Бившата му жена... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившата му жена...
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 3107 пъти
Здравейте! Реших и аз да споделя своята история. С мъжа ми се запознахме преди 3 години, работехме заедно. Тогава той беше все още женен, но когато започнахме да се виждаме той беше в процес на развод. Били са заедно около година и половина и разбират, че нещата не се получават и се разделят. Мъжа ми има собствен бизнес и тя е била управителка в единия му магазин. След развода им ние се събрахме, оженихме се и имаме момиченце на 5 месеца. По принцип нямаме проблеми, финансово сме горе-долу добре, държи се добре с мен и детето, въпреки че почти не му остава време за нас най-много час -два наден но все е нещо. Проблема ми е друг. След като се оженихме той ми обеща, че до месец два ще я освободи от работа, понеже ми беше дошло до гуша от нейните обиди по мой адрес, понеже във фирмата всички се знаем и не ми ставаше особено приятно като чувах за какво става въпрос. Днес така, утре така минаха се две години а той все още я държи, незнайно защо. Чуват се по 5-6 пъти на ден, тя му помага във всичко, прекарват по няколко часа заедно. Неведнъж съм говорила с него, че сме семейство, че искам аз да съм до него, че не ми е приятно да работя за други хора, а бившата му жена да е до него във всичко. Тогава се започнаха и скандалите ни които са свързани само и единствено с тази жена. Бременността ми не мина кой знае колко добре, почти денонощно бях сама, както ви казах идва си хапва и ляга, че е изморен, опитвам се да го разбирам и да не му го правя на проблем... За нея казва, че му била помагала много и че нямало причина да съм се дразнела, все някой ден щяла да си замине, защото той и бил казал да стои докато тя пожелаела а мен ми казваше, че този месец заминава, че другия и така цели две години. Понякога когато съм се отбивала да го видя и тя е там се започваха едни стойки едни дърпания, постоянно се навира отгоре му и в момента в който се качим в колата и тя започва да звъни да го пита къде отива и тем подобни неща. Правя се на приятно разсеяна, че не съм чула и видяла какво прави и това винаги ме е разстройвало. В обедната почивка ако се прибере всеки божи ден телефона му звъни само докато отвори вратата, защото тя знае кога си е в къщи и така... Това е накратко има още много неща но няма как да напиша всичко. Според вас редно ли всичко което се случва или аз нещо не разбирам и виждам правилно. Не ревнувам но не ми е приятно. Защо е всичко това от негова страна, не е ли редно аз да съм до него а не тя, възможно ли е да има все още нещо към нея, въпреки, че отрича, не е ли редно когато има дразнител в семейството вече две години той да бъде отстранен, защо толкова държи на нея... или са просто приятели и е крайно време да се примиря??? Ще се радвам да чуя мненията ви, че вече не знам какво да правя... :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 63355a2d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма редно, нередно, правилно или грешно в тази ситуация.
Един ще ти каже едно, друг друго, но истината е че ще се почувстваш пълноценна, само когато тази жена е вън от живота на съпруга ти. Съответно щом сте говорили веднъж, то това значи, че няма смисъл да го правиш повторно.
Тук вече имаш само 2 варианта, които зависят само от теб си.
1- Ако решиш че финансово те обезпеава, че като изключим тези натрапчиви мисли всичко друго е ок, то значи трябва да си по тиха от тревата и да му прощаваш всичко.
2- Да му дадеш срок в който той да я разкара, ако ли не да поискаш развод и т. н. Поне според моя морал, на първо място би следвало да е семейството и чак тогава работата.
Така че ако той иска и "буя" до края и душата в рая, то ти си барометъра, който преценява дали това да се осъществи или не. Същото обае важи и за теб, първо прецени какво искаш и т. н. и чак тогава направи нещо.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: abef93ff04
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ценна му е само като служител. Ако му беше важна и като същество от женски пол, нямаше да се разведе с нея, и то само година и нещо след като са се оженили.
Друг е въпросът, че тя очевидно още питае някакви чувства към него, щом така му се навира... И това определено е дразнещо, напълно те разбирам. Но ще е грешка да си го изкарваш на него (добре, че не си го направила). Според мен постави ребром въпроса, обясни му, че не ти е приятно тя да прекарва повече време с него, отколкото ти самата. Бъди настоятелна, твърда. Ако му е до такава степен полезна в работата, че наистина ще е загуба да я уволни, то тогава поне да се отдръпне, да я игнорира по всички въпроси извън работата! Успех от мен.. :-)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 02e4ea9510
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Може би той изпитва някакъв вид вина към нея и му е трудно да я уволни. И ако добавим и това, че тя е добър служител и помага в работата е разбирамо от негова гледна точка. Но и твоята гледна точка е напълно правилна. Проблема е, че той ътрябва сам да стигне до този извод и ако му го натякваш ще се стига до конфликти. Никой не обича да му се налага чуждо мнение за съжаление дори когато сме прави трябва да сотавим другата страна да стигне сама до извода и да вземе решение.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a2153ba220
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен имат връзка. Дано не е така.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d0a71a3698
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Мила не е редно когато времето прекарано в работата и с ния е повече от това с теб и детето! Твоя мъж не е на място! Нещата няма да се оправят със скандали, напротив! просто се дръж добре с него и още по - добре когато бившата е до него! По - често ходи в службата му, целувай го, организиряй почивки за семейството си, усмихвай се и покажи, че тя не те притеснява с нещо! Купи си нещо ново, което ще те накара да се почувстваш добре! Бъди сигурна, че както и тя те дразни и сигурно се радва като те вижда, че страдаш и на нея няма да и е приятно, ако вижда, че се разбирате и непостига целите си! Нека те секарат и тя да ревнува! Тогава може да реши да си тръгне или просто да стане досадна на мъжа ти, извинявай за това, което ще кажа - каквато сега ти си за него! Със скандали и налагане явно нищо добро няма да постигнеш! Обърни нещата и знай, че с търпение много неща се постигат!

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2622a8f62b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Според мен тя е решила да си го върне, а той се прави на приятно разсеян. Мисля, че ти си вън от играта. Въпрос на време е той да се върне при нея. Само да започнат скандалите между вас и да видиш колко бързо ще се изпари любовта му. След това, което прочетох, останах с впечатлението, че този мъж е лесна мишена и марионетка за жените. Явно бившата му жена е по-властна и за това е минала някак измежду капките и той не я е уволнил. Мисля, че нещата при вас отдавна са извън контрол... въпрос на време е както казах. Как си допуснала да минат 2 години и тя още да работи при него и да се виждат? А виж сега какво ти сервират, тя се държи така все едно той е нейна собственост. Поговори с него за последно. Ако не приключи на секундата с нея - ами напусни го. Мъже има колкото искаш..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5cc536ddac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Успявa добре дa мaнипулирa мъжът ти и дa провокирa теб, от товa което си писaлa, стигaм до този извод. и нaкрaя дрaзнителят в семейството- си ТИ.
Изисквaш, нaстоявaш, ... тя дa изчезне. прaвилно, но не по този нaчин, зaщото нямa дa и избодеш очите, a ще и изпишеш вежди.
Тя в случaя остaвa кaто горкaтa, непрaвилно рaзбрaнa....
Знaеш че, в мъжът е зaложено чувство зa покровителство, в случaя ще зaщити тaзи, която смятa зa по-слaбa, в по-неизгоднa позиция.
Я обърни нещaтa. нито думa вече срещу нея, когaто ходиш при него нa рaботa, използвaй всякa възможност зa физически контaкт пред нея- целувкa, мило докосвaне по ръкaтa, влюбен поглед нa щaстливa женa, некa изглеждa, че цялa нощ сте...
Дръж се приятно дори с нея, рaно или късно ще излезе от рaвновесие и ще си покaже лицето и нaмерениятa пред мъжът ти.
Но тогaвa... тя ще е лошaтa, a ти слaбaтa, нежнa, добричкa неговa съпругa.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2622a8f62b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Подкрепям коментара на номер 7. И аз мисля, че накрая авторката ще стане излишна, ако вече не е. Според мен късно се е сетила да прави каквото и да било. Бившата му жена не е спряла да го манипулира, дори вече му държи сметка за това къде е с кой е и т. н., и въобще не отразява авторката. Тази жена е решила на всяка цена да си върне мъжа, а той не прави нищо за да й се противи. Мисля, че вече е късно за каквото и да било, но като за последно - авторката моеж да поговори сериозно с него ид а му постави ултиматум да избира между двете. Кажи му, че ако не я уволни от работа и не я игнорира напълно от живота си, ще прекратиш връзката ви. А ако той толкова те обича, ще направи вс. възможно, за да запазите отношенията си.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8308f69381
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мили дами благодаря ви, че отделихте от ценното си време да прочетете моята история. Ще се опитам на кратко да отговоря на всички, които сте коментирали.
Истината е , че ще бъда спокойна само ако тази жена е вън от живота му. Може би ако беше малко по-сдържана в действията си някак по-спокойно щях да приемам нещата. Защото както казах той се държи прекрасно с мен и малкото ни съкровище , но повдигна ли темата става лошо, скандали с часове, прибиране на багаж от моя страна и тръгна ли той ме спира, защото казва че не може да живее без вас и ще е глупаво да се разделим заради страничен човек. Опитвах какво ли не, ходих при него прегръщах го , целувах го , усмихвах се, не съм повдигала темата нарочно в продължение на 3-4 месеца и в действителност всичко е наред. Премълчавах когато виждах какво се случва, но знаете как е то се събира, събира и накрая изливах всичко.Още повече , че има камери в магазина и виждах всичко когато ги включвах. Спрях и камерите да гледам и да питам, защото както казахте се превърнах в дразнещата за него жена и това го натоварваше още повече. Работата е там , че работих до 9 месец, един месец бях в нас и родих и вече пет месеца не съм стъпвала на работното му място, все съм в нас понеже моите и неговите родители са в други градове и никой не ми помага за отглеждането на детето. Нямам никакви контакти с никой и вече не знам изобщо какво се случва. Като се прибере разказва как му е минал деня, общи работи , хапва радва се на малката и ляга да спи..... Единственото нещо , което не съм опитвала е да му поставя условие или ние или я разкарва, може защото ми се вижда прекалено а и не искам да се стига до там всичко да е по принуда, защото ако стане аз винаги ще имам едно на ум , че не я е махнал по собствено желание заради нас и нашето спокойствие, а и ако нещо стане с бизнеса му мен ще обвинява... Ох не знам... Изпитвал чувство за вина спрямо нея, не бил постъпил правилно и я бил наранил. Тогава дори обсъдихме да живее в другия ни апартамент, защото тук си нямала никого. Проявих човечност и му казах , че не е редно да я изхвърля на улицата да се премести за един месец докато си стъпи на краката да си намери работа и квартира и той се съгласи, дори и сметките и плаща и това премълчах, само и само да няма проблеми. Тя пък реши да стои цели 4 месеца, накрая се хвана с негов добър приятел също от фирмата му..... и се изнесе най-накрая.. и така до ден днешен. Другото което наскоро забелязах е , че беше сменил името и в телефона и разбрах по случайност когато видях мъжко име а чух женски глас и замина в другата стая да говори, както обикновено прави когато тя му звъни. На въпроса ми защо, той ми отговори, че не искал да се дразня и разстройвам напразно, че всичко било само по работа, а аз не съм му влизала в положението. Нещото, което ме крепи да не сложа край е , че освен това ние нямаме проблеми, разбираме се чудесно , естествено като си мълча.... но много ме боли от факта, че не желае да бъда до него и да му помагам. Сега с малката знам, че това няма как да стане в близките няколко години.. и акъла ми не стига как ще я караме, как ще премълчавам и кое ще е това нещо, което ще я накара да си тръгне по пътя и всичко да приключи. Искам да запазя семейството си , но не се получава да приема отношенията им за чисто приятелски. :(((Не виждам вече изход....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 3f0e654240
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Защо не пробваш да си поговорите по женски с тази жена? Просто да и обясниш как стоят нещата, ако е добронамерена и обясни как се чувстваш и тя би трябвало да се усети и да си тръгне.. ако не е ами изгони я по любезен начин. Нямам си и идея как ги търпиш тия двамцата, аз ако бях на твое място щях да я изгоня, пък ако не ще да си ходи и се оплаче на мъжа ти, щях да му обясня всичко и да му кажа да избира или вас или тя.. ако е стабилен мъж на място ще я разкара веднага, ако не го направи щях да разбера колко държи на мен и че с такъв човек бъдеще нямам. Все пак е по-добре късно да се отървеш от женчо от колкото никога. Успех, заслужаваш много по-добър, доста нерви хвърляш :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 639c2be341
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Честити ти рогца авторке, дено да греша, НО....

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 64a4025aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Твоята грешка авторке е, че прекалено си премъчавала, прекалена свобода и толерантност си дала. Още в самото начало е трябвало да направиш така, че тя да изчезне от живота му. Не забравяй, че са живяло заедно и тя също го познава.
Той сега не те разбира. Как така, след като толкова време седиш кротко и безгласно изведнъж започваш да се обаждаш… Но със събиране на багажа и връщане обратно нищо няма да постигнеш. Още повече, че тия женски номерца, които върти бившата му жена, мъжът ти изобщо не ги разбира и осъзнава. Няма нужда да хабиш време и нерви да му обесняваш, че му се натискала и т. н., защото той ще го приеме като ревност от твоя страна. Но следващия път, когато звънне извън работа ще си отстояваш твоето. Ще му обясниш, всичко както си го написала тук, кажу му как се чувстваш, че те наранява. Бъди жертвата. А не толерантната. Все пак нищо пагубно за бизнеса няма да се случи. Няма незаменими кадри. Явно, че тя няма намерение да се маха, не изпитва неудобство, дори напротив. И мен малко ме съмнява мъжът ти. Но най-лудата си ти в случая- как си позволила той да остава с бившата си толкова време сам????

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 854e3a5730
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   A, " хвaнaлa" се е с нaй- добрият му приятел, тоест е в другa връзкa, при товa с НAЙ- добрият му приятел.
Тогaвa... не мислиш ли, че нaистинa си твърде мнителнa?
Не ме рaзбирaй погрешно, по- горе под н 7 ти дaдох друго мнение, но не знaех тогaвa, тaзи немaлкa подробност.
Милa, я си гледaй семейството с любов, не прекaлявaй, преди дa си минaлa грaницaтa.
Колкото и дa не вярвaш нa нея, би трябвaло дa се довериш нa него, тaм явно е проблемa.
Сменил е името с/ у телефонa и зa дa избегне конфронтaции с теб, a можеше просто дa те " отреже" - тя е добър служител и точкa! - примерно.
Aз те рaзбирaм, но aко продължaвaш в същият дух, ще зaгубиш, нaли не искaш стрaхът му от рaзпрaвии с теб, естествено дa премине в непукизъм, безрaзличие.
Обичкaй си го, кaкто той теб, гледaйте си детенце, рaдвaй се нa щaстието си и не се обсебвaй с глупости, които могaт дa отнемaт, товa което имaш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker