Той почна да се държи все едно съм боклук.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121365)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той почна да се държи все едно съм боклук....
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 3367 пъти
Здравейте читатели на spodeli. net за пръв път пиша тук.. ами да започна от самото начало аз съм на 18 приятелят ми е на 22 заедно сме от 6 месеца.. в началото на връзката ни беше всичко супер излизахме с приятели идваше да ме взима от у-ще говореше ми мили неща... но той се промени и не престава да ме наранява вече нямам сили да се боря с това но винаги си казвам "ще издържа.. правя го защото го обичам "
и така винаги той ми вика.... чувствам се като идиотка.. :( Той живее едно много еднообразно ежедневие.. незнам как му харесва това всички ден в университета и после прибере се и на кафе.... разберете това е всяка вечер той дори не ме поглежда а когато искам да излезем само двамата на разходка ми казва "ами отиди се разходи някой да те е спрял" дори не може да осъзнае че искам да съм с него последният 1 месец спрях да ходя с него по кафета и той веднага се муси още кажа ли му "не няма да идвам " и той веднага "хубу ай" и ми затваря също така имам чувството че не иска да правим секс а го прави на сила... снощи му казах да ми звънне когато пристигне да си кара лекции и той ми отговори"няма" след въпроса защо той само ми каза "защото така искам аз "... разберете обичам го с цялото си сърце не мога да се разделя с него защото ще се почувствам празна от вътре.. не мога отговорете ми аз ли трябва да се променя как трябва да оправя нещата...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3f7a8ab425
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Докато ти смяташ, че би изтърпяла всичко, защото го обичаш, само и само да не се почувстваш "празна отвътре", той ще продължава така да се държи. Това е.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9e00eb8190
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Много ми е чудно как уж забелязвате, че една връзка е изчерпана или никога не е била, такава каквато вие искате и пак седите и се натискате да става. Хем не ти харесва, хем стоиш с него. Сама си даваш отговора.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: fc2f4cd772
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче, звучиш адски объркано, което може би е нормално за 18 г. човек. Понеже не ми стана ясно да питам - приятелят ти "вика", в смисъл ти крещи ли?
Както и да е, приятелят ти се държи инфантилно и явно стилът му на общуване с теб е "ш'ти прая напук, пък к'вото ще да става".... Опитай се да му обясниш, че искаш да общувате като нормални, пораснали хора, които държат един на друг и не си отговарят едносрично и напук. Обясни, че се чувстваш пренебрегната, вкл. по отношение на секса. Има вариант и да те разбере, но може и всички опити да са напразни.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d164875b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   И при мене беше така с бившия ми, бяхме заедно две години.
Близо една година всичко беше г. д наред, след това започна да се държи както твоят приятел.
Ама аз си търпях, търпях защото много си го обичах и не си представях да съм без него, а и не бях много голяма, лесно се поддавах на чувствата си. И в един момент ми писна и го зарязах, той не можеше да повярва, че имам тази смелост.
След това все едно се преродих, толкова простотия изтърпях.. че и след всичкото това време, в което сме разделени аз все още се чувствам добре, че го зарязах.
Казвам ти всичко това, защото хората не се променят.
С много мъка могат да се променят, но след време пак стават такива каквито са били и това не важи само за мъжете, а и за жените.
Имаше една приказка '' Боклук ли си, боклук си за цял живот''. Ако си мислиш, че твоят е най-доброто което можеш да имаш се лъжеш.. Свестните момчета не се държат така грубо с приятелките си, свестните момчета уважават половинката си и се стараят да не се чувства зле, а на твоя по това, което си разказала, не му пука много как се чувстваш.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c00b26d683
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Колкото и да го обичаш, ако няма взаимни чувства нещата няма да се получат. Със сигурност празнотата в теб ще се появи и без да сте разделени.. :(, ако продължава с това държание. Предлагам ти да поговориш с него и да преосмислите връзката си.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9ff58b7d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си заслужава. По-добре да усещаш "празнота", сърцето да ти е "разбито", отколкото да си играе по този начин с теб, запази достойнството си. "Защото така искам аз" че какъв си ти бе, че да говориш по този начин, ти така си искал... извинявай, но ако бях на твое място такъв "хубав" шамар бих му ударила, че да знае другия път да ме уважава или да си хваща пътя и да го няма. Не те ли уважава няма смисъл....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 5454720b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Твоя човек изобщо не се вълнува от тебе. Що не го зарежеш? Щом не иска да излиза с приятелката си, а предпочита всеки друг за компания, това к'во значи?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 08c657e22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Както си го описала, мога да ти кажа само: браво! Продължавай да се натискаш за човек, когото дори светец не би изтърпял. Току-виж се промени, но на погребението ти след много, много години. Жени, как не разбирате, че това не е някаква криза? Той като много други просто се е правил на добричък известно време в началото на връзката и сега показва истинското си аз, а то явно не ти е по вкуса. Не е нужно човек да е Айнщайн, за да го разбере! Но ти продължавай да се готвиш за канонизиране и да търпиш такъв опак човек. Току-виж на Небето те изберат за светица някой ден!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: bf9344ccd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Той иска да ти каже "Разкарай ме! ". Просто го разкарай.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0cf43a2123
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Съжалявам, ако прозвучи грубо, но трябва да се разделиш с него. Истината е, че той, ако те обичаше щеше да се държи много по-добре с теб. Може и да го обичаш ужасно много, но то тогава какво значение има като той теб не и се отнася с теб все едно му принадлежиш. Повярвай ми накрая ще съжаляваш, че не си се разделила с него по-рано. Но въпреки всичко, ако толкова много го обичаш и предпочиташ да те нарани жестоко, вместо да скъсаш с него ти предлагам да поговориш спокойно и настоятелно с него. Без излишни караници или сълзи просто поговори спокойно с него може би той може да има някакъв проблем и за това да се държи така дръпнато. Все пак това си е твоят живот прави каквото искаш, но внимавай накрая да не се опариш. Успех! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker