Той е моят вреден навик - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121367)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6480)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е моят вреден навик
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 2181 пъти
Здравейте!

Пише ви момиче на 22 години, с надеждата моята история да намери място и гледна точка.
Историята ми накратко:
Преди 1 година се запознах с едно момче. Постепенно нещата се задълбочиха, поне от моя страна. Всичко вървеше нормално до деня, в който той просто се отдръпна и не ме потърси в продължение на месец. След два месеца, той отново ме потърси, наговори ми неговите си красиви думи и аз попаднах в капана му за пореден път. Нещата станаха по-дълбоки. Започнахме да водим интимна връзка, без ангажимент. Просто секс. След всяка наша среща, аз се влюбвах повече и повече. Не мога да твърдя същото за него. Най-лошото е, че той ме търси, когато пожелае, а аз не мога да му откажа, защото го искам ужасно много. Красивите му думи са параван, чрез които лесно успява да ме примами, за да бъда отново с него. Много пъти се опитвах да го залича от мислите и сърцето си, но не мога. Превърнал се е в мой навик - доста вреден навик. Не искам да се откажа от него. Не и на този етап. Опитвам всичко, но идеите ми се изчерпват, а аз все още страшно много искам да продължавам срещите си с него.
Бих се радвала, ако някой от вас е бил в подобна ситуация да сподели мнение и да ме посъветва нещо.
Благодаря на всички предварително.
Джезабела

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: fa463042a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, трябва да седнете и да си поговорите на четери очи, ако не те обича няма смисъл по дбре го пусни да си върви, знам че е трудно за теб, ако има все още някакви чувства към теб той след време ще се върне и ще те потърси ако не продължаваш напред, ще срещнеш някой който те заслужва, животът е пред теб.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 41ce3035f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много му е удобно явно да си те има като заместител на скуката и за някакво там развлечение. така ти хаби твоето време, защото ти хлътваш, той се отдръпва и когато другаде не му дадат, пак да идва при тебе ли. Може би няма да потърси от теб повече близост от това, връзка или т. н. Но не се оставяй в ситуацията да чакаш, да се надяваш, да променяш него или вижданията му. Казваш той е твой вреден навик. Ако ти харесва това ваше отношение, защо не продължаваш да му угаждаш, явно само това не те устройва. Щях да те разбера ако искаш да го изтриеш от мислите си, защото той е с друга или те подценява и обижда, но ако всичко друго е наред, можеш да се опиташ да сте повече време заедно.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 78f19fbd74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз бях в това положение: 6 месеца той буквално ме манипулираше, а аз се влюбвах. Също ме търсеше само за секс, даже на кафе не ме извеждаше. В момента, в който си казах, че приключвам с това, той сякаш ми прочете мислите от разстояние. Изведнъж се появиха чувства към мен, при това много силни. В един момент той просто не можеше без мен, стана невероятно мил, грижовен и дори ревнив. Започна една луда любов, заживяхме заедно и връзката ни продължи години. Смея да кажа, че това беше любовта на живота ми. За съжаление нещо не се получи докрай, не се стигна до сватба и дечица.
От цялата работа даже не мога да кажа какъв е извода. Но ше ти кажа, че ако не устройва това положение и искаш или любов или нищо, то трябва да се отдръпнеш малко, да му покажеш някакво безразличие. Не се срещай всеки път, щом той поиска - казвай, че вече имаш планове, не отговаряй на всяко обаждане. Но в никакъв слуай не го отрязвай с насълзени очи и думи от сорта "повече не искам да те виждам". Просто трябва да си помисли, че има конкуренция, която може и да се окаже по-добра от него. Ако нещо в него проговори, ще го забележиш и тогава ще му мислиш (или пак ще пишеш тук).

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 758d23c67c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж сега, ако не му кажеш какво чувстваш по-добре няма да стане.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: f488992263
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей! Препоръчвам ти да слушаш песента Melanie Fiona feat. B. o. B - Change the Record. Трябва да знаеш, че в началото ще ти е трудно. Да го разкараш. Ще го искаш дори повече. Но след като отмине ще видиш, че това е най-доброто, което можеш да направиш за себе си. Уважавай се повече. Не позволявай някакъв да те води носа. Тоя човек какво ти дава? Секс. Ок. А останалото. Не си губи времето с него. Като го преодолееш това и ще почнеш да виждаш по-трезво мъжете, кой е за теб и кой да си хваща парцалите и да се омита. Пожелавам ти успех и да срещнеш някой свестен, който те обгрижва и уважава! Мани го тоя сегашния. ;)

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: d45a17b8ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Клин- клин избивa!
Е, обикновено вторият остaвa!
Нaмери си друг, дори и сaмо зa секс дa е, или поне в нaчaлото, впоследствие може дa се окaже, че е много повече от товa и.... дa е двупосочно.
Искaм дa кaжa, некa имa и друго присъствие в животa ти, някой който ти е приятен, кaто ти се обaди" великолепни" му кaжи, че имaш вече уговоренa срещa и не можеш.
Няколко пъти тaкa и нaкрaя или ти ще го отрежеш окончaтелно( другото присъствие ще ти отклонило внимaнието поне от този)
Или той ще спре дa те търси, кaто не си му сервирaнa с чушкa в з... a и лимон в устaтa.
Зaщото.... се сервирaш сaмичкa, държи се с теб тaкa, зaщото може, зaщото рaзрешaвaш товa.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 877031d62f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Джезабела хахаха тука да не сте се събрали змии само живота е живот каквото е писано това ще стане едва ли и ти много ще се съобразиш с коментарите никой от тък ранените дами неможе да ти даде точна насока това са ваши отношения може би намбър уан е права за това че трябва да си поговорите ама не да му се нахвърлиш с мръвката си в лицето му грозно е и непотенно уви оставям те дотук чуствата ги няма сбогом ;(

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 0c21e4d36d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря за разбирането! :)

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: f0ec54e86e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Бъди силна и му кажи, че ако не е сериозен не те устройва. Аз бях в същото положение, но с разликата, че не му пуснах. Обаждаше ми се рядко, когато му е изгодно или скучно. Сваляше други жени. Беше си женкар. Започна да ми говори за някакви сериозни отношения. Правеше се на сърдит, защото не беше на неговото. Личеше си, че е влюбен в мен, но бързо ме разлюби. Аз на такива като него не вярвам и с право, защото това са хора, които не са надеждни, тъй като не знаят какво искат. Тежко ми е, но ако имах неангажираща връзка с него щеше да ме боли повече. И затова реших да оставя топката в него. Той бързо ме забрави, което значи, че не си е струвало.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 4ff43dfe6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бях в същото положение и сега ми се иска някой да е бил до мен и да ми забие 2 шамара! Намери си друг това е единственото разрешение на проблема. При мен така стана преспах с 1 момче на първата среща и вече 1 година съм с него и съм безумно влюбена. А въпросният господин "just friend" се опитваше да ме търси няколко пъти, но без успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker