Една кредитна инспекторка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една кредитна инспекторка
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 2788 пъти
Здравейте!

Всичко започна преди месец, когато ходих да кандидатствам за кредит, влезнах в Банката и седнах, когато дойде моят ред да седна за консултация за кредит, срещу мен стоеше едно красиво лице без натрапчиев грим, дълга руса коса и не повече от 55кг. Беше нещо което не може човек да не огледа, нещо ме грабна. Сега знам само името й :( Мисля да отида да си пусна една услуга, това е естествено повод да я видя. Мисля си да и кажа докато попълваме документите, нещо от сорта, че е привлекателна или симпатична, да го кажа така сякаш казвам нещо обикновенно и го вмъквам просто ей така. А тя изглежда на не повече от 27-8годишна, а аз съм само на 22. Моля кажете ми как да подходя, така че да не изглеждам, че искам да спя с нея, а просто да и стане приятно от моя комплимент. Моля сериозни съвети

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5d848337ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи дори да решиш да и кажеш нещо, знай че тях яко ги слушат с микрофони. Тя едва ли ще посмее на работното място да ти отвърне, най-вероятно ще се направи на 2 и половина, че не е чула. Ако разликата ви е от 5-6 години може да не ви пречи. Намери начин да се видите някъде извън работното място, уж пак е станало случайно, но ако я дебнеш и настояваш, тя може да се изплаши, че я следиш. Ако можеш проучи дали си има някого, сега със социалните мрежи почти винаги може да се научи, не на 100 процента.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 4e67971448
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се надявай много. Те не са я избрали случайно - избират такива именно, за да им се лепят като мухи на мед и да ходиш пак да си дръпнеш някое кредитче, само и само да я видиш. Моят опит показва, че такива мацки са трудна работа. Тя се вижда с много хора, има опит в комуникациите, а и знае, че е готина. Едва ли ще си първия, който пробва да в свали. Даже едва ли ще си първия в рамките на последните 15 минути, който пробва да я зарибява. Но това не значи да се откажеш - значи да опиташ, но си намисли план преди това (какво ще й кажеш, как ще се държиш, трябва да е нещо оригинално, иначе нямаш шанс, вервай ми). Недей да й казваш, че е привлекателна, много е директно и веднага навежда на мисълта, че искаш да спиш с нея. Плюс това няма никаква полза - замисли се - казваш й го, тя се усмихва и после какво. Сконфузна ситуация.

Ето какво бих направил аз (без да претендирам да съм сваляч, ама знам това онова):
Отивам за някаква малка услуга при нея. Старая се да изглеждам максимум спокоен, уравновесен и сигурен. Поздравявам я и се усмихвам. Започвам разговора сериозно, като в един момент пускам някоя лека шега, в контекста на разговора. Така леко разчупвам обстановката. Следя реакцията й - дали й е забавно, дали се притеснява. Ако усетя, че нещата са ок и тя се чувства комфортно, тоест имам малък шанс, бих й благодарил за отделеното време и за доброто отношение. ЕТО тук е момента за комплимент - накрая на разговора. Но НЕ наблягай на красотата, тя знае, че е готина. Примерно: "Благодаря много за помощта! Винаги се радвам, когато имам възможността да общувам с приятни хора. " Това го казваш супер спокойно и уверено, с лека усмивка. И сега е момента на риск печели, риск губи. Няма да оставаш само с комплимента, защото нещата иначе приключват до тук. Затова, въпреки 95 процентовия шанс да те отреже, казваш нещо от рода на: "Стигат ми толкова кредити за сега. (усмивка) Да общувам с теб, обаче ми е много приятно, много бих се радвал да се опознаем в неформална обстановка, искаш ли да излезем някой път? " Ако каже не: "Благодаря все пак. Радвам се, че си поговорихме". Няма смисъл да искаш телефон, скайп, facebook и т. н. Тегава е там работата да я зарибяваш да се видите после. Особено ако има 90000 "приятели" у facebooka. Може да искаш email, ама там пак е трудна работа.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: b112f5a9f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Откажи се да постигнеш каквото и да е на работното и място. Не знаеш какъв и е статуса - може да е омъжена, да има сериозна връзка и т. н. Дори и да е свободна, дори и да те е забелязала, а повярвай ми от нейното място гледката на мъже с пари, които точат лиги по нея е ежедневна, няма да посмее да направи нищо, защото на места където работят основно жени клюките и интригите са задължителни.
Ако наистина си решил да направиш нещо по въпроса, намери общи познати, събери информация какво представлява, къде ходи - курсове, заведения, хоби и се постарай да се срещнете някъде извън работата и. Най-добре е някъде, където можете наистина да общувате. Ще я впечатлиш с галантност, мили жестове, уважение и интерес към нея самата, без да навлизаш в личното и пространство.
Забрави да и се тръснеш в офиса и да започнеш "тънко" да и намекваш как цял живот е чакала теб! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e2a52bb6d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сериозно бъди честен. Кажи и че те кефи и т.н. Бтв интересно ми е как я измери колко килограма е :D

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 14ddac9b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Автора: Благодаря за съветите, хубавичко ще си помисля как да постъпя, прави сте за работното място никакъв шанс, да тя знае със сигурност, че е красива. Ще подхвърля някоя шега на мой гръб. Но няма как да намеря общи познати. Писах 100 пъти името и в фацебоок, но уви никоя не изглеждаше на нея. Ами как я измерих, на око приятелю, в това ме бива.

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 14ddac9b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора: Е намерих я в фацебоок, но за жалост е със сериозен приятел съдейки по снимките, ще си остана само със симпатиите към нея. Изглежда много щастлива с него. Няма смисъл от каквито и да е действия. Темата я затваряме! И още веднъж, благодаря за съветите. Чета много този форум, научавам доста полезни неща и ми е по лесно да споделя тук анонимно и да получа съвети отколкото да кажа на някой и да знае цялата махала.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a57dd6663b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Коментарите преди мен са прави, но от друга страна не бива да се правят стереотипи. Може да имаш успех с нея, но трябва да подходиш по-интелигентно и оригинално. Не се опитвай точно на работното място, защото нормално, когато хората са на работа не искат да се разсейват, а и да дават повод на "колегите" си да ги докладват. Опитай се да я засечеш на улицата, когато си тръгва, но да не изглежда все едно си я причаквал.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ab93c297b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Приятел, аз съм в същата ситуация като тебе, обекта при мене е касиерка. И е още по сложно, щото нямам много време!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: b112f5a9f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Дотам ли ти стига въображението, да и напишеш името в ФБ сто пъти.
Тя работи с колеги - не може да нямаш някой познат, който да има познат, чийто познат работи в същата банка. Поразпитай!
Не те знам в кой град си, но в събота и неделя направи един рейд по кафетата, ако няма връзка със сигурност ще я видиш с приятелки седнала някъде. Използвай въображението си и не се отказвай - Съдбата като те види, че наистина сериозно си се захванал и ще ти подаде някое "хинтче" :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: c37c949c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Поредния шаран... Девойката заработва бонуси. Това е изпитан търговски похват - леко премрежен поглед, отмятане на косата и ти подписваш каквото ти дадат. Даже се чувстваш специален. Хем си гали самочувствието, хем парички изкарва. Покани я да излезе с теб и тогава ще видиш дали съм прав. Никога няма да приеме, но ще направи всичко възможно да те държи на орбита. Но без право на кацане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker