Връзка от разстояние или просто неразумен романс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121464)
 Любов и изневяра (29775)
 Секс и интимност (14398)
 Тинейджърски (21912)
 Семейство (6485)
 Здраве (9615)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7316)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18594)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка от разстояние или просто неразумен романс
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2513 пъти
Здравейте! Историята ми е пълна каша. Става въпрос за връзка от разстояние. Разведен съм от 1 година. Наскоро харесах много една жена, с която се запознах във фейсбук покрай общи познати. Всъщност, приятелството ни с нея във фейсбук е от около близо 2 години, но тогава не съм си и помислял, че някога с нея мога да имам нещо (все пак бях женен). Започнхме да си пишем, когато се развеждах, колкото да си кажем здрасти. Нашият приятелски чат си беше такъв, поне от моя страна, докато тя преди 4 месеца не се раздели с гаджето си. Усещах у нея, а и тя у мен доста сходства във възгледите за живота, много общи интереси и т. н. Постепенно, приятелският ни чат прерасна в покани (или по-скоро пожелания) от двете страни да се видим. От различни градове сме. Така, преди 2 месеца аз имах работа в нейния град и се видяхме. Прекарахме незабравима събота, допаднахме си много и ясно личеше, че нещата отиват към разваляне на невинното приятелство. Не правихме секс, но се целувахме и прегръщахме като тийнейджъри. Аз съм на 30 тя е на 27. Сбогувахме се и тя обеща да дойде да се видим в моя град съвсем скоро. След 10-тина дни тя дойде при мен, прекарахме страхотен уикенд с уиски и секс. Всичко е хубаво, но каква връзка е това да се виждате веднъж на 2 седмици (нямам възможност всяка седмица, защото имам дете, на което също трябва да обръщам внимание)? Нека хората с опит от такива връзки споделят как са преодолели това. Принципно, ако тя е сериозна, след време бих я поканил да дойде да живее с мен. Имам си собствен апартамент. Може би всичко опира до желание от нейна страна. Много съм объркан. След развода с бившата, много трудно се доверявам на жена, но сега сякаш е различно, но за съжаление с жена, която е далеч. Вярно, чуваме се, пишем си, но...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 864b0ad0b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се отказвай щом ти е приятно с тази жена! Аз също имам връзка от разстояние даже много по далеч от "друг град", при мен е друга държава. Разстоянието няма значение когато двама души се харесват. Смело напред!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7378ded639
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зловеща реч която показва. че не познаваш себе си ни най малко. Твърдиш че се доверяваш трудно на жените, а в същото време едва ли не след втория секс и литър уиски мислиш да я поканиш някога си да живее у вас %№@? Сериозно ли?
Също така не познаваш достатъчно добре и жените, защото ако беше така, щеше да знаеш, че една връзка не се преодолява за 4 месеца ( колкото каза че са разделени с приятеля и), даже понякога отнема години, което би трябвало да знаеш, щом си разведен. Тоест какво според теб е искала тя?
Секс! Било да направи мръсно уж на бившето си гадже заради собствени болни мисли или заради физиологични нужди, но надали е било от любов.
Без да си ми отговарял на въпроса който ми се върти в главата, мога да твърдя, че предимно ти и се обаждаш, търсиш я, докато тя по скоро просто любезно вдига телефона. Ако не беше така, нямаше да пишеш тази тема, защото нейното отношение независимо от разстоянието щеше да ти чеше егото, стига тя да те търсеше често и да ти говореше някакви сладникави неща.
Бих те посъветвал преди да започнеш да търсиш друго момиче за връзка, да хванеш да поостанеш година-две сам, да си изясниш пикае ли ти се, друго ли ти се прави, защото жените не харесват объркани мъже, които само задават въпроси.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: abf714fd16
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Пробвай нищо не губиш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9efe991ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подкрепям номер 1......опитай

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 79841b4f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   №2 е написал доста верни неща, но по въпроса за колко се преодолява една връзка може да се спори. Преодолява се трудно и иска повече време, ако си държал и вложил достатъчно от себе си в нея. Ако не е така и тя е тляла по силата на инерцията изобщо не е необходимо толкова време. Така че това не може да бъде твърд показател. Към автора: нищо не пречи да продължите така още известно време. Разстоянието не пречи толкова, ако не е за по-дълъг период. Вие сте в началото и със сигурност не е просто да стане така, че единият да са премести и да бъдете заедно. Много е рано. Ти, ако се чувстваш емоционално ангажиран, няма да ти пречи толкова. Същото важи и за нея.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4170b435fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Автора съм. До номер 2: Виж сега, общуваме твърде много за да съм решил, на шише уиски каквото и да било. Какво лошо има в това човек да обмисля възможности? Ако наистина нещата се развият добре защо пък не? Щом казвам, че с нея имам доста общи неща, значи е така. Учудващо е дори и за двама ни. Търсим се всеки ден, ако не по телефона, то по фейсбук и скайп. Вярно, по телефона звъня предимно аз, заради безплатните минути. Аз не бързам, нито тя, така, че не знам защо е толкова злостния ти коментар. По всяка вероятност си жена. Да, наистина трудно се доверявам на жена и досега не бях срещал такава, с която да имам толкова общи неща. Впрочем за мъжа, разминаванията във вкусове, музикални предпочитания и т. н. не са проблем, но са проблем за жената. Мъжа не се нуждае от много. Мъжа си секс, храна и домашен уют. Жените сте тия, които все нещо не ви достига във връзката. Женските очаквания са много по-високи по принцип. Именно за това ми хареса тази жена. Имаме една визия за живота, един мироглед, общи вкусове, дори футбол гледаме заедно. Секса със сигурност не е бил за да прави мръсно на бившия си. Не знам дали е от любов, по-скоро нагон. Истинската любов няма нищо общо с влюбването, дори най-често се разпадат онези връзки, започнали бурно и страстно, а устояват онези, в които началото е неясно, трудно и градени с много усилия. Вярно, че тя е доста прясно разделена, но и вярвам, че след още някой друг месец ще зарастнат раните и. Знам, че и трябва време. Вижда се, че все пак полага усилия. Впрочем тя ме покани в нейния град и много се зарадва, когато отидох. И честно казано предпочитам да не ме търси често и настойчиво и да не ми говори сладникави неща, чешещи егото. Една такава вече ми стига. Тия дето в началото много се вричат, че обичат, после често ти забиват ножа. За мен едно умерено начало е много по-добър вариант, отколкото някаква заслепяваща страст. При животинската страст, в която започват много връзки ставаш абсолютно сляп за другия и виждаш идеализирана картина. Ясно виждам недостатъците на тази жена и не си градя образи за нея на базата на сляпа страст. Смея да твърдя, че мога да я обикна и да бъдем заедно щастливи. Стига и тя да пожелае. Времето ще покаже. Единствено разстоянието ме притеснява. За това и написах историята си.

Впрочем, номер 2, споделих си историята не за да даваш рецензии каквъ съм и що съм и много добре знам какво искам.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4eed13b727
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не го мисли толкова, дайте си шанс, пък времето ще покаже.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5a7f6aae6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не съм на годините ти за да ти давам акъл или пък за да се вслушаш в съвета ми, но според мен, ако двама души наистина изпитват искрени чувства един към друг за тях няма да има никаква граница, която да спре любовта по между им! Наистина разстоянието в по голямата си част е една преграда, която за някои е непосилно да преодолеят, но няма невъзможни неща - бори се за това, което искаш да имаш до себе си, разстоянието не е от значение!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 23068445ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти добре ли си? ! Скоро си се развел и сега искаш пак да се хвърлиш с главата надолу в съжителство. Най-бързия и сигурен начин да загубиш романтиката и страстта. 1 на две седмици като начало е перфектно. Бавно и трайно ще разпалите огън между вас. Имате шанс да създадете такива отношения че когато найстина се съберете битовизмите да не ви разделят набързо. Иначе сега какво детето си ли ще гледаш или новата жена. Ако пренебрегнеш детето ще си зле ако пренебрегнеш новата пак ще си зле. Въобще не те разбирам какво е това бързане а съм жена представи си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e8d5d6eaf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторе, правилно каза "ако тя е сериозна след време". Няма лошо да обмисляш възможности, изживей пълноценно миговете с нея, които те правят щастлив. А ако сте един за друг ще го разберете и рано или късно ще се съберете.
Аз съм жена на 28г. и имах 5 годишна връзка с мъж на 300 км. разстояние, но в крайна сметка не бяхме един за друг.
При всички случаи ще дойде такъв етап от връзката ви, в който ще трябва да вземете решение или да се разделите или да се съберете.
Моят съвет: изживей си моментите, които те карат да си щастлив и ти помагат да преодолееш развода си, останалото остави на времето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker