Надеждата умира последна. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Надеждата умира последна.
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 2604 пъти
По принцип не съм от хората, които търсят съвети за пръв път пиша тук и моля за съвет. Тя е на 19 и аз съм на 19 учим в 1 университет в една компания сме всичко е добре до тук докато аз не се влюбих. Държах се много мило в продължение на един месец пред приятелките си каза, че няма нищо към мен, но винаги, когато беше с мен се усмихваше компанията ми и наистина беше много приятна така в продължение на повече от месец аз не спирам да се държа мило с нея и да я свалям, но тя слага една преграда между нас. Но мен ме държи точно това, че някак си вътрешно усещам, че тя има нещо към мен, но не иска да ми го покаже искам да отбележа, че тя няма никакъв опит с момчетата и аз никога не съм я питал директно какво изпитва към мен. Сега готвя последния си удар ще бъде като на филм ще я заведа с колата на една много романтична полянка над София да отбележа, че тя обича полянки ще и се обясна всичко, което чувствам ще я пришпоря да ми каже в очите това, което чувства почти съм готов и съм приел, че ще ме отреже, но искам да го каже, а иначе в допълнение съм приготвил куп романтични неща докато отидем до полянката просто искам за последен път да оцени това, което има и да ми каже своето решение! Как мислите възможно ли е да имам някакъв успех или просто ще ме отреже, което е по вероятно, но пак казвам аз някак си усещам вътрешно, че това момиче ме харесва и не съм и безразличен.. Дайте съвети какво да и кажа въпреки, че съм го измислил повечето мнения ще бъдат от полза пак да допълня няма никакъв опит с момчетата не е имала приятел досега и е 100% девствена, а аз съм доста отворен младеж, които има опит в любовта. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: 48bf376ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да кажеш после какво стана, че ми е интересно. Мисля, че ще ти отвърне на чувствата!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 48b0169f32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Давай! Точно така се прави! Пожелавам ти късмет ;)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 4c96378b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   щом си решил, опитай. аз също съм на този принцип: работя упорито, изчерпвам всички възможности и поне знам, че съм дала всичко от себе си.
само ще отбележа, че това: "вътрешно усещам, че тя има нещо към мен, но не иска да ми го покаже" - може да е само в главата ти. в такива ситуации човек често се самонавива, още повече, че става дума за деликатни ситуации. какво е казала на приятелките си за мен не е важно, може да има куп причини.
кажи й за чувствата си, без да я притискаш и я остави да вземе сама решение.
успех!
Ж42

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 7316fd832e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не ти препоръчвам да я приклещваш на някоя полянка, това ще направи нещата още по нелепи. Вярно че си малък, но мисля че трябва да разбереш от сега как работи системата.
Не мисли че доброто отношение към нея е критерий за бъфещи приклещвания на полянките. Всяка жена обича да и свалят звезди, но това няма нищо общо с харесването.
Не се натискай там, където очевидно не си желан. Остави я на мира. Показал си и че я харесваш, тя го знае и ако иска развитие между вас ще намери начин да ти го каже.
Ако продължаваш да си назтоятелен, ще се отврати от теб.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: b37386be71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ще те отреже. Кой я знае каква е вятърничава. Остави я, явно си момче на място, нека тя тича след тебе. Отдавна вече никоя от връсничните ти не си пада по изтъркани романтики от филмите, ще се усети, че я бъзикаш.

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d190b620fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Автора Заведох я в Борисовата градина и я попитах директно просто да ми каже в очите ,че нещата няма да се поучат за да се помиря.. Тя каза ,че няма как да го направи молих я още 10 пъти да ми го каже ,но тя не го каза затвърди ми се моето мнение ,че има някакви скрити чувства към мен иначе не би излязла с мен посред нощ в Борисовата градина ако нямаше нищо.. И отново нищо не знам мисля следващия път като ми заотрича и като не иска да ми каже нищо в очите просто да я целуна и да видим тогава нейната реакция.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 35f708efe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Казваш "аз съм доста отворен младеж, които има опит в любовта", а питаш по форумите какво да правиш - ами използвай опита си, пали колата и дим към полянката. Твърдиш "няма никакъв опит с момчетата не е имала приятел досега и е 100% девствена" - ти това как го разбра, а и това ли е най-важното за теб, това ли причината да я харесваш, това ли е целта на живота ти, да свалиш девствена? И не на последно място искам да те попитам много ли ти се струва този един месец, през който си се държал мило, започва да ти писва ли, нямаш търпение, за да видиш какво ще стане и после беж подир друга? Въпросите ми са риторични, сам си дай отговорите и ще разбереш колко незряло звучиш, но никой не се е родил научен - пожелавам ти да узрееш някой ден, защото много мъже не успяват цял живот!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 49bf97fbd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Питам по форумите да защото това за мен е специален случай просто не знам какво да правя имал съм към 10 приятелки досега имал съм и сексуални отношения с повечето от тях, но всички те са били по-отворени момичета, които знаят какво да правят, а тя не е такава тя е неопитна и да може би точно това ме привлече към нея, че е девствена и неопитна, а аз искам точно такова момиче просто питам защото за мен тя е нещо непознато аз не съм срещал такова момиче досега много добре знам какво да направя в свалката си с момиче, което е по отракано.. И все пак имам напредък вече ходя в блока и говорим си с часове двамата ще успея предполагам, но сърце не ми дава да я нараня просто ако бъдем заедно не бих се възползвал от девствеността и не съм за единия секс както повечето секса се намира лесно много добре осъзнавам, че няма да си легне с мен първия един или два месеца, но на мен целта не ми е такава целта ми е просто да бъде до мен, а секса идва с времето с любовта, когато ми има достатъчно доверие и е готова ще го направим!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 4c096ee17b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пак съм аз - номер 8, от последния ти пост става ясно, че в крайна сметка ГОЛЯМАТА ти цел е секса. Защо ли не съм учуден, няма да се учудя и когато постигнеш целта си, съвсем няма да се удивя когато след достигането на заветната цел "изведнъж" откриеш, че това не е твоето момиче - къде е разликата с другите 10 "по-отворени"?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker