Пречистване на организма помагали при гъбички под ноктите??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пречистване на организма помагали при гъбички под ноктите???
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 11428 пъти
Здравейте!

Тъй като идва пролет, а на мен ми се насъбраха дузина причини за дългопланираното пречистване на организма, то искам да ви попитам няколко по-конкретни въпроса.

Имам гъбички под ноктите на палците на краката (изглежда като кухо пространство под нокътя) от около 3 години. Но едва тази година питах личната си лекарка какво е това "кухо пространство" и стана ясно, че са гъбички. Оказва се, че за справянето с гъбичките въобще.. са необходими месеци и по-вероятно дори години. Ето какво правя аз - всеки ден си кисна краката в морска сол, след което ги измивам, подсушавам и слагам Екзодерил на капки.

1 въпрос
Моят въпрос е вие как сте се справили с тях? При някой спомагало ли е пречистването на организма за по-бързото изчезване и на гъбичките?

2 въпрос
Този въпрос е също за пречистването. Понеже от 2 години тотално изнемощях и нямам енергия за нищо, то ПРЕЧИСТВАНЕТО НА ОРГАНИЗМА връща ли енергията, но без спорт??? Искам да го карам стъпка по стъпка.

3 въпрос
Като цяло диетите и всякакви режими искат дисциплина и воля. Вие с какво си отвличате вниманието от факта, че ви се яде??? То даже не е глад. А нещо като абстиненция. Аз лично започвам да се изнервям, не мога да си намеря място, нито да се хвана с рационална дейност. И при вас ли е така или аз съм стигнала до тежка форма на интоксикация?

4 въпрос (последен)
Целулита! Пречистването на организма чрез сокове, кленов сироп и като цяло здравословен режим на хранене маха ли го???

Моля за вашата отзивчивост! Надявам се да споделите от личен опит и по 4-те въпроса.
Идва пролет! Нужно е едно прекрасно рефрешване! Желая ви усмивки и свежо настроение!

Очаквам отговорите ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: 188e70308b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Портокалите, мандарините и грейпфрутите биха ти помогнали страшно много при цялостното прочистване на организма. Те помагат да се блокира натрупването на допълнителни мазнини, но освен това ускоряват метаболизма, залъгват глада заради фибрите, които се съдържат в тях. Помагат да се изхвърлят излишните вещества от клетките. Сигурно се чудиш дали имат нещо общо с ноктите? Ами да, имат :) Коричките им и цитрусовият сок отлично борят гъбичките и дезинфекцират кожата. Например моите нокти станаха супер здрави и устойчиви, със здравословен вид точно от мандарините (хапвам ги в големи количества).

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3c15492a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ъъм, не, че нещо, но ти липсват елементарни познания... Първо, не е вярната категория, но както и да е.
Няма как да ти премахне целулита (шегуваш се, нали?? ), камо ли пък гъбичките едно пречистване! И няма как да стане без спорт, поне малко.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3f7ea39d36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравейте,
Към въпрос 1: Да, често хората се сблъскваме с гъбички по ноктите. Решението е следното: взимате пила за нокти, нокторизачка и Екзодерил крем. Изрязвате нокътя на пръста в права лини без да заобляте. С пилата изпелявате леко крайчетата на нокътя (там където сте изрязали самия нокът) изплаквате с топла вода и тоалетен сапун, подсушавате за най-сигурно със слафетка, понеже от хавлиените кърпи е възможно най-голямо пренасяне на гъбичкте. Накрая намазвате обилно нокътя с Екзодерил крем.
_____
По въпросите за отслабване:
Първо купувате си мюсли (със сушени плодове) и корнфлейкс. Намалете максимално белия хляб, или ако много държите на него го сведете до 1 филийка и то препечена, тъй като варианта в който го купуваме от магазините не се разлага изцяло в организма ни, а стои като тесто, което се разгражда в просължение на много време. Вода и като цяло течности. Газираното не го включвайте изобщо към дневната доза напитки. Вредно е и се пълнеее, а също и се получават газове. Не гответе с олио. Толкова е вредно и трудно разградимо. Зехтинът и истинското краве масло са по-добрият и удачен вариант.
Предлагам следното:
за закуска - мюсли с кисело или прясно мляко / корнфлейкс с прясно или кисело мляко / препечена филийка с краве масло и домашно приготвен плодов сок или пасиран компот.
за обяд: салата. колкото искате, но нека е истинска и богата на витамини.
за вечеря: супа или пилешко месо (без кожа, съдържа много холестерол), зелена салата или като цяло нещо лекичко. Без хляб! :D
За десерт: Плодове

Някои казват, че шоколадът е много вреден и се пълнее от него, аз ще ви кажа, че шоколадът в малки количества е полезен, стига да е натурален (горчивия).

Вървете пеш повече. Наслаждавайте се на движенията си като през това време се хидратирате с вода (минерална и изворна се редуват, за да давате на организма си различни видове минерали и соли).

Успех

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 13ed455bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ей, няма да се научите, че в тоя сайт има тематични категории. В категория за любов и изневяра, четем за гъбички под ноктите. Аман вече!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 616f6fea90
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Здравей, до преди 2 години моя мъж имаше гъбички под ноктите на краката - на почти всички пръсти. Ноктите бяха силно удебелени (не можеше с нокторезачка да си реже ноктите), на места под тях имаше въпросното кухо пространство. Направи няколко неща - киснеше си краката в отвара от корен на бъзак (става дума за ниския бъз, който е отровен и всяка част от него има силно лечебно действие, не за този бъз от който се прави сок) и освен това първоначално с шкурка, после с пила си изтъни ноктите максимално (понеже бяха криви на места беше до кожа). Кисненето продължи около 2 - 3 месеца. Сега за сега ноктите му растат нормални, няма признаци на гъбички. Капа си и масло от чаено дърво, ама бъза го оправи. Каквото и да приемаш - отстрани по някакъв начин максимална част от ноктите. А отварата - използваше по една седмица една и съща. Вземах парче от корена на бъзака, измивах го и го сварявах. Киснеше си краката в гореща отвара - колкото може да търпи (15-20-минути), след което прибирах отварата в хладилника. На другия ден отново я кипвах и т. н. Чесъна и невена също имат силно антимикотично действие.
Относно въпроси 2, 3 и 4 - аз не бих ти препоръчала да променяш всичко наведнъж, за да има малко по- дълготраен резултат. Щом си се поотпуснала от известен период ще ти трябва някакъв период и да влезнеш във форма. Първоначално бих ти препоръчала да пробваш няколко неща.
- Вземи си фибри - чистят храносмилателната система, някои фибри са силно хигроскопични и по този начин заемат известно място в стомаха, което води до намаляване на количеството на приеманата храна, регулират нивата на кръвната захар и с времето намалява усещането за глад
- Подбирай внимателно вида на храната, която ядеш. Яж максимално сурови непреработени храни (колкото е възможно по- голяма част от храната да е сурова), храни, които не вдигат силно кръвната захар. Не яж пържено, колбаси, концентрирани млечни продукти - сирена, кашкавали, бяла захар, под каквато и да е било форма, бяло брашно, бял ориз. Ограничи солта. Ядките - сурови. Мазнината - сурова растителна.
- Прави си разтоварващи дни - по един - два дни седмично (и да са и да не са последователни - да ги има). Може на плодове, на кленов сироп, на чай с мед, на вода. Както ще се чувстваш добре. Ако не можеш цял ден - по- често до обяд.
Мен лично фибрите са ме избавяли от вълчия глад - има по аптеките един прах Хуск. Направо ти пълни стомаха - приема се преди ядене. Пробвай го. Има и едни фибри - на проф. д-р Божидар Попов 14 дози по 7 гр. - и те добре се раздуват.

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 51ad8f256a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   От авторката:
Благодаря ужасно много на коментари №1 и 3. Ще се възползвам от съветите ви. Наистина са ми от полза. Това за мандарините е безкрайно интригуващо и със сигурност ще опитам!

Относно темата. Наясно съм, че тук има тематични раздели. Наистина пропускът е мой, но не е необходимо да ме заливате със жлъч.

Желая ви успехи и по-позитивно отношение(специално към коментари №2 и 4)!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 8708a6734d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   моята дерматоложка ми изписа мерц хапчета и полинейл, който е лечебен лак. И при мен проблема е само по палците на краката. Нокътната плочка не само се отделя ами даже и пада. Вземи сериозни мерки. Изхвърли тесните обувки и си вземи един номер по големи за да не притискаш пръстите.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 034d0ee012
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ексодерил ще ти помогне.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ce63a0ecf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Дерматоложката ми каза, че няма полза от Екзодерил. Аз го ползвах 1 седмица под формата на крем. Изхвърли старите чехли за в къщи и си купи памучни чорапи. Те попиват влагата. В това неестествено за сезона топло време не носи ботуши. Купи си някакви обувки до глезените без подплата. А за диетата има една много хубава книга на Пол Макена - "Аз мога да те накарам да отслабнеш". В нея има няколко простички правила за отслабването. Много са ефективни. Яж мюсли и много плодове и зеленчуци. Може би имунната ти система е отслабнала. Пробвай с тези витамини Мерц и лечебния лак. Аз съм на контролен преглед февруари и пак ще ти пиша какво е станало.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 616f6fea90
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №3, на авторката единия проблем е, че я гони постоянен глад. За това е разумно да приема храни с нисък гликемичен индекс - да може да го овладее този глад. Корнфлейкса е голям боклук - съдържа мазнини, сол, декстроза (глюкозата има висок гликемичен индекс), емулгатори. По- добре мюсли и по- точно пълнозърнести (не фини) овесени или други ядки със сушени плодове, без корнфлейкс. А вместо компот е много по- добре са изяде 1 плод или да изпие един фреш - без захар.

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 51ad8f256a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравейте!
Благодаря ви за съветите!
Вече започнах режим на хранене, който включва прясно изцедени плодови сокове, кисело мляко, овесени ядки и трици. Разбира се, много вода и качествена готвена храна. Идните дни като се почувствам по-леко планирам и да започна тренировки.

Към коментар №7
Благодаря ти! Мисля да опитам с лакът, който каза.

Към коментар №8
И аз мисля така, затова продължавам с Екзодерил и морска сол.

Към коментар №9
Тази книга съм я заглеждала неведнъж по щандовете, но никога не съм й обръщала сериозно внимание. Сега ще го направя! Даже и моя приятелка реши да опита с нея. Ще очаквам да разказваш как вървят нещата при теб.

Към коментар №10
Действително чувствам постоянен глад. И сега опитвам именно с продуктите, които ми препоръчахте. Не е лесно. Като цяло полагам основите на целесъобразен начин на живот.

При усезаеми резултати ще ви разкажа как върви със справянето с гъбичките.
Как се чувствам след пречистването и тренировките.
Какви са визуалните резултати, какво показва кантара и за колко време се случва всичко това.

Желая ви здраве и свежест!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 51ad8f256a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Отново от авторката

Специално благодаря на коментар №5.
Народното от всичко ми изглежда най-надеждно. Първо ще направя опит с Екзодерил, лакът и морска сол и ако не се получи ще опитам бъза, който ми препоръчваш.
Относно фибрите. Преди ги консумирах редовно и то именно от вида, за който говориш. Странното е, че ако преди ме караха да се чувствам свежо, то сега стомахът ми натежава от тях. Вероятно организмът ми известно време няма да има нужда от тях.
Относно храните, които повишават кръвната захар. Абсолютно съм съгласна. След като си хапна или преям с подобна храна, след това прилив на настроение и енергия. И неприятното идва като отмине ефекта, който възпроизвеждат. Понижена енергичност, жизненост и настроение. Именно това е основната причина да предприемам целесъобразния начин на живот - искам балансираност. Аз открих един трик за себе си преди време. В началото, когато започвам промяна в режима е по-добре да се ориентирам към здравословна, НО по-лишена от вкусови качества храна. Това убива онзи животински апетит в началото, който е толкова труден за преодоляване. И когато усетя неконтролируем глад пия вода. Съвсем скоро ще започна тренировки по простата причина, че чувствам инстинктивно, че това наистина ще ме тласне напред и ще ми даде допълнителен тонус.

Ще докладвам за Осезаемите резултати!
До скоро!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker