Кошмарът на живота ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кошмарът на живота ми
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 2589 пъти
Здравейте! В момента съм на 28 години, но искам да се върна назад и да ви разкажа една история, която обърна представите ми, намразих мъжете и в мен умря всичко човешко. Бях унижена до крайност, но нека започна от начало.

Преди 10 години се запознах с едно момче. Беше хубав, умен и общо взето душата на компанията. Водеше ме на хубави места и постоянно ми обясняваше колко е влюбен в мен, и че аз съм жената. Бях готова на всичко за него, бях толкова сляпа. Една вечер ходихме на гости и може би от изпития алкохол, аз пожелах да бъда негова. Отидохме в апартамента му и там за първи път правихме секс. Отдадох му се както физически, така и душевно. Целувките му ме влудяваха, исках още и още. Вярвах, че съм най-щастливата и обичана жена в света. Повторихме, потретихме докато не се съмна. Изтощени от красивата нощ ние заспахме сгушени един в друг. Почувствах се защитена и не вярвах, че нещо може да ни раздели или да ни попречи да бъдем щастливи. За мен връзката ни беше толкова здрава и бях сигурна в чувствата му към мен. Такива нощи имаше много. Отдавах му се цялата. За мен не беше обикновен секс. Беше нещо толкова красиво и истинско. Последствията бяха ясни. Забременях от него. Радвах се много, исках да го видя, за да мога да му предам радостта си, но вместо това аз получих шамари и заплахи. Всичко пред мен пропадна, не исках да повярвам, че нещо толкова лошо ми се случва. Очите ми бяха пълни със сълзи, а неговите с ярост.

Принуди ме да махна детето или ми постави ултиматум, който гласеше, че трябва ако искам да родя да забравя за всичко между нас, да не го занимавам и следователно да отгледам детето си сама. При него ударих на камък. Тръгнах си толкова разстроена и бях такава глупачка, че реших да поискам помощ от майка му. Нов кошмар, тя ми каза, че съм поредната курва, която се чуди как да върже сина и, и е сигурна, че детето не е негово. Плаках, молех и се, клех и се, че детето е негово, но тя ме изгони. Вече не знаех какво да правя, не знаех къде да отида. Мислех единствено за него.

Прибрах се в къщи, скрих от майка си истината защото знаех каква ще е реакцията. Реших да си легна и да осмисля всичко, защото хората казали, че утрото е по-мъдро от вечерта. Не можах да мигна цяла нощ, но се опитах да размишлявам над всичко около мен. Търсих дори оправдания за него, не исках да повярвам, че той е такова говедо. Сутринта ми звънна. Искаше да се видим. Зарадвах се, мислех че си е променил решението, но не поредната порция разочарование. Отново започна да ме обижда, да се съмнява и накрая за пореден път ме удари. Даде ми пари и ме прати при гинеколог за аборт и то веднага. Започнах да се дърпам. Не исках да убивам детето си. Той ме сграбчи и на сила ме заведе до колата. Закара ме при някакъв познат на майка му, който беше учуден и отново ни каза да си помислим. Пред доктора аз го играех коравосърдечната курва, която абортира за пореден път. От вътре аз се късах, малко ми оставаше да изригна, но той ме поглеждаше и ми правеше знаци да се държа. Всичко мина и той реши да ме прибере у тях. Аз бях като парцал, не знаех къде се намирам, лежах в леглото и исках да умра. Имах нужда от някого, полудявах сама. Той само се завъртя няколко пъти при мен, взе си душ, изтупа се, напарфюмира се и отиде на дискотека. Цяла нощ не бях мигнала.

На съмване той се прибра пиян и легна при мен, опита се да ме изнасили, но в неговия случай не се получи. Отново бях униженa. Нямах сили за нищо, по някое време съм заспала, но моето не беше сън, а спасение. Събудих се, а той още спеше след малко и той се надигна и без да каже нищо отново стана и излезе. Няколко дена аз бях в ада, а майка ми си мислеше, че съм при любовта на живота си и си изкарваме чудесно. Когато се пооправих реших, че трябва да се махна веднага, на две на три събрах всичко, но на вратата се засякохме и той ми попречи да си тръгна. Държа ме още известно време докато не му писнах и той сам не ме изгони, в този момент аз бях най-жалката и долна жена в света. Ако имаше как щях да потъна. Върнах се при майка ми и само и споменах, че сме се разделили, за зла участ имаше доброжелатели, които да и съобщят, че е щяла да стане баба.

Пореден удар. Тя не ме защити, каза ми, че съм глупачка и е трябвало сама да се пазя, а не да чакам някой друг да ме пази. Бях изпаднала в депресия, не исках да виждам никого, мои приятелки ми помогнаха да изляза от дупката, в която бях попаднала. След около година съвсем случайно се засякохме с бившия ми мъж, когато ме видя той просто онемя. Може би си е мислил, че съм умряла. Докато се съвземе мина малко време, но аз все още имах нещо към него. Предложи ми да пием кафе, нямах какво повече да си кажа с него, но се съгласих. Заведе ме на нашето място където ходихме докато бяхме гаджета. Искаше да направи всичко възможно, да могат спомените ми да се върнат, но не знаеше, че мен от тези спомени ме болеше много. Започна да ми се извинява, било глупаво от негова страна, но просто не бил готов за такава сериозна крачка, страхувал се и не искал да загуби свободата си. Не се сдържах и се разплаках, той ме погледна с големите си черни очи и отново ме омая. Започна да ме прегръща и целува, отвръщах на целувките му, но спомените нахлуха в главата ми, избутах го и пожелах веднага да си отида.

Той ме стискаше много силно и не ми позволи да си тръгна. Пожела да говорим само двамата, искаше да отида у тях, отказах му, знаех какво щеше да стане, искаше да отида у тях, за да правим секс, но вече тези неща не ми минаваха. Започна да ме изнудва и нямаше как, той знаеше неща, които много хора не трябваше да знаят, най-вече родителите ми. Отидохме у тях и сценария беше ясен. Направи кафе и седна близо до мен в един момент отново започна да ме целува, стоях като мумия, не исках да се боря с него, а и вече нямаше как, отново си легнах с него, но този път без чувства, исках да му отмъстя, дори да не знаех как в съзнанието си аз бях решила, че съм му отмъстила. Той беше върху безжизненото ми тяло. Гледката го побъркваше, виждаше, че в мен нищо не трепва и спря. Видях колко жалък беше в очите си.

Той стана от леглото и запали цигара, очите му бяха насълзени, обвиняваше се за всичко, което се беше случило във връзката ни. Настоя да се обличам и да си вървя. Бях горда от себе си, накарах го да страда. От този ден аз не съм го виждала никога повече, не знам дори дали е жив, но той уби човека в мен, той ме накара да намразя мъжете и ме закле повече да не се влюбвам. Момичета, внимавайте, не вярвайте на всичко казано. Пазете се и на първо място уважавайте себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 1519d06e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съжaлявaм зa случилото ти се!
И още повече, че не си имaлa подкрепaтa нa мaйкa си...
Но милa, отмъщaвaш нa себе си много повече, себе си нaкaзвaш, a не бивa зaрaди този стрaхливец дa зaхвърлиш животa си ей тaкa, възможности зa щaстие, зa любов, зa смях... винaги имa.
Но ти си се зaтворилa явно зa светa и дори под носa ти дa е, нямa дa посегнеш... от стрaх.
Кaквото било- било, рaзбирaм че, трaвмaтa зa теб е ужaснa, но животът продължaвa със или без теб!
Не продължaвaй дa нaкaзвaш себе си, зaрaди грешките нa други.
Дaй си възможност, дa бъдеш обичaнa.... дa, може пaк дa бъдеш нaрaненa, но докaто се криеш изпускaш възможности и зa aлтернaтивaтa.
Болкaтa ти ще се притъпи тогaвa, когaто ТИ зaпочнеш дa допускaш повече възможности зa щaстие в животa си!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: adbddea606
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много сте жалки като видите пари и коли и сте готови на всичко защо не се хванеш с някое красиво и умно момче без пари сигурен съм че то ще те обича и уважава много ама има проблем тои е БЕДЕН сама си си виновна и господ те е наказал за твоята алчност

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 6abb67763f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   душата на компанията, не може да се очаква нещо хубаво от такива, любов има не се отказвай просто трябва да търсиш малко по иначе, зад сцената

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 9d61bf18f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много силна история, съжалявам за случилото ти се. Бях в подобна ситуация, но добре, че поне не бях бременна. И аз мислех в началото като теб, после си намерих приятел. Реших, че живота не е свършил с един мъж. Просто винаги имам едно на ум и не се доверявам на пълно. После, когато се разделих с следващия приятел, го приех лесно, защото не влагам всичко от себе си. Сега амам друг приятел от 2години с който съм много щаслива. Аз не му се доверих веднага, колкото повече време минава толкова повече му се отдавам и той го знае, приема го и знае че думите за мен не значът нищо, само времето и действията доказват любовта! Та съвета ми е: Продължи на пред и пробвай с моя начин за справяне, ако искаш!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 6c1dedfa03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Напълно подкрепям номер 1
Ж27

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b4d10073ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Интересно. Аз също съм жена и мисля, че имаш някакъв психологичен проблем, не виждам с какво право го обвиняваш него и защо се наричаш унизена. И двамата сте виновни за забременяването ти, което от историята изглежда се е случило преди 10 години...? Била си на 18? Само аз ли виждам нещо нередно тук? Спала си с гадже, който дори не ти е съпруг, и си искала да му направиш дете на такава ранна възраст, считам, че и той е бил около твойта възраст, нормално е да си иска свободата. Та нито ти, нито той сте имали условията, предполагащи отглеждането на едно дете. Едно дете означава възможност да отделяш време и средства за един индивид минимум 18 години занапред!!! Да не говорим, че дори и след 18 се налага да плащаш ако детето ти например учи в университет и плаща космически такси!!! Или ако детето ти е така неразумно да си направи свое дете на 16, тогава и внуци има за отглеждане. Ти нямаш право да обвиняваш човека, при положение, че дори не сте обсъждали предварително плануване на дете. А и какво ти плануване на такава крехка възраст!
Неговата реакция, и агресията са предвидими, не казвам, че е правилна, но един млад мъж много ясно че ще се стресне от такова нещо! А ако ти си била твърде емоционална, само си го ядосала и той не си е сдържал нервите!
Ти виждаш ситуацията доста ограничено. Обвиняваш този мъж, защото заради него си абортирала някога. Но за забременяването сте били виновни и двамата, а и също така ти се явяваш един вид предател за това че си позволила да забременееш и желаеш да родиш без другата страна да желае това нещо.
А сега, 10 години по-късно, ти още си мислиш за този, лягаш си отново с него, вършиш глупости, какви са тея отмъщения и детински истории? Все още ли не знаеш, че не отмъщението те връща към хармонията в душата, а прошката? Отдавна е трябвало да се отърсиш от криворазбраните си виждания за живота, и да не си мислиш, че някой ти е длъжен. Дано все пак порастнеш въпреки годините си и осъзнаеш, че ти си човека, който позволява или не позволява дадени неща да се случват, и ти си тази, която избира как да се държат с нея. Ти си тази, която е вярвала само на думи и съответно се е разочаровала. Спри да го играеш жертва, само си вредиш така.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 9754133847
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чак ме разтрепери, мила. Незнам как да ти кажа колко си силна, но и незнам как да ти кажа как не е трябвало да се стига до там. Не е трябвало да го слушаш, да се връщаш при него, да го целуваш, да го слушаш и най-малкото да си махнеш детенцето! Аз имам връска с мъж много по-голям от мен, чак се замислих има ли нещо истинско, защото и нашето е почти като вашето. Шамари, секс, мила дума и всичко оправя. Незнам. Много си силна. Иииииии номер 2 не всичко е пари. Мацката не каза колко е бил материално обещетен. Любовта е съвсем друго, самия ти май не си я изпитвал :)

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: de415986e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   и аз съжалявам за случилото се :-( никой не заслужава да бъде употребен и изхвърлен като теб!
но животът наистина продължава. дай шанс и на други мъже, няма да стане веднага, но с времето ще се научиш отново да се радваш на живота.
и няколко прагматични съвета от доста по-голяма жена:
1. не бъркай влюбването с любовта - пеперудите в корема когато видиш душата на компанията са едно, решението да живееш с някого - съвсем друго
2. не позволявай да забременееш от мъж, с когото нямаш стабилна връзка и не си наистина сигурна, че и той иска дете от теб. важно е хората да са на една и съща вълна, в един и същи период от живота си и да искат едно и също по едно и също време
3. малко разум в действията не е навредил на никого. обичай си човека колкото искаш, но мисли с главата си, не вярвай само на думи, гледай делата!

не слагай всички мъже под един и същи знаменател, има добри и лоши. това, че си се доверила на неправилния, е било грешка, но нека тя не пречи на живота ти.
Ж42

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: de5a53f0c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката: Първо никъде не се упоменала какъв е бил финансово, никога не съм спекулирала със състоянието му и никога не съм била с него заради парите му. Водеше ме на хубави места, за мен не значи луксозни, а места където на мен ми е било хубаво с него. Не съм забременяла по моя воля, за това трябват двама. Не мисля, че съм била твърде малка, за да имам интимни отношения с мъж, една жена сама си преценява кога е готова за сексуални отношения с някой, а и той никога не ме е насилвал. Много се спекулира с историята ми. Аз не искам съвет, а давам пример от живота си и чрез тази история се опитвам да предпазя момичета в моята ситуация.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 360c2c5e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И от какво да ги предпазиш, Авторке, след като ти смяташ, че си права за всичко? В случая "Мили момичета, не правете като мене" няма да свърши работа...

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 29e6ec080f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Майка ти е била права. Не е трябвало да слушаш оня да те води при доктора насила, защото той така или инъче не е мислил да е с теб, а е попречил да родиш и отгледаш сама детето си. Нито твоето поведение оправдавам, нито неговото. Не може да прекъсвате нечии живот, заради глупостта си.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: de415986e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   да, авторке, не си забременяла сама, но и не си взела предпазни мерки това да не се случи. когато правиш секс без намерение да забременяваш, говориш с партньора си какво предпазно средство ще използвате. щом си готова за секс, трябва да си готова и за последствията от него.
и не приемай чуждото мнение като нападки, не считай, че ти винаги си права. постарай се да видиш и своите грешки в случая и да не ги допускаш друг път.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker