Обичаме ли ме? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичаме ли ме?
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 2846 пъти
Здравейте!
Реших да споделя тук историята си с Вас, като се надявам някой да успее да ми "дешифрира" мъжката любов. Преди година се запознах с мъж, 11 години по-голям от мен. Нашите отношения започнаха с уговорката, че той никога няма да се ожени. Съгласих се. Реших, че няма да влагам нищо в тези отношения, че ще се радвам на отношенията ни до момента, в който видя, че те се изчерпят и няма, какво повече да си „дадем” един на друг.
Да, обаче не. Влюбих се в него силно, обикнах го, така както никога до сега не съм обичала. За него беше любов от пръв поглед, за мен тя дойде малко по-късно.
Той винаги ми е казвал, че е бил честен с мен от самото начало, без да ме залъгва с празни обещания за съвместно съжителство, брак, деца и т. н., но всъщност ме излъга. Разби сърцето ми, с всички изречени лъжи и манипулации. Това, което премълча и не ми каза в самото начало е, че е свикнал да поддържа по няколко отношения едновременно. Когато аз се появих, той е поддържал 5 такива. След много терзания и от двете страни, и двамата решихме, че искаме тази връзка, каквото и да ни донесе тя. Той прекрати всичките 5 връзки, които поддържаше до момента, включително и с жена, с която е поддържал отношения близо 15 години. Останахме само двамата, по неговите думи, никога не е бил само с една жена. След няколко месеца, незнайно за мен как, но тя, жената, с която са от 15 години „заедно” се завърна в неговия живот. През всичките тези години, когато са били „заедно”, тя е била съгласна с другите му връзки, но моята поява промени статуквото.
До този момент, аз само подозирах за отношенията им. Но след няколко срещи с нея, начина по който си общуваха и един смс, видян от мен, който гласеше: „Лека мн целувки”, адресиран до нея, затвърдиха моите опасения, още повече, че те се чуваха по няколко пъти на ден, всеки ден, без изключение, включително всяка вечер за лека нощ. Те бяха продължили своите отношения.
Той ми се кълне, че те са само приятели, че обича само мен… Започнаха караниците, обидите, обвиненията…. отношенията ни стана тягостни…той се държеше с мен ужасно, дори и в нейно присъствие. Искаше да ме подчини, да приема отношенията им. Той никога, и до този момент не е отстъпвал от позицията си, че те са само приятели. Минаха 3 ужасни месеци, в които нервите ми се опънаха, не можех да спя, да ям, да работя, изпаднах в ужасна депресия……не спирах да плача….. в главата ми е само мисълта за тях двамата, за това, че той ме лъже, а същевременно ми казва, че ме обича. В един прекрасен ден се събудих и не спрях да плача 6 часа….. Това беше момента, в който реших, че колкото й да го обичам искам да запазя себе си и да се съхраня. Седмица по-късно, след поредните караници, аз му казах, че това е краят. Всичко, което ми тежеше го изрекох на един дъх. Реакцията му ме учуди, бях решила, че той е изстинал към мен. Плака като малко дете пред мен, прегръщаше ме и казваше, че никога не е обичал така силно. Не можах да устоя на сълзите му, седмица по-късно му простих. Отношението му към мен се промени, стана отново внимателен и мил, отново ме прегръща и ми казва, че ме обича ужасно много. НО, той така и не прекрати и отношенията си с нея. Разказвал ми е за живота й, колко е бил труден, как тя е разчитала много пъти само на него, дори когато е била женена….. че тя е част от семейството му….. Искам да попитам Вас, мъжете, посетители в този форум, има ли чувства към мен този мъж или просто съм една прищявка? Как така ме обича, а не е готов да прекрати връзката си с тази жена и как мога да променя това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: ff38c13f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Посетителите отговарят:
Една връзка е следствие от уважение и следване на някакви ясни правила. Също така е много важно миналото на човека с който си решила да имаш някакъв вид взаимоотношения.
Предвид тези неща, мисля че се случва логичното при вас и ако очакваш просто да щракнеш със пръсти и да наредиш на комплексар да се избави от комплексите си заради теб, мнгоо се лъжеш.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 4f14e1e0dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ако те обича, няма да има лъжи няма да има празни обещания.
Ако те обича ще направи всичко, само и само ТИ да си добре, ТИ да си щастлива и ТИ ДА СЕ ЧУВСТВАШ ОБИЧНА. И ако той те обича няма да те кара съмняваш в любовта, когато я има дори и хората около вас го усещат.
Не живей в заблуда.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 1075a90a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Благодаря за коментара! Последното изречение мисля, че беше най- силно: "Не живей в заблуда. " Аз точно това правя, живея с илюзията, че ще се промени... заради мен, макар и никога да не съм целяла да го променям. Как се разделяш с човек, който обичаш? Постоянно ми повтаря, че ме обича.... не разбирам, как намира сили в себе си да бъде толкова убедителен?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: dccf9cfd02
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм жена, но ще се опитам да ти отговоря.
Да, възможно е един мъж да обича жена, която е в центъра на емоционалния му свят и в същото време да поддържа връзки със старите си приятелки, с които го свързват спомени, работа или друго. Той, обаче, трябва ясно да разграничава центъра от периферията.
Възможно е да останат приятелски отношения между двама души, които са били любовници, макар че това често пъти прилича на ходене по много тънък лед.
Твоят проблем, обаче, е друг. Ако след „изясняването” на отношенията ти с твоя приятел, след сълзите му за теб и т. н., той продължава твърди, че не желае съвместно съжителство, деца или брак, просто си тръгни. Няма смисъл да си губиш времето, за да застанеш след 15 години на мястото на жената, която сега те дразни.
И изобщо няма значение дали сега той те обича, след като не желае да поеме отговорност към теб, защото така той може да те обича цял живот… Казали са ти го и мъжете – посетители, не се занимавай с комплексари и егоисти, които мислят само за себе си.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 739d076209
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Как изобщо се задоволяваш да си 10-та цигулка на човек, който си трупа резерви от по няколко жени, само и само да не остане на сухо? !? Ти не го слушай какво ти говори-говоренето е най-елементарната манипулация, а го гледай как действа. Бии му един шут, докато не ти е опропастил живота мила, та той само ти губи времето

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: ca23c63e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Брейййй 5 връзки едновременно... Този или е голям е*ач, или е най-малкото мултимилионер. Я, хвани та му тегли една майна и се хвани с някой свестен.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: a32b32a3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прави са първите двама. Сега е още "топъл" и не може да си позволи да те загуби. Ако така продължава, нищо добро няма да излезе от тая история. Ще бъдеш втората с 15-годишна връзка. Щом си е свикнал човека така - да поддържа по много връзки, не вярвам да може да се промени оттук нататък, защото това е много изгодна позиция за един мъж. Ти се опъваш на това положение и неговото его проговаря, не ще да те пусне, защото те става на неговата. Мисля, че ако се примириш с "приятелството" му с онази жена, след време пак ще се появят и нови "приятелства" и като му поотмине влюбването към теб, вече ще му е по -безразлично какво искаш ти. Сама казваш, че в началото сте си поставили едни условия, ти си променила мнението, но и той те е излъгал. Значи и двамата не сте си спазили уговорката. Сега може да почнете отначало, като си поставите нови ясни условия и при това положение трябва дълго време да си нащрек и да не таиш много надежди, че той ще спазва условията вечно - трябва да ти докаже, така че да си напълно уверена, че той е нов човек. При това положение трябва да помислиш за абсолютно всичко, в това число и дали няма да искаш брак, деца...Защото после ще е късно пак да променяш условията.
Аз, обаче, не те съветвам да го правиш. Мисля, че такъв типаж не се променя и ще има много разочарования и сълзи един ден. Явно връзката му с тая жена наистина е много силна, но пък и от нея не е поискал деца, та дори и да заживее с нея. Може би човека ти е по-скоро честен, за разлика от повечето мъже. Наясно е със себе си - знае, че няма да издържи в съвместен живот, защото скуката ще вземе връх, не иска да създава нещо, което ще бъде разрушено от еднообразното всекидневие, не му се ще да преминава през изневери, разводи, изоставени деца... Това обаче е само едно мое предположение, не се знае дали е точно така. Но ако е, теб устройва ли те това?
Може пък просто да си изживееш любовта и да се оставиш на течението, ако си способна на това. Хем ще си опечеш акъла и в бъдеще ще преценяваш мъжете по-добре...
А бе ....мисли добре дали си пасвате изобщо с тоя човек, имате ли някакви общи изгледи относно живота, забавлявате ли се по еднакъв начин, дали не е само някакво физическо привличане - това ще даде отговор на много от въпросите ти.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: e20c6ede94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Благодаря Ви за споделените мнения! Мисля по същия начин, но имах нужда да разбера няколко независими мнения... Просто трябва да намеря сили в себе си и да прекратя този фарс.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: b8ef11a6b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Еми не е, но реално има нещо в теб без което той не иска да живее (може би внимателност нежност, някое твое качество като цяло). Та мисълта ми е, по-добре го скъсай, защото накрая ти ще го искаш повече отколкото той теб и може да се стигне до това, че ще превъзмогнеш двойната му връзка. Запази си честта и достойнството за някой, който няма да ги хаби

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: f2ef231230
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Направих това, което трябваше да сторя много отдавна... Разделих се с Него.... и знам, че е за мое добро. Но как се забравя човек, който въпреки всички недостатъци продължаваш да го обичаш, как се свиква с "тишината" на гласа му, как се свиква с липсата на присъствието му??? Единственото, което ме крепи да не се обръщам назад е споменът за всички моменти на огорчение, обиди, долни лъжи... Знам, че всичко на този свят отминава, и това ще остане зад гърба ми.... Вярвам, че ми предстоят страхотни изживявани, може би най-хубавите, които съм изживявала... Въпреки грозната раздяла, пожелавам му да е щастлив един ден... Той сам направи изборът си, в момента, в който реши да я настани между нас. Аз вярвам в сентенцията: "Всяко зло за добро! ". Моля се на Господ да ми даде сили да продължа напред и никога повече да не се обръщам назад...

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 322cd74a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Миличката, съжалявам за това, което е трябвало да изживееш. Боже, колко много ми напомня историята ти за един мъж, ама 1 към 1, с по няколко връзки зад гърба си, с 15 годишна такава, направо съвпаденията са супер много. Думите, че няма да се ожени никога, че не иска деца... Това е моята бивша любов! Човекът, който обичах повече от живота си. Все едно говориш за него. Само, че аз събрах сили и си тръгнах навреме, но само физически. Толкова болка никога не бях изпитвала през живота си. Той продължава да е същия и в момента. Направо ще ти говоря от името на човек, преживял любовта и страданията от тази любов. Бягай докато си млада. Няма смисъл да се примиряваш. Силна си, сигурна съм! Докажи го на себе си и намери човекът, който ще те постави над всичко! Късмет! Пиши за развитието :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7ce8ac0e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   за протокола мъж съм над 40 годишен, един мъж може да обича само една жена и дори поонякога да си позволява лукса да преспи с друга, ако си и общува след това с някоя от тези другите значи извода е простичък делата му не отговарят на действията-бягай надалече

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker