Не мога да се пречупя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да се пречупя
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 3499 пъти
Здравейте. Обикновено аз съм този, който пише коментари и дава съвети но сега е различно. Момче съм на 30 години, изглеждам добре, умен съм, имам работа която харесвам, справям се сам с всичко но ми е много трудно да се преборя със себе си. Историята ми е доста по дълга но ще се опитам да бъда максимално кратък. Влюбих се в момиче преди 2 години. Тя живееше все още при бившия си приятел, с който е имала връзка 6 месеца. Беше на квартира при него и имаше собствена стая. Всичко беше истинско, взаимно и много красиво докато не спахме за първи път. Тогава тя ми сподели най- голямата си тайна. Била е изнасилена на 15 години (сега е на 28) и за първи път го споделя на някой. Бях потресен, ядосан... като цяло откачих, заплаках и от тогава започнаха проблемите. Доста четох за това. Последиците понякога са необратими, но аз съм дебела глава козирог и трябваше да пробвам. За първи път обичах толкова силно... виждах, че и от нейната страна е така. Хората преживели това нещо почти нямат власт над живота си. Там където живееше я манипулираха и тя просто нямаше сили да се пребори. Искаше да е с мен, но обстоятелствата не позволяваха. Не можеше да вземе собствено решение и редица други неща. Това ме вбесяваше. Не след дълго ми се насъбра и си го изкарах на нея. Мисля, че в този момент я загубих завинаги, но не се отказах. Започнах да ходя на психолог и да и предавам нещата, които научавам. Оставих я да изпие почти всичкия живот от мен докато не си стъпа на краката и се оправи с момчето при което беше. Сега мисля, че тя е добре но аз не съм. Не съжалявам за това, което направих. Исках го. През цялото време докато бяхме заедно нито веднъж тя не поиска нещо от мен. Правих го доброволно, защото я обичам, но грешката ми беше, че се надявах. Вече не поддържаме контакт. Останах си сам както бях и преди. Не бях правил секс близо година. Сега си викам проститутки, пия, нямам цели, всичко ми е безразлично. Не мога да се върна в реалността и доста често имам натрапчиви мисли, които пълнят сърцето ми с омраза към нея. Най лесно е да намразиш някой, но това няма да ми помогне. Опитвам се да приема всичко а е адски трудно да си набия някой неща в главата. Знам, че само аз мога да си помогна, а нямам сили. Няма нещо, което да ме мотивира. Трудно ми е и исках да споделя с вас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: 15003c646e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи, казваш че си умен , интелигентен и какво ли още не, след което описваш че едва ли не си я набил, само защото си бил слаб пред самия си теб, пред страховете си и пред желанията си.
От написаното излиза че никак не си умен, никак не си интелигентен, да не говорим за случката, в която се запознаваш с обвързана девойка, очаквайки че заради теб тя ще се надхвърли. Истината е че имаш его, което е хубаво човек да го има, но не и грандоманията която ти имаш, да се мислиш за много умен, пък да хванеш да удариш жена, да ходиш по психолози, очаквайки че друг ще ти реши проблемите.
За нея мога да кажа че си пасвате, изкарала е драматична история с някакво изнасилване, обаче грам не била почтена и признатела на приятеля си, който я е приютил и бог знае какво още е направил за нея. Вместо да е благодарна че някой мисли за нея, тя хваща и се задява с теб и изръсва куп оправдания и лъжи, на които ти се връзваш.
Общо взето поработи върху себе си. Само тогава ще можеш да се контролираш и да правиш преценка за някакви жени.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a35373a09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Забрави я. Гледай напред и не се отказвай от живота. Внимавай с проститутките да не си докараш някоя болест. Иначе продължавай да си търсиш свястна жена, този път за разнообразие да е с характер.
XII-XXI

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a2b4f704fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Тя къде е сега, поне има ли контакт, макар и малък? При теб поне има нещо споделено, аз съм с несподелена. Казах на приятелката си, че я обичам в очите. От една страна не съжалявам, но пък от друга тя не е самостоятелна и независима. Има семейни проблеми, вечно подтисната и т. н. Лошото е, че тя има някакъв емоционален проблем (предполагам жертва на изнасилване домашен тормоз) и колкото и да се опитвам да я развеселя, казва нещо и.... атмосферата рухва, после и аз ставам тъжен. Опитвам се да и кажа, че съм до нея, ако иска да сподели нещо, да каже... няма значение. Тука егото и гордостта също играят голяма роля. Аз я обичам, все още я, но тя отхвърля мен, отхвърля и любовта като цяло. Това е ужасно, вече и аз не знам какво да правя, тъй като ми е и колежка и сме по цели дни заедно, другите около нас също виждат, че има искри.
Когато и се обяснявах и казах всичко, след това ми каза, че няма любов, приятелството било важно. Искаше само приятелство, макар да съм най-добрия приятел, който е ималаэнякога и съм бил много симпатичен. Вероятно лоши неща са се случили с нея, надявам се да отвърже езика и да почне да споделя и да ми има доверие, защото аз много я харесвам.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f7e33f9b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здрасти!
Сега си объркан - личи по начина, по който си представил нещата в поста си, но с времето всичко ще ти се изясни. За мен нещата звучат така, ти си и помогнал да излезе от дупката, в която се намира, тя ти се е отблагодарила със секс, после е поела пътя си - не можеш да я спреш, а и не се опитвай, ако не е някоя безсърдечна кучка ще те запомни с добро за цял живот, ако е кучка не си заслужава да плачеш за нея. И не на последно място - ти вече не си момче, а си мъж, време ти е да си намериш достоен човек за спътник в живота, да имаш семейство (не е задължително да е брак), деца и т. н. - пожелавам ти го от сърце!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 296cd383f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Разбирам от написаното по-горе, че ти говориш за връзка, която е стара, но не е забравена. Обичал си и са те обичали. Също така казваш, че всичко вече ти е безсмислено, но след като пишеш тук, явно имаш прблем, който осъзнаваш. Затова се вземи в ръце и не пропилявай няй-хубавите си години. Може пък да срещнеш истински някоя друга. Тя бившата ти приятелка е решила да е искрена с тебе и ти е казала своята тайна, а ти си променил коренно държанието си към нея. Била е просто искрена. Продължи напред. Тридесет години е една много добра възраст за семейство и работа. Не искам да те съдя, никой няма това право, а и за какво да те упреква човек. Намери си подходящо хоби, което да те прави щастлив и дано покрай това се появи и мечтаната жена.

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 18fafa258a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   здравей,
на мен не ми стана ясно какво е станало. Защо се разделихте?
Тя знае ли, че си споделял тези неща с други хора (психолога примерно?).

Това е много лошо и е един вид предателство (изневяра) - тя ти е имала доверие...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 85e84ba230
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти за мен си един страхотен човек, заслужаващ уважение и любов, но за да ги получиш от околните първо трябва да се научиш сам да се уважаваш и сам да се обичаш. Обичал си я много, помогнал си и. Сега е време да помогнеш на себе си. Време е да осъзнаеш, че алкохола и платената ласка не ти помагат, а само удължават агонията. Да продължиш след такова изпитание е сякаш да се научиш да живееш отново, но живот, в който ти си си самодостатъчен. Не вини себе си, не вини и нея, в този случай всичко се свежда до съдба. Приеми това, че всички сме хора, всички грешим. Недей да съжаляваш за миналото, помисли как да изградиш бъдещето си.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 258c8fe2a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Добър човек си.. личи си, но се вземай в ръце и се научи да понасяш с вдигната глава плесниците на живота. Ще откриеш момичето което те заслужава, не мачкай самочувствието и целите си. Живота продължава, не си заслужава да се "затриеш" заради една жена. Винаги има и друга и точно тя може да е точния човек. Съдба.. какво да се прави!?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 459b70f269
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора:
До No1 благодаря за критиката. Прав си за повечето неща. Искам да се защитя и да кажа, че никога през живота си не съм посягал на жена. Благодаря на всички Ви!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 739189ab43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Приятелю, преживях нещо много, много подобно, с момиче, което било изнасилено. Чудя се дали има начин през тоя сайт да проведем лична онлайн кореспонденция. При мене мина доста повече време, та мисля, че мога да си споделя опита с цел да помогна.

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 02eba2fcaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Най-доброто отмъщение е да станеш щастлив. Като за начало с усилия, без пиене, с бистра вода. Намери си занимания през свободното време. Работи. Така ще се заредиш с положителна енергия и Твоят човек ще дойде (ама истинския). Имаш нужда от енергия. Набави си я, а не я пръскай безразборно.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 02eba2fcaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И да допълня, животът ни поднася своите провокации, за да ни изпита силата...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 90c24b15a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   И кого го интересуват твойте простотий? А авторе?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 63b3516d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Живота продължава. Нито тя е последната жена на света. Вземи се в ръце и прави повече социални контакти. Знам че времената са трудни, но винаги вярвай вътрешно, че и при теб ще дойде щастието. Просто още самият ти не си готов да отвориш сърцето си след нанесената болка. Много си млад да се отчайваш.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: bc44546f19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Това, което си направил е изумително! Бъди горд със себе си! Иска ми се да ти благодаря от името на всички момичета, които са преминали по този път... Ти си един от малкото разбрали за какво става дума. Аз самата бях на 14, изживях го сама, направих 2 опита за самоубийство - и двата почти успешни... Би трябвало да съм благодарна, че са ме спасили, но уви не съм.. От тогава насам минаха 10 години, приех случилото се, примирих се, нямах вина.. Въпреки всичко не мога да живея нормално и мисля, че никога няма да мога. Кошмарите и спомените си остават.. Това, че ми взеха достойнството е най - голямата болка, то не се връща.. Незнам къде си ходил и как си успял да поправиш нещо такова, аз се борих доста. И психиатри, и лекарства нищо не помогна.. Ако можеш в друга тема да обясниш малко повече мисля, че би могъл да помогнеш на много жени в същото положение. Относно въпросното момиче, недей съжалявай, със сигурност някой ден ще получиш щастието, което заслужаваш! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker