Мисля, че трябва да приключи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мисля, че трябва да приключи
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 1742 пъти
Здравейте,
Искам да кажа, че за първи път споделям в този сайт и съм останал с впечатлението, че тук доста хора получават търсения отговор. :) Та историята е следната:

Ходя с едно момиче от моя клас вече няколко месеца. Тръгнах с нея, не защото съм бил влюбен в нея, а просто защото в този период прекъснах една друга връзка, в което момиче бях силно влюбен и да намеря отдушник реших да тръгна с това момиче от класа ми. Връзката ни започна точно преди лятната ваканция. По време на самата ваканция не сме се виждали често, защото аз бях извън града и т. н. Сега сме заедно всеки ден, но връзката не е това което очаквах да бъде. Например ние се виждаме единствено в училище, което е страшно тъпо за мен. Съботата и неделята тя почти винаги казва, че е заета. Да не говорим, че майка и е много скандален човек и както се казва "Крушата не пада по-далече от дървото" :D. Откакто съм с нея останах с впечатлението, че е свестен човек, но просто не си подхождаме. В момента като се замисля аз все още не я обичам, просто съм привързан към нея. Някак си чувствам, че излизането или секса с мен е просто изключение за нея, а не удоволствие. Да не говорим, че като съм в час и седя до нея, някак си не мога да се отпусна с моите идиотчета в класа да си правим айляка. Не чувствам тази свобода, която я имах преди.

Не съжелявам, че тръгнах с нея, просто мисля че трябва тази връзка да приключи, но все пак искам да чуя и вашите мнения. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: a6ca49ad28
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нещо оставам с впечатление че ти не знаеш какво искаш-тръгнал си с нея като заместител и в същото време недоволстваш че тя не ти се връзва на магариите? !? Я се стягай, кажи и че не си човека за нея и я остави намира, мъжете редовно търсите заместители-ами никоя жена не го заслужава, после се сърдите че се чувствате зле-както си го послетите!!!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ca7184656c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   О да и други мислеха като теб и накрая останаха с пръст в... устата :) Демек, яко зле. Имаш проблем, неудобно ти е, а искаш да седнеш на друга седалка. А питаш ли "ами ако няма друга седалка", ще тупнеш на земята. И на мен понякога ми е неудобно на "малкия приятел", но не съм си отрязал панталоните, а просто го намърдвам в другия крачол. Представи си да го бях резнал само защото ме е засърбяло, щях да остана по гол атрибут. Както сега е хладно, щеше да ми измръзне.... Усети ли поуката в странния начин по който ти я написах?

@градивна критика@

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker