Мисля, че ми е простил - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мисля, че ми е простил
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 2675 пъти
Здравейте, аз съм момиче от Бургас. В момента уча в София. На 23 години съм и съм от средностатистическо семейство. Не съм богата.
Та университета се запознах с едно момче. Той е интелигентен, добър, грижовен, умен и красив и е в доста по-добро финансово положение от моето. /не си мислете, че съм била с него заради парите, не е така/
Започнахме да излизаме. По-късно, той ми предложи де се преместя в неговия апартамент. /той живее сам/ Бяхме заедно година и половина.
След това, аз извърших най-голямата грешка. Изневерих ме с едно момче от моя курс. Дори не знам защо го направих. Сега много съжалявам. Наистина съжалявам.
По-късно скъсах с приятеля си и отидох да живея при другото момче. С него нещата не вървяха и аз се изнесох на квартира.
Мина се доста време. Аз получих няколко припадъка и трябваше да отида в болница. Моята приятелка се обади на момчето, което зарязах и му каза, че съм в нужда. /тя знаеше за връзката ми с него/Той дойде плати разходите по болниците /исках да му върна парите и не исках да се възползвам/и ми предложи да ме заведе в неговия апартамент, защото не искал да ме оставя сама.
Беше ми страшно неудобно. Не можех, дори да го гледам в очите. Аз в началото не исках да отивам с него, но той много настоя, както и приятелката ми.
Направи ми вечеря. После гледахме телевизия. Вечерта си легнах в неговата спалня. /не сме правели нищо/ На сутринта ми направи и любимата ми закуска /макарони със сирене/ В този момент се почувствах много виновна. Не можех, дори да го гледам в очите. Едва не се разплаках.
По-късно трябваше пак да отида в болницата и той ме закара. Отново плати той. Тогава аз не се стърпях и се разплаках. Започнах да го моля за прошка. Той каза, че ми е бил страшно ядосан, но после е чул, колко съм страдала с това момче и ми е простил. Той ме прегърна и ме изпрати до квартирата ми.
След няколко дни, когато нашите ми пратиха пари, аз отидох до апартамента му за да му дам борча си. Той ми предложи пак да се съберем. Каза ми, че много ме обича и ми вярва, въпреки всичко. Също вярвал в това, че съм се променила, че го обичам и че съжалявам. /което е така/ Кажете ми, дали да продължа да съм с него? Обичам го, но не искам да ме вземат за леко момиче. Ако се събера с него, просто не мога да го гледам в очите. Наистина се срамувам от постъпката си. Дори и той да ми е простил, аз не мога.
Моля ви за съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: d8154e1aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Я, се успокой, момчето ти е простило. хубaво е, че ти си дaвaш сметкa зa постъпкaтa си. дa ти е голяяямa обичкa нa ухото.
Обичaй го, подкрепяй го, докaжи му, че не е сбъркaл.
Зa хорaтa, всички грешим, aко някой ти кaже, че е безгрешен- лъже!
Вaжният е той!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4dd43d3933
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Усмихни се на шанса си, момиче. След като този човек, веднага се е притекъл на помощ, след като е разбрал, че не си добре, това е повече от показателно, че държи на теб. Съберете се. Ако всичко е така, както го описваш, значи безумно те обича. От написаното до тук, се усеща колко много съжаляваш и как се самобичуваш за постъпката си. На някои хора това им е достатъчно за да простят.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9827bb9ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Ми бих казал, че момчето е много лековерно, момичета като теб никога не се променят, цял живот предават мъжете до себе си и то заради некви пълни идоти!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8192c213d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Боже... трябва да си луда за да не продължиш връзката си с това момче... та той те носи на ръце и те боготвори... въпреки греха ти.... простил ти е и се вижда от написаното от теб.... дръж го здраво и го обичай истински... той го заслужава... защото се е доказал не веднъж пред теб!
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 47d5675edb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ееех, ако започна всяка вечер да пиша, че Наполеон е бил прав, модераторите ще спрат да ми публикуват коментарите...
XII

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 098fef8a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не се чуди, единствения начин да разбереш какво ще се случи от тук нататък е да дадеш шанс на нещата да се случат. Върни се при този човек, много скоро ще разбереш дали той наистина ти е простил и ако е така няма причина да не живееш с него. Колкото до срама от тъпото ти поведение - той ще остане още много дълго, независимо дали си с този човек или с друг, но ако този човек наистина ти е простил той ще е човекът, който ще ти помогне да изтриеш срама си - заслужава си да опиташ.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b6642b41d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Първо помисли добре дали наистина изпитваш чувства към него, обичаш ли го? Не се влияй от моментната емоция, това че си сама, че той се отнася много добре с теб. Защото ако чувствата и намеренията ти не са истински и искрени след време пак ще го нараниш- волно или неволно.. Замисли се над това и тогава действай.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 279ed73387
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7 е прав... аз иначе не мога да го разбера тоя човек как ще стои до теб и ще има достойнство и ще се гордее с приятелката си... явно изглежда свестен и много добра партия... някак си, не мога да разбера как се отразява на самочувствието му, че еди кой си е е*ал приятелката му, просто щото толкова го харесала, че не успяла да си затвори краката...

Иначе момчето явно е глупаво и те обича... милия, много ще страда тоя живот... (ако той някога ти изневери, какво става тогава, как ще го приемеш... ще се сърдиш, ще се разделите, имаш ли морално право за това? Според мен има някакви неща като баланс и доверие във връзката, които при вас вече са разрушени... ама ддз, пробвай... то за любовта и глупостта граници няма, дано ви се получат нещата)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4740e0d73b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В живота има препядствия, който ни поставя. или да ни засили обичта към другия, или да ни раздели с него. Това е за да си дадем сметка за това което сме имали, за грешката която сме допуснали, и за поуката която трябва да си вземем, добре е че ти си осъзнала грешката си, още по добре е че момчето не те е оставило, това трябва да Ви е за урок и на двамата, и ако ти имаш акъл да си му вярна и да го подкрепяш за напред :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f534eb0597
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   събери се с него.... той те обича и ти го показва :**** Желая Ви успех

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2292383bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   E, щом си от Бургас това обяснява нещата за поведението ти!
--------------------------------------------------------------------------
Във Варна е още по-лошо, но това е Българската реалност!!!
Жените родени по морето скачат от връзка във връзка често.
Това не бива да учудва никого, просто генетично е заложено.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 2d091c87d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Момчето просто се държи мило с теб и затова не те е оставил в трудния момент.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f732d9f7ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Отърви го от себе си, това е най-доброто, което можеш да направиш. Пощади го, преустанови всякакъв контакт с него, тотално.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker