Как да и предоложа по оригинален начин да се оженим? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121359)
 Любов и изневяра (29750)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да и предоложа по оригинален начин да се оженим?
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 2371 пъти
Здравейте. Ето, как започна моята история. Един слетобед излязох от нас. Заваля ме дъжда. Бях си взел чадъра, защото гледах прогнозата за времето и там казаха, че ще вали. Докато си вървях едно момиче прибяга зад гарба ми, то беше без чадър. И аз реших да я настигна. Успях. Предложих и да се скрие под моят чадър и се запознахме. Тя беше голяма красавица. Беше ме срам по едно време, но се справих със срама и гласът ми стана уверен. Разбрах, че тя ще ходи до магазина и след това мисли да се пребира. Аз и казах, че я каня на кафе и ще я придружа до аптеката. Тя тогава ми каза, че и е писнало от мъже, защото само я наранявали. Бях нахален и я обедих за кафето. Тя се съгласи. Изчаках я пред вратата на магазина и след това тръгнахме. Накрая стигнахме до кафето, там че чакаше приятелят ми. Влязохме и седнахме на маса. Когато момичето, което свалях си съблече палтото аз, видях, част от памперса и да се подава. Отначалото не бях сигорен, че е памперс, но след това се обедих, че е. На нея не и пукаше въобще. Държеше се много смело. Аз се срамувах да попитам нещо по тази тема. Приятелят ми напусна нашта компания и ни остави сами. Тя тогава след още кратко време почна да ме целува. Аз се дръпнах, защото мислех, че яз трябва да направя тази крачка. Тогава след това аз почнах да я целувам. Бяхме се много харесали. След, като станахме предложих да я изпратя. Тя се съгласи. Тя ме покани в дома си. Бях се много възбудил, но още се притеснявах. Тогава се пристраших и я попитах дали носи памперси за възрастни, защото има екстрофия. Тя ми отговори, че носи и ме попита дали замен това има значение. Аз и казах, че няма никакво значение. Бях възпитан от наште да приемам различните. Тя тогава ме целуна и ми каза, че съм голям джентълмен. Аз се бях много възбудил и почнах да и свалям дрехите. Стигнах до памперса и тя ми каза да не се страхувам и аз се замислих за секунда и го свалих. Тогава правихме секс за първи път. От тогава мина много време. Искам да и предложа да се оженим, защото я обичам. Как да и направя оригинално предложение? Ще каже ли да? Трябва ли да си правя ергенско парти? Имам и спестени пари за почивка. Къде ще е най-добре да изкараме меденият месец?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: 755e2311ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оригинално ще е да хванеш и да научиш до сватбата български правопис, със сигурност ще изненадаш бая народ.
Не мога да разбера как зрели хора, които са тръгнали да се женят могат да бъдат толкова немърливи към себе си, да се уважават толкова малко и да не могат да имат елементарни познания, макар че това дори не е в ниво елементарни.
Най-трагичното е, че едва ли нормална и средно-интелигентна жена би се хванала с неграмотник като теб. Тоест един ден ако имаш деца, мъка ми е за тях, отговорните родители които би следвало да ги научат на нещо ще са пълни инвалиди що се отнася до образованието на собствените си деца.
Ужас.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 40588a5991
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Без коментар...

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 3c52ab8287
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Няма да коментирам странното Ви запознаване....
Мисля ,че трябва да обърнеш внимание на дъжда и чадъра.
Ясно да и покажеш, колко е било важно Вашето запознаване и как то е сложило начало на най-важния момент от живота ти.Направи го неочаквано, заведи я на вечеря, за да изглежда добре и да се чувства добре.След това я заведи някъде прибирайки се към дома Ви.Може да е парк, обграден от много цветни чадъри. Което ще изразява, това как ще се грижиш за нея и как тя винаги ще се чувства сигурна. Дори може да вали дъжд и тя да мрънка, но ще бъде специално, неочаквано и лудо.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 33caf36656
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   И какво - един следобед я срещна, отидохте до магазина и вечерта правихте секс? Колко дена минаха оттогава, 5?
Ако се ожените, ще е най-скоропостижният брак...

Подари й памперси (от най-малките), ама й кажи, че не са за нея...

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: b988be78dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Автора:
От както се запознахме до сега минаха 7 месеца.
Мисля, че това е много време и, че да се оженим е правилното решение.

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: e42b582cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Как може да сте толкова зле??? Човекът е открил жена, с която явно ги свръзва нещо, казва, че я обича, едва ли е за 5 дни... На всяко нещо да намерите косур, е това сме българите, е зарадвайте се малко, стига злоба... Браво за това, че си приел проблема и, много романтично запознаване, между другото :) Ти най-добре знаеш какво и харесва, но идеята на №5 е добра! Включи чадъри! :D Успех и пиши какво е станало!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 33caf36656
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №9, може пък просто да сме решили да се пошегуваме и ние, вдъхновени от шеговитото отношение на автора към правописа...
Но... такива сме си българите (в твое лице) - под всеки вол търсим теле, т.е. кусур.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 813f9e5f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   № 9, историята изглежда много измислена, затова се подиграват хората. Човека не може да пише на родния си език, но пък знае добре медицински термини и поставя диагнози. Пък и тоя памперс, дето се виждал...??? Много ми е чудно как точно се е подавал, ... как ли се е "обедил, че е памперс"..

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 33caf36656
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №9, №9, ама №9 отдавна го няма вече..., понеже някой модератор, от тези дето по няколко дена не се появяват, днес е яхнал метлата и е решил да покаже истински трудов ентусиазъм и вдъхновение, триейки безобидни и дори смислени постове наляво и надясно!

Ха поспрете се малко, или поне оставете работата в ръцете на хора, които разбират от нея! Иначе така се получават жестоки безсмислици с референции към несъществуващи коментари.

Сега, дай че някой казал нещо накриво или изразил негативно мнение, или споменал за пушене на трева - да го бастисаме с гумата... В живота да не би всичко да е цветя и рози?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker