Не изпускайте мига! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не изпускайте мига!
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2544 пъти
Дълго време само четях историите тук, но най-накрая реших да разкажа своята. Не искам съвети. Искам да споделя и всеки да си направи сам за себе си извод. Да вдъхна кураж и смелост на тези които са като мен - срамежливи, притеснителни, нерешителни. Жена съм на 25 години. В края на януари месец тази година бях на семинар в един град в Балкана. Тази година имаше и колеги от друга област, които не познавах. Семинара беше за два дена и една нощувка. Първия ден, преди да приключат лекциите излязох от залата, защото не се почувствах добре. Настаних се в лобито на хотела. И тогава видях НЕГО! Млад, очарователен, леко наперен. Говореше по телефона и крачеше напред назад. Помислих си, че е гост на хотела и няма да го видя повече. Качих се в стаята да си почина и да се приготвя за вечеря. Изненадата ми беше, когато го видях на тази вечеря, организирана за участниците. Бяхме седнали на доста далечни маси един от друг. Но въпреки това, цяла вечер не спрях да го гледам тайно, като на моменти го хващах и той да прави същото. Но нищо повече... Сутринта докато чаках колежките си той седна на маса срещу мен и направи ме заби в земята с погледа си. Такъв поглед, който ще пробие скала, без усмивка, без вълнение, но настоятелен. Отвърнах му, но не издържаш дълго и си отместих моя поглед. Е, вече ми стана ясно, че има някакъв интерес. Казаха, че лекциите започват и аз се изстрелях към залата. Той, явно беше придружител, защото го нямаше на лекциите през двата дена. Изгуби се. Свърши всичко, приготвихме си багажа, за да си ходим. Качвам се в асансьора, а той е там! Съдба или случайност? Не сме сами, колежката ми е с мен. Попитаме дали семинара е свършил, аз му отговарям - да. Асансьора стига партера, отваря врата, излизаме и той тръгва след мен. Опитва се да ме заговори, прави първата крачка, а аз? Аз блокирам от всякъде. Една дума не мога да кажа! Толкава се притесних, че чак не помня, това което съм отговорила дали го е разбрал, от моето пелтечене! И още по-лошото- направо побягнах от него. Забравих да кажа, че още като го погледнах, не го харесах. Направо ме покори! До като си тръгнем пак само се гледаме и нищо. Та какво ли и да очаквам! Той човека си е помислил, че съм го отрязала на момента. А аз вече 10 месеца не мога да спра да мисля за него. Не мога и да го открия, въпреки разследването ала Шерлок Холмс, което проведох. Но, не се и отказвам! Продължавам да го търся. Но сигурно, вече е много късно!
И на края искам да кажа, че заради моята срамежливост, пропуснах най-малко интересно и ново запознанство. Да не казвам и нещо повече. Не се чудете, не мислете много. Хвърляйте се напред и не позволявайте като мен, да се проваляте! Каже му, че го харесвате, признайте си чувствата, направете първата крачка. Дори и да ви отхвърлят, знаете, че сте ОПИТАЛИ И НЕ СЕ ПРОПУСНАЛИ ВЪЗМОЖНОСТТА СИ. Отпуснете се и живейте!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0bf69bef6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, нямаш ли списък на участниците в семинара? Може да е бил шофьор и за това да не е присъствал на презентациите. Провери всички институции, които са участвали и проучи шофьорите. Успех.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6c7d5735ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Забавиш ли се, идва колебанието.. за тва на мига!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 538de95524
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чувал съм за подобна история, но действието се развива не в асансьор, а в автобус - сигурно не случайно някой е констатирал, че жените са от Венера, а мъжете от Марс. Химия, привличане, тинтири, минтири - дума не си казали, ама погледите, флуидите, пеперудите, а после разочарованията и "те мъжете ВСИЧКИТЕ са едни и същи" - не искам никой да се обижда, ама като ходите по оборите, не очаквайте да стъпите в по-различни лайна от предишните, а ако така сте избрали да живеете живота си, просто не се жалвайте!
Гледай си живота момиче и не пропилявай още 10 месеца в търсене на човека от автобуса, ако е трябвало той щеше да те намери!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9cf3a5c278
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да. Така е. И други ще си кажат че е така. Но накрая е най-вероятно да постъпят пак "срамежливо". Изобщо в такива моменти, не бива да се паникьосваш.


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3125d680e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Дори и да не вярват мъжете, точно така ние се влюбваме в тях - в очите, походката, гласа.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ac05baf7d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нормални забивчици по командировки, семинарчета, тийм-билдинги и подобни. Обикновено нищо сериозно не излиза, освен чукане за една нощ, евентуално с бонус - хващане на буби.
Нищо не си изпуснала - живей си за мига, но и с малко акъл в главата. Разюздаността не води до нищо положително в дългосрочен план, освен ако не смяташ да напредваш в живота чрез свирки.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b90da91c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз колко моменти съм изпуснал и не ми пука, ти за един път и направи трагедия.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ca16e0b88f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз смятам, че човек не бива да се отказва да преследва това, което иска. Не знам дали за вас е късно, т. е. дали тази ситуация е била единствения ви миг, но тази история, както и на № 4 ги намирам за забавни.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 269dfc00b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, миличка :) Понякога не знаеш, дали не е за добро, че си "изпуснала", въпросния човек! А и мисля, че ако беше писано да се случи нещо, то задължително нямаше да ти избяга! Заради една подобна история, преди доста време, се съвзех много трудно :) Именно, защото реших, че трябва да станат нещата с този човек... е вярвай ми, понеже съм много сантиментална и аз (каквато явно си и ти), дълго близах рани и не можех да повярвам как "принцът" се превърна в жаба :D
Живей си живота :) Който трябва да е с теб и си заслужава - сам ще те намери :) Късмет!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 16919128ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Като прочетох, че вече от 10 месеца не си спирала да мислиш за него, сърцето ми се разтуптя. Не мога да си представя какво е 10 месеца да седиш и да се чудиш "Какво ли би станало ако бях говорила с него в онзи ден? ". Ако се беше случило на мен щях да полудея от терзания, най-вероятно.
Но не се отчайвай. Всеки прави грешки, следващия път ще си знаеш, че трябва да се отпуснеш. Успех ти пожелавам. Дано да срещнеш някой, който ще се задържи дълго в живота ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker