Обича ли ме наистина? Как да разбера? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обича ли ме наистина? Как да разбера?
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 11736 пъти
Здравейте!Моята история е следната:от една година съм с приятеля ми.Отначало бях луда по него,а той страдаше за бившата си и ми се оплакваше колко го е наранила,как се е подиграла и т.н.Аз пък току що бях зарязала първата ми любов и колкото и странно да изглежда двамата постоянно говорехме за бившите ни...първите 4 месеца беше ад-постоянно се наранявахме. казваше,че е влюбен и го е страх , а същевременно е писал на бившата,но тя го е одрязала брутално.

След това той охладня към мен,даже бяхме разделени 10 дни...след което се видяхме и нещата между нас малко по малко почнаха да заприличват на връзка.2 месеца по-късно ми каза,че ме обича,запозна ме с роднините му и като цяло се отпусна малко пред мен. Няколко пъти исках да се разделим,защото ми дойде в повече тази трудна връзка,но той не искаше и да чуе,каза ми,че до момента в който не му кажа,4е не го обичам ,няма да ме остави.

Стреснал се е доста,защото почна да ме води по екскурзии, подаръци и т.н. Даже последните 2 месеца е коренно различен-много по-мил,грижовен,много често ми казва,че ме обича-дори когато правим любов,много лични неща ми споделя,които никой др. не знаел -поведение,което не му е присъщо по принцип.

Скоро обаче пак си е писал с бившата,сам ми призна...стана ми много кофти,естествено си намери идеално оправдание защо я е търсил,но не му вярвам...сега постоянно си мисля за това дали си пишат редовно,дали ще се видят пак,какво изпитва към нея,към мен?!Знам,че разговор с него е най-доброто решение,но не мисля,че ще ми отговори искрено на въпросите(особенно за бившата!).Ще съм безкрайно благодарна,ако ми помогнете със съвет,особено ако е от мъж .Разчитам на вас!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: 144afae8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе ма*а му стара, всеки път жена като чуе за "разговор с бившата"... трагедия! Набийте си в главите, моля, че понякога се случва подобно нещо, БЕЗ да ви се изневери и прочее. Това важи и за голяма част от мъжете също.

Мъдеф

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 7acfbe9c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Подкрепям Мъдеф.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 726dd4a030
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Зарежи го, сигурно се шиба с бившата и се прави на много мил и загрижен.Казвам го, защото съм мъж.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 6e0ee75b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами честна ли да бъда ?
Мисля, че те лъже, освен да спи с бившата си незнам клакво може да прави друго с нея ... поне моето мнение е такова, по колкото и интелигентен начин да се разделиш с един човек.. много са редки случайте, в които си оставате приятели. Един трезво мислещ човек не ви се чувал дори с бившата си, осовено, ако твърди, че е влюбен в теб
Успех и не си затваряй очите за очевадни неща

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 3244256c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз мисля, че е по-добре първо да поговориш с него, виж какво ще ти каже и после пак пиши :) Така може само да гадаем.

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: a058759de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ето какво мисля аз.Какво ли би станало,ако за малко ти станеш за него бивша?Дали няма да се почувства изоставен от теб в този случай и не би се борил със съшия хъс и за твоето внимание,как мислиш?Клин-клин избива.Ако имаш достатъчно смелост и самочувствие-пробвай се!Пак повтарям-за малко,а не да се вживяваш в ролята.Само да избиеш клина:)

Сиса

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 5017214b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Подкрепям номер 6. Според мен трябва да се разделите, за да реши твоят господин коя от двете иска. Докато си му под ръка ще се чувства длъжен да не те наранява и ще лъже и маже пред теб, само и само да си му в кърпа вързана, па макар с чувства към бившата (не твърдя, че е така, но така изглжда). Остави ги да си изяснят отношенията, а това, повярвай ми, може да стане само ако рязко го заявиш.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: ebf200c22d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Всичко е в глвата ти! Ако ти си набиеш до толкова тая натрапчива мисъл, че приятеля ти ти изневерява с бившата си, значи отпиши го. Моя съвет е не го мисли изобщо..държи ли се добре с теб-дъжи се, казва ли ти и показва ли, че те обича-да! Вярвай му, защото това е основното, на което се гради една връзка. Почнат ли съмненията..всичко се руши. А без тях хем на теб ще ти е мирна главата, хем той ще се радва че няма до себе си някоя параноичка ;) Но да уточня-пред това да му имаш доверие, не казвам да си затваряш очите! Винаги имай едно на ум..

И ще ти дам един личен пример..преди няколко месеца се разделих с дългогодишния си приятел и не след дълго разбрах, че има нова приятелка. Докато бяхме заедно, моя роднина му помагаше с разни документи и нашата раздяла не значеше, че и техните неща трябва да се провалят..та беше отишъл в офиса и за някакви документи, така се случи, че и аз бях там и логично разменихме няколко приказки...вечерта говорели с приятелката си кой какво е правил през деня и бившия ми е споделил какво, що...а онази луд скандал му вдигнала че си уреждаме тайни срещи незнам си какво и това беше края на ''връзката им''.

Незнам колко ти е от полза историята, но запомни, че нещата не винаги са такива каквито изглеждат, колкото и банално да звучи. А и той сам ти е казал, че са си писали..бъди сигурна, че при мъжете задните мисли са на преден план и би го крил от теб с цената на всичко. Успех!

Криста

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: ba13db5ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Абе вярно той каква работа ще има с бившата?Нещо се мъти там да знаеш.Той явно е глупак и не те заслужава

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: c200e81fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   НЕ ТРЯБВА ДА ТЕ Е СТРАХ ОТ БИВШАТА А ОТ БЪДЕЩИ.МОЖЕ ДА СЕ ЧУВА С БИВШАТА СИ, НО ТО Е ВЕРОЯТНО ЗЩОТО ГО Е ЗАРЯЗАЛА И Е НАРАНИЛА МЪЖКОТО МУ ДОСТОИНСТВО, А ТОЙ СЕГА ОТ ЛЮБОПИТСТВО ИСКА ДА РАЗБЕРЕ КАК Е , С КАКЪВ ГО Е ЗАМЕНИЛА....АКО ГО ОБИЧАШ ГЛЕДАЙ ДА ГО ЗАДЪРЖИШ ЗА ДА НЕ СТАНЕШ БИВША И ТИ.МЪЖЕТЕ ГЛЕДАТ НАПРЕД НЕ СЕ ВРЪЩАТ НАЗАД.НЯМА БИВШИ ИМА НАСТОЯЩИ И ЕВЕНТУАЛНО БЪДЕЩИ, ТОВА ЗАВИСИ ОТ ТЕБ.АКО ТИ ПОКАЗВА И ДОКАЗВА ЧЕ ТЕ ОБИЧА, ПАЗИ ГО, ОБИЧАЙ ГО И СЕ РАДВАЙ НА ВРЪЗКАТА ВИ.УСПЕХ

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 06eb9b2d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Искам да отбележа,че не вярвям да ми изневерява с бившата си,по-скоро се притеснявам дали я обича още.Просто не вярвам,че ме обича!!!Това ми е проблема!Когато има проблем винаги го подкрепям и успокоявам,а когато аз имам нужа да поговоря той претупва нещата колкото да не е без нищо.Имам чувството,че само нея обича,а аз съм му колкото да има подкрепа,компания и редовен секс.Тази вечер ще говоря с него за всичко и ще пиша пак да ви кажа какво ми е отговорил :) благодаря за съветите ви :)

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: dab96ed5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   И аз имам сащия проблем моита ми повтара че ме обича и никога няма да ме остави че в мен е видяла тожва което никога не го е виждала в друг и тя ми вика че иска малко разнообразие ние ходим вече 4 месеца и тя иска малко да е свободна да излиза с приятелки по кафета и тем подобни неиска да я задушавам с моята обич и да не и го повтарам секи ден защото тя го знае това и иска да сме щастливи да не се вийдаме секи ден защтото омразва и аз незнам какво да прая и какво да си мисля кат ми го казва едва сега това моляви помогнете ми кажете ми какво да прая тя иска само едно да и вярвам защото тя ми вярва моляви кажете ми как да и повярвам какво да сторя моляви кажете ми

 
  ... горе^
преди: 14 години, 26 дни
hash: a63d6efed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Зарежи я... по моя скромен опит за да говори постоянно, че те обича и в същото време да иска да не се виждате редовно, това означава, че не държи изобщо на теб. По-скоро го казва ей така, да си чеше езика, докато в действителност я е страх да се обвърже...
Краят ще бъде болезнен... за тебе ;) Не хлътвай по приказки

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5ce1a34aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Здравей Казвам се Красимир и със удоволствие ще ти дам някои друг съвет.
1. Според мен не го притискай и не му говори за бившата колкото и да ти е гадно, кажи му че го обичаш и му направи хубав подарък с които ще го зарадваш, ние мъжете сме доста по слаби психически от вас такаче ти трябва да владеш полужението жените сте изобретателни и умни, бади психолог като всяка жена влез му под кожата разбери от какво има нужда от какво се интересува, ние мъжете обичаме вниманието и когато говориме да има кои да ни слуша. Такаче ти пожелавам успех и се надявам че няма да предадеш женското самучуствие.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0567e30012
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Моя пък от 3 години е разделен с бившата си с която са имали 5 годишна връзка... От негови приятели знам че той е бил перфектен с нея и я е обичал много... Аз живея от година и половина с него и в началото всичко беше много хубаво но после стана студен и мрачен... Да ми е казвал че ме обича най много 3 или 4 пъти и си спомням за първия пък като ми го каза че го бил казал от съжаление.. Да не ме бил обидил тей като аз му го бях каза и той ми отвърна...
Гледаах му вчера и днес профила и разбрах нещо което аз не знаех... или по точно бях излъгана той ми беше казал миналата година че са си писали преди година последно защото го е лъга... че иска да е с него а е била и с друг... Но четох аз в архивите съобщения, явно той си мисли че аз там не гледам... както и да е и видях че е било януари месец миналата години даже се е мъчил да я моли да се съберат и се е мъчил да се трови заради нея... Юли минала година той тръгва с мен разказва ми всичко за нея но ми твърди че не я обича... Е как да му вярвам след като се държи толкова студено към мен дори не му пука ако ме е обидил прекалено и се разплача

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker