Харесвам колегата си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам колегата си
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 2081 пъти
Здравейте!
Ще бъда максимално кратка.
Не знам какво да правя и ще съм Ви много благодарна, ако ми дадете някакъв съвет!

Благодаря Ви предварително! :)

Запознах се с него преди една година. Харесвах си го и все още си го харесвам, но наскоро се събра с бившата си приятелка, за която той ми беше споменавал, че му изневерявала преди време и затова са скъса ли. Според мен все още има чувства към нея, щом и е дал още един шанс. И ми е пределно ясно, че съм излишна и затова реших да спра всякакви контакти с него. Притеснявам се, че ще съм в конфликт с него, макар че не съм такъв човек да споря с хората.. не знам как да се държа от тук насетне. Гадно ми е, че му е все тая за мене, защото след, като му съобщих, че от тук нататък ще сме само на здравей, здрасти ми отговори само с Добре.

Знам, че ще кажете, че това изобщо не е проблем и къде, къде има по-важни неща, но просто ми е тежко в момента. И се извинявам много, ако съм Ви изгубила от времето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 5b94608e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   той въобще знае ли, че имаш симпатии към него?
ако не - тогава какво отношение искаш?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d0cf1dce52
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо, ти имала ли си някакви отношения с него? Не става ясно. Ако не си, е безумно, че му поставяш условия. И иначе е безумно, де. Никой мъж не харесва такъв натиск, опит за контрол от твоя страна. Нямаш подход към мъжете, сега ясно ли ти е защо ти е отговорил само :'' Добре''?
А ако сте имали някаква афера, а той се е събрал с бившата си, единственият начин да го имаш, би бил да се държиш добре, и да го привлечеш към теб, така той сам би осъзнал, и би я оставил нея. Друг е въпросът че според мен е тъпо да се занимаваш с мъж, който се връща при бивша, която на всичкото отгоре му е изневерила.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 07483734f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ми направила си възможно най-правилното нещо.
Сега остава да асоциираш случилото се с факта, че е готов на всичко за нея, дори когато са го правили на маймуна и може да установиш че всъщност не е толкова идеален, колкото ти се иска.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 38e9174162
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здрасти! Ще бъда искрена: не е трябвало да му го казваш това. Първо - показваш, че ти пука, второ - какво си очаквала да ти отговори? Че за да не му се сърдиш, няма да се събира с приятелката си? Шансът да го направи е по-малък от 1%. Продължаваш напред и това е! Дръж се с него нормално, както с всички други колеги. Повярвай ми, това ще го учуди, а може дори леко гадно да му стане. Вече друг е въпросът, че след като приятелката му веднъж вече му е сложила рога, може съвсем скоро пак да го сполети същото. Но това си е негов проблем и няма отношение към теб, защото дори (хипотетично) пак да се раздели с нея, нищо не ти гарантира, че ще избере теб. Извод: Не си губи времето в терзания, а се огледай за някой, който наистина да си заслужава! :-)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 40eb37b9e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Съвем човешко е според мен да се отдръпнеш. Радвам се, че има все още такива като теб, които не искат да размътват отношенията на двама души. Виж, ако е писано той пак да се раздели с приятелката си, ще имаш шанс. Ако ли не - не се кахъри. Не е задължително винаги да ти отвръщат на чувствата и не го приемай толкова тежко. Много по-гадно е, когато има взаимност, сигурна си в любовта на другия и изведнъж тя изчезне (поради друг индивид например). Все тая му е, защото наистина му е все тая - мъжете рядко са тактични. По-добре ли ще се чувстваш, ако хем е с приятелката си, хем ти разправя, че ти си му много важна, примерно, или че ви обича и двете, ама нея малко повечко? Предполагам няма да ти хареса този вариант, защото по написаното личи, че не си такава. Недей да правиш нищо, за да не бъдеш втора цигулка или кифла на повикване. Дръж се с него просто нормално - като с колега, нито го пренебрегвай, нито му се слагай.
Имай търпение и късметът ще те намери, когато най-малко го чакаш.

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 6f1995ad58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравейте!
Искам да Ви благодаря за съветите. Да, знае какво изпитвам към него, но проблема е разстоянието и не ми се вярва да се получи нещо. А иначе скоро се очертава да се видя с него, защото ще работя на същото място и ще сме си колеги. Относно приятелката му... скъсали са, защото отново го е лъгала за дребни неща и т. н. Заключение искам да кажа, че не е нужно да се получава нещо между него и мене, възможно е да излезе едно хубаво приятелство!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker