Искам да има "нас" не само той и аз! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да има "нас" не само той и аз!
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 3561 пъти
Той е прекрасен, но уви думите "не ми трябва приятелка много нерви е" ме съсипват той е по-голям от мен, а аз доста го харесвам историята е дълга и няма смисъл да я разказвам цялата просто мисълта ми е как да му кажа, че го харесвам въпреки, че му го намекнах хиляди пъти и то си беше очевидно. Дали трябва да му го кажа когато сме само аз и той, но ме е страх, че ще каже думи който не бих искала да чуя въпреки, че човек трябва да приема да чува всичко, но той наистина е прекрасно момче едно на милиард и не би ми се искало да го изпускам! Също така е много забавен и симпатичен не спирам да мисля за него, но все пак не знам как да му го кажа. Моля помогнете и без хейт благодаря ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: d9b3a4a501
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами не мисля, че е нужно да му казваш след като вече си му показала няколко пъти. Просто не иска да си има приятелка и толкова. Повярвай ми има много като него, но когато търсиш и гледаш неподходящите... няма как да намериш човека за теб.

На сила любов не става мисля, че това го знаеш :). Просто се огледай... любовта е навсякъде!!! Дай шанс и на други да ти покажат и докажат, че са 'достойни' за теб :).

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0d967775d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   То и аз искам да има нас, но като не ни щят няма какво да направим. И всеки ден се ядосвам заради него, но не мога да спра да го търся. Лошото в моя случай, е че той показва понякога индикации за интерес, но после пак старата песен, ти ако си по -силна забрави го и се откажи от него, аз засега (1год и половина) не мога. Успех.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7758a187fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   По думите ти, момчето явно е добро. Притеснението ти е нормално, но в случая излишно. Чела ли си приказката за "Неродения Петко". Още се не родил, а го оплаквали. Мъдра приказка. Не си втълпявай неща които си ги представяш така водена от плашливост. "На страха големи са очите", са казвали едно време хората. Много време се познавате, но ти си събирала смелост само за намеци, а намеците са доста пасивни и косвени. По-често мъжете не ги осъзнават, защото женския език на тялото е особено, да не каза много дискретен. Мъжете действат ( повечето ) пряко и в живота не покриват намеренията си, а ги изтъкват. Така обичат да разбират и намеренията на другите, което вклюва и техните чувства. Пък и ако се замислиш прякото признание, спесява много неволи, улеснява нещата. Не си го втълпял, онова, добрите момчета не постъпват лошо. Няма да те нарани. Притесненията ти са да не ти разбие сърцето, на мнение съм че няма да те нарани и че ще отвърне на чувствата ти с чувства.

Да. Колкото сте само ти и той е най-добре, най-съкровенно е. Може за да те да е било очевидно, намеците, но това не значи че и за него е било. Не казваш дали има опит. Ако е нямал връзка или е девствен, е съвсем нормално да не улавя намеците. А е възможно също да има някакви притеснения, сещаш се плашливост и да се нуждае от повече значи от твоя страна за да разбере за чувствата ти.

Надявам се да съм бил полезен.


- silenter -

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 90117608fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може би - трябва да го натиснеш повече. Определено му признай какво изпитваш, към него, какво искаш. После съвсем коректно го разпитвай за причините да се дърпа. И ги разсей.
Казваш, че той се плаши от мисълта да има сериозна приятелка, защото това би му създало грижи. Ами питай го - какви точно грижи мисли, че ще има и после му кажи, че с теб не би ги имал. Че ще направиш всичко, за да му помагаш, а не да има грижи с теб. Нищо че и двамата знаете, че това не е така. Човек до теб, определено означава отговорност. Но и мъжете и жените искат да им кажеш това, което искат да чуят.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9bad3a32c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Изключително много ви благодаря :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 66a3f91a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Сигурен съм, че сега няма да ми повярваш, но след време може и да си спомниш какво съм те предупредил. Тръгнеш ли ти да му се обясняваш вариантите за реакция от негова страна са доста, но се замисли дали си готова за варианта той да си вземе петте пари и после да те проводи по живо, по здраво, ще си драсне в тефтерчето още една чертичка за поредната, която сама му е кацнала и ще продължи да не е готов за приятелка защото е много нерви. Ти в същност как разбра, че той мисли по този начин за евентуална приятелка?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 88e019d41b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Той със сигурност е разбрал, че го харесваш! Той има чувства към теб, а ти си влюбена! Страхотно!!! Нещото, обаче което трябва да продължи е да се виждате по-често, а виртуалното общуване да намалее! Тук не съм против комуникацията по всякакви начини, но е съвсем друго, когато сте заедно! Освен това дай му възможност да те опознае повече!!! Хубаво е да сте по възможност все по-близки, но не бързай с темата за практическия секс! Общувате, но той да почака... и двамата трябва да сте наясно кой какво иска и какво най-много харесва на партньора!!!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9a65cb2e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 6, защо си мислиш че всички момчета са еднакви. Може да има някакви кръшкачи, женкари, бройкаджии, но има и нормални стойности момчета. Не са всички "второ качество хора". Ти ако така третираш хората, теб също ще те третират като таква. Нищо лично, но се замисли и не прекалявай с слагането на прибързани етикети.

- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1b521fbe7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не ми е в стила аз да кометирам!


Знаеш ли кво следва....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e6291c6adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За да цени един мъж дадена жена, той трябва да я спечели, а не тя да му се поднесе сама на тепсия. Може да му се подскажеш лекичко, че го харесваш, но директното признание ще го уплаши и той ще се отдръпне. Има мъже, за които това не е проблем, но ти не знаеш дали е такова въпросното момче. Така че действай като във валса - две крачки напред и една назад.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 82efbe7e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Явно момчето е по-чувствително и сериозно, а ти не спираш да го зарибяваш и той те реже... Пробвай с друга тактика - спри да се задяваш с него и се дръж сериозно.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 21495c1c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 8 от 6 - четеш малко през редовете и реагираш избирателно. Къде видя написано, че всички момчета са еднакви, напротив написал съм, че има "много варианти", но авторката да внимава с този вариант, който явно и теб те дразни и се опитваш да се разграничиш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9105732f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 12, четеш ли стойностна литература? Ако можеш научи се да се изразяваш правилно и точно, без заобиколни и завъртания които е свъсем нормално да се разбират в негативен характер. Да написал си "много варианти", но си го подчертал ( серизно наблегнал, сякаш познаваш това момче и го изкарваш бройкаджия, прочети си какво си написал )

Цитирам те:
"... но се замисли дали си готова за варианта той да си вземе петте пари и после да те проводи по живо, по здраво, ще си драсне в тефтерчето още една чертичка за поредната. "

Ако ти си такъв, съди за себе си. Не приравнявай себе си с другите и другите с проблемите ти.

Номер 10 Имаш право, но жената е самостоятелна единица. Тя няма как да се поднесе на тепсия на мъжът, ако тя самата не го поиска. Мъжете не хипнотизират жената, против волята и. Какъвто и чар да влагат, жената избира дали да се отдаде на порива. Отдавна не сме 18-19 век, сега сме уж свободни времена на равенство, където жената може да направи почти същото което и мъжът.

Цитирам те:
"За да цени един мъж дадена жена, той трябва да я спечели, а не тя да му се поднесе сама на тепсия. "


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 21495c1c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   -silenter- препоръчай ми твоята "стойностна литература" - може някой ден да я прочета, което в никакъв случай не означава, че ще започна да се изразявам по-ясно. Дано явторката ме е разбрала, а за твоето мнение изобщо не ми пука, доста често срещам из сайта твои постове и имам усещането, че си нещо от рода "на всяко гърне меродия". Коментирай темата, а не изказващите се по нея - това е приятелски съвет, но надали ще го разбереш!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9eabf8cca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 14. Какъв точно ти е проблема, че се отнасяш сякаш някой ти е изял десерта? Само от изказването ти ми стана ясно че ти не си човек който е разгръщал стойностна литература. А ако беше, нямаше да питаш, щеше да знаеш.

Второ съзнаваш ли че сам твърдиш че тук има тема и тази тема се нуждае от обосноваване. Тогава ти защо потъпкваш равнопоставеността и наслагва свойте проблеми? Сравнявайки историята на момичето с твоята. Това правиш. Приказваш сякаш ти си авторка на темата, а дали не е така?

Трето, аз не пиша във всяка тема че да ми се ядосваш. Никой не те кара да ме четеш. Ти сам ме четеш и сам се ядосваш. Как беше оня израз "Гузен, негонен бяга", а при теб е "гузен, неискан се появява".

Да, аз се "вясвам" тук и там, но поне мойте мнения имат смислова структурираност и логическа зависимост. А твойто мнение какво има?


- silenter -

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9eabf8cca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   И още нещо. Не мога да разбера вие тука съвети ли давате, или се надпреварвате да давате комплексирани съвети възникнали от нивата ви на комплексираност. Това не е обида. Но до колкото виждам всеки има някакъв проблем и то все защото нещо се е наплашил/а поради комплекси.

Нали тук е място се дават съвети, а не всеки преживял нещо, да каже "абе мъжете са такива, абе жените са такива". Е, хората да не са еднакви?


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 62f485f7f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Silenter номер 10 съм. Аз пък изключително много харесвам твоите коментари и съм съгласна с теб, че мъжете сте по-директни. Ти си от по-младото поколение и затова смяташ, че и жените трябва да са. Ако обаче те са такива се предполага, че мъжете могат директно да ги отрежат. По-голям шанс авторката има като действа постепенно, тъй като момчето, което харесва в момента не иска сериозна връзка.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 605b65420c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   17, от сравнителни по-младото поколение съм, ако се има в предвид че съм над 25-ет годишен. Но не се чувствам като част от младото поколение, всъщност възгледите ми отдавна попреминаха границата даже и на възрастовото поколение. Аз се водя не от предрасъдъците и нормите на обществото, а от еволюцията. А в еволюцията всичко търпи промяна, дори и привидната женска пасивност, дори и тя ще се промени.

Виж, аз не смятам че жената трябва да е директна буквално, а да бъде по инициативна. Как иначе ще се случват нещата? Може би виждаш че повечето мъже стават все по-пасивни, ами ако жената не опита да демонстрира чувствата си нищо не би се случило.


- silenter -

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 90117608fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   То и аз съм на 25г. Но ние не сме новото поколение. Сегашното ново поколение са 12 - 16 годишните. За които поне, аз така мисля, са по - усъвършенствани от нас. В технологии, в социални взаимоотношения.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: fa962fb16a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   19, новите поколения никак не са усъвършествани, напротив деградирали са. Една книга не отгръщат, само за секс, купони и глупости мислят. Далеко са от усъвършенстване.


- silenter -

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cd8be9c4b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Silenter номер 17 съм. Правилно предположих, че съм по-голяма - на тридесет и няколко съм. Аз по-скоро си мисля, че става дума за еманципация и феминизъм. В природата нещата са си същите - мъжките ухажват женската и се бият за нея, а тя избира.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2bf4eecb42
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   21, ако става дума за темата, момчето може и да иска връзка, но си абсолютно права, това зависи изцяло от жената. Какво може да направи мъжът, ако жената не го иска, нищо. Има еманципация, има и феминизъм. Някак се усеща голяма негативност към българските мъже. Поначало е много неприятно че жените от малко се обиждат много и бързо намразват. Смисъл, сегашния модел на жената е коренно противоположен на миналия. Едно време жената е отглеждала своите благородства, благост, търпеливост, възпитание и се е превръщала в жена за пример. А децата и са се превръщали в стойностни личности. А сега, сега е трудно да си представим всичко това. Считам че за да се превръне една жена в идеална сама за себе си, тя трябва наред със силата на свободата която и дава съвремието, да развива и миналите традици на благородството, възпитанието, благостта, търпението. Инак не виждам какво ни очаква в обществото. Та нали обществото зависи от жената. Жената е тази която ражда, жената е тази която най-често създава възпитанието на децата. Ако жената няма възпитание, ако жената е своеволна, какво добро тогава може да предаде на децата си?

В природата е така, но човека не е животно. Хората имат воля която е по-силна от волята на животното. Но проблема е че човека забравя волята си и се връща към по-примитивните устой.


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8efcccd8ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   "В природата нещата са си същите - мъжките ухажват женската и се бият за нея, а тя избира. "



И след това я оставят веднага за друга женска. Заеби я природата...

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 3c61340b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Silenter номер 21 съм. Това са добродетелите на българката, но един от тях трябва да е скромността. Моята баба е била "открадната" от дядо ми, за да се ожени за нея когато е била на 16 години. А сегашните тийнейджърки си организират женски бой. Поне така правят съученичките на сина ми.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 21b6623568
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   24, организират си, ама питаш ли защо? Защото нямат никакво възпитание. Поведението им е своеволно.

- silenter -

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cbd2ff1a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Silenter номер 24 съм. Преди години, когато баща ми и майка ми били млади и се запознали имало едно момиче, което го харесвало. В същото време той харесвал майка ми и идвал да я търси. Тя обаче не го искала и го замеряла с картофи през терасата. Накрая се оженили и тя отишла в неговия град. Макар и малко смешна, историята си е истинска. А другата си е останала само с инициативата.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: eb7434461d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   26, приятен е разказа ти, но един случай, на фона на много други. Напълно уверен съм че им и безброй други случай в които жената след проявена инициятия, нещата са завършвали пак щастливо. Не забравяй, времената са другите. Сега не са времената на майка ти и баща ти. Сега е твоето време и времето на другите. Сега те ще определят как ще станат нещата. А с тях и Ти, от теб също зависи. Не си робиня че никога да не поемаш инициативата. Свободна жена си.


- silenter -

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4e0bb48796
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Silenter 26 съм. И аз познавам двойка с 21-годишен брак, където жената е свалила мъжа си. Ако обаче един мъж харесва дадена жена той не трябва да оставя нещата само в нейни ръце. Ами утре ако дойде друга инициативна той и с нея ли ще поддаде?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7f54511443
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   МИ КАЖИ МУ ЧЕ ГО ХАРЕСВАШ БЕ! :D какво му намекваш...

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 22a3caa059
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   28, чета те и разбирам колко малко познаваш мъжете и тяхната психика. Не знам на колко си, но опита ти в мъжкия свят не е голям. В крайна сметка жените и мъжете не са много по-различни, та нали са от един вид и съществувание. Много "Ако... " има в теб и твърде малко "ами айде да направя нещо". То ако беше само до "Ако" можеше днес теб да те няма и много други, има те защото родителите ти са се срещнали и не са правили цял философски роман за това че изпитват привличане помежду си. Опитали са, отдаели са се. Замисли се как се случват нещата. И ето, познаваш такъв случай но просто си плашлива като трепетлика. Нима мислиш цял живот да бъдеш такава? А кога ще се усъвършенстваш?

Хайде сега, нужно ли е да казвам че не са всички мъже еднакви, не са всички изневеряващи. Ако той е стойностен мъж, има морал и държи на всичко което се случва в живота му, няма да се даде на друга.


- silenter -

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 33e34b5946
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Номер 29 нищо не разбираш от крехката женска душевност :D

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 11cfce8db7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Silenter 28 съм. Добре си усетил нещата. Аргументите ти са много убедителни. А досегашния ми опит с мъжете ми е показал, че и без да правя нищо се случват нещата. Избора ми съответно се е ограничавал само до тези, които мен са ме харесали. Прав си разбира се, хубаво е човек да се бори за това, което иска. Лично за мен това означава преди това да преборя себе си.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2671b152a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   32, така е. Но "Избора ми съответно се е ограничавал само до тези, които мен са ме харесали. " Защото си жена. Какво друго да се очаква. Жена си, наперените и нахакани винаги ще се въртят около ти. Ама момчето за което говориш изглежда не е такова. Поговори с него.


- silenter -

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9331e3244c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Silenter благодаря ти за всичко и те поздравявам с една хубава песен: Faydee - Can't let go.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 3bc0e8e0d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   34, по-ведра бъди и се усмихвай. Ще се справиш. Радвам се когато на някой има възможност да направи нещо хубаво. Идват празници, стискам палци за теб и него.


- silenter -

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker