Как изглежда идеалният мъж? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как изглежда идеалният мъж?
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 3428 пъти
Здравейте! Дори не знам къде да поставя моят въпрос, а как да си отговоря на него съвсем не знам. Ситуацията е такава, че вече в продължение на 5 месеца аз се лутам между двама мъже и не зная кой е по подходящия за мен. Единият прави закуска, чисти, моята дума е като закон за него, но същевремено не знае какво да учи като висше образование ( все пак от това му зависи живота), винаги аз плащам сметките където и да сме, а ако той има някой спестен лев отмята ме с пазаруване за не повече от 10 лева и си купува маратонки за 100-150 лева. Другият пък е тотално обърнат на 360 градуса. Не чисти не го интересува дали стои на мръсно или чисто, но все пак иска да е на чисто, но не и той самият да изчисти, но пък аз да платя сметката е много рядко срещано нещо, идва вземаме от вкъщи има перспективи и идеи за напред в живота. Моля ви кажете кой е по подходящият. Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 1e22648931
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   .... за жената на различна възраст и с различен опит идеалният мъж също е различен, но това което ме отблъсква без значение от написаното е дребнавия и безперспективен мъж.. ЗАРА

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a217ddeba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Избери чистия, който прави закуска. Очевидно те обича. Просо има нужда от мотивация.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: c9c5600cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ами то, за да си избереш подходящия зависи и ти каква си като човек. Та отговора на този въпрос само ти си го знаеш. На мен лично ми се струва, че самата ти клониш към втория.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4d7479b677
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1- послушко, почти кaто кученце, без собствени идеи, aмбиции, в очaквaне дa го хвaнaт зa " кaишкaтa" и поведaд нaнякъде.
Пък то от блaгодaрност, ще готви, ще чисти.... aко го нaучиш и дa ти носи вестникa...
2- мъжкaрче, с aмбиции, сaмоувaжение, ясен поглед в бъдещето...
Aко ти допълвaш товa, с времето ще се нaучи дa споделяте домaкински зaдължения.
Aз бих зaложилa нa вторият, още повече aко ти сaмaтa имaш поне мaлко хaрaктер, този първият ще го сдъвчеш и изплюеш зa отрицaтелно време.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 79979700be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нито един от двамата не е за теб според мен. И от къде на къде ще плащаш сметките на първия, а той ще ти замазва очите с стока за 10лв? Изглежда твоя човек е стиснат и го интересуват само неговите желания. Така, втория е немарлив, което си е отблъскващо. Щом не му прави впечатление, значи така е свикнал да живее и трудно ще промениш навиците му.

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 52905392ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами гледай сега... , ако беше ми поставила избор да избирам - нямаше да избера нито единия, нито другия.. Първо първия те обича, но те оставя сама да плащаш сметките, което е жалко за един мъж! Втория пичага - не иска да чисти, но все пак не му се седи на мръсно хаха Той плаща разни сметки..
Еми не знам, какво да ти кажа трябваше малко повече информация да дадеш за тях.. Мисля, че трябва да си дадеш още време в което да ги опознаеш.. Ще е трудно да криеш единият от другия хаха, но само времето може да покаже и сама ще си прецениш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: f2d5b6d53e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пак нищо не сте разбрали. Връзката е съвместен градеж, а не съвкупност от "подходящи" компоненти. А любовта е даване, а не получаване.
Докато разсъждавате по този идиотски и елементарен начин, все ще си кукувате сами, а истинските неща само ще ги имитирате. Като последствие - ще се чувствате неоценени, неразбрани, и най-лошото - сами, макар и уж с някого.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4d7479b677
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Н7, именно " подходящите компоненти" сa предпостaвкa зa стaбилнa връзкa ( съвместен грaдеж)!!!
И любовтa, поне споделенaтa, кaтегоричнa и здрaвa е дaвaне и получaвaне!!!
Някой ден, някогa ще рaзбереш зa кaкво говоря кaто ти се случи:)

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b653319284
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Авторката според мен не знае какво /кой/ иска и реално няма истински дълбоки чувства към никой от двамата. Отделен е въпроса дали тя изобщо е способна на по дълбоки чувства. Някои хора не са способни да обичат никой друг освен себе си. Ако авторката обичаше някой от тях двамата, то нямаше изобщо да пита нито себе си, нито тук кой от двамата да избере, а щеше прекрасно да знае.

Тръгнала е да избира мъж като в плод и зеленчук, както се избират краставици. Едната е такава, ама другата е онакава. Кажете ми коя краставица е по-добрата?
Та за какви чувства изобщо можем да говорим тогава? Тук има сметки и внимателно пресмятане? Там където има сметки и мислене кой е по-изгоден любов няма, сметките я изключват.

То няма лошо, много от жените не могат да "обичат" без първо да си направят всичките пресмятаници и сметки, и така си избират мъж. Но реално сметките на не малко от тях излизат доста криви, но го разбират късно. Защото за тяхна голяма изненада се оказва, че щастливата връзка и щастието им не зависят директно от това колко много мъжа е "перспективен".

Имам една приятелка, познавам я от 8 години вече, която успя да си хване един известен бизнесмен и има детенце от него. Това е съвсем реален случай от живота и знам нещата от източника. Няма да му казвам името на него, защото не малко хора са го чували, известен е. Ето тя си хвана много богат мъж, по-голям от нея, мъжкар, изключително перспективен. Според "умната" теория на много жени с избора на зеленчук, тя трябва вече да е много щастлива, защото е постигнала целта. Не малко жени имат точно същата цел да хванат такъв богат мъж, доста перспективен.

Да, но всъщност тя изобщо не е щастлива. Да е живо и здраво детенцето им, момче е. Скоро му правиха една операция, но за радост всичко мина добре. Лошото е, че тя вече пие антидепресанти заради този много перспективен мъж. Още не се е пропила, но няма да се учудя, ако и това стане. Той вече дори не я поглежда, не прави секс с нея или ако го прави е да отбие номера. Ходи с някакви млади момичета, тя го е хващала в крачка. Плачеше ми тогава по телефона. Той има наистина много пари, но не и дава за почти нищо. Тя за всяко нещо му иска пари и той преценява дали да и даде и колко. Често тя не може да си купи елементарни неща, които с вас не се замисляме. Нормално, негови са си парите. Държи я доста изкъсо и тя няма много свобода дори с приятелки да се види.

Иначе той сменя колите си по често от носни кърпички и има сериозно количество имоти. Само изисква от нея и забележки и прави. Тя ми казва, че 2 хубави думи не е чула от година. Сега тя успя доста трудно да си извоюва поне да почне работа. Намери си в една финансова институция на нормална заплата в тази сфера за да разполага с някакви лични свои пари. Той за детето купува всичко, но на нея кеш пари почти не и дава. В началото на зимата тя искаше да си купи яке, но той с мъки и даде 50 лева. Не знам дали можете да разберете това, на мен ми е трудно. Ако не я познавах лично едва ли бих повярвал изобщо на такова нещо.

Сега поне тя си работи и си изкарва свои пари. Колежките в работата и са я взели на подбив, защото знаят кой е мъжа и. Казват и неща от типа - "Ние за разлика от тебе идваме да работим за пари, а не просто да си запълване времето".
На нея и е доста кофти. Та ето тя е с един от много преспективните мъже с доста пари. И като няма нито любов,нито топлина в семейството им какво правиме? То това изобщо семейство ли е? Та това дори не е връзка. Няма нищо хубаво, само сибирски студ. Но така става като избираш краставици и домати по разни критерии.

Виновна си е и тя го знае. Не е лош човек тази моя приятелка, но както много жени подходи към връзката си от страната на сметката, търсейки перспективен мъж. Хвана се в елементарен капан, в който попадат и много жени. Добър човек е, не знам защо и тя гледаше само външните повърхностни неща. Дали от младост и неопитност или от някаква амбиция за успех в живота. Но си плаща доста лошо лекомислието и. Дано с тези антидепресанти не се прецака повече. Аз съм доста против тях, бъркат се в химичните процеси в мозъка. Реално променят самият мозък, а според статистиката самоубийствата са повече при хора взимащи антидепресанти. Те не решават проблемите по никакъв начин. Доста сложно е и с раздялата, а тя доста мисли и за това. Той е известен и има доста връзки навсякъде. Тя няма никакъв шанс нито в съда, нито извън. Като нищо той и родителските права ще уреди. С неговата армия от адвокати и връзки, а както и тя пие антидепресанти, просто за нула време ще я изкара неспособна, нестабилна и дори опасна.

Успех на авторката в избора на зеленчуци, тук няма любов и чувства. Тя подхожда към връзката по същият елементарен повърхностен начин. Някои хора никога няма да се научат независимо колко си чупят главата. Дано авторката не е от тях и след едно счупване да включи къде бърка за да има време за нещо по истинско след това. Ако ли пък не, то и пожелавам дебела и здрава глава, защото ще и трябва. Като за начало да се научи какво е това нещо любов и има ли почва у нас. Ако успее да разбере какво е това, то вече никога няма да и се налага да избира по такъв начин с такива критерии мъж, а камо ли да се чуди кой.

K-Man

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 5369354fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добър въпрос. Като мъж на 36 години, смело мога да ти кажа, че, ако искаш да избереш мъжа за дълга връзка (евентуално брак), е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се насочиш към втория. Защо? Защото, противно на повечето теории, че човешкия характер се моделира през първите седем години от живота, смея да твърдя, че се моделира цял живот. Но амбицията е съвсем друго нещо - или я имаш, или я нямаш. Та, в тази връзка ще ти кажа, че лично мен съученици, приятели, състуденти, колеги, близки винаги са ме имали за много вятърничев, колкото и да са ми казвали, че съм бил интелигентен, умен и т. н. Просто повърхностен човек - всичко през куп за грош. Още като ученик не си давах зор с ученето, въпреки, че от обща култура получавах оценки 5 и 6. Купоните бяха приоритет. В университета - същата работа. Купонът да върви, колежките да се радват. Квартирата ми винаги бе подредено-разхвърляна, колежките ме обожаваха, бях кавалер, плащах сметките, говорехме на всякакви теми, но в очите на всички си бях пак "вятър ме вее на бяла кобила". Но имах амбиции. Въпреки, че не го показвах, не го споделях, имах ги. След като завърших се пробвах да работя в една сфера, която е доста далеч от образованието ми и изненадващо, дори и за самия мен успях. В пълния смисъл на думата. Издигнах се много бързо, разбирах нещата в дълбочина. Колежки около мен - бол. Възхищаваха ми се открито. Ерген, самостоятелен, разбиращ от работата си, необвързан, интелигентен, е какво повече й трябва на една жена? ! Но не и на мен. Доста далече бях от мисълта за нещо сериозно. В нас винаги бе порядъчно разхвърляно, но бях уговорил една жена веднъж седмично да идва и да чисти. Гостенките винаги се учудваха колко чисто и подредено е в нас, защото ги канех главно до 2 дни, след като жената бе идвала да изчисти. След това си бе разхвърляно, както обикновено. Не ме разбирай грешно. Никога не съм оставял неизмити чинии или неизпрано пране. Не, това за мен е табу. Но просто ме мързеше да подреждам. Амбицията още си бе в мен, исках да се развивам. Зарязах този бранш и се насочих към нещо коренно различно. Колежки, отново - бол. Сигурно, защото съм купонджия човек, шегаджия и изглеждащ, че прави нещата пет за четири, не ме приемаха много насериозно. За купон, естествено ме търсеха първи, но за нещо по-така, не. За тях си бях едно голямо хлапе. Все пак, там, където отидох да работя нещата бяха на съвсем друго ниво, съвсем друга сфера, много по-формална. Колежките ми се смееха на шегите ми, компанията ми им харесваше, но въпреки, че бяха все още млади тогава (както и аз :), нямаше нищо по-така. Е, казах си след време, трябва да се ориентираш към нещо по-сериозно. Така и направих. С една колежка, която мнго ядосвах, защото ме виждаше, че съм вятърничев започнах да се бъзикам, а тя бе много сериозна млада жена, започнах уж наужким да я каня да пием по нещо след работа. Винаги ме режеше. Но, накрая каза ОК. На мен само това ми трябваше. Още след първото ни излизане само двамата, разбра, че това, което показвам пред другите не е това, което съм аз всъщност. Разбра, че съм сериозен човек, че имам достатъчно интелект и разум, че разбирам проблемите на другите, че имам амбиции. След шест месеца се оженихме с въпросната колежка. Тя се пренесе в нас, пререди ми нещата, абе жена.... Отначало ми бе криво, но после свикнах. Заедно чистим, заедно готвим, заедно правим планове. Смея да твърдя, че моделира характера ми, което, честно казано, както и всички околни забелязват е за добре. Даже, благодарение на нея амбициите в мен достигнаха нови нива. Напуснах тогавашната си работа. Намерих си друга по-престижна, по-добре платена и всичко е прекрасно. Дано съм ти бил полезен с тази история. Избирай втория.

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: f2d5b6d53e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   №8, тя любовта е даване и получаване, обаче акцентът съвсем не е върху получаването... То се получава спонтанно и то само защото и другата страна дава без да търси обратно.

Съвместния градеж затова е градеж - за да направи компонентите подходящи и дори неотделими един от друг. Всичко преди това е "заварено положение" и няма отношение към качеството на градежа.

Случвало ми се е, успокой се, и все още ми се случва. Иначе няма да си позволя да ръся акъл тук.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 8bd93d0c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   No9 Така се получава, когато мъжът знае, че жена му не го е избрала, защото го обича, а заради парите му.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: f2e8457646
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   А бе, номер 9 - Камен ли си, Кей-Мен ли си - намери си другаде поле за изява и есеистични размисли и страсти, изписал цяла страница, за да разкаже в патетичния си стил великата история на някаква си своя позната... Само спамиш темите!

Жените сме избирали и пресмятали кой бил по-добър... понеже мъжете изобщо не си правите своите сметки и не съпоставяте жените, нали? ! Всички, независимо жени или мъже, правим съзнателно или не толкова, своя избор. Ама на мъжете ви е удобно да си мислите, че нашите "сметки" са изцяло с материална насоченост, и се биете в гърдите колко сте над нещата. А това, че сравнявате жените по външни белези, по това коя има по-големи цици или по-стегнат задник, е много извисен критерий, нали? ! Коя е по-отракана в леглото - пак е много духовно и извисено, как :D
След определена възраст човек е добре да мисли в перспектива, за да знае, че след време, когато чувствата се променят/изпарят, поне ще има до себе си някой, който да му е опора, някой, с който да споделя не само радости, но и задължения и отговорности - за домакинство, деца и др.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 255cf9a8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Егати!
Ти сега и с двамата ли ходиш от 5 месеца.
Запази си ги и двамата, бе момиче - толкова се чудиш и тръшкаш.

Ето ти един ден в бъдеще, като си ги задържиш и двамата.

Ставаш и номер 1 е изчистил и приготвил закуската на номер 2. Номер 2 отива на работа, развива си кариера и номер едно после харчи тези пари. Номер 1 все още учи, защото е сменил няколко специалности, докато най-сетне реши коя е неговата, но за сметка на това номер 2 е търпелив с него и му позволява от време на време да си се поглези с някои скъпи обувчици.

хм.. питаш се къде си ти в цялата картинка - няма те, сори.

Те двамата са идеални един за друг - запознай ги, може да си паснат и да се вземат.

А ти вземи си седни на дупето и ако наистина ходиш с двама, защото не можеш да решиш кой е по-перспективен се замисли каква си, колко е редно това, което правиш и т. н.

Замисли се също така над това, че щом говорим за първи студентски избори и третепи, значи и тримката не сте на повече от 20 години и е малко глупаво да се чудиш толкова, защото едва ли и единия и другия мислят серизно за връзка от 5 месеца, за живот с теб, и т. н.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 00d707c4db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Избери вторият, защото по-лесно може да се научи да ти помага в домакинството, отколкото да насилиш първият да е амбициозен. А и мъж, който се оставя жената да му плаща и тея 10лв/100лв... не си струва - 100% съм сигурна!!! Вторият е мъжкар и ако те обича ще си супер с него, а ако не те обича - бягай от от двамата!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d9d5091a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Авторката е меркантилна. Колко жалко... :(

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 3b12b3c21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ти май... само за пари говориш?

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: c101381b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Аз съм за втория. И защо да е меркантилна авторката? Къде е написала, че втория е червиво богат? Човека е деен и амбициозен. За какво и е някой, който цял живот да дундурка и да дърпа.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 6b58c3bfbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Нито един от двамата. Ако обичаше някой от тях:
1. нямаше да си и с двамата вече 5 месеца
2. нямаше да задаваш въпроси по форумите
3. отдавна щеше да си взела решение

Моят идеален мъж е настоящият ми приятел:
1. обича ме и аз го обичам
2. уважава ме, както и аз него
3. до мен е във всяка ситуация, без значение колко е абсурдна или сложна
4. грижи се за мен, както и аз за него
5. помага ми в домакинството (чисти, готви, мие чинии, пазарува и т.н)
6. кара ме да се чувствам като кралица с отношението си към мен, а не купувайки ми подаръци
7. не е атлетичен - даже е закръглен
8. не е богат, но и двамата работим и имаме достатъчно за да живеем абсолютно нормално, да си задоволяваме повечето капризи и да не се притесняваме, че няма да ни стигнат парите за сметките
9. има амбицията да се развива и да постига още повече

Пожелавам ти да откриеш твоят принц, който ще накара сърцето ти да лети - тогава ще си убедена, че трябва да избереш него и без да задаваш въпроси на непознати
Ж27

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 3c85a9713c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Като за начало порасни.

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 3b0b646943
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Жените като теб няма ли да слезете вече на земята???

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: fa6eb8e80d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Понеже във раззказа си акцентираш около парите.
Единия имал а другия нямал
Ако е така логично е да предпочетеш втория, който очевидно има и кола.
Но нека поразсъждаваме малко по задълбочено върху разказа.
Явно е че щом още не знаеете какво да учите за висше очевидно сте 12-ти клас
Нека разсъдим малко- вторият казваш плащал всичко.
Ако е така има две възможности
1- или родителите му са от тези с възможности.
2- или е по-голям от вас с другия и има доходи от някаква дейност.
а може да е толкова голям, че вече да е завършил.
И при двата случая първия няма вина, че втория има пари, защото в този етап от живота доходите му зависят изцяло от родителите му.
Ти спомена също, че втория идвал да те вземе от вас- очевидно е с кола, а първия е без.
Тогава при толкова много недостатъци на първия защо още се питаш кой да избереш
Дали не е защото втория е грозен или по голям и сама съзнаваш, че първия няма вина за това.
Едно ще ти кажа момиче - НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0d0a75f3f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Хвърляй монета и докато е хвърлена ти ще се надяваш винаги на едната страна повече, избери нея ;)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3d8573d78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Нищо, че темата е стара, и аз ще се включа.
Скъпи жени, запомнете, че идеалният мъж ви:
1. обича такава, каквато сте (влюбен във вас)
2. уважава ви
3. не е агресивен (не упражнява никакво насилие над вас)
4. мил е и добър
5. вие също го обичате

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: bf8a1bb30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   По принцип на курви съвети не давам, защото мила, ти си точно това. Смятам така, защото ходиш едновременно с двама, по всяка вероятност спиш и с двамата, а такива жени за мен са курви и не заслужават да бъдат и с един, защото е тъпо ти да си играеш с двама, а там някъде да има едно самотно свястно момиче, което си търси някой. Все пак обаче като мъж ще ти дам моят съвет - и ти не ставаш, но и те не стават (и двамата). Намери златната среда. Първият е базхарактерен, а втория си мисли, че като дава пари, те притежава. Не ти трябват такива хора. Дерзай!
АКАТИМ

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 83099fa275
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Чакай малко, ти с двама ли ходиш? Тоест изневеряваш и на двамата? И още по-странното, че само един от коментарите го отбелязва, все едно е нормално да си ходиш с няколко гаджета. Те знаят ли дори каква си?

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b3bce7f615
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Едната е висока, слаба и руса...
Другата е миньонче с коса от огън.
Третата е с малко конска физиономия, но прави чудесни свирки.
Една друга пък....
И коя да избера!?
Постоянно се лутам, появяват се все нови и нови жени и... не мога да избера.
А като си помисля... май те ме избират, мен :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a2ce936844
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Няма значение кой ще избереш. Или и двамата са полувменяеми или нямат сериозни намерения към теб. Ако имаш избор, т. е. господата не са наясно, че спиш и с други мъже освен с тях, значи са много глупави. В противен случай просто те ползват за забавление, докато си намерят нещо по-стойностно, понеже никой вменяем не би имал сериозни взаимоотношения със жена, за която знае, че е невярна и го мами още от самото начало.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a3572a2407
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   идеален мъж няма, всеки има някакви недостатъци, важното е да го приемаш такъв какъвто е, и той теб...

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4a035062e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Най добре ще е да си направите комуна. Единият ще готви и чисти, другият ще плаща, а ти ще си живееш като кралица.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3d8573d78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   От номер 26:
Едва сега прочетох историята. Разбира се, че ще избереш първия! Ако знаеш аз как си мечтая да имам такъв добър, мил и работлив мъж, който да е влюбен в мен, аз в него също и да сме щастливи до края на живота ни. :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 450ccfd8ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Трябва да е мускулест и с татуировки!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 60ad2e3ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   В някои култури все още съществува полиандрия. Сега вече ги разбирам тия многомъжки;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker