Трима в любовта! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трима в любовта!
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 4766 пъти
Искам да споделя и моята история и да получа вашето мнение и съвети.
Три години имах извънбрачна връзка с една жена, която беше разведена. Влюбих се много силно в нея, а и според нейните думи и тя в мен! Разбирахме се добре, а секса беше невероятен и за двама ни-паснахме си идеално в леглото! Проблема е в това, че докато бяхме заедно, тя не спираше да си търси свободен мъж с когото да заживее евентуално в бъдеще, защото тя беше наясно от самото начало, че аз няма да се разведа, и това е от самото начало на нашата връзка. В стремежа си да намери такъв тя излизаше и с други мъже, като по едно време както разбрах в последствие се е виждала освен с мене и с още четирима мъже едновремено, съответно и със сексуалните им контакти. Много пъти се разделяхме и събирахме заради нейните контакти с други мъже. Много пъти и прощавах и преглъщах унизението, защото много я обичах... и все още я обичам! Преди година и половина тя каза, че най-после е намерила мъжа с когото евентуално би заживяла след време. Нашата връзка продължи още една година като паралелно тя се виждаше и с другия мъж. Примирих се с факта, че тя се вижда и с другия, но с течение на времето почнах много трудно да понасям изяждащата ме ревност, и реших да сложа край на тази връзка. Когато й казах, че не мога повече така, че не мога да бъда с нея когато знам, че тя преди това същия ден на обяд е била с него. Че не мога да я целувам, когато знам, че преди това му е правила свирка, и че прекратявам връзката ни, ако тя не скъса с него, или да вземе да реши с кого от двама ни иска да бъде. Тогава тя ме нарече егоист, и че съм мислил само за себе си. Тя била много влюбена в мен и толкова много ме обичала, но не можела да прекрати връзката си с него, защото аз съм бил женен, а той свободен, и иска да продължим както до сега- сиреч тримката да си се обичаме! Сложих край на връзката ни, но все още я обича, а и тя всеки ден ми пише и ми се обажда и ме навива да пръдължим да се виждаме и за напред. Моля кажете какво бихте направили на мое място? Имам ли право да искам тя да скъса с другия, както ме обвинява, при положение, че аз съм семен, а тя свободна? Егоист ли съм, че я обичам и я искам само за себе си, или тя има право да се вижда и с други свободни мъже??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 641e360946
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вие не сте трима в любовта, мили, вие сте цяла рота в „любовта“ или по-скоро любов няма - има само интерес.
В едно е право момичето - ти си пълен егост и мислиш само за себе си и как да се разнообразиш в леглото извън брака си. Решението иначе отдавна си го взел - ще си натискаш парцалите, докато жена ти те търпи.
Не обичаш иначе нито нея, нито момичето, а тя също не те обича... слава Богу, защото няма по-гадно за една жена от това да се влюби в женен мъж, който не иска да се развежда, а говори за любов.
Глупаво постъпва момичето, че ходи с разни типове, но май си е намерила майстора в лицето на последното момче. Гледай си живота и я остави да гледа своя. Гледай си семейството или се разведи и търси любовта. Средно няма, когато човек не е женен по любов.
Жал ми е за теб - ти не само не си в ситуацията „трима в любовта“, но нито обичаш, нито биваш обичан в момента и май си сам в „любовта“. Жал ми е за теб.
ж29

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 37723aa507
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човек, ти добре ли си? Няма да си гледа жената и семейството, а ми ходи по разни пачаври, че и претенции има към нея. Ти си една мъжка свиня. Жал ми е за клетницата, която се е омъжила за теб.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4bbafd4a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Сега ще кажеш:ама не мога да се разведа заради децата, заради жена и т. н. Щом толкова я обичаш както твърдиш разведи се и заживейте заедно, ако пък не искаш остави я-тя има правото да бъде щастлива и да намери своето щастие в лицето на някой друг, който няма да я вижда само от време на време. Нищо хубаво не излиза от такава връзка с женен. Уж всички сте много самотни и търсите нещо навън, истината е че си чешете егото и като опре ножа до кокъл подвивате опашки и си тръгвате. Решението е твое

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b965543a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дa, егоист си!!!
Нямaш прaво дa искaш нещо, което ти не можеш дa дaдеш!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 9360689ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Ти си си виновен, приятелю. Момичето какво ти е виновно, че иска да си търси щастието със свободен мъж, а ти нямаш смелост да се разведеш? Или викаш на теб ти е гадно, че я целуваш, само минути след като е правила свирки на друг, а нея не може ли да я е гнус да те целува, когато само минути преди това с извинение си лизал чужда путка?
А тя не иска ли да е с някой на семейните празници, докато ти се правиш на мил и грижовен съпруг и баща? Всъщност, като казах "баща", остави ме да позная, че след като обичаш друга, то все още не се развеждаш със сегашната си жена заради децата - класика в жанра...
Мъж съм, обаче не мога да ти дам никаква мъжка солидарност, защото не я заслужаваш, понеже се държиш като женски полов орган. Приеми, че единственият шанс да се виждате е този, и тя много добре го знае - така хем някак си консумирате любовта си, хем обаче си имате и своите половинки. И да ти кажа честно, ако има някой, който да трябва да се чувства кофти от ситуацията не сте нито ти, нито тя, а нейната половинка, и твоята законна съпруга! Защо? Защото егоистите сте вие двамата, а ти освен егоист явно си и страхлив, след като нямаш смелост да решиш с коя от двете искаш да си.

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ae6b2c3e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много ясно, че нямаш право! Много ясно, че си егоист. За какво точно я пускаш тая тема и какво искаш да ти пишат хората - че само ти можеш да бъдеш "незаменим"? Жена ти дали има някакви права в цялата тая работа и ти като си много "унизен"(горкичкия), не помисли ли малко за унижението, което причиняваш на другите хора? Не разбирам какъв ти е проблема - ч**аш чужда, пък не можеш да я целунеш, щот била лапала друг ***. Много важно - ч**айте се без да се целувате, като и двамата нямате никаква човещина. Егоист си, но пък си страшен оптимист да искаш вярна до гроб любовница. Вашата работа е "търкулнало се гърнето и си намерило похлупака", затова в твоя случай, ама наистина в твоя - т. е. да нямаме грам съвест, бихме си останали в "съсобственост" с още 2-ма, 3-ма или колкото са. Но поне бихме изкарали съпругите си от това "съжителство".

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 8e2c27aeda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Вие наистинабов не сте трима в любовта. Ти си с твоята жена, тя е с другите, те с нея и още много като нея. Не би трябвало да искаш от нея да е само с теб, след като ти сам си казваш, че няма да се разведеш, а и никои не го иска от тебе това. НО тя не може да продължава така и е права да си иска останлите срещи, с мъже, които я развличат, утешават, разбират или просто като нея си търсят любовта. Ти казваш, че си приключил с нея, а тя още те търси и знаеш ли защо, защото тя знае, че ти пак ще я приемеш, разбрала е, че тя ти е удобна, а явно и тактична и дискретна, за да не развали семейството ти. Аз категирично не подкрепям такова поведение, но и твоето да искаш тя да е с тебе, а ти да не можеш да и дадеш повече. На същият принцип по който ти се сърдиш, че тя се вижда с други и тя може да се сърди, че ти си до жена си на празници и вечер спиш до нея, и тя иска семейство, най-вероятно и твоята съпруга не е всичко, което искаш, но замисли се... сигурно има ред причини, поради които не би я напуснал. А паралелно няма как да имаш семество и с другата нали....

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: c3849a76b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   "Егоист ли съм, че я обичам"
"Много пъти и прощавах и преглъщах унизението, защото много я обичах... "

Това отговаря на въпроса ти. Егоист си, защото дори за миг не си писал как евентуално се чувства жена ти. Може би и тя се чувства така спрямо теб, както ти спрямо онази. Ако си с жена си само заради това, че не искаш да се развеждаш, по-добре се разведи, дори и да не се получи с тази. Няма смисъл от такова подобие на връзка, ако ще да имате и деца.

И между другото на колко си години? Защото мен ме глождеха подобни мисли, когато бях на 13. Щом си женен, предполага се, че си поне на около 30. Трябва да се питаш не дали си егоист, а защо не си узрял за толкова време. Нещо във възпитанието ти куца или имаш комплекс. Въртиш номера на жена, а когато ти ги въртят на теб същите, се изнервяш. Защо? Не е ли по-лесно да спреш агонията? Т. е. или да си с жена си пълноценно, без да кривваш, или да се разделиш със всички и да си търсиш щастието със сериозна жена.

Колкото до любовницата определено не мисля, че можеш да имаш пълноценна връзка с такава жена, даже съм убеден 100%. Ако сега имате проблеми, когато започнете да ходите сериозно и се появят и битовизмите съвсем ще я закъсате. Да не говорим, че поведението и никак не е на сериозна жена.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a105ad8458
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ми егоист си. Хайде, като много я обичаш разведи се, ожени се за нея. Ама не ти стиска. Остави жената да бъде щастлива. Гледай си своята и толкоз. Какво очакваш. Цял живот да ти играе по свирката.Ще се буди до друг, ще прави свирки на друг и деца може да има от друг. Това е нейно право. Ти нямаш право да й държиш сметка.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d0237da029
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пък се зачудих къде в цялата ситуация е жената ти, която не си споменал даже! дано всеки от вас си намери своето място!

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 8e2c27aeda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Тази история може да е на половината от тук пишещите, но замислете се каква е разликата ако знаете, ако мъжа ви или жена ви се тръшка колко време да отделя на вас или на любовника или любовницата. Жалко е да искаш да нареждаш чуждият живот, а твоя да оставяш друг да го реди. И да, егоистично е да искаш жена ти да си е само с тебе, че и любовницата, че и всичко да е наред в дома и навън. Изграждаш едий образ за пред другите, за в семейната среда, за пред близките, а на любовницата вдигаш скандали с кого се вижда. Радвай се, че не е почукала у вас на вратата да ти дири сметка и да прави панаири пред жена ти. Защото и такива има...

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 7df5f51c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ей-това тука е по вашата част:
http://it.dir.bg/news.php?id=16209036

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a682b94aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Трябва да промениш заглавието на ЧЕТИРИМА.А жена ти къде я слагаш? Ти ревнуваш нея,а не мислиш ли че тя също ревнува от жена ти..ти всяка вечер спиш с твоята жена,прекарваш всички празници с нея и най-вече тя е на първо място.Какво предлагаш на любовницата си,че искаш от нея да ти е вярна и да не търси други мъже? При положение че сам казваш че няма да се разведеш!! В този случай няма как да искаш нещо повече от другата.Или се съгласяваш със ситуацията-да се виждате когато можете,без да мислите и говорите за другите,които са с вас или прекратяваш всичко и си живееш в семейното ложе с жената,с която не искаш да се разведеш и това е.Не си мисли,че в случая жертвата си ти!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 803677f4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Чакайте бе, какво сте се нахвърлили така на човека?? Той казва, че това положение не го устройва и затова е прекратил връзката си с другата жена, но тя продължава да го търси и да иска отново да са заедно, и той пита как да постъпи?? Другата след като си има вече някой друг, защо го търси повече и иска отново да са заедно?? И аз да бях на неговото място в такъв случай когато не ми изнася такава връзка и аз бих я прекратил. А и колко такива връзки има когато жената е свободна, а мъжът не, и той не иска да се разведе?? Сигурно са хиляди. Хайде всички тези който толкова го оплюха да се поставят на неговото място. Ако на вас ви се случи подобна случка и се влюбите в някого, бихте ли приели другия да бъде с още някой, няма ли да ви изгаря ревността?? Отговорете си честно и ако кажете че няма да ви пука, то значи вие сте нагли лъжци!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 803677f4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   АВТОРА Е! Ама аз съм я оставил бе хора преди половин година! Не ми отърва това положение и съм я оставил, но тя ме търси! Много от вас питат къде е жена ми в цялата тази история и защо не се разведа? Не ми се искаше да я намесвам, но ще ви кажа къде е: В нас на легло от 7 години! Страда от заболяване от което не се умира, почти неподвижна е и цял живот е тегоба и болка! Сами разбирате, че от 7 години на практика нямаме сексуален живот. Бих ли могъл да се разведа и да я оставя сама и да прехвърля цялата тежест по нейното обгрижване на дъщеря ни, а аз да отида при другата. Ако го бях направилнямаше ли тогава да съм егоис и страхливец питам аз?? Дали би ми позволила съвеста да го направя, при положение че ставам по 4 пъти нощно време за да я обърна на другата страна, че вече се е схванала от толкова часове залежаване или да и сменя памперса?? Съжалявам, че пиша тези думи и намесвам жена ми в тази тема. Е, може пък и да съм егоист щом казвате

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 820af38a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   не мога да проумея и да се поставя на ваше място, какви хора сте да лъжете жените и мъжете си, като имате брат с тях и да си търсите любовници. Аз не мога да лъжа приятелката си, а съм толкова ревнив, че ако тя ме лъже мога да стигна до крайности (не плача и не се затварям в себе си), крайности на отмъщения, дори убийство, не ви ли е страх, че има един горе на небето, който внася справедливост и рано или късно по някакъв начин ще ви се върне, всичко само секс ли е.. влюбвата се, защото си пасвате сексуално, но за нищо друго. Не може така без морал да се правят тези неща, хайде мъжете предимно са си егоисти в секса, но пък жените защо станаха такива разпоретини, да знаете, че има БОГ, има справедливост! Авторе.. тази се чука с всеки, за какво ти е такава разпоретина, как въобще може да се влюбвате в к*** ви се чудя, аз никога не бих се влюбил в жена, която спи паралелно с други мъже, дори и да флиртува с тях ще я намразя и любовта ми ще се превърне в омраза, а ако живея с нея под един покрив и имаме деца и тя ме предаде така, най-малкото ще е да я вкарам в Пирогов със счупени ръце и крака, а любовникът й може и да не е между живите щом разбера, без значение какви са последствията, склонен съм да ги понеса за да си отмъстя

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: c5d96d466d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Да, егоист си!
Искаш от нея тя да е само твоя, но ти си женен, т. е. не си само нейн. Ако ти се разведеш ще имаш право да искаш от нея да не се вижда с други. Докато ч*каш и нея и жена си, докато и двете ти правят св**ки НЯМАШ ПРАВО ДА ИСКАШ НИЩО ОТ НЕЯ!
Знаеш ли, и аз имах любовник (за около 6 месеца)... Не съм била омъжена, но имах дългогодишна връзка. Трябваше аз да направя избора, защото не е честно спрямо нито един от тримата участници в този кошмар. Лъжех приятеля си, не давах на любовника си това, което той искаше и заслужаваше и се измъчвах заради действията си. И избрах! За себе си направих правилният избор и не съжалявам за него. Дори се радвам, защото така не се въртим в омагьосан кръг от болка и лъжа. И в момента съм щастлива - необременена от подобни проблеми и се радвам на живота.
Съветвам те да направиш и ти своят избор и да застанеш зад него като мъж. Така е редно и честно спрямо всички.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: f9bb220a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Никак не ти е лесно авторе! Истината има толкова лица, колкото са хората по света! Не се ядосвай на коментарите и гледай напред!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: cff068e560
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Тъжен живот авторе е твоят. Най-добре е да прекратиш връзката с тази жена. Тя е егоиста в тази ситуация и някак не я разбирам. Била влюбена в теб, а се пробва с други и даже уж намерила човекът с който иска да свърже живота си, а е продължавала да се вижда с теб. Това ми прилича, че тази жена има някакъв проблем с психиката. Не знам нормалните хора изправени пред такъв избор ако са влюбени наистина в един човек се жертват и примиряват с обстоятелствата, а ако не може въпреки чувствата прекратява отношенията. Но това да играеш на двата фронта не е достойно. И на теб не ти правя чест, защото разбирам мъж си имаш си нужди, но имаш семейство към което имаш отговорност и ако имаше поне малко съвест в главата мастурбирането щеше да ти е достатъчно

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a682b94aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Аз съм № 15 - Авторе след като прочетох последния ти коментар,честно казано ми стана много смотано и тъжно.Наистина браво за отговорността която си поел и имаш към съпругата си.Така вече историята придобива малко друг смисъл след като разказа.Ако знаех това,коментара ми нямаше да е такъв,но затова не винаги можем да отговорим реално когато доста неща са ни спестени.Сега бих те посъветвала наистина да оставиш другата,да не обръщаш внимание на молитвите и обажданията й,и съм сигурна че ще живота ще те събере с жена,която те заслужава и може да водиш що годе нормална връзка и да гледаш съпругата си.Дефакто ти си бил само с другата жена-и морално и емоционално..нормално е да я ревнуваш в този случай,че се среща с други мъже предвид че ти си само нейн.Предполагам и на нея и се иска да живее с теб и тъй като ти не можеш да й го дадеш това-тя търси друг..До тук всичко добре,разбираемо..Сега вече проблема е в това,че тя не спира да те търси,което отдавам на това,че сигурно и е трудно да те забрави-но и за двамата това мисля е най-добрия вариант..а от теб зависи да не се поддадеш и да продължиш да се въртиш в този кръг.Искренно ти пожелавам нещата да се наредят така,както искаш! Успех!

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 8247b9ba1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Признавам, че съм един от коментиралите по-горе и съм те критикувал малко, но ти си пропуснал важна информация.

Според мен проблема ти е, че живота ти е тъжен и затова си търсил в любовницата утеха и разбиране. Това те е накарало да си мислиш, че я обичаш. Това те е накарало да бъркаш просто секс с по-сериозни чувства. От там идват объркването ти и вътрешния ти конфликт. Мисля, че просто имаш нужда от човек, с който да споделяш болката си, да получаваш разбиране, да се чувстваш щастлив с него, без да се налага да му сменяш памперса, т. е. всичко да е малко по-безгрижно. Писнало ти е да ти липсва пълноценна връзка, но в същото време не можеш и просто така да оставиш жена си.

Авторе, знам, че не е лесно, но според мен на този етап по-добре не се виждай с други жени, защото както виждаш това по-скоро ти създава проблеми, отколкото да ти подобрява сексуалния живот. Или ако го правиш, го прави поне еднократно (вкл. и с компаньонки евентуално). Така би елиминирал възможността за по-сериозни чувства.

Пък и ти си се врекъл в любов към тази жена. Нали се казва "в радост и тъга, в здраве и болест, докато смъртта ви раздели". Все пак имаш отговорности към нея и колкото и усилия да ти коства, ти трябва да се въздържаш от подобни чувства към други жени. Ситуацията ти не е лесна, не знам и колко адекватен съвет ти давам, но за съжаление в живота не винаги е цветя и рози.

Ако ти беше на нейното място, щеше да те боли тя да изпитва чувства към друг мъж, но да е с теб, само за да има кой да те гледа.

Съжалявам, че се е получило така. Дано всичко се подреди.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ae6b2c3e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Авторе, все пак не смятам, че си съвсем оправдан от тая история. Ти не си търсил само сексуален живот, а си и влюбен. Жена ти едва ли е искала да ти бъде в такава тежест, така се е случило - животът ни подлага на изпитания. Не че нямаш право да се развличаш, но ти в цялата тая история си писал само за унижението, което си търпял от любовницата, само егото ти те вълнува. Просто, ако аз бях в твоята ситуация, вероятно щях да пиша по форумите за болестта на жена ми, за живота, който имам с нея - там да търся съчуствие и съвети, а не че любовницата ми правила свирки на някой си.
Виж - със сигурност си егоист относно любовницата. Животът е поставил теб в лоша ситуация, а не нея. Нищо не си и обещал, нито тя на тебе и разбира се, тя не е длъжна цял живот да остава сама, заради твоите ангажименти към семейството ти. От друга страна, тя също е егоистка и най-вече к**ва. Намерила си е някой, с когото да живее, но пък вече си има подсигурен любовник, даже преди да е заживяла с този някой. Това се нарича "използвачество". Ти си в гадна ситуация, но тя не е и няма право да се отнася така с някой, защото той също може да има чувства, мечти и планове, а пък тя си го взела само "за живеене". Ако тя те обичаше толкова много, щеше да приеме твоето положение (доколкото разбирам тя вече е разведена, вероятно има и деца, така че може да си позволи да не ражда повече). Пак казвам - не е длъжна, но щеше. Решила, че иска нормален семеен живот - добре, ама да иска пак да поддържате връзка - е това на нищо не прилича вече. Паразит и к**ва е тая твоята!
Изобщо, много хора говорят за велика, силна, уникална и неповторима любов, ама всички сме си егоити по природа. Ако бяхме способни наистина да обичаме толкова, колкото твърдим, щяхме да можем и да жертваме някаква част от така скъпоценния ни живот в името на любовта. Всичко като е гладко много се обичаме, видим ли трудност бягаме, после си измисляме някакви несъществени трудности, които сме били преодалявали, ама на края другия е виновен, че не е вложил достатъчно. Всеки може да се скатава, да лъже, да живее двулично, но да изяснява проблеми по същество - почти никой. Така че, не се впрягай с тая твоята - със сигурност не е тя човека, с който би могъл да разбереш какво е обич.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 88ab3542a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   22-що за глупост? Карай ти дълги години само с мастробиране и друга песен ще пееш... Човек има нужда от топлина.. Авторе не ти е лесно, но имаш мойте адмирации, че пренебрегваш собственното си щастие за сметка жена си. Вижда ли сме ги всякакви, че и за по. -малко как зарязват семействата си... Намери начин да бъдеш щастлив въпреки всичко... Всеки го заслужава живота е кратък. Успех...

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: c1b0c579e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Никой май не си е направил труда да прочете коментара на автора относно съпругата му (някъде по средата на коментарите). Аз те разбирам, ситуацията е сложна наистина. Разбирам, че чувстваш дълг към съпругата и в същото време искаш да си по някакъв начин щастлив. Но и аз съм на мнение, че другата жена е напълно свободна да направи своя избор, не можеш да я упрекваш за това. Тя просто търси своя партньор в живота и ако ти не искаш да си това, какъв друг избор има тя? Навярно те обича все пак щом иска да продължите по стария начин. Всъщност на колко си години? Много ми е интересно да разбера.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 8e2c27aeda
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Номер 8 съм. Това което разказа автора по-долу е много тъжно... в темата не е споменал в началото всичко, след това е пояснил. Авторе бъди силен. И намери някакъв начин да разкараш тази дето все продължава да ти звъни и да те търси. Тя е тази, която не знае какво иска.

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 5940536d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Здравей Авторе, аз може-би ще съм единственият който ще ти каже да продължиш връзката си с тази жена,опитай да не мислиш за чувства а само вземай каквото ти предлагат,знам,че е трудно....опитай....

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 46dd6c6662
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   И сега какво; от егоист авторът се превърна в герой,просто защото реши да премълчи или ''да скрие'' най- същественото, и дори успя да създаде усещане за неудобство на пишещите тук поднасяйки им ''истината '' си на части... това не е мъжко поведение.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ae6b2c3e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Напълно подкрепям номер 24 - "ако ти беше на нейно място...." Да не дава Господ, но би могло да се случи на всеки! Любовницата ти дали би стояла с тебе, ако ти се случи някакво физическо увреждане? И стига с тея клишета "живота е един" - всеки знае, че е един, но всеки живот има голям смисъл. И тук отново ще копирам любимия ми откъс:

Тя: Вричаме се в клетви, които нарушаваме... Защо, според вас, хората се женят?
Той: Заради страстта.
Тя: Не.
Той: Стана ми интересно. Мислех ви за романтична. Защо, според вас, се женим?
Тя: Защото имаме нужда някой да види живота ни. Има милиарди хора на тази планета. Какво наистина значи един живот? ... Но при един брак, човек обещава да го е грижа за всичко... За хубавите неща, за лошите, за ужасните, за отвратителните... ... За всичко, през цялото време, всеки ден. Човек може да е спокоен, че животът му няма да мине незабелязан, защото аз ще го забележа. Животът му няма да мине без свидетел, защото аз ще бъда този свидетел.
Той: Г-жо Кларк... Бях прав. Вие сте романтична.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 137ba446b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Чудя се как си се връщал при нея след разделите, при положение, че тя продължава да те лъже и да се вижда с другите мъже. Аз като разбрах, че моя любовник прави секс и с други освен с мен поставих точката окончателно. При положение, че имаш чувства към нея и силно я ревнуваш е твърде мазохистично да продължаваш да си с нея.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker