Нямам повече сили - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121463)
 Любов и изневяра (29775)
 Секс и интимност (14398)
 Тинейджърски (21912)
 Семейство (6485)
 Здраве (9615)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7315)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18594)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нямам повече сили
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 3362 пъти
Здравейте, ходя с едно момче от 7 месеца. Има най-добра приятелка, не ме бърка, но като се видят започват да се прегръщат и споделя на нея много повече отколкото на мен, а казва че ме обича. Постоянно е заобиколен от момичета, всеки ден се запознава с нови, всеки ден се караме и всеки ден ми се сърди за най-малкото. Давам прост пример : Като излезна с приятелка и полудява, а аз какво да кажа като постоянно говори за най-добрата си приятелка или с коя се е запознал.. Каквото му кажа, казва да млъкна... Чувствам се като някакъв боклук, но и толкова неща е направил за мен, има ли някой със същия проблем?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: 2e436c65db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   махай се от този несериозник, щом така ти говори направо му тегли майната и да си търси други които може да контролира! Според мен не те заслужава..

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: b4509c6615
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дай му свобода и си гледай собствения интерес. Прави това, което искаш и не се съобразявай. Ако го дърпа към теб сам ще дойде, ако не всеки си продължава по пътя.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3287ce2205
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Това, което си написала определя приятеля ти като пълен ***вар. Или говорете сериозно и вземете решение като големи хора, или просто се разделете и не си тровете живота взаимно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 252bc62f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако съдя по писането ти, не сте на повече от 20г. Вие днешната младеж сте зле! Всички се гушкате взаимно. И всяко момче има най-добра приятелка. За мен не е възможно това.
Говори с него, ако продължава с изказвания "нея нищо не може да я измести... тя ми е добра приятелка" му пожелай щастлив живот! :)
Есмералда 25

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c08048cb28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако се чувстваш неоценена и пренебрегната, покажи му. Ако той наистина те обича и държи на теб, ще започне да прекарва повече време с теб, ще ограничи личните си контакти с други момичета ("Младо сърце – във всяка срещната се влюбва"). Не говори добре за връзката Ви, че за всяко най-малко нещо става скандал. Може да си дадете почивка един от друг, да видите как ще стоят нещата. Извинявай, не съм сигурна, но може би той просто не е роден за едно момиче или пък изпитва чувства към НДП-то си.

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 586fd86d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Раздели се с него, ще срещнеш много други момчета. Като пораснеш, ще срещнеш по-сериозно момче :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: fe752dcb49
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Същата история и при мен само, че с приятелката ми. Такива хора много си позволяват. Дръж го изкъсо и толкова. Да се научи малко на самоконтрол. И кому е нужно чуждо внимание от противоположния пол след като вече човек си има приятел(ка).

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 8bf64f9de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Иска да се чувства готин и да знае, че ти забелязваш колко е готин. Казвай му го непрекъснато и му обяснявай колко се възхищаваш от това, че всички жени го харесват. Стани добра приятелка с неговата най-добра приятелка и непрекъснато му казвай колко често се чувате и как си споделяте всичко. Подчинявай го в леглото. Карай го непрекъснато да ти прави орална любов.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 52f1d3e0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хората се държат с теб така както ти им позволиш!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e8b7b4fc36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   На първо място винаги трябва да е "аз"... ти щастлива ли си от тази връзка? Замисли се... заслужава ли си да те тъпчат?

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3f6b483c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Късаш и си намираш сериозен човек.. изглежда е недорасъл за да не уважава и цени най близкия си човек.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ad901392af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И аз имам най-добър приятел. Познаваме се от 15-16 година. На практика порастнахме заедно. И, представи си - прегръщаме се като се видим. Обичам го като брат и знам, че можем да разчитаме един на друг за абсолютно всичко и във всякакви ситуации. Но има и един ключов момент - той не може да измести приятеля ми. И приятелят ми знае това. При теб нещата явно са по-различни. Твоето гадже е пикльо, които очевидно не те оценява и не държи изобщо на теб. Ако на мен някой ми каже да млъкна ще му кажа да си гледа работата и ще си тръгна. Не позволявай да те тъпчат. Покажи, че уважаваш и цениш себе си ако искаш и другите да те уважават и ценят.
Ж27

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d9bb14d657
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Тоя може би е от така наречените душевни мъже. Такива мъже са невероятни боклуци. Авторке, ако не чука въпросната си приятелка, значи с нея имат душевна връзка, а теб те ползва само за секс. Егати педалското поколение се навъди. Аз например имам приятели жени, но са малко, а някои са ми бивши гаджета. Обаче приключа ли сексуална връзка, никога не се връщам, още повече ако тя е прекратила връзката. Но в момента имам такава приятелка, макар да се чуваме от време на време и още по-рядко да се виждаме.

Възможно е твоя хубостник да е имал нещо с въпросната мацка в миналото, но според мен за да се върти постоянно около нея, значи не я е чукал. Такива мъже често ги тресе едиповия комплекс и не могат да звързват истински приятелства с мъже. За тва и се въртят с разни жени ходят по моловете с тех, обсъждат душевните си терзания и тем подобни женствени неща. Егати жалктие типове са тия. Ако случая е такъв бягай от тоя. Ма вие жените направихте такива мъжете и после ревете. Истинския мъжкар е хищник, а жената за него е плячка. Истинския мъж яде месо, пие алкохол, гледа футбол, кръвта му кипи и гледа със сексуален апетит всяка привлекателна непозната жена на улицата, освен ако не е обвързан и обича истински жената до него.

Реално като се замисля, рядко намирам общи теми с жени и общувам с тях главно на няква друга база. Като мъж ти казвам обаче, че мъжко-женско приятелство почти не съществува, поне не и за истинските мъжкари. В 90% от случаите приятелството между мъж и жена е фалшиво и поне единия има сексуални намерения към другия, а в повечето случаи това е мъжа. Рядко приемам приятелство с жена, която ме е отрязала, но и това се случва понякога ако преценя, че е стойностен човек, с когото мога да общувам за нещо или да получа нещо (нейна приятелка разбира се). Ето например вчера ме отряза една нова колежка, но понеже съм пич ме покани да излезем в събота с нейни приятелки и обеща, че сред тях ще се намери мацка за мен. Е, как да не приемеш такова приятелство?

Никога обаче не гледам на хубава жена, с която се запознавам като на потенциална приятелка, а като на сексуално другарче. Не го и крия и веднага започвам флирт. Ако нещата не се получат, тогава може и да приема приятелство, но е доста рядко. Така, че сама си прави изводите за тази негова другарка. Мъжете-путки приемат приятелство с жена с надеждата някога тя да им пусне. Това е унизително обаче и никога не приемам такова нещо. Заявявам си намеренията и изобщо не ми пука. Ако не се получи, тогава спирам да я гледам като плячка, преминавам на следващата и не приемам лично нещата. Обаче да се преструвам от самото начало, че не искам да я чукам, а сме си „само приятели” с надежда, че тя ще ме пожелае е педалско и НЕмъжко поведение.

Накрая в заключение, като мъж ти казвам, че твоя убавец най-вероятно не я е чукал, но просто иска да я чукне и така.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 7c4fab662f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Виж сега, на приятелите винаги се споделя повече (изключвам много сериозните връзки), все пак това са доказали се хора. Не го прави въпрос, просто му кажи, че би искала и с теб да споделя тези неща, но разговорът да протече без да се карате по възможност. Колкото до запознанствата - никога не съм го имала този проблем (поне не толкова краен вариант) и не знам как бих процедирала... Вероятно с разговор нищо няма да промениш, просто си е такъв. Така че ако не те устройва, по-добре да се разделите.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1e3654daf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Момиче не е важно какво е правил някой за теб, важно е какво прави сега за теб, а това, което мисля, че прави е само да те наранява. Имай малко себеуважение, зарежи глупака.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d36254fb05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аман от такива момчета с "най-добри приятелки". Ти да не си му отдушник, само като му потрябваш да му слушаш тъпотиите. Бий му шута авторке, той е по-скоро женчо, а не мъж.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker