Богат съм, но това ми пречи в любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121283)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18552)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Богат съм, но това ми пречи в любовта
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 5411 пъти
Случи се така, че от 15 г. съм разведен. От тогава търся истинската любов, но така и не я намерих. Проблемът е в това, че жените гледат на мен като възможност да живеят добре без усилия.

Пробвал съм какво ли не, вкл. и да крия, че съм богат, но не се получава. Никога не съм парадирал с това, дори съм се опитвал да го прикрия, но жените го усещат рано или късно, все пак това не е нещо, което можеш да го криеш дълго. Прекарваме си добре известно време и след някой и друг ден, те започват да усещат за какво става въпрос, още повече че не е лесно да се преструваш дни наред.

В този момент всички жени, които съм срещал, се променят до неузнаваемост - стават по-лигави, започват да се държат различно, да си предявяват прищевките и т. н. Нямам нищо против понякога да поглезвам жената до себе си, но при мен винаги се превръща в нещо като търговия от тяхна страна. Винаги съм мразел държанието към човека да зависи от салдото по банковата му сметка, още повече че аз преди да изградя бизнеса си, бях доста беден и определено виждам разликата в държанието на жените към мен.

Това започва все повече да ми тежи, защото вече не съм в първа младост и ми се искаше най-после да срещна любовта, но започвам вече да губя надежда. Убеден съм, че има жени, за които имущественото състояние на мъжа, не е от решаващо значение, но така и нямах късмета да срещна такава дама, откакто се разведох. Може би пък човек не може да е щастлив във всяко отношение, не знам.

Но пък от друга страна се питам дали в живота си не заслужавам да изживея поне веднъж една истинска, чиста и безкористна любов, в която не е от значение кой с какво разполага и как живее, а е от значение само самият човек до теб и безрезервното взаимно доверието, че ако някой ден спре да те бъде и спреш да си това, което си бил някога, човекът ще остане с теб заради самия теб.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 5f3aaa3364
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   стани беден, подари ми всичко което имаш и готово

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d88164f0c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че ти си жертва на т. н. „самосбъдващ се страх“. Когато ти търсиш тези качества у жаната, с която си - разбира се, че все ще намериш нещо, за да потвърдиш страховете си.
В Библията дори пише, че ще получим, каквото си поискаме.
Аз съм съпруга на заможен мъж и ми е известен проблемът ти, както и познавам хора като теб. Много такива хора изпадат в двете крайности - или се оставят да бъдат буквално издоени и използвани, а после и захвърлени след употреба, или пък до такава степен се фиксират върху страховете си, че губят стабилни и достойни дами, ставайки направо скръндзи или правейки се на хора, които не са.
Мъжът ми например имаше един приятел - заможен бивш спортист-шампион, който стигна до крайността да живее 3 години в запуснато панелно жилище и да се оставя буквално да го издържа приятелката му, за да я бил тествал... в същото време къташе милиони от кариерата си като спортист в различни сметки и имаше огромни имоти. Толкова се увлече в ролята си, че загуби всичките си приятели и накрая дори въпросната жена, която го издържа 3 години, защото на нея и писна от неговото скъперничество, защото той не само се оставяше тя да го храни, облича и да му плаща сметките, но и беше демонстративно скръндзав и непрекъснато се оплакваше от държава и общество. Е, момичето създаде отдавна семейство с друг мъж, а той сега живее сам... с паричките си. Номерът не минава да не говорим, че такава преструвка е невъзможна, ако искаш да запазиш бизнеса си и начина си на живот.

За какво му е на човек най-голямото богатство на света, ако е сам, ако няма с кого да сподели хляба си, леглото си, проблемите и щастието си? Толкова ли е ниско самочувствието ти, че си си въобразил, че само парите можеш да предложиш на една жена? Не, че парите не са важни - любовта излита през прозореца, когато бедността влезне през вратата, но те губят всякакво значение, когато са достатачни за нормален живот. След това какво правим? Какво можеш да предложиш освен това?
Ако не спреш да гледаш подозрително на жените до себе си, ти винаги ще намираш косъм в супата и причина да обявиш една жена за меркантилна.
Иначе преди отношението към теб може би е било и по-различно, защото си бил различен човек - весел, усмихнат, МЛАД, без предубеждения, без това търсене на въпросната меркантилност у всяка жена и без опита с такъв тип жени, което те е направило подозрителен с или без реален повод.
Да, меркантилни жени има и винаги ще има, защото има и ще има меркантилни хора, а жените са хора, но от теб зависи дали жената до теб ще е такава или не. Да се правиш на беден или на скръндза съвсем не е начина обаче.
Ако обаче искаш стабилна жена до себе си, ще трябва и ти малко да промениш схемата - да осъзнаеш, че не си на 20 г. вече и да се насочиш към жените на твоята възраст, ако не искаш деца, разбира се.
Да търсиш жени със сходен образователен ценз като твоя, самостоятелни - не говоря сега да са богати бизнес дами, а да са жени, здраво стъпили на краката си, жени с професия, които и преди теб са се самоиздържали (не са живяли при мама и тати до 30 г. възраст, не ги е издържал мъж). Под самоиздържане нямам предвид да са живяли на твоя стандарт, а просто да са успявали да покрият наем, сметки, храна, дрехи, почивки и така нататък САМИ (без помощ и от родителите).
Ако обаче харесваш жени-манекенки, трябва да се примириш, че те изискват определена издръжка - първо тати се е грижил, сега е твой ред.
То от теб си зависи с каква жена ще бъдеш и в какво ще я превърнеш. Търси жена с професия и образование, която живее сама (НЕ С РОДИТЕЛИ). Разбира се, може да живее с приятелка и така нататък или при родителите си, ако си плаща сметките. Много млади момичета дори издържат семействата си. Ти може би си имал късмет, но това не е така с мнозинството българи и българки, което не значи, че те не се трудят честно за хляба си.
Има достатачно стабилни млади момичета, жени и зрели дами, но имаи предвид, че никоя кукла на 18 г. няма да тръгне с теб заради красивите ти очи. Това не значи, че никоя по-млада жена няма да тръгне с теб, особено ако искаш деца, но я търси сред вече работещите, самостоятелни жени над 28-30 г., не сред студентки и момиченца, но не и сред работещите и зависещи от теб жени (секретарки, сътруднички).
Добър начин иначе е и търсенето онлайн. Там всички сме еднакви - интернетът си тече за всеки еднакво и там не се виждат социалните различия, но пак ти казвам - първо сам си промени критериите си и мисли реалистично. В интернет ще срещнеш иначе различни жени. Има доста групи във фейсбук по различни теми, не е нужно дори да се регистрираш в сайт за запознанство. Ако някоя дама те хареса там, то ще е що-годе за теб самия, не заради парите ти/външността ти/начин на живот/власт и така нататък.
Ти самият подценяваш нещо, което може би привлича по-силно жените от парите ти - твоята власт. Затова е и особено илюзорно и грешно да търсиш жени сред подчинените си или друг обслужващ персонал (сервитьорки, фитнес инструктурки, продавачки и така нататък), защото сам създаваш желание-химена у жени в по-ниско социално положение от теб, свикнали да ти служат например ... и условия за сбъдване на страховете ти!
Трудно ще намериш жена, която е развила бизнес като твоя и да има желание да тръгне с теб - тези жени искат съвсем друг тип мъж до себе си, но има достатачно работещи, самостоятелни жени, които търсят нещо повече от парите. И все пак трябва да намериш разумен баланс и един ден да споделиш част от благосъстоянието си, ако не искаш да си умреш сам. Не може да живееш с някоя жена да кажем, която работи като счетоводителка за 700 лв. на месец и да очакваш да ти плаща сметките в баровските ресторанти. Ще платиш ти, но това не значи, че е меркантилна въпросната дама.
Потърси и съвет при психолог, защото тези хора познават човешката психика много добре! Съвсем възможно е причината да е в теб!
И най-важното не забравяй - рискувай! Не се отказвай от любовта заради няколко грежни жени в живота си. Любов има и за богати, и за бедни. Потърси я и ще я откриеш. Навън е пълно със самотни хора, със самотни жени, които също малко или много са се отчаяли. Преди да срещна съпруга си бях също много самотна. Понякога лежах в самотното си легло след напрегнат ден и си представях, че там някъде има един мъж, който е само за мен, който е поне толкова самотен като мен и ме чака, чака моментът, в който ще се видим и два пътя ще се свържат в един. Съвсем сигурно навън някъде има една жена, която е направена само за теб, чака те и ще те направи щастлив. Не преставяй да Я търсиш!!! Мисли за бъдещето, не оставяй миналото да ти го развали!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 7a11fde873
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 не съм съгласен с теб. Може да не съм милионер, но и аз имам някой и друг лев / в друга валута / и по скоро подкрепям и съчувствам на публикувалия статията, отколкото твоето виждане по въпроса. Да, да имаш пари и да ходиш на почивки в най-чудните кътчета на света сам се обезмисля. Да, да си купиш най-новите технологии и да нямаш с кого да споделиш и да зарадваш също. Но и да - да имаш насреща използвачка, която от 1вия ден те пита колко изкарваш, какви са ти имуществените придобвки и така нататък... отвратително! Баланса както всичко в този свят е някъде посредата или 60-40 според моите виждания.

Сам М31

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d88164f0c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   До САМ М 31
Може би не си ме разбрал правилно, но все пак - уважавам мнението ти и все пак много интересно, как си представяш ти нещата - като се събираш ти с жена, спестовните книжки ли си изкарвате? Значи ти имаш да кажем 60 бона, тя трябва да ти покаже поне 40 хил.?
Да го д... романтиката, чувствата. И все пак доста по-голяма е вероятността ти да намериш да кажем една жена с имущество за 40 хил. евро/лв. /долара, защото у нас всеки практически поне едно жилище има от мама и тати, но какво да правят истински богатите хора като Авторът?
Да приемем, че Авторът е действително от 15 г. женен. Едва ли бракът му е бил по-кратък от 10 г., за да го спомене, едва ли се е оженил преди 25 г. възраст - смятай - Авторът е поне на 45-50 години, мъж изграден като характер, мъж със самочувствие, постигнал всичко в живота си, мъж с власт, свикнал да командва.
Да речем, че е събрал състояние от поне 5 милиона, което дори е малко, ако се има предвид какво струва една производствена машина, дори една нормална кола сред подобни хора - жената до него тряба да изкара поне 2-3 милки по твоите критерии. Коя жена има такива пари и дали такава жена ще може да търпи човек като Автора? Да, защото парите, особено собственоръчно и сравнително честно изкараните променят мъжа - той трябва да е властен в работата си, за да владее положението и да успява все пак, но за съжаление това поведение не е дреха, да я свалиш на изхода на бюрото си. Такива мъже често са и много взискателни към жената до себе си, особено към външност, облекло и маниери. Кажи ти коя бизнес дама, която е спечелила 2-3 милиона изглежда добре и ще е достатачно млада, за да заинтригува човек като Автора? Тя също ще е имала нужда от едни 20-30 годинки, за да развие бизнеса си, ако не е наследила парите си или е надживяла някой богат съпруг - кажи обаче коя жена, родена с пара или вече имала съпруг ще тръгне с човек с багажа на Автора - не първа младост, разведен (може би с порастнали деца), сигурно не особено лесен като характер?
Не всичко е пари и това, че Авторът ги има или е успял в живота не го право кой знае колко по-атрактивен за жените. Той сам дори го е усетил - парите са му пречка. От една среда по тях се лепят разни златотърсачки, но от друга страна те или качествата му, които са му позволили да ги спечели, не го правят най-приятният партньор в живота на една жена и честно казано всяка жена с 3-4 мил. в сметката си също е носител на подобни качества - властна, неотстъпваща, с големи претенции.
За жената връзката с мъж значи отдаване - такава ни е природата. Аз не познавам честно казано богата, сериозна бизнес дама с 5 мил в банката на 40-50 г. (за да ги е спечелила сама), която е готова да жертва свободата си заради който и да е мъж - най-много да си намери някой мъж за удоволствие. Една жена на тази възраст по принцип вече навлиза в друг период от живота си - изгледала е децата си, навлиза в менопауза и ? е точно до това да търпи човек като Автора с или без милионите му, а и не вярвам, че Авторът търси сред жените на 50 г. с или без милиончета.
С две думи той ще търси дори сред 20 годишните може би. Не е клише това, че подобни мъже търсят възхищението в очичкит на някоя наивна жена-полудете, която не е видяла кой знае колко от живота, която до сега тати я е хранил, сега чака чичко паричко. И после - жените били меркантилни.
Аз просто съветвам Автора да търси сред работещите, порастнали жени над 30 г. (което пак е доста млада жена за човек като Автора). Една такава жена е завършила образованието си, има професия и се самоиздържа, тя сама си купува и дрехите, и телефона, плаща си храната, жилището и телефона, кара кола дори и колкото да ти е
странно, М 31, то един човек нито може да яде повече, нито да носи повече или има повече от 24 ч. на ден, ако ще да е милярдер. Един ден всички ще умрем и сме равни по повече неща, отколкото си мислим.
Не, че е грешен начинът ти на мислене, но ти нито си над 50 г. , нито си богат човек. Да, браво - постигнал си много в живота и си постигнал много добър стандарт на живот, но това сме постигнали и много жени, твой е проблемът, ако не се събираш с работещи, образовани и самостоятелни дами. Положението на Авторът обаче, според мен, е съвсем друго. Аз се движа за съжаление в среди, в които изобилства с подобни на Автора мъже и най-искренно го съжалявам, защото е прав - богатството ще му пречи да намери любовта, докато го вярва!
Богатите също плачат! .... и при все, че подкрепям мнението ти, какво ще направиш, ако случайно се влюбиш в жена-милионерка? Ще я зарежеш ли, защото има повече пари от теб? Ще ? кажеш - дай ми 20 г. да натрупам и аз някой милион?
Ами да си стоим всички сами в търсене на мистър 60% и гопожа 40%.
Майка ми например в такъв случай никога не би се омъжила за баща ми, защото е имала много повече имоти от него. Жалко, мен нямаше да ме има... като се замисля и повечето ми приятели също.... винаги ще има социални различия, хайде сега да не се женим, да не създаваме деца, а хора като Автора да стоят сами, защото са станали твърде богати и може би твърде властни и невъзможни за жените с 40% от имането им?
номер 2

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e47d24826d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Когато видите жена, която ви е интересна, поканете я на обяд и и платете сметката. Ще срещнете интересни хора, ако просто търсите общуване по такъв начин. И да - тя ще се съгласи в крайна сметка да платите вие обяда, но ще можете да говорите много и да прецените нещата. Просто кажете, че не ви се обядва сам и имате нужда да разтушите.

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 5eea177f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, казваш жените се променили до неузнаваемост, а всъщност твоите изисквания към жените са се променили от както си "богат". Сам сравни когато беше беден, какви изисквания имаше към жената до теб! Сега имаш по високи изисквания и съответно жените имат по високи изисквания към теб. Едно време като беше беден те обичаха и бяха съгласни на разходка в парка и почерпка една кола, сега като си богат не са доволни и се мръщят дори на подарък най-евтината нова кола. Защо ли? Ами защото когато беше беден ти беше съгласен тя да е малко закръглена, не се интересуваше, кой знае колко с каква марка дрехи е облечена, изрязаните собственоръчно дънки на къси панталонки ти се струваха секси дреха, а сега не можеш да си представиш да бъдеш с жена на твойте години облечена в рокля от 20лв, ето там ти е проблема.
Сам си си избираш целите, а те изглежда са насочени към жени от високопарното ти обкръжение, които досега са достигали марковото си облекло по познат за всички начин.
Когато искаш да те обичат заради самия теб трябва да търсиш жена, която отговаря на изискванията ти от когато си бил беден. Жената с рокля от 20лв няма да я намериш във високостилните барове и ресторанти, тя е там, вън на улицата, касиерка в кварталния хранителен магазин, но ти там не ходиш, еее как да я срещнеш?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: be780b229c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Аз подкрепям номер 2 и 4. Жена съм и никога, ама никога не съм гледала финансовото състояние на мъжа. Затова явно все попадам на мъже, които общо взето пукната пара нямат. В момента с приятеля ми живеем заедно (вече 5 год. ) и досега аз не мога да си позволя да родя дете и не защото аз не изкарвам пари, а защото той не дава излишна стотинка за семейния бюджет. За всеки разход трябва да му напомням да даде половината (ток, вода, храна), аз трябва винаги да имам готови пари за всяка сметка и да я платя своевременно, а той ми дава половината, когато има. Как да разчитам, че такъв мъж ще издържа мен и детето, докато е мъничко? Преди и аз смятах, че жената трябва да е самостоятелна, за да не и мачка самочуствието мъжа. Сега смятам, че жената трябва да си има професия и доход, но мъжа е този, който ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да храни семейството си. Какво значи "да живее добре, без да полага усилия"? Създаването на домашен уют, отглеждането на деца за теб не е ли усилие? Или винаги жената трябва да полага усилия за изкарване на пари на равно с мъжете и отделно да полага и други усилия в дома? Мисля, че ако обичаш своята половинка, само ще ти доставя удоволствие да я глезиш, ще се чувстваш наистина мъж. Нали любов търсиш? Не разбирам как е възможно мъжете все да се оплакват от днешната еманципация и в същото време да не искат да бъдат мъжете в семейството. Не разбирам и в какво ще се изразява твоята любов към жената, след като и ти гледаш всичко от финансов аспект. Да, за съжаление има много използвачки днес, но едва ли е чак толкова трудно да ги отличиш. Търсиш жена, която има работа (а не много пари) и си започвате отношенията без избързване и без скъпи подаръци и почивки в началото. Можеш и да и кажеш по някое време, че изплащаш голям заем, примерно, че жилището ти е ипотекирано и т. н. т., щом толкова държиш да я изпробваш. Това, че се държали лигаво, изобщо не е критерий - ние често се "лигавим"... от щастие, от влюбване. Зависи колко лигаво... Друг въпрос е, ако си падаш по типичните "кифли" - тогава няма начин да не си плащаш.
Освен това, според мен с напредването на възрастта човек става все повече материалист и отслабва способността му към силни чувства. Мое мнение, но мисля, че важи за почти всички хора. Не може да очакваш на 30 да се влюбиш като на 15. Естествено е, когато поумнееш малко, да търсиш и комфорт, стабилност, да правиш планове -егоизма е заложен в природата ни. Абсолютно чиста, искрена, безкорисна любов съществува само в тийнейджърска възраст. Така че по-добре зарежи тая параноя и търси любов, докато още е възможно да те обикнат.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 6738b3862f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жалко, че не можеш да намериш подходящата жена. В нашите времена е повече от очевадно, че повечето жени са златотърсачки, но със сигурност още има и такива за които парите не са най-важното нещо в една връзка. В момента излизам с мъж с много добро финансово състояние, но като се запознахме и като си го харесах аз не знаех за това, научих в последствие от хора които ми казват, че има много пари, да се възползвам. Е не мога, даже ми е неудобно, дори мисля да се оттегля, чувствам се не на място, въпреки, че щом той ме търси при положение, че знае, че съм просто сервитьорка, значи той така е решил. Но въпреки това на мен не ми е приятно, не искам по никакъв начин да се възползвам от него и от състоянието му, даже и сметките ми не му позволявам да ми плаща. Не искам да се хваля, но ти пожелавам и ти да срещнеш една такава като мене, с малко повече съвест, с самочувствие, че не трябва да е зависима от един мъж по никакъв начин и за която парите да са последният критерий в една връзка. Успех :)

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d3fbacab15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Има жени, които не взимат на сериозно богатите мъже.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 1890fc4513
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   напълно съгласна с номер 9. авторе, ако търсиш изпепеляваща, единствена и неповторима любов, силно вероятно е да останеш разочарован. с течение на времето човек става по-улегнал, по-малко склонен да рискува, да се увлича емоционално и на тази възраст е трудно да срещнеш такава любов като от филмите.
за проблема ти със златотърсачките имаш основание, но само до степен, че явно ти си избираш такива. ако една жена до определена възраст няма професия, собствен доход до степен да се издържа сама, живяла е на издръжка на тати или гадже, е доста вероятно да гледа на теб като на поредната касичка. щом не си на 25, би трябвало да се научиш да ги разпознаваш.
а иначе няма как да разбереш веднага дали жената се интересува наистина от теб или от парите ти. това може да разбереш с течение на времето и пак не е сигурно, защото хора се развеждат и след 20 и 30 г. брак. както вече са ти написали, дай шанс на някоя жена с професия, образование и положение, не парадирай с финансово положение (не го крий обаче, защото ще излезе, че й нямаш доверие) и виж как ще се развият отношенията ви.
иначе прекаленото вторачване в това какво си дал може да те лиши от истинска връзка. рискуваш да останеш цял живот сам, за да не се минеш. просто истината е в разумния баланс между материалното и духовното. от парите няма как да избягаме, не трябва да ги издигаме в култ, но и не можем да ги игнорираме.
успех!
Ж42

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: c6027604f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Тъкмо се канех да напиша нещо и видях, че номер 7 е изчерпал напълно темата. Авторе, това ти е отговора на въпроса. Нямам какво да добавя.
Желая ти успех

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 1054e7de8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   С две ръце подкрепям мнението на дамата с №2 (4). Ти страдаш от синдрома на "страха, с който предизвикваш сам събитията, които ти се случват". Ако търсиш атрактивна и привлекателна жена с външност на манекенка, ще трябва да си платиш съответната цена, за да я имаш. Поддръжката на една жена е скъпа. А още повече нейните претенции и самочувствие достигат до небесата, затова че е красива и желана от мъжете. Истината е, че правилният тип жена за теб, е силната жена - самостоятелна, независима, образована, здраво стъпила на земята, със силен характер, равностоен партньор за теб. И да, това е жена над 30 г. - с кариера, опит и създала вече нещо зад гърба си.
Преди години имах случка с мъж, страдащ от същия синдром на страха. Неговият обаче не беше свързан конкретно с парите му, а по-скоро с американското му гражданство (българин, живеещ повече от 10 г. в САЩ). Беше убеден, че всяка жена (с народност, различна от американска), с която се запознава, вижда в него възможността за брак с американски гражданин. Беше сам, ерген, който не спираше да търси истинската любов, жената, която да го оцени. Пребивавах в Щатите с туристическа виза (дадоха ми 10-годишна виза, въпреки че семейният ми статус бе неомъжена, без деца). Причината да ми дадат виза без проблем беше професионалният стаж, който имах, стабилни доходи и имуществото, което притежавам. Никога не съм имала намерение да ставам емигрант - тук се справям достатъчно добре и не съм търсила никога нови предизвикателства извън България.
Няма да изпадам в подробности как се развиха там нашите отношения. Ясно му показах, че нямам абсолютно никакво желание да живея в Америка. Само че той толкова много беше свикнал с жените-използвачки, че мозъкът му беше тотално промит и виждаше в мен поредната бъргарка, търсеща възможност да остане в Щатите завинаги. А аз наистина изпитвах силни симпатии към него... Но той така и не разбра, защото дори не се опита да ме опознае по-задълбочено и да осъзнае, че съм искрена. Още повече, че животът в Америка въобще не ми хареса - мнение, което ясно показах и изказах, но... това не му попречи да си направи извода, че "номерът ми да излъжа някой мъж не е минал и това било причината да говоря така". Отстрани погледнато всеки би си помислил точно това... А истината бе съвсем друга...
Та какво исках да ти кажа, Авторе? ! Може би си попадал на истинска жена, която искрено те е харесвала. Но мисълта, че тя вижда в теб само парите ти, блокира възможността да видиш истинската й същност... Затова в твоите очи всички жени ще изглеждат по един и същи начин - меркантилни, използвачки, търсещи лесните пари. За свестните жени (а аз познавам такива - малко, но качествени), ти просто си сляп...

Ж, 35

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 7d18afe278
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Авторе, грешката ти е там, че явно не търсиш правилните жени... Има жени с добро материално положение, ръководят успешен бизнес или са от богато семейство... А и дори да не е таква, не всеки има късмет в живота си. Няма нищо лошо да глезиш жената до теб. Не виждам какъв стиснат човек си ти. Все пак гледай от положителната страна- ти си стабилен финасово мъж, можеш да се грижиш за дом и семейство. Представи си ако беше обратното и жената до теб изкарваше добри пари, а ти едва връзваш двата края... Е, тогава по-щастлив ли щеше да си? ! Жената винаги ще е кокетна, ще обича да се глези и да я глезят. Радвай се, че ти имаш тази възможност. Глезла и жена с евтино поведение са две много различни неща. Ако излизаш с разни парцалани(с извинение) с евтино поведение, тогава ситуацията става съвсем различна... а според мен ти точно това правиш и от там ти идват проблемите с женското съсловие.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b3eeefd9cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторе, а знаете ли какво е да сте жена със същия проблем? Мъжете около мен се комплексират, че имам повече от тях почват да се дразнят. Някой от тях. Другите смучат каквото могат. повечето хора се озлобиха и търсят само парите. Любов? Какво беше това...

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 6911f549f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   И моят приятел се води богат, но само мога да предполагам, че е така, предвид това, което е работил допреди месец /в чужбина/ и предвид стандарта на живот там и тук. но и той, както описа един от предните пишещи е много мнителен- направо извънредно стиснат. Винаги той идва у нас и винаги чака да му сложа да се нахраним и никога, без изключение не носи дори една бонбона за детето ми, а камоли нещо друго. Много ми е гадно, защото в нас се къпе, храни, топли, а аз получавам около 500 лв., а съм сама с дете. Гадно ми е, че го издържам изцяло, а това вече не ми се струва нормално и започна да ме дразни- поне да купи един хляб или едно кило кайма.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 354f3a6aec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Пич, може пък от страх да си втълпяваш. Всяка влюбена жена се лигави. Аз така си мислех, че всички мъже ми се лепят само заради тялото, че не ме оценяват заради мен самата... Но постепенно осъзнах, че всеки човек от противоположния пол малко или много флиртува, има сексуално привличане, променя глас и маниери... Няма как да всичко да се базира само на прекрасния ни характер, колкото и кофти да ти се струва това. Успех, дано намериш твоето момиче!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 12e52bd6cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Що за елементарно мислене 7 и 14 защо трябва авторът да е бил беден преди да стане богат Нима не знаете че не всички се раждат бедни, а наивните примерите на 7 ме втрещиха, ама то бита определя съзнанието.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 250ab35d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Любовта е толкова силно, уникално и богато чувство, че последиците от него са твърде различни. Ако
чувството за уникалност се докаже от преживяването, любовта преминава в желание за съвместен
живот и създаване на семейство. Ако преживяването не е така убедително, възторгът на чувството
стихва и се превръща в приятелство или добронамерено познанство. Понякога обаче разочарованието
от неуспеха в любовта е толкова силно, че преминава в омраза.
За мен любовта е ценност на ценностите. Никоя древна митология не си представя създаването и
развитието на света без любов. Ако съвременният човек повярва в крилатата фраза, завещана му от
римската поезия, че “Любовта побеждава всичко”, той несъмнено ще успее да преодолее обсебеността
от трупането на пари и желанието за фалшива показност. По този начин ще пребори неврозата и
депресията, превърнали се в епидемията на XXI век.

Зa теб aвторе;)))
Повярвaй в " крилaтaтa фрaзa" и ще се случи!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 250ab35d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Любовта е толкова силно, уникално и богато чувство, че последиците от него са твърде различни. Ако
чувството за уникалност се докаже от преживяването, любовта преминава в желание за съвместен
живот и създаване на семейство. Ако преживяването не е така убедително, възторгът на чувството
стихва и се превръща в приятелство или добронамерено познанство. Понякога обаче разочарованието
от неуспеха в любовта е толкова силно, че преминава в омраза.
За мен любовта е ценност на ценностите. Никоя древна митология не си представя създаването и
развитието на света без любов. Ако съвременният човек повярва в крилатата фраза, завещана му от
римската поезия, че “Любовта побеждава всичко”, той несъмнено ще успее да преодолее обсебеността
от трупането на пари и желанието за фалшива показност. По този начин ще пребори неврозата и
депресията, превърнали се в епидемията на XXI век.

Зa теб aвторе;)))
Повярвaй в " крилaтaтa фрaзa" и ще се случи!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: f6f3abe83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Ами пич, какво да ти кажа освен добре дошъл в клуба. Аз също, като теб бях доста беден и логично момичетата не ми обръщаха никакво внимание. С времето обаче успях да се издигна, осигурявайки си доста добро материално положение. И на мен в момента ми се лепят всякакви кифли, но аз гледам да ги държа на страна. Понякога дори ми е забавно да гледам на какво са способни мързелът и алчността. Въпреки всичко обаче аз не мисля, че всички жени са такива ( те и не са ). Просто човек трябва гледа какво си избира, не да е мнителен, само да мисли с главата си. Ако една жена виси по цял ден в кафетата, няма никакви интереси и амбиции, ясно е какво ще се случи по-нататък.

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 24dbf4b94b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Привет, аз съм жена, която също търси любов, но не я намира и тя не идва. Вече мисля, че любов няма... разочаровах се от мъжете, но като прочетох поста ти се радвам, че има стойностни мъже като теб.
Бих искала да те поздравя във Vbox с песента на Филип Киркоров и Настя - Снег.
Ще чакам да я изслушаш :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: bdccd8673b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Зависи си какви жени се хващаш и какви харесваш. Ако те привличат готините мацки, с изваяни тела, тип златотърсачки, то тогава трудно ще намериш любовта. Предполагам обаче, че си точен и свестен човек. Не съм богат и нямам никаква представа какъв съвет да ти дам, още повече, че съм и по-млад от теб. Ако продължиш да търсиш обаче, съм сигурен, че ще попаднеш на точната жена, само трябва да потърпиш малко.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: f9e7a78f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Имала съм възможности да излизам с мъже с доста пари.. и винаги съм се спирала, защото съм знаела, че няма как да съм на тяхното ниво.. примерно ще поискат да ходим на ски, а аз няма да мога, защото екипировката е скъпа за мен. Наскоро обаче реших да опитам, казах си, че ако избягам пак, то все едно признавам, че парите имат значение. И в крайна сметка си пролича тази ниша.. всичките му дрехи маркови, попита ме веднъж къде съм ходила в чужбина.. аз никъде, а пък той беше обикалял много. Не знам, но това ме съсипваше, почнах да не бъда себе си.. обмислях всичко преди да кажа или направя каквото и било, за да съм на неговото ниво. Беше изморително! И в крайна сметка той ме попита какви пари изкарвам, стана ми криво, помислих си че пак ме преценява.. скарахме се.. и приключихме :( И за краткото време, за което бяхме заедно, аз съм вложила повече пари, отколкото той.. беше стиснат, което не знам нарочно ли беше, но беше глупаво. А много го харесвах.. :(

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 64d1390e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Аз съм М на 23, но цял живот съм живял с идеята, че за мен ще се лепне някоя която да ми иска парите и имуществото, което след време би трябвало да наследя. Сега всичко е заложено, изплащат се по 30-40 хиляди кредити месечно и така ще е през следващите 11-12 години, но аз винаги съм живял с идеята, че искам да имам сериозна приятелка от сега та до края на живота си. Никога не се бях обвързвал сериозно от недоверието си към жените, не само за това, да не се лепне някоя за мен (ясно е, че сега няма как да и дам нищо, мен са ме сложили на заплата 1200 лв, не ми е дадено всичко в ръцете, а преди няколко месеца бях на 600 лв), и това е много правилно отношение на баща ми, но цял живот съм бил с едно наум към жените, да не ме използват, да не ми изневеряват и прочие. От 5 месеца имам връзка, всичко прегледах на момичето, фейсбуци, телефони, поради недоверието си, да я разуча, да знам какво се крие в нея всъщност. Всеки ден се виждам с нея, разбрах че е истински човек, че не ме използва, че ме обича и в един момент и признах, че някой ден може да имам възможности, но сега си нямам нищо, казал съм и че работя за 600-700 лв, а баща ми е управител, лъжех, особено в самото начало за всичко, аз не изглеждам богат с един телефон и малко пари в джоба, може и никога да не стана, но просто си имах план за живота и жените в моят живот. Към момента моето момиче получи някакви проблеми с краката и ръцете, сега е в болница и аз съм неотлъчно до нея, подуват и се, не е добре, притеснявам се да не е нещо сериозно, но каквото й да е, смятам да остана до нея, защото е истинска и не ме използва, честна е и прочие, много е трудно да се намерят истински жени (същото ще кажат и жените за мъжете), хората сме такива, използвачи и всеки си гледа неговия кеф, аз смятам, че намерих своята половинка, ще страдам и макари връзката да ми е само от 5 месеца, не мога да оставя това момиче, аз и се доверих, смятам че мога с нея да постигна всичките си цели и мечти :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e139711d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   № 26 и аз съм като тебе. също инвестирах доста пари във връзката си, което за мен беше усилие, а за него - нищо, но той и това нищо не направи - просто смяташе, че е в реда на нещата той да бъде глезен и гледан. Приличах на Пепеляшка- може би и затова никъде не искаше да ме води със себеси под разни предлози, но то беше ясно, че е така. приключих, макар и да ми е трудно сега. След като го е срам от мен нямаме бъдеще заедно. Просто те са от различни планети. А уж искаше стабилна жена до себе си, нематериалистка, а то се оказа, че той е използвач и материалист. Не мога да се сетя за нещо, което да му е струвало усилия или пари или и двете да то направи за мен. Много ми е обидно, но е така. Аз съм си виновна.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0221d42042
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Истинска, чиста и безкористна любов - това искаш. Ако ти кажа как може да я получиш, може би ще престанеш да я искаш.
Нали знаеш, че за да получиш, трябва да дадеш. Колкото си готов да дадеш, толкова ще получиш. Тази любов, която искаш, можеш да получиш само ако дадеш абсолютно всичко. Не казвам "ако си готов да дадеш", а казвам - ако дадеш абсолютно всичко. В тази връзка всички думи за парите ти стават излишни, защото ти не ги даваш, ти "само си готов да ги дадеш", т. е. ти не даваш всичко, което имаш и по този начин самият ти не си истински, чист и безкористен и съответно не можеш да получиш това от ответната страна.
Искам да те успокоя, като ти кажа, че тази любов, която искаш, в общи линии е самотно занимание, много е болезнена и свършва зле (погледнато отвън). Тъй че добре си помисли дали искаш точно това или искаш по-скоро вярна жена, с която да живееш спокойно до края на дните си. Ако прецениш, че искаш второто, потърси сред учителките - те са тези, които
1. са готови да дават - затова са станали учителки и
2. не са станали прекалено вулгарни - защото не живеят във вулгарна среда.
Е, няма да е някоя неземна красавица, но нали знаеш, че няма грозни жени, има неразбиращи от красота мъже.
Остава само един проблем - на тези години (над 30) има голяма опасност тя, а и ти, да сте придобили ергенски навици и да не успеете да си преглътнете егото - необходими са много компромиси, за да останат двама човека заедно, а ти вече си допуснал една такава грешка, което не говори добре за теб (развел си се, което е грешка или в избора - не гледаш както трябва, или в готовността за компромиси). Желая ти успех в израстването.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2804bede51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Имаш най-общо казано 2 варианта:
1. Това, което казва 29. Намираш си жена, която ще държи на теб и ще бъде добра майка на децата ти, ако искаш такива, разбира се.
2. Скачаш от мацка на мацка, когато решиш, че си намерил истинската и след определен период ближеш рани, след което скачането продължава.
С различни вариации в подробностите това са възможностите пред теб. Съжалявам ако те обезкуражавам, но за това се е погрижила самата природа. Любовта, за която говориш е болест на хормонална основа. Тя е състояние, което е изключително стресово за организма. Не ядеш, не спиш, не можеш да се концентрираш върху нищо друго освен върху обекта на чувствата си. Не случайно в природата, именно по време на любовния сезон мъжкарите стават жертва на хищниците. Просто не мислят за опасността. За това природата е направила подобни чувства да се изпитват от по-млади мъжкари. За да им даде шанс да оцелеят при подобни ситуации разчитайки на сила, бързина и други, които са характерни за младостта.
При по-възрастните на преден план излизат други неща и това е съвсем нормално. След като си оцелял от опасностите в младостта (образно казано) е нормално да търсиш спокойствие, да си по предпазлив вследствие натрупания опит и т. н. Това разбира се не изключва съвместни чувства и приятни емоции, но те едва ли ще са толкова цветни и ярки като тези които си имал на 20-30 години.
Но да не те отегчавам с подобни разсъждения. Просто търси това, което наистина можеш да намериш. Късмет.
П. П. Естествено има случаи в които двама души се срещат, влюбват се безумно един в друг, живеят заедно до края на дните си, дори умират в един и същи ден, НО...
това е ИЗКЛЮЧЕНИЕ, а изключенията както знаем, потвърждават правилото ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 12e52bd6cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Съветът на 29 ме озадачи и донякъде ми хареса като изключим това , ''чe и между учителките има ''незеемни красавици'' така че и за автора има шанс..) странното е ,че той не коментира, което предполага че историята не е реална за разлика от хубавите учителки.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4b7ed724f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Автора: понеже ме упреквате, че не коментирам, нека се включа.

До 2 - Не съм се фиксирал в страховете си. Написването на историята беше провокирано от това, че скоро прекратих няколко год. си връзка с една жена. Случи се така, защото прекратих бизнеса си в Украйна заради пол. криза. Няма да лъжа, че я обичам, затова и предложих да дойде при мен, но тя отказа неочаквано за мен. Мислех, че и тя ме обича. Иначе не съм бил стиснат, както ме обвиниха много от коментиращите. Няма да споменавам какъв джип съм и купил и къде съм я водил. Но си мисля, че понеже бизнеса ми малко закучи напоследък, може би вече не съм толкова апетитен.

Няма да лъжа, че е доста по-млада от мен (30), че като физика е мечта за доста мъже и че не се е занимавала с нещо сериозно, дори и с работа. И може би там ми е грешката, както предположиха много от коментиращите.

Може би наистина не трябва да се заглеждам по чак толкова млади и красиви или поне да внимавам да не са златотърсачки (последното не е толкова лесно да се разпознае особено в тази страна, просто жените са адски хитри и могат да те омагьосат).

Проблемът е, че когато можеш да си с някоя знойна красавица, някак е трудно да се примириш с жена на моята възраст. Но пък това е за сметка на друго. Ако е красива, ще си гони интереса, ако те обича, пък няма да е красива. Няма идеално щастие.

Може би ще ме обвините, че съм повърхностен и че гледам красотата и ще сте прави, но това е заради богатството. И напреди имах слабост към красавици, но сега мога и да ги имам за разлика от тогава. Просто ми се лепят много много красиви жени и аз не мога да отстоя. Предполагам, че повечето мъже ще се съгласят, че когато ти се лепят неземни красавици, е трудно да не се изкушиш. Особено когато това е ежедневие. Ей от тази моя слабост идва целия проблем.

Някой беше казал, че вече не гледам със същото око на жените, както съм гледал като беден. Истината е, че не аз, а те гледат на мен с други очи. Аз си гледам със същите очи, но за разлика от тогава имам възможността да съм с красиви жени.

Заради тази си слабост ще си умра сам явно. Виновен съм, признавам си го, но не мога да се поправя. Някои се оплакват, че не са правили достатъчно секс. Е, аз съм правил, но пък това нещо колкото ми е дало, толкова ми е и отнело.

Вярно е, че има много златотърсачки, но и те си имат своята роля в света.

Може би не заслужавам любовта, пък и не може всичко да ти е наред. Аз дори не съм вярвал, че някога ще забогатея (не вярвайте на онези глупости за силата на мисълта, че като вярваш, че си богат и хоп ще забогатееш, точно обратното е, когато най-малко очакваш стават чудеса, разбира се и трябва да се работи здраво и да слушаш интуицията си, която е много по-могъща от разума). И ако тогава можех да избирам между любов и пари, честно казано на този акъл щях да избера любовта, въпреки че и парите са ми дали много, вкл. и старт на децата ми. Но парите също ме изкушиха да се отдам на слабостите си, които пък ми отнеха любовта. Ако ги нямах, нямаше да се изкуша и щях да си остана беден, но с любов. Но може би не заслужавам любов заради слабостите си и Бог ми я е отнел умишлено и затова пък се е реванширал с друго.

Но и парите ми дадоха много, макар да са ми отнели много. Избавиха ме от това да работя цял живот без смисъл, да слугувам на всеки, да се чудя как да купя хляб на децата си (и такива дни съм имал), сега децата ми имат бъдеще, завършили са световно известни университети, няма да им се налага да оставят всичко в родината си и да бягат от режима в друга страна нелегално само с дрехите на гърба си, както на мен ми се наложи. Ако нямах тези качества, които имам, сега още щях да си копам на село чушките и щях да карам от заплата на заплата. Но качествата вървят ръка за ръка със слабостите. Ако нямах слабости, нямаше да имам и качества. Всичко е вързано, в живота печелиш едно, губиш друго.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c6027604f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   До автора: ти си го разбрал човече - всичко си има цена. Не пиши повече тук.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 60e27eac68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Към автора:

Благодаря, че сподели с нас историята си. Явно си преживял много и ми беше интересно да прочета всичко, което си написал. Пожелавам ти пълно щастие.

М23

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ca82c18780
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   С последният си коментар авторът изчерпа темата, в него са вплетени много истини за живота и същината на нещата. Авторе, няма какво да научиш от хората тук, знаеш що за кръст си поел и си го носиш без да се оплакваш, по-скоро като всеки нормален човек си задаваш пътьом разни въпроси... Е да, но няма кой да ти отговори, по-скоро животът сам ще ти покаже пътя по който ще продължиш и продължавай да вярваш на инстинктите ти. Успех!
М, 35

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ec72386c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Н32 aвторе, aми в тaкъв случaй, нaслaждaвaш се нa знойните крaсaвици и... зaбрaвяш зa другото;)))
Щом товa искaш, товa и получaвaш! Е, ти искaш рaзбирa се знойнaтa хубaвицa, с 30 год. по- млaдa дa откaчи от любов.... не е невъзможно, но готов ли си дa се откaжеш от всички остaнaли хубaвици, ... мaй не.
Вaриaнтa, скъпи ми aвторе е( без сaркaзъм) хaрем. Явно можешбдa си го позволиш, ще трябвa дa свиквaш с мисълтa, че обичaт... пaрите ти.
В крaйнa сметкa ти товa предлaгaш, a предлaгaнето е според търсенето.
От другa стрaнa, криейки " богaтството" си, ... нa твоятaбвъзрaст кaкво очaквaш? ! Млaдо, знойно момиче дa се влюби в... кaкво- мъж нa възрaст, който с пaри или без ще подскaчa подир всякa хубaвицa? !
Имaй мaлко увaжение към себе си, към човекa до теб и кой знaе, може пък дa дaдеш възможност нa някоя дa се влюби в теб.
С пaри, или с ужaсно много пaри, при мен примерно мъж с подобно поведение не може дa спечели елементaрното ми увaжение, кaмо ли любов.
Ние жените искaме дa се чувствaме специaлни, единствени, обичaни, желaни.
Кaто ни се отнеме товa... е, то нищо не остaвa... сaмо пaрите може би, дa се кaчи знойнaтa хубaвицa в хубaвa лимузинa, дa попивa горчиви сълзи с коприненa кърпичкa, отпивaйки скъпо шaмпaнско, нa път към прегръдките нa... зноен хубaвец!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 12e52bd6cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   н37 определено търсиш вниманието на автора, който със сигурност не ''подскача подир всяка хубавица'', просто защото е точно обратното, ти си пример за това, макар и виртуално, а дали си хубавица със сигурност, от най-хубавите търсещи внимание в нета.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0221d42042
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   № 29 съм
Ни най-малко не съм искала да обидя учителките - знам, че сред тях, както и във всички други професии, има както красиви, така и не чак толкова красиви жени. Въпросът е, че авторът, както се видя и по-късно от отговора му, няма очи за тази красота. Той обича лъскавите играчки (неземните красавици) и в това отношение все още е като едно дете. Може би не знае, че те са продукт на майките си или на самите себе си и се продават - с такава жена никога не би могъл да има успешно семейство или пък любов - те не знаят що е то. Точно затова и му пожелах да порасне. Него, обаче, явно не му отърва и предпочита да си стои инфантилен. Все пак има някаква надежда за него, щом задава този въпрос.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6e2330c8f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Хaхaхaх н38, ... мислиш ли? ! ;)))))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: dab2788cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Авторе мисля, че трябва да намериш поздрава на № 24 и да го изслушаш, ако не си го направил все още :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 12e52bd6cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   н 39 с риск, че темата се поизмести исках да кажа, че и съвременната учителка може да бъде неземна красавица и то съвсем реална, така че съветът ти е напълно уместен при все че подобен съвет тук не е очакван... искрени поздрави за теб.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f6f3abe83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Авторе, много добре си осъзнал проблемът си и ако наистина искаш любов, трябва поне в някаква степен да си разшириш кръгозора за жените. Няма как да започваш връзка с 30 годишна жена, която нищо не е работила през живота си и да очакваш да излезе свястна. И 1000 такива да пробваш, всичките ще са златотърсачки. Аз съм доста по-малък от теб, но съм горе-долу в твоето положение. Имам добра работа и доста добри доходи. В резултат на това и на мен ми се лепят всякакви кифли, които външно минават за хубави, но отворят ли си устата, всичко приключва. Не е толкова трудно да ги разкараш. Честно казано мен изобщо не ме изкушават, дори компанията им ме дразни. Винаги съм харесвал по-обикновени момичета, които не висят цял ден по кафетата, а се стараят да се развиват в някаква насока. Пък и да ти кажа предпочитам да имам жена до себе си жена, която да ме обича и да караме двамата от заплата до заплата, отколкото да съм богат, но сам. Парите не носят никакво щастие. Знаех го преди, когато нямах, видях го и сега, когато ги имам.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4a63f6a999
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Защо мислите че само красивите жени са златотърсачки? Да не говорим, че приятелите са по-важни от любовта.

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 дни
hash: e8cfdbeedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Автора, не винаги нещата опират до пари. Ние с мъжа ми си живеехме тихо и мирно от заплата до заплата докато не разбрах, че човека се е разнообразявал доста добре реално и виртуално. Никога не съм искала лукс и охолство, само да сме заедно... Каква роля имат парите?
Ще ти кажа-никаква!!!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 87f0d53f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Любовта не се търси.. Тя идва сама, когато най-малко я очакваш!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b83acf7a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Глупаво е, това е историята с най-много коментари, защо ли... Честно казано аз дори не прочетох цялата история. Но видях достатъчно! Виж сега,може би такива жени си харесваш. Не търси жена, която иска да види и да знае къде живееш първата вечер, нито жена, която не си вади портмонето при получаването на сметката. Нито жена, която да ти каже скъп ресторант, когато я попиташ, къде иска да отидете. Много лесно може да се разпознае материалистката. Просто първото, което трябва да забележиш е скромността и, неловкото зачервяване на бузките, когато след 1 час спор най-накрая е позволила ти да платиш сметката. Търси жена, която работи и е доволна от това, не от работата си, а от това, че е независима. Успех :))
Rory's/ 20

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 374636266c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Тема с много коментари..???? А може би те са породени от първата дума на темата ти... Така, искам да ти кажа само едно дано намериш любовта а не курв.. а!!!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 374636266c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Дано намериш любовта. Защото вече, твърде много леки жени има. Пожелавам ти да откриеш човек, който да те иска заради теб самият, а не заради състоянието ти. Но мога да ти кажа, че няма да я намериш в дискотеките, кръчмите и баровете...!!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 85c837a9dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Явно сам си ги избираш тези жени... една жена или е лигава златотърсачка или не, не се променя току- така. Дано да не си и като моя мъж егоист и да гледаш само собствените си вещи и интереси, а не и нейните, нищо че тя ти готви, чисти, угажда и хиляди други неща... всичките сте такива и очаквате жените до вас да ви търпят и да не очакват нищо от вас, няма как да стане това...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker