Не мога да ви разбера момчетата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да ви разбера момчетата
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 1989 пъти
Здравейте, ами случаят е следния. Студентка съм и наскоро се запознах с едно момче съвсем случайно. Смисъл, знаех за него, попадала съм на негови снимки във фейсбук, но не знаех точно що е за човек. В началото на годината се оказа, че моята приятелка го познава и ме изненада когато се спря и се заговори с него. Бях го засичала два-три пъти в сградата, но си помислих, че е някакъв надуфко. Останах очарована от него. Любезно, умно, възпитано, богат запас от думи - прекрасен, да не говорим, че е и много хубав. Само толкова ми трябваше. От този един единствен разговор, в който бях в ролята на наблюдател, аз вече бях хлътнала. Нямах търпение да го видя отново. Мина доста време от "запознанстовото" ни и лека полека набирах смелост да го заговоря. Приятелката ми постоянно се притичаше на помощ и ми помагаше естествено, но като че ли, всеки път щом тя започваше разговора с него, той довършваше с нея, независимо дали аз съм се включила. Винаги когато му задавах някакъв въпрос, сякаш приятелката ми го беше задала и той на нея отговаряше. Може би намира сигурност в нея? Избягваше да ме гледа, сякаш ме нямаше. Имах чувстово, че знаеше или разбираше, че го харесвам, което още повече ме накара да се притеснявам около него. Но наскоро забелязах, че докато аз не го гледам, той ме гледа. Хванах го на няколко пъти. Гледа ме особено. Хващала съм го да стои просто обърнат към мен и да ме наблюдава. Може би си въобразявам. Не знам какво да мисля. В началото, когато се запознахме беше ми стиснал ръката и не я пускаше известно време... Не знам какво да мисля. Помогнете ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 5d6961f166
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Хубаво е отсега да разбереш, че това, което се разиграва в твоята глава може да няма нищо общо с това, което е в главите на хората... Не забелязваш ли, че ТИ си започнала някаква игра на "котка и мишка" и разиграваш някакви драми в главата си? Докато мислите на момчето може са съвсем различни - съвсем прозаични. Погледни нещата и от неговата гледна точка (това е и начинът "да ги разбереш тях - момчетата"...) - бегло се познава с някаква колежка (приятелката ти), с която си имат някаква приказка - малко повече от "здравей - здрасти" и по едно време забелязва, че около въпросната доста често се присламчва някаква друга (ти), дето ни в клин-ни в ръкав ходи та се меси в разговорите им - задава въпроси, отговаря без никой да я е питал... оди се бута там и им "свети" с присъствието си... Човек да се чуди дали да й каже: "Абе я се разкарай от тука! Тебе кой те пита?!" или да си мисли нещо от сорта: "Абе тая не мога ли да я "бодна"? Като гледам - сама се натиска...".

Та научи се да наблюдаваш повече себе си отстрани - така ще разбереш и реакциите на другите. Със сигурност мислите, държанието, намеренията и т.н. на момчето не са толкова сложни, "неразбираеми" и необясними, колкото ти си мислиш и се мъчиш да ги изкараш. Ако пък чак толкова го харесваш - кажи му го в прав текст, недей да ходиш да мишкуваш около него и да чакаш той сам да се сети... Може просто да те мисли за ненормална с това поведение, което демонстрираш.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 738a8e8e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз смятам, че си въобразяваш много.
А и, ако някой е заинтересуван от теб ще му проличи и няма ти да му задаваш въпроси, а той ще задава на теб.
Според мен той не те харесва. Моят опит говори така.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d762cdd564
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Стани част от компанията му. Тоест ти и приятелката ти се сближете повече с неговите приятели. Ще ви вижда по-често и може да успееш. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a27ea5506e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За какви момчеТА става въпрос в заглавието!? Аз прочетох в историята само за ЕДНО момче!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 2af9e963e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Може и той да мисли нещо към теб, но това женското мишкуване обърква. Ако към теб нещо, а ти така половинчато мишкуваш, то и той ще се чуди какво става. Кажи му го в прав текст.

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 43e8af4567
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Има интерес към тебе. Жестовете са най-сигурният начин да разбереш. Дайствай смело ако не сте от срамежливите и двамата. А каквото ще да става. Мъже много, ако не е тоя-други има много.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0ba868270e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Говори с него в прав текст! Нищо не губиш, само можеш да спечелиш. Или и той ще има симпатии към теб и ще стане нещо, или няма да има и ти ще спреш да се "филмираш". Не разсъждавай - действай!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 6e64520f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Макар и вече студент явно просто е срамежлив. Мило е, че само твоята компания му влияе така. Говори с него приклещи го в един разговор очи в очи само двамата и му свали картите на масата.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: d0b3c44604
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Същата работа беше и при мен, ама само се гледахме и аз като теб си разигравах разни сценарии в главата... всички ми казваха, че има симпатии-да ама не :Д накрая се оказа, че е нямал нищо. Спри да го мислиш по-добре, за да не останеш накрая с пръст в уста или му кажи всичко в прав текст, за да си сигурна, че си направила всичко, което и зависело от теб. Ако има интерес, ще усетиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker