Просто не искам да страдаш??! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто не искам да страдаш??!
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 1893 пъти
Здравейте хора.
Имам един проблем. Влюбена съм в едно момче, вече 2 месеца се държим така все едно сме заедно. Миналата седмица го попитах: "Какво сме ние? " а той ми отговори, че ще е по-добре да сме просто приятели. Вчера вечерта дойде до нас (имах проблем и той беше единствения с който можех да споделя) и си говорихме. Разговорът се обърна пак в същата посока- дали сме заедно. Той отново ми каза, че така ще бъде по-добре за мен, защото не искал да ме нарани, но в очите му виждах друго. Очите му се насълзиха, но въпреки това продължи с думите: " Усещам как в момента те наранявам, просто не искам да страдаш. Зa товa не искaм дa сме зaедно, зa дa си свободнa, когaто решиш дa спреш всичко това между нас. "
Та въпроса ми към вас е : Как бихте постъпили в тази ситуация? Защото наистина съм много объркана.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 38238e27fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Веднага след като прочетеш това! Казваш му, че го искаш, че искаш да сте заедно, без да се лигавите много много да си станете момче и момиче. Ако по някаква причина не се получи, примерно страх, срам, ... , и от двама ви, то ако не отвърне на чувствата или ти сгафиш нещо, кажи му още тогава, че може да те потърси ( някав разумен срок разбира се). Така като се премисли, няма да се съмнява или да се чуди. Ако и това не стане не си губете времето!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 60b51c86a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен това си е просто оправдание. Като не искаш да с някой, му пробутваш подобни обяснения - "не те заслужавам", "няма да те направя щастлив". Често използван трик, много банален. Аз също съм го правила, когато бях тийнейджърка и на мен са го прилагали. Човек, ако е влюбен, обикновено се отдава на любовта си, независимо от пречките. А когато има наистина сериозни причини да не бъде с някого, поне ги обяснява, а не оставя половинката си да се терзае с въпроси. Сълзите в мъжките очи също не са толкова показателни, колкото някои си мислят. Виждали съм ги тези сълзи много...
Той може и наистина да е влюбен, но да е влюбен примерно в още 2-3.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 272f37ea3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Това означава, че иска да те върти на пръстта си - за когато му е удобно, защото тича след още 4-5 като теб. Не те обича - просто търси забавление. Кога ще се събудите скъпи момичета? Дядо Коледа не съществува. Тегли му майната и си намери нещо по-добро ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 025e5bab42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласна съм с 2 и 3. Човекът просто не е влюбен в теб и не е сигурен дали иска да е с теб в момента, но не иска и съвсем да те отбраздва, защото може другаде да не му върже.
Това е, мило момиче, знам, че не е приятно, но друго обяснение ПРОСТО НЯМА! Прав е номер 2, ако имаше сериозна причина да не може да е с тебе, щеше да ти я каже. Едва ли точно ти си попаднала на вампир, извънземно или таен агент, за да не може да сподели с теб какво го спира да сте заедно. Така че, по-добре не се самозалъгвай, а и следващия път вместо да питаш "Какво сме? ", по-добре кажи ти какво искаш и изчакай адекватен отговор. Иначе все ще си жертва на насълзени очи и на несериозни индивидчета.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker