Да и простя ли или не ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да и простя ли или не ?
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 3790 пъти
Здравейте, искам да ви разкажа моята история. Аз съм момче на 23 години и имам приятелка от 4 години и половина която е на 20 години. От някаде 3 години си живеем заедно и си бяхме много добре. Обичаме се много, навсякаде сме заедно, живеехме си супер(според мен). По принцип и двамата сме много ревниви но, тя е по ревнивата от мен. Макар че съм и аз ревнив вече и имах огромна вяра и не съм и помислял че тя може да направи нещо.

Така и дойде това лято в което тя първо си е направила профил в един сайт за запознанства. Писала си е цяло лято с момчета от сайта и даже си е давала телефона и си е говорила с тях(не се е срещала с никого). После си изтрива профила и разбира че това е грешно и спира, но след 1 месец започза да си пише с един мой познат на който тя му пише работи от сорта "искам само теб", "дай целувка" и такива подобни работи до момента в който аз виждам този чат.

И така, нейното обяснение е че, първо много ме обича и не е искала да ми изневерява. Било и паднало самочувствието много( тя напълня последните 2 години повече) и искала да си го вдигне като момчетата и пишели колко била хубава и колко хубаво тяло имала( в сайта за запознанства е била качвала фалшиви снимки на тялото си). После осъзнала че това е грешно и го спряла. Но след извесно време пак и било "паднало самочувствието" и този път решила да е с някой който я е виждал, за да може да си изпроси комплимент или нещо такова. Знаела за лекото поведение на този мой познат и решила да почне да си пише с него, но в опита си да си изпроси комплимент тя пише такива работи че, излиза като лека жена.

Моят проблем е че тя ме е лъгала толкова време и е вършила тези работи зад гърба ми. За мен беше шок да видя какво е писала и незнам. Аз повече не мога да и имам вяра за нещо. Незнам какво да правя.
Дайте някой съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: beee38940e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Между другото много е вероятно да казва истината и да го е правела заради заниженото си самочувстие. Жените сме си кокетки и няма какво да се лъжем - кеф ни е като ни правят комплименти.

НО остава въпроса защо не е потърсила това първо при теб, а е литнала да си прави регистрации.

Остава също въпроса с лъжите спрямо другия. "Дай целувка" - да кажем, че си е някаква закачка, НО това "Искам само с теб"???? Стига!

Прекалила е, дори да е било невинно и да е нямала намерение да ти изневеряв3а. Защото сега твоя познат ще си мисли, че тя те прави на маймуна.

Не е опазила мъжката ти чест и това според мен е непростимото.

Ти си знаеш най-добре, но от страничен човек така изглеждат нещата на първо четене

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9ea10d07fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От Автора до коментар 1: напълно съм съгласен с твоето мнение, защото и моето е такова.
Тя казва че тези писания "искам само теб" и "дай целувка" не ги е искала а ги е написала за да може да получи същото от негова страна. Аз говорих с този човек след като разбрах и той ми обясни че е приел всичко на шега. То е ясно че не се знае дали е истина или ми казва това което искам да чуя, но незнам мисля че няма причина да ме лъже и той.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e4e2c940ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Според мен няма от какво да се тревожиш. Ние жените сме си такива, обичаме комплементите, обичаме да предизвикваме възхищение. Не мисля, че тя има сериозни чувства към това момче, по-скоро за нея това си е невинен флирт и начин да си повдигне самочувствието. Сам казваш, че е напълняла, за нас жените да се погледнем сутрин в огледалото и да не харесаме това, което виждаме си е доста неприятно преживяване и може доста да ни срине самочувствието, така че тя явно е търсила изкуствен начин да се самоубеди, че все още е готина. Нищо страшно! Така, че вместо да и се сърдиш, се опитай да й покажеш, че тя все още е най-красивата, че тя е твоята принцеса и т. н. и ще видиш как тя сама ще спре с глупавите флиртове в нета. Жена съм и мога да ти кажа, че и аз го правя когато не се чувствам женствена и се чувствам недооценена от приятеля си, но това не значи, че не го обичам или че ще му изневеря.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 08bf75ab7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От девет дола вода домъкнахте, само и само да го изкарате момчето виновно, че не я оценя и прочие. Това нейното за мен е незряло поведение на лека жена, която търси кой да и обрули сливата, сложила ти е рога пич! Аз не бих го простил това, излъгала те е тогава, като е правела всичко това зад гърба ти, защо смяташ, че сега ти казва истината? !

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2eb60d028f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Тази е ку**етина, разкарай я докато е време!

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: fbe9ffbc1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Понякога жените имаме нужда да ни се казва че сме красиви да ни се оравят комплименти. Щом не ти е изневерила не мисля че има за какво да де тревожиш. Аз ако съм на твое място ще и го върна и ще продължим напред

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e74ea5f5da
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   О, не изобщо какво се занимаваш с нея? Изглежда тя има достътъчно самочувствие, не и се връзвай! Разкарай я, такова момиче не ти трябва.
Как така ще е гадже с теб, а ще се зарибява с други момчета. Настина е лека.
Моят съвет е да я зарежеш!
Айде успех!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 08bf75ab7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Въпросче до номер 6 от един неразбирател на женските работи.

"Понякога жените имаме нужда да ни се казва че сме красиви да ни се оравят комплименти. "

Та на въпроса, за вас въобще от значение ли е дали комплиментите ви се казват от половинката, или ви задоволяват и написани всякакви анонимковци-*бачи от чатовете и ви вършат същата работа?
Предварително благодаря за отговора.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0c26fc12af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   да, жените обичат комплименти, обичат да са ухажвани... и в един момент се подават, и понеже все нещо им липсва си лягат с тоя или оня, после неразбрани си реват, нещастни... който знае какво иска не прави глупости... това е...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cd26c794ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момче ти сега как вярваш на приятелката си? !? Да не говорим, че ти си я хванал, тоест ако не беше ги сецнал щеше да има още хахахахах. Тея неща дето ги е правила са идиотски. Намери си някоя друга с повече акъл, за да не те боли глава после!

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 023a09ed3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Според мен и дай шанс. Научи, че на никой не трябва да вярваш безрезервно, както и да разчиташ трърде много… иначе винаги ще оставаш наранен и разочарован. Но това е отделна тема.
Аз ще те насоча към една друга посока за размисъл- защо е поискала чуждо внимание, да не би да й е липсвало твоето?? Може да си с някоя жена и 2, 3 или 10 години, но тя винаги има потребност да се чувства красива и желана от своя партньор, да знае че той я харесва и забелязва.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2fb5793fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Оф много лесно давате дефиниция "лесна жена". Аз съм на 20 години и най - късата ми връзка е била 6 месеца. А за най - дългата да не говорим.. Имало е внимание, отношение, подход и всичко останало, което поддържа любовта жива. Идва обаче един момент, ( след първата година заедно) в който искаш да изпиташ първите емоции, комплименти и ухажване от едно ново запознанство. Тръпка си е. Важно е човек да спазва гранична дистанция и да знае кога да спре, всичко останало е безобидно. Със сегашния ми приятел съм от 1 година и живеем заедно. Усеща се липсата на близост, което разбира се не означава, че не ме обича. Може би аз искам повече, отколкото той може да ми даде. Виждаме се всеки ден, лягаме си един до друг, споделяме всичко в ежедневието. Предполагам, че това го кара да се отдалечи и да не ми обръща толкова внимание. В такъв момент аз сядам пред лап-топа и намирам някой, който се чувства като мен... кое му е странното и пошлото да искаш малко внимание.. внимание, в което присъстват и думи "има нещо уникално в теб" или " преобърна ми представата за днешните момичета" или " искам човек като теб, до себе си".. тези думи вдигат съкрушеният ти поглед, търсещ постоянно нежност. Това прави ли ме лесна? Никога не съм стигала до външния свят и да изневеря по най - лошия начин.. рамките на границите са ми били само виртуално и моментно.
Така че няма за какво да й прощаваш, сигурния гарант е, че въпреки моментните си слабости.. тя продължава да е с теб. Проявявай загриженост.. дори едно "как си" променя цялата обстановка, прави й комплименти, от които ще се чувства горда със себе си.. и съм убедена, че свалките и ниското самочувствие скоро ще отшумят!

Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: fa1fdafcbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Прости ? какво толкова само си е писала с други момчета. Хайде пък сега доверие в нея, ще губим.
То ти препоръчвам да запазиш и доверието си към нея - когато я хванеш на калъп с някое момче - надявам се само, да не съм аз това момче.
А пък ако се съгласиш и на тройка - то ще успееш да ? повдигнеш самочувствието.
Върни се да допишеш темата - когато осъзнаеш, че си излишен.
Тук наскоро имаше една тема - в което момчето се пита тъп ли е - или е сляп?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 93c7dfb69e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Пич, приятелката ти има кифленско поведение, тези оправдания са нелепи. Представяш ли си след 5-10 години колко ще й падне самочувствието? Тогава трябва сигурно да мине през целият квартал. Голяма част от жените са такива, търсят някой сигурен балама, който винаги ще ги приеме, каквото и да стане. След това вече започват да се веят наляво-надясно както им е кеф.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: bc8283db49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Според мен ако я обичаш и ако мислиш че и тя те обича трябва да и простиш. Моята също беше направила един гаф но и простих и сега още сме си заедно. Живеем един живот, ако я обичаш изживей го с нея ако не я обичаш тогава по добре сега я зарежи от колкото по касно. Успех

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 668c0a973e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Това със сайтовете за запознаства е болестно състояние при доста хора. Прости и, човешко е да се прощава, НО-ако пак я засечеш в сайта след време, бягай надалече от нея и никога не се обръщай назад. Казвам ти го от опит с такава жена.
М 31

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 105a5bbf5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   сайт за запознанство? вярност?
жени ходете ги разправяйте на тези с които си пишете!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5f578ae990
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 12 за какви дълги и къси връзки говориш, та ти си само на 20, едва ли знаеш какво е връзка, сигурно си мислиш, че една връзка се изчерпва с това да правиш секс с някого, а вече и съвети даваш от личен опит.
До автора - независимо от подбудите на приятелката ти, тя ти е изневерила в мислите си и най-вероятно няма да спре да го прави, а от мислите до действията е една крачка. По-нагоре вече ти писаха, замисли се за собственото си достойнство и чест - явно човекът не те уважава! Аз лично бих се разделил с такава жена докато е време, млад си, изпозвай силите и енергията си, за да направиш щастлив човек, който го заслужава и ще ти отвърне със същото!
Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4ae6edeaf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   21 се доближава до моето мнение: Тя ти изневерява емоционално и която и зряла жена да питаш - ще ти каже следното физическата изневяра е доста по безобидна за тях ( жените), отколкото емоционалната... Или намирате начин да общувате помежду си и да си казвате на кой какво му липсва или няма как да просъществува връзката дългосрочно.. С устата може и да се говори, не е само за ядене и свирки ;) Питай я : Какво ти липсва в прав текст и ако е достатъчно умна - ще ти отговори човешки, директно... След това се опитай да й го дадеш по подходящия начин... Опитвам се да разбера номер 12 и донякъде успявам, защото винаги трябва да имаш сили да погледнеш и от другата страна.... Бих простил, но както някой каза - лично аз за себе си знам, че ТРУДНО бих продължил да вярвам на същата жена, поне не и безрезервно както преди този случай.. Доверието и уважението са в основата на всяко приятелство и всяка сериозна връзка... за мен поне е така... А специално за жените, коментирали темата - вижте - нас също ни сърби Егото и други работи покрай него... и ние се чудим "кво ли ше стане ако намачкам циците на новата продавачка в нон- стопа отсреща"... и на нас ни е яко някой да се смее на тъпите ни шеги и ние сме хора и имаме нужда от внимание колкото и вие... Не ни интересува само да си го заврем някъде и после да заспим.... , макар че има и такива ситуации ;)... И накрая нещо, което много ме подразни :ама я да се замислим за този познат, който в случая не му пука за щастие... ами ако му пукаше, ако вече е глътнал плувката... как така с лека ръка си играе с хората и емоциите им?? ! Това е демонстрация на егоизъм....
Аз бих и дал шанс ако успее да ме накара да й вярвам отново, по какъв начин - не знам...
М 35

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker