Объркана съм. Моля, споделете мнение. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана съм. Моля, споделете мнение.
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 1592 пъти
Здравейте.

Ще се опитам накратко да напиша моята история.
Преди 2 седмици се разделих с моя приятел. Продължителността на връзката ни е 3г., като аз съм на 30г., а той на 40г. Имали сме моменти на раздяла, караници, събирали сме се, моменти на обич.

Той е разведен, без деца. По време на първата ни година, беше готов на 14 февруари да ми предложи брак, но предишните дни се бяхме карали, и така не се стигна, до развитие във връзката ни. Решихме да заминем в чужбина, тъй като той има финансови затруднения. Държавата към която се ориентирахме е Англия. Аз имам професионални препоръки, знам езика добре, той също. Но преди две седмици, ми сервира, че не може да пордължим, защото не сме един за друг. Аз съм го виждала също, но не искам да приема фактите.

Оказа се, че ще заминава в Гемания при бившата му приятелка, която е от 3г. там. Просто не знам, къде се намирам. Трудно ми е да продължа, без него. Вече съм ориентирала за Англия, и няма да се откажа от това. Но просто съм изключително наранена, обидена и просто нямам още думи какво. Споменавал е за нея, че не е уж толкова умна, че е бил с нея, защото понякога, така ставали семействата, че била дебилна, но вече се чудя, дали е трябвало, да вярвам на неговите думи. Трябваше да му дам преди два дни, негови документи, и не ми вдигна телефона. Обясни ми, че тя била в момента в Б-я, и бил с нея. Не знам, къде се намирам. Хората се лъжем, така май стана и с мен, за съжаление, но много ме боли. Моля, дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 9894eaca57
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Забрави го! Това е най-добрият съвет, който мога да ти дам. Той не те заслужава и явно не те иска. Просто продължи напред. Никои не казва, че ще е лесно. В началото ще ти е трудно. Преживях раздяла след 7 годишна връзка и не е лесно. Но минава! Успех!
Ж27

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b0efc59492
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, опитай се да се откажеш от него! Аз също съм на път да разваля дългогодишна връзка и да си остана самичка (то вече съм, кажи-речи), без деца и без да знам дали някога ще ги имам, но не мога да се залъгвам повече, че всичко е наред. При вас определено не е наред. Щом той е на 40, разведен, деца няма и ходи като цветарка - от бивша на бивша, за какво ти е да си го връщаш? Искаш толкова нестабилен човек до себе си? Брак искал да предлага и изведнъж се залюбил пак с бившата - нямам думи! Той с такова поведение ще те зарязва, когато му скимне, при най-малката трудност, даже и да се върне сега при теб. По-добре звънни на другата да и кажеш "danke sehr", задето си го е прибрала навреме, преди да съсипе твоя живот.
Страхът да останеш сама на 30 е най-гадното и определящото нещо, знам! Но като посвикнеш сама, ще видиш, че не е чак толкова страшно, има си и много предимства. Никак не е задължително да имаме половинки, колкото и да ни се иска. Жертвите си заслужават, само ако и другият има желание да се гради общото щастие, според мен. Такива "бягства" не вещаят нищо добро.
Ж30

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 5b0e6f826c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Права е N1 Отдай се на работата си и любовта сама ще те намери... знам, че е трудно и болезнено но гледай на пред. М52г.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 9f2c8d187a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Рaдвaй се, че си се отървaлa нaвреме от товa " човече"!
От където и дa го погледнеш си е зa прaзник;)
Тaкa че, прaзнувaй!
Некa другaтa дa се опрaвя, кaкто може, ти зaслужaвaш МЪЖ!
И ще те нaмери, дотогaвa обaче, си живей животa, кaкто си плaнирaлa, рaдвaй се нa късметa си( че сaм те е освободил от себе си) и се усмихвaй!
Не се безпокой, сaмa със сигурност нямa дa остaнеш, дори ще ти е в повечко внимaнието, тогaвa когaто ти сaмaтa се почувствaш свободнa и щaстливa!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker