Дилема? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дилема?
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 2099 пъти
Здравейте! Така, момиче съм. Над 17 и под 20г. Няма да изпадам в подробности за връзката си само ще кажа, че ходя с моя приятел от кажи речи 1година. В началото бяхме добре, в последствие разбира се нещата се промениха сега мога да кажа, че сме доста зле с взаимоотношенията си и отношението един към друг. Работата е там, че нямам лична свобода, чувствам се като затворник не мога да направя нищо без той да знае, без да се допитам до него и т. н предполагам знаете за какво говоря. Караме се абсолютно всеки ден за дребни неща, после се оправяме и на другия ден е същото! .. Има и моменти, в които сме добре, но те са много малко. Нито той, нито аз искаме да се разделим. Въпроса е там, че не знам дали това вече е нормално, някой да ти забранява толкова много неща да те държи изкъсо за всяко нещо, а да не говорим, че той ми няма доверие. Не знам и дали съм щастлива с този човек вече. Не знам и какво да правя, напоследък много приятели, а и роднини ми казват, че трябва да се разделя с него. А аз просто не мога обичам го! Не искам друг боря се постоянно да се променя и да сме добре, но колкото повече се опитвам толкова повече нищо не става. Винаги съм мислила, че докато обичаш човека до теб трябва да се бориш всичко да е ок. Сега вече не знам. Дали да продължа да го правя или ще е добре да се разделим, макар че ще ми бъде много тежко, защото не искам това да става, но явно и 2-та няма да се променим до толкова. Той просто не ме разбира за някои неща. А тъпото, е че може да се държи много добре, но ако иска, а това става рядко. Не знам какво да правя наистина в момента всичко е ден за ден докато изкараме, а не искам да живея така.... Всеки ден говорим всеки ден уж се разбираме, но дойде ли другия ден всичко наново. Та въпроса ми е или не точно въпрос не знам.. трябва ли да се прекрати връзката или не дали ще можем да се оправим. Знам че тези неща най-добре трябва да реша аз, но искам и чуждо мнение, защото не съм единствената, която си задава тези въпроси или се чувства така.
Мерси много на всеки, който има желание да прочете и да отговори нещо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 74d2561679
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зарежи го и след време ще разбереш отговора.
Проблемът на днешното поколение е кардинален и надали ще ми стигнат 2 дена да пиша защо. Общо взето ежедневието ви преминава в мечти за идеалния, от което често резултата е тотално разочарование към всеки настоящ партньор.
От доста големите ми наблюдения, всичко се променя, чак като отсвирите някой и след доста време установите някакви неща, след което се приземявате и си сядате на задника.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f086695daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом връзката ви е стигнала този момент, в който вече не намираш сили какво да направиш, разделяте се. Твое решение е дали това ще стане още повод за караници или ще е бързо и лесно. Няма да е лесно определено, защото когато човек дава с години времето си, емоциите си и сили, а често, за да е с любовта на живота си, се стига и до разпри с близки и познати, не е толкова лесно да зачертнеш всичко и да отвориш нова страница едва ли не в живота си. Жалко е колко хубави семейства и двойки се разделят, защото хората искат прекалено много да имат лично пространство или обратното да нямат такова и да са винаги заедно. Нали смисъла на всяка връзка е да имате по-близък контакт с човека до вас. Затова е и връзка.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 1a54ee2731
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Разкарай го и не се връщай НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА повече при него. Все по-зле че става до някой друг месец и псувни ще отнасяш, а скоро след псувните не най-вероятно, а почти сигурно ще те чака и бой. От опит ти казвам, колкото и да реве и да ти се моля пътя преди да е късно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 19967b7467
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Толкова сте млади, че рано или късно ще се разделите, щом от сега имате непреодолими разминавания в ежедневието. Не казваш подробности за ограниченията, които ти налага. Хареса ми обаче това на но.2 "Нали смисъла на всяка връзка е да имате по-близък контакт с човека до вас. Затова е и връзка". Точно така е и според мен. Само че в днешно време всеки си има някакви разбирания за допустимо и за редно, така че щом сега ви се разминават мненията по тоя въпрос, по-добре си намери друг - такъв, който ще ти дава свобода, точно колкото искаш и той ще иска за него си, колкото ти можеш да му ддеш.
Иначе наистина - хората често се разделят именно заради тея неща. Много е трудно - почти невъзможно, да пребориш себе си и да си наложиш принципите на другия. При това - не е инат, а просто изискванията или действията на другия наистина те нараняват. Затова е по-добре да не се мъчите - едва ли ще промените нещо в себе си и двамата (ако бяхте поне по-големи, осъзнали и преживяли много неща, нямаше да те съветвам това).
P.S. Не мога да се съглася с номер 3 - след псувните идвал боя. Аз също от опит казвам. Доста грубо това "разкарай го", разделете се като хора, пък някой ден не се знае дали съдбата няма да ви събере пак, вече като по-зрели хора.
ж29

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f7a43f25c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От авторката!
Благодаря за коментарите, но все още не съм взела решение. Дразня се че съм толкова нерешителна и страхлива, макар че знам какво искам, но не мога да го направя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker