обича ТАКАВА? Аз мисля, че да. Хората са всякакви. Не може да няма някой, който ще хареса и нея.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3bd6cda33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Есмералда :) Казала си го чудесно, но ти си на 24, тя - на 40... Проблемът й не е временен както е обикновено при по - младите хора, доста по - задълбочен е. Не е зле консултация с психолог в този случай - защото от това, което авторката е написала, съдя, че е депресирана. Нежеланието за активност и промени изцяло натам сочи. Ако не епсихолог /не знам там със Здравна каса как стоят нещата - авторката е писала, че е финансово притеснена/, то поне една опаковка Ремотив може да опита. Стискам палци всичко да се оправи! И, Авторке, любовта не е лекарството, тя ще дойде когато си се излекувала!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a4a6fc8c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   От авторката
----------------
Благодаря за добронамерените и оптимистични коментари. Със сигурност биха подействали при девойка на 22, изпаднала във временна дупка от месец :-)
Като казах, че съм на 40, имам предвид, че и ментално съм на 40 - чела съм книги за позитивно мислене, самопомощ, автотренинг, автомотиваци, и всякакви други авто-. Е, не работят. Освен че придават на цялата картина вид на измъчена и отчаяна гротеска. По улицата е пълно със самотни жени, облечени и нарисувани като клоуни, целият вид на които крещи "Самотна съм! Търся! ". Предпочитам да не ме забелязват, отколкото да ме съжаляват.
Все едно, опитвах се да чуя дали е възможно човек да се надява на любов ТАКЪВ, КАКЪВТО Е. Без да се налага да се променя, за да влезе в нечии рамки. По-скоро исках да разбера дали вие бихте се влюбили в такъв човек. Който си е... някакъв, и няма мотивация да се променя.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c99a8746cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Извинявай ама с това самосъжаление нищо няма да стане. Ти искаш хората да те съжаляват, защото ти е удобна ролята на жертва, и не искаш да направиш грам усилие в живота си. Ти да не мислиш, че другите хора са се родили научени и щастливи. Човек се развива цял живот в посоката в която е избрал - към върха или към дъното. Ти изглежда си избрала да вървиш към дъното. Какво значи нищо не мога да предложа- можеш да предложиш много, ако се развиш като личност (жалко че си живяла така до 40 години). Да не мислиш, че другите жени много им се готви и чисти, ама това си е необходимост, да ти е изчистено и сготвено и в крайна сметка започваш да го правиш, докато един ден не ти стане навик и вече не го забелязваш. Аз само като се сетя колко неща съм изградила с усилия защото без услия не става, направо ме хваща яд за такива хора като теб, дето го мързи пръста да си мръднат. И не не мисли, че ми е било леко, или че съм била по-добре от теб, но сега няма да ти обяснявам моя живот. Ти искаш без да дадеш нищо. Ами спортувай, грижи се за себе си, намери си по добра работа, НАПРАВИ НЕЩО, бори се за по-хубав живот, развивай качества като общителност, състрадателност, учи нещо, просто със седене и чакане нищо няма да стане. Или ако срещнеш някой той ще е точно толкова мързелив, отчаян и самосъжаляващ се като теб, защото подобието привлича подобие.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 870932a373
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Естествено, че имаш шанс. Просто ще привлечеш такъв тип според нагласата ти, т. е. отражение на теб, а дали ще го харесаш? Тези книги за позитивно мислене са добри, но са част от истината. Като цяло има Вселенски закон: Подобното привлича подобно. Обяснен е в закона за привличането. Според мен подобри външния си вид като спортуваш например и промени себе си като човек, за да срещнеш по-добрия вариант на срещуположния пол.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: aef10aaea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Самото възприятие на света е една част реалност и една част фантазия. Ако реалността е в повече, става зле, защото обективно животът няма особен смисъл. Ако фантазията е в повече, ставаш кандидат за 4 км. Ключът (както в повечето неща) е в баланса. Съответно изобщо не е лесно.
Това във връзка с "да ме приемат такъв, какъвто съм". От горното следва, че самият ти няма как да имаш особено вярна представа за самия себе си, какво остава за другите?
Така че в крайна сметка всеки се влюбва в някаква фантазия за другия и въпросът е колко ще издържи тя.
Като искаш да се влюбват в теб, измисли какво да им предложиш, т. е. каква тяхна фантазия да имитираш, че задоволяваш. Иначе ще се чувстваш вечно неразбрана, недооценена и т. н., има вероятност сериозно да надцениш себе си и да подцениш другите и още куп изкривявания, които няма да ти подобрят живота.
_Az_

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker