Страх ме е! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх ме е!
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 1920 пъти
Здравейте! Няма смисъл да казвам нищо за себе си, затова ще давам направо. Несигурна съм в себе си. ;// Просто проваля живота ми. Вървя по училищните коридори, по улицата, или където и да било и се появява страхът ме, че някой ще ме обсъди, ще ми се присмее или ще ме обиди. Страх ме е! Винаги се опитвам да съм с тъмни дрехи, да съм незабележима, да избягвам да ходя на някои места и то само и само да избегна подигравка, а толкова ми се иска да съм забележима, да слагам каквото си поискам. Но УВИ, не мога. :) Признавам си! Страх ме е от това да мина покрай група с момчета или момичета например, защото знам, че ще ми се присмеят и това скапва самочувствието ми още повече и най-вече настроението ми. Пълна съм, но не чак толкова.. Дупето и краката ми са по пълни, иначе нагоре съм си нормална. Смятам се за симпатично момиче и много хора ми го казват. Имам си форми, но не съм и толкова дебела! Всички ми казват: "Ако отслабнеш, ще станеш още по яка" "С това тяло си съсипваш красотата". Излязох до магазина с една приятелка, минахме покрай няколко сабрани цигани и единия: "Мойто момиче, голям гъз имаш. Баааси гъза. ", и аз естествено после го затапих, защото ми е дошло до гуша от такива глупаци. Искам да отида до магазина и навън събрани хора, мен ме е страх да изляза. Вървя си с майка ми и пак някакви събрани: "Вземи отслабни малко".. Как е възможно да има толкова гадни хора на тая земя, моля някой да ми обясни? !!! Толкова ли е трудно да запазите мнението за себе си, и да се замислите как би се почувствал другия като му поднесете какъвто и да е коментар относно външния му вид? ! Моля дайте ми някакъв съвет как да съм по-сигурна в себе си и да не ми пука за това какво мислят хората? Не мога да изляза нормално навън, без да се притеснявам. МОля Ви! ;((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6c8fd24172
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто ти пука какво говорят другите за теб. Аз съм на 14 и също преди време имах същия проблем.. но след време знаеш ли какво си казах? "Майната ви, време е аз да блесна. ", и така и стана. Наконтих се и си сложих лек, даже незабележим грим, прическа, хубави дрешки, обувки и най-важното със самочувствие. Излязох от нас с невиждана досега, необичайна за мен гордост и сигурност. Бях сигурна в чара си. И като имах сигурността си, другите го виждаха и не смееха да ми кажат нищо. Така, че един ден просто се наконти яката, доколкото разбрах имаш си дупе, гърди, сложи едно по-малко деколте и хубав клин или дънки и ще привлечеш мъжките погледи. Така, че просто повярвай в себе си. :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: eadd77249e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Те явно хората виждат страха в очите ти, ако си непукистка, едва ли някой ще успее и да ти подвикне. А на такива които те обсъждат-отговаряй, че те не те хранят и нямат отношение към тебе, а те ако имат малко мозък да си анализират нещата. И наистина опитай се да се по-хубава заради себе си, тогава пак ще има такива които да не те харесват, но твоето самочувствие ще е повече.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7ca5e2c4d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Горкичката, разбирам те, ужасно е. Но се е случвало на всеки, дори и на слабите. Просто има хора злобни за всяко нещо. Аз съм на 34 и все още не може да спре да ми пука. Е, имам си самочивствие и не ме е срам да излизам навън или каквото и да било. Имам 2 деца, висока съм 1. 60 и тежа 50-51 кг. Лятото ходихме на почивка с приятели, и една от компанията ми вика "Влез в студения басейн, че дупето ти е малко голямо, да се посвие от студената вода". И знам, че не ми е голямо, и знам че на 34 години трябва да съм над тия неща, но въпреки това един час после плаках в стаята и цял следобед не можа да ми се оправи настроението. А иначе се гледам и нищо ми няма, почти кусур не си намирам, но другите все ще намерят за какво да се хванат. Така че те разбирам напълно. От друга страна познавам жени, които си имат недостатъци във външния вид, дупе, бедрам коремчета, целулит и т. н, но с такова самочувствие ходят, че никой нищо не смее даим каже. Явно това е разковничето, според мен несигурността, дори и малка да е се усеща от околните, такак както животните надушват страха. Така че гледай на тия "животни" колкото се може по-малко поводи да им даваш да те надушат.
Друго, за което се сещам, ти си на възраст, в която килограми се свалят лесно, защо не опиташ да свалиш няколко. Всички ще започнат да ти казват колко си отслабнала, а не колко си пълна. От това ще ти се вдигне самочувствието и ще спре да ти пука. И не забравяй, има добри и лоши дни, в някои дни ще се чувстваш щастлива и харесвана, в други не - ова е живота. А и прочети малко статии за някои холиудски звезди - Дженифър Лопез, Скарлет Йохансон, Кейт Уинслет, Америка Ферера, Бионсе - всички те търпят много недоброжелателни коментари за килограмите и формите си, но въпреки това са едни от най-харесваните и търсени звезди :) Така че успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 41503b7942
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Едва ли ще ме разбереш (правилно), но все пак ще ти го кажа: Ти САМА със страховете си и съвсем несъзнателно предизвикваш тези (отново съвсем неосъзнати) реакции у хората! Скупчването на хора по местата където излизаш и ходиш, пак го предизвикваш ТИ!
Аз където ходя никакви хора не се скупчват, камо ли да ме обсъждат. Точно обратното - най-често няма никой, дори да отида на гише, където искам да си свърша някаква работа.
ОБАЧЕ! Имам бъг на психиката, подобен на твоя, с тази разлика, че вече съм го осъзнал... но пък това почти не ми помага да се справя с него или да го поставя под някакъв контрол. Бъгът ми е следния: събирам купища коли, когато седна да шофирам! Може най-невзрачната уличка да е, по която обикновено я минат 2-3 коли на ден, я не минат... Но седна ли аз зад волана, в миг, незнайно откъде се появяват поне 18! Точно както ти събираш хората на групички и ги "караш" да ти се подиграват. Съответно не мога да мина, побеснявам, псувам ги на му (т.е. - давам воля на силни негативни емоции, точно както ти се страхуваш от подигравки...) и това усложнява ситуацията още повече! Започват да прииждат още, точат се мазно, все едно ми се подиграват че никога няма да мина, и ми правят напук, и се движат точно на 5-10 метра една от друга - хем да си на границата да не можеш да излезеш, хем да чакаш максимално всяка следваща!

Разбери, съзнателно или не - човек всичко сам си прави! Дори в размерите на "гъза" си имаш сериозен принос, да знаеш. Да не говорим за скупчването, реакциите и коментарите на хората (ама ти ги предизвикваш не чрез задника си, а чрез психиката и психическото си излъчване). Как да ти го обясня по-добре... може би този циганин, който се е изказал потвой адрес никога през живота си не си е позволявал да направи коментар на непознато преминаващо момиче, но точно за теб - просто не е могъл да се въздаржи да не го направи. Много често у хората, с които общуваме, самите ние предизвикваме най-доброто или най-лошото, или просто нещо у тях, което съответства на нас самите. Иначе по принцип те може да не са изобщо такива, каквото несъзнателно демонстрират по отношение на нас... Ако гледаш филма "Генезис" ("Inception") и обърнеш внимание на сцената, когато всички хора от съня без исключение зяпат главния герой, както и обясненията на приятеля му, може би ще разбереш по-добре това, което ти говоря...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker