Използвач ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Използвач ли съм?
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 3106 пъти
Скоро направих 18 /преди месец/, а приятелката ми е на 14 /ще прави 15/. Ходим от 2-3 месеца. Още в началото говорихме за секс, а тя каза, че като е готова ще ми каже. Събота бяхме у нас- пица, филм. Но после аз буквално и се нахвърлих и тя каза '' не искам '', но аз и отвърнах '' вече е време '' и и се усмихнах. Така де, направихме го но след това вместо да остане у нас, както се бяхме уговорили тя си тръгна. В неделя и звънях, но каза '' имам да уча '' и не сме излизали. Днес отидох да я видя след като свърши училище и тя каза, че и днес няма да излизаме. Попитах я какво мисли за случилото се в сряда, а тя ми заяви, че ми е казала, че не иска и въпреки това сме го направили. Каза ми '' имам чувството, че един вид си ме изнасилил ''. После вметна, че въобще не е искала да го прави на този етап, но след около месец-два е щяла да ми пусне. Аз се ядосах и и казах, че ми е писнало от келеши и глупостите и, а тя ми каза, че не и харесва начина по който съм постъпил. Сетих се, че след като имам 18 може да ме съди и я попитах дали ще го направи. Та тя се разрева и каза да съм помислил тя как се чувства, се едно на мен не ми пука. Сега постоянно си мисля, дали съм я наранил с нещо? Според Вас момичета /и момчета де/ с какво съм я наранил? Не исках точно моето момиче да наранявам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 860adea7da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, наранил си я, защото тя явно не е била готова. Няма да те мъмря за стореното, защото вече вредата е сторена, но те съветвам и заради самия себе си да спреш да я изнудваш за секс и да не я зарязваш, защото нараненото момиче, нямайки какво да губи, ще те съди действително. Като малолетна не ? трябва да доказва, че е било изнасилване, а само, че е имало полов акт, което ти не отричаш дори.
Съветвам те да поохажваш момичето, съобразявайки се с възрастта ? - покани я на кино например, подари ? плюшено мече и се извини искрено. Виждам, че имаш и чувства към момичето. Ако е така, дай ? нужното време. Може би се притеснява от евентуална бременност. Говори за темата с нея и ? обясни това, което знаеш за контрацепцията например - обещай ? да се грижиш за нея, че ползваш кондоми и няма от какво да се притеснява.
Освен това ? обещай да не правиш секс с нея, ако тя не го пожелае сама. Прочети в интернет за т. н. Петинг "Petting" - това е метод, който е много разпространен сред младите хора, при който двамата се задоволяват с уста и ръце, но БЕЗ ПОЛОВ КОНТАКТ. Обещай на момичето да не правите секс, ако тя не те помоли, но също я попитай дали ти позволява да ? доставиш удоволствие по друг начин, а и можеш да ? покажеш как тя да ти доставя удоволствие по друг начин. Съвсем сигурна съм, че щом започне да ти има доверие и е по-готова за по-голяма интимност, тя сама ще те помоли. Голяма грешка си направил, защото не си я послушал и не си спрял навреме. Момичето е действително малко и незряло, но лошото вече е сторено. От теб зависи дали ще я спечелиш отново или ще я изплашиш и изгубиш.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 3881b64ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Aми тя ти го е кaзaлa!!!
Прaвa е! Изнaсилил си я! И нa всичкото отгоре се тревожиш дaли ще ти потърси отговорност!
Нaдявaм се дa го нaпрaви! Осaкaтил си момичето емоционaлно!
Горд ли си? !
Остaви момичето( дете) нaмирa, ти и целият ти егоизъм МAРШ от животa и!
Моли се бaщa и дa не рaзбере, че aко нa мен ми е дете...

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 2c8cbef0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

3.   По смисъла на закона това се нарича изнасилване и е подсъдимо. Т. е. за това се лежи в ЗАТВОР, където ще правиш секс редовно по начина, по който тя е правила с теб, и тогава ще разбереш как се чувства.

Малко емоционално ти го написах това, но се надявам, все пак това да те накара да се замислиш колко лошо си постъпил. Пиша ти го като мъж, на който не му бяха пуснали 3 месеца, докато беше на твоята възраст. И знаеш ли? По това се познават малкото качествени жени останали днес. Сега тази жена ми е съпруга от 5 г. и е майка на детето ми.

А ти, приятелю, освен че си постъпил като келеш (макар да наричаш нея така), ти си изгубил много ценно и качествено момиче. Питаш дали си използвач? Ти не си използвач, ти си много повече, ти си изнасилвач.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 5736ffcd27
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами да много гадно си постъпил като си настоявал, въпреки, че тя не е искала. Не може да те съди вече, много време е минало и няма да могат да докажат, а и ако те харесва/обича няма да го направи. Ама ти като си и казал, че вече е време тя млъкна ли и просто го правихте или продължи да настоява, че не иска. Защото ми се струва странно ако не иска да ти каже веднъж и да ти даде. Не смятам, че си използвач, защото не си я оправил и да я зарежеш, ама ако е продължила да ти казва "не" би трябвало да се чувства ужасно.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 3edd0dc2ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Ами наранил си я, пич. Тя е малка, постъпката ти е крайно груба и отвратителна. Държанието ти-също. Защо си и говорил така? Тя е малка, объркана.. не слушай приказките за изнасилване, тука е преувеличила. Но държанието ти е недопустимо, да го направиш по този начин с нея, да и говориш така след това. Момичето те обича, щяла е да ти пусне, какво ти пречеше да изчакаш? Или и се извини и изчакай следващият път когато го правите първо тя да поиска или я отърви от своето присъствие в живота и.

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e8effbd2cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Наскоро имаше подобна тема в "секс и интимност". Мисля, че се казваше "Той сякаш се опита да ме изнасили". Прочети я!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 1b9db2c92a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не, по смисъла на закона не се нарича изнасилване. Уча право все пак. Трябва да не го е искала по време на секса и да се е противопоставила. А вие сте го направили, па тя после казва, че не го е била искала. Момиче съм. Знам какво е. След първия път усещаш срам, искаш да върнеш времето назад, пак да си невинно дете... Но вече не си. Срамът ще мине и ако тя има чувства, ще ти покаже че те иска. Ако ли не - раздяла. Съд - едва ли, хич.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b86954de57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   До 7

А от къде знаеш, че го е искала и че не се е противопоставяла? Все пак изнасилвача не представя подробности от самия секс и може би това не е случайно.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e6f75f60f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Н 7, първо прочети отново " версиятa" нa aвторa!
Aко продължaвaш дa си нa същото мнение, сменяй прaвото с нещо кaто.....продaвaчкa(?!)

Кримилист

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d30c4decf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не искам да те съдя за нищо и аз съм правила грешки, но това е отвратително, постави се на нейно място, според мен си разрушил всичко... и наистина моли се техните да не разберат, или да не се стигне до съд.

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 698a80a3a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Абе говорих с нея каза, че няма да ме съди, да казва на родителите си или нещо такова за да не загазя. Както каза номер 1 една седмица тичам подир нея с подаръци с обеснения колко е перфектна и тем подобни простотии. Общо взето не се връзва, само казва, че иска да я оставя за известно време, но аз много я харесвам и не мога, пък и може би сама ще поиска секс след 1 месец и трябва да ми вярва, да съм на линия и да. Иначе, да, дърпаше се и викаше, че не иска, но аз бях твърде загорял и решен, за което вече съжалявам.. Някакви идеи как да я накарам да е върне при мен? И искам само да отбележа, че вчера и звъннах да излезем и тя ми каза '' не ми се излиза остави ме"" и само след около 3-4 часа я видях на кафенце с една нейна приятелка и две момчета дето да са максимум 2 години по-големи от нея. Че како могат да и дадат те което аз не давам? ще потърпя още малко и ще се разправяме сериозно, в крайна сметка не ми е казвала 'късаме'.. имам чувството, че в момента тя иска да ме нарани и постъпва много глупаво ако се отнася така с човек който я обича

- Автора

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: cb50c3b7e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Пич не си използвач, нито кретен, нито изнасилвач. Не си постъпил осъдително лошо просто момичетата на нейната възрст са им такива разбиранията. Но не падай в капана на доказвания и критерии и чакане защото това са глупости и твоята е лигла. Ако те е обичала, такива номерца с не съм готова нямаш и да си помисля за тях, чаканията и доказванията са за долни хора, изплзвачи които експлоатират половинката си. В случая тя. Виновен, че се занимаваш с такава. Не си губи времето с нея. Намери си някоя на твоята възраст нормална.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ee735d1b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Aвторе( н 13), точно тaкa, продължaвaй дa се нaтрaпвaш, дaно бaщa и усети кaкво се случвa....
Пожелaвaм ти го от съце!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 479c4b8b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Карай без друго с теб само щеше да се натиска, а после щеше да се остави на някой циганин или наркоман да я отвори, дето го познава едва от една вечер.
Хич да не ти пука. Получила е каквото е търсила.
Нямаше да ти позволи да я отвориш. Бъди сигурен.
Ако някога въобще е мислила за теб щеше поне да опита да те задоволи по друг начин.
Вместо това те е дразнила в продължение на месеци и после скришом е споделяла с приятелките си колко си глупав.
Ха смейте се сега

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 479c4b8b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Карай без друго с теб само щеше да се натиска, а после щеше да се остави на някой циганин или наркоман да я отвори, дето го познава едва от една вечер.
Хич да не ти пука. Получила е каквото е търсила.
Нямаше да ти позволи да я отвориш. Бъди сигурен.
Ако някога въобще е мислила за теб щеше поне да опита да те задоволи по друг начин.
Вместо това те е дразнила в продължение на месеци и после скришом е споделяла с приятелките си колко си глупав.
Ха смейте се сега

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 7ab447ca09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Пич, тя е казала ясно, че не е готова, дърпала се е, викала е не и т. н. Това ми звучи точно като изнасилване. Мисля, че наистина нямаш представа колко си я наранил и за съжаление си й създал психологически проблеми за цял живот. Разбира се, че не иска да те вижда - какво, да се преструва, че в сряда нищо не се е случило??? Според мен тя наистина те харесва и в момента се бори със себе си, за да реши дали да се мъчи да прави компромис с вътрешното си чувство: Бягай завинаги от него или да ти даде шанс. Не си представям, че след случилото се, но много повече при твоето отношение (с какво съм я наранил тя се дръжи лошо), тя би ти имала доверие. Предполагам, че ще се разделите, но ще е интересно да напишеш как се развиват нещата.

Запомни обаче завинаги, че когато една жена казва не, има предвид не.

Ж27

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b86709c3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   "Обичал я" - че колко да я обичаш, като говориш така за нея - "тичам подир нея с подаръци с обеснения колко е перфектна и тем подобни простотии". Обичта включва уважение, а ти не я уважаваш (самият акт говори за същото) - не си готов да обичаш още. Докато не започнеш да я уважаваш, тя няма да те допусне до себе си. В тази ситуация трябва да й се извиниш и то искрено, след като си осъзнал цялата си вина (а тя е голяма, не си мисли, че това е нещо дребно и може да се забрави). След като осъзнаеш вината си (ако успееш), ще разбереш, че любовта е да даваш, а не да искаш, следователно трябва да почакаш и да видиш дали тя иска да даде (да ти прости и да продължи напред с теб).

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b86954de57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Ако аз бях бащата на това момиче и знаех за случилото се, щях да имам голям проблем с това, ама много голям. А когато аз имам проблем, тези, които са го причинили също имат голям проблем. Не знам дали стопляш, но щеше да станеш труден за рисуване, а после щях да те хвърля на кучетата в пандиза да те довършат по типичния си начин, знаеш как... После щеше да им даваш доброволно, когато разшириш "кръга" на приятелите си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b86954de57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Брато, ако ти се размине боя и/или затвора, трябва да си биеш гъзо у тавано. Дано да не повториш на някоя друга и дано разбереш какво точно е любов.

Жокер - не е да изнасилваш и след това да "повтаряш колко е перфектна и тем подобни ПРОСТОТИИ".

Грешката е в нея, че не се оплаква на никого, но я разбирам, защото изпитва и срам. Ако една жена се дърпа и повтаря "не искам", докато и го вкарваш на сила, да, то това е изнасилване. Ако имаш "късмета", тя да се оплаче, в затвора ще се запознаеш по-подробно с това преживяване.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b86954de57
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Както си на 18, в панделата много ще ти се "радват". Знаеш ли колко са дефицитни и търсени такива?

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 1968b33939
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   ТИ СИ ПЪЛЕН ГЛУПАК.
Първият път се помни цял живот за жените означава много наистина много, а ти си се държал като един боклук, извинявам се, че говоря така, но ми е омръзнало надъхани момченца да се държат отвратително с момичетата.
Това, което си направил е гнусно наистина.
Тука има толкова малоумни коментари.... даже няма да си направя труда да ги обсъждам.
А ти авторе, ако един ден имаш дъщеря и тя ходи с някакъв 2-3 месеца и той я натисне и тя въпреки, че е казала не оня ще продължи, ти като разбереш ще идеш ли да му разбиеш физиономията а? Сигурно ще идеш.
Самият факт, че си поискал секс от нея на втория месец от нея при положение, че е девствена показва колко си недорасъл и смешен.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 465f4ac673
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   А ако тя е била и девствена, ти си не само използвач и изнасилвач, ти си и чудовище! Обичал я бил, но били "тъпотии" да и показва, че е единствена и обичана... Дано някой ден си получиш заслуженото!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker