Как да подходя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121211)
 Любов и изневяра (29712)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18528)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да подходя?
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 2309 пъти
Здравейте... , аз съм момиче и бих искала да споделя проблем. Стигна се чак до тук и реших да споделя. По-точно са два проблема :{
Харесвам едно момче с което се познаваме доста добре. Виждаме се много рядко заради училище (той е 2 смяна, а аз 1), но през лятото се виждахме почти всеки ден. Много сме близки и един ден му се обадих по телефона да го питам дали иска да се видим, защото всичките ми приятели бяха заети, но така и не се срещнахме. Бях казала само на една моя приятелка, която дори не го познава и не вярвам да е тя. А и от тогава той ме игнорира и като му пиша в скайп не отговаря, а съм сигурна, че го е получил и го е видял. Също така всички от училище ме игнорират. Обиждат ме, дразнят ме и си измислят неща, които дори не са вярни за мен! Но най-вече има три момичета в класа, които ме мразят на-много. Честно казано а съм си едно красиво и нормално момиче с огромен талант за пеене и съм истински приятел. Но това с игнорирането и обиждането преля чашата! Писна ми всеки ден да се чуствам нищожна и игнорирана, направо ми иде да заплача докато пиша. Но понякога си казвам да не обръщам внимание и когато стана по-известна от тях че ги тъпча както те мен сега. Дори когато помисля за онова момче ми се плаче още повече. Моля ви дайте ми съвет как да оправя нещата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: bad7a21962
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По добре на хората в устата от колкото в краката, какво ти пука, че плащаш данък обществено мнение? Я вземи и порасни, да не мислиш че след 2-3 години тия патици и пубери ще са около теб и ще имат някакво значение за напред в живота ти, гледай си училището, прави си кефа и изобщо да не ти дреме :)
М35

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 402fcf4a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, авторке! Първо искам да те поздравя, че още си останала в добро здравно състояние, хаха. Шегата настрана, това е нещо сериозно. Не се прехласвай толкова по момчето. Това е само малка тийнеджърска "забивка". Не вярвам наистина да го харесваш. Знаеш ли защо? Защото съм го преживяла. Само когато срещнеш истинската любов и момче, за което си заслужава, разбираш какво е. Второ, намери си някой по-нормален от класа, дори ако трябва момче като приятел. Някой, с когото да се движиш докато си там. Винаги ги има тия 3 момичета или колкото са там, които злосторят, не им обръщай внимание. Няма да постигнат нищо в живота си. Късмет!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5002ec25ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж и аз имах същия проблем смисъл този с момичетата и винаги съм съжалявала, че съм си мълчала. Това беше грешка и то голяма. Не трябва да им се даваш по никакъв начин!! А относно момчето, то не е единствено на този свят ще си намериш друг, който ще те цени. Силно ти го пожелавам, а и изобщо не трябва да ти пука за другите хора. Не прави грешката, която аз направих!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 9f27521803
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Възможно е тези трите, които казваш, че не те харесват да са ти обидени за нещо или пък са пуснали гадни слухове за теб, от които всички да си променят мнението за теб и да се държат различно. Поговори с тях, поговори и с момчето, което харесваш и се опитай да оправиш нещата. А тези момичета се държат така, може би защото ти завиждат за нещо.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 6b55b0865e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Като за начало, спри да мислиш за момчетии, а внимавай малко повече в час по български. Малка си още. Колкото до обидите говори с родителите си, все пак те са на този свят да те защитават и подкрепят.

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 2c9670b6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   положението се е случвало на доста хора, но аз бих направила това; просто ще говоря с тях. просто ще ги питам какво толкова против имат и с какво им преча " на живота ". това не може да се търпи. лично аз бих се сринала, но ти си едно талантливо момиче и не позволявай това да се случи, бъди смела и им покажи, че не може да те тъпчат!!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c0a38aa666
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Спокойно, ще ти мине :) И аз като теб в гимназията бях хлътнала по едно момче и имах чувството, че никога няма да го забравя, докато преди две години на една сватба не се засякохме и започна да ми досажда. Беше толкова смешно. Та и ти така след десетина години ще се чудиш как може да седнеш да плачеш за такива хора и ситуации, които занапред ще ти се струват смешни. Явно човвк трябва да премине през всички странности на възрастта си и живота малко по машко да го калява и подготвя за по- големите неща.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 745381b7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Наистина авторке не им обръщай внимание, това е чиста проба завист, а твоя приятел е започнал да се държи като тях, защото не иска да е различен, слуша ги тях какво си измислят за тебе и чиста проба го е страх. Бягай от такива, даже не се занимавай да му пишеш във скайп и нека сам да дотърчи един ден при тебе, ако ли не, живота те чака и нямаш време да си го пропиляваш. Ще завършите училище, живота ще ги отклони, кой в чужбина, кой в друг град, тогава ще си спомняте един за друг с хубавите неща. Когато порастнете един ден ще се спомняте, че някога сте се стревожили за толкова незначителни неща, че си е било чиста загуба на време, но всяка възраст си има своите недостатъци и те трябва да си минат по реда. Ако наистина таланта ти е на лице, не се крии да го показваш. В нашата страна, а и в много други, не се ли покажеш сам никой няма да те покани и насочи да се развиваш. Те пък като ти завиждат, игнорират те и те отбягват, да знаеш вече са ти показали, че си една идея по-добра от тях. Не им падай на нивото, горе главата, гледай си уроците, за чата ще има време, а и който иска ще те намери. Успех и не се променяй заради другите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker