Моля Ви помогнете ! :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121365)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля Ви помогнете ! :(
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 2536 пъти
Здравейте, вместо да увъртам, ще карам набързо.
Студент съм 1 година, по-точно на 20 години това има по-голямо значение. Нито минута нямам покой, ходя като прокълнат чувствам се отровен, никога не съм бил в такова състояние. Проблема е там, че с течение на времето се влюбих в 1 от колежките. Болезнената истина е, че тя е на 30 години, и още по-лошото е cгодена. Въпреки всичко намерих сили да разкрия чувствата си пред нея, и за мое голямо учудване се оказа, че и тя изпитва подобни чувства, но подчерта, че тъй като е cгодена, не може и да си го помисли. Напълно я разбирам, боря се с това, но... как да кажа, то е по-силно от мене. Имам чувството, че няма да издържа дълго на тази болка и, че ще извърша някоя глупост. Помогнете, моля Ви! Каквото и да кажете, ще ми е от полза. Не издържам всеки път като я видя претръпвам, още по-лошото е и, че тя изпитва същото, но се правим на неутрални! Болката е нетърпима, сякаш имам сол на сърцето, постоянно ми е пред очите не знам какво да правя, искам да заплача, но дори и това не се получава
Сякаш съм затворник в собственото си тяло и смъртта е единственото спасение!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 3873ac9bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Твойте чуства, сигурен ли си, че я обичаш. Знаеш ли какво точно изпитва тя към теб? Разбирам те добре, но за лябовта граници няма. Ако неиното привличане е чисто сексуално, не си струва. Та тя е сгодена, щом е направила тази крачка значи оцича мъжа до себе си. Помисли добре, преди да направиш нещо. Но моето мнение остави я да е щастлива. Успех
М18

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b02c0c044b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човек успокой се първо. Набий си го в главата, че трябва да се успокоиш. Точно така даже да ти минава мисълта през главата - как трябва да си спокоен, да не правиш глупости, че не искаш да страдаш, че трябва дя гледаш повече мъдро, отколкото емоционално.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0f5ce824c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Е, е.. не подхождай толкова драматургично... всички сме били влюбени до полуда, айде сега... ама чак пък "смъртта"?! Целта на любовта е да създава живот, а не да трепе!

Сгодена била... Хората по 10 години извънбрачни връзки поддържат, а вие нито съпрузи, нито деца имате, а се офлянквате!

Бъди по-решителен! Направи й романтична изненада, пиши й стихове, покани я на вечеря... Ако споделя чувствата ти не може да не го оцени...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0f7932fb5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей ;)

Напълно съм съгласна с Номер 3. Абсолютно е прав, сега си млад и всичко ти се вижда ужасно, само в бели и черни краски. Помъчи се да бъдеш с нея АКО наистина толкова се харесвате, колкото твърдиш. АКО чувствата ви са искрени, ще се получи, ако ли не, няма.
Колкото за плаченето. Вярвам, че не е от полза, но ако мислиш, че ще ти олекне, направи го.
И най-вече се радвай, че си млад, влюбен и... загубен от любов - това ще ти останат едни от най-хубавите спомени - сладко-горчиви.

Горе главата и гледай по-ведро на живота!

Ж, 34

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 3f0b387eaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не губи надежда! Те 20-годишни бракове се разпадат, пък какво остава за един годеж. Напротив, трябва да се радваш, че мацката ти е признала, че и тя изпитва нещо. Много по-лошо щеше да е да те отреже брутално и да заяви, че не иска да те вижда повече. А щом чувствата са взаимни... има шанс да се получи. Не казвам, че утре ще хукне да си разваля годежа, обаче помисли има чувства към теб и те вижда всеки или почти всеки ден. Въпрос на време е да преосмисли отношенията си с годеника си и шансът да предпочете теб е 50 на 50. За това спокойно. Щеше да е проблем ако не те обича или ако има деца, защото когато има деца една жена, тогава те са на първо място, обаче случаят не е такъв. Така, че просто бъди търпелив и вярвай.

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 442f8ac44f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Човече, ти си само на 20. Почти сигурно е, че тази голяма любов ще ти отмине и още 100 пъти ще се влюбиш. Знам, че ти звучи тъпо сега и си мислиш "никой не се е чувствал като мен, само аз си знам", ама ввсъщност няма какво друго да ти кажа, защото си е точно тъй. Пък и твоите мисли за смъртта показват колко си емоционално нестабилен. Щом и тя е поддала вече, ясна е работата какъв ще бъде бъдещият и брак. Само че тя е на 30 и трябва вече деца да ражда, затова не ще да си разваля сигурното. Гледай по-спокойно на нещата, пък каквото стане. Един ден сигурно ще се смееш на тая история, но трябва да го преживееш сега. Ако те успокява това - много хора тая земя сме преживяли една голяма, изпепеляваща, но невъзможна любов. Само ти ли няма да успееш?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d590be7c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Чак самоубийство... Недей така. Знам, че ще ти прозвучи клиширано, но в живота има много по-страшни неща. Наистина :)
Ако тя предпочита годеника си, значи няма кой знае какви чувства към теб. Вероятно само е "хлътнала" - нещо тип физическо привличане, на което може да се устои без проблем. Чувството е нетърпимо, защото знаеш, че не можеш да я имаш. Ако беше с теб нямаше да е толкова силно. С течение на времето ще отминат тези чувства и при теб и при нея. Ти ще откиеш жена, която ще е твоя и ще е готова на всичко за теб.
Горе главата!
Ж27

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 45a41e216b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   О, да, Любовта е за създаване, не за смърт.
Ако толкова си хлътнал - блъскай, тръшкай, купувай цветя, пращай ? любовни писма, но да мислиш за смъртта... моля те не погубвай възможността на любовта на живее....

Имам обаче едно странно предчувствие - според мен дамата не е влюбена в теб. Може би е привлечена, може би ? интересно, може би те харесва, но... Аз самата съм жена... това с годежа е много удобно извинение... виждала съм хора да се развеждат от любов.... така че... бъди готов за възможността чувствата ти да не са споделени... и си мисля, че това е едно от хубавите неща, които могат да ни се случат в живота - да бъдем отхвърлени...

Да, боли! Да, разкъсва! Но няма друг начин да почувстваме вълшебство на истинската взаимност и отдаденост на човека, който истински ни обича.

Ако бях на твое място, за да не съм затворник на тялото си, бих се отдала на чувствата си - добри и лоши, бих ги изживяла пълноценно и бих се радвала на живота, че ми предлага подобни изпитания! Опитай колкото и да ти е трудно! Живей! И след 3 години ще напишеш същото на някой в твоето положение!

Успех! Той винаги идва

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: fe349553d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Пич, успокой се, както някой ти бе казал по-горе-на всеки се е случвало да си изгуби акъла. Аз преживях нещо подобно на теб. Бях трети курс в университета, а тя беше с две години по-голяма от мен. Не беше нито омъжена, нито сгодена, но си имаше сериозен приятел. Доста силно бях хлътнал по нея, въпреки, че си казвах, че не бива да очаквам нищо. Резултатът от всичко това бе, че тя в крайна сметка се омъжи за приятеля си, а на мен ми отне 3 години, за да я забравя. Не прекъснахме изцяло връзка обаче и продължихме да се чуваме от време на време по скайп. Това ми помогна да я опозная, осъзнавайки че напразно съм се тормозил. Тя просто не беше и никога не е била момичето за мен. Затова моят съвет е първо да се опиташ да разбереш какъв е човекът срещу теб, колкото и трудно да е това в твоят случай и после да правиш каквото и да било.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: fa3244d535
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ами опитайте, но нека първо остави момчето с което са заедно. Иначе е тъпо!

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 3c4b30237b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Всичко зависи от нея. Ако тя прекрати този годеж, значи ще сте заедно. Дай й време да преосмисли какво чувства и към двамата. Все към някой везната ще се наклони, така че... дори и да не си ти този някой, не съжалявай. Все някога ще срещнеш човека, който трябва.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 33311c78ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Вземи се стегни. Можеш да я спечелиш. Но никоя уважаваща себе си жена няма да вземе на сериозно мъж, който иска да се самоубие, заради каквото и да било...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker