Как да се справя с мъж Дева?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се справя с мъж Дева??
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 10970 пъти
Имам си приятел до мен, който е зодия Дева. Голям зор ми е да се справям с отношението му като цяло и с това той да командва. Не знам дали е толкова важна зодията и дали играе някаква роля, но познавам и други деви, които се държат по цъщия начин! Разбирането ми с него е наистина трудно! Някой ако може да изрази мнение или опит с тях ще съм благодарна!!! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 771be9f5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм Дева-жена и не смятам, че зодията има някакво значение. Ок, да си четеш от любопитство е едно, но да мислиш, че характерът на мъжа ти е заради зодията му е глупаво. Ние със сестра ми сме и двете Деви и сме коренно различни! Цял живот се знаем и мога да го кажа.
Ако не харесваш партньора си и не си щастлива с него говорете, но по принцип никой не може да спаси връзка, при която единият е нещастен, а другият си има характер - характер не се променя.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 115eea22f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Съласна съм, че характера не се променя. Ноо за мен девите са излючително особени хора и изискват много. Не съм вманиачена в зодиите или да мисля, че характера му зависи от това каква зодия, е но това е моето наблюдение и то не само към него..
От авторката.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 35fcd696cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   До скоро имах гадже с тази зодия. Година и половина имаше 2 лица. В един момент е един - в другия друг. Разбирам те напълно. Просто се дръж спокойно и му се отдай напълно. Казвай добре, когато ти каже да правиш нещо... но после го направи както ти искаш! Но никога не го лъжи! НИКОГА! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 771be9f5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2, ами то всеки е „особен“. Аз „неособен“ човек не познавам - всеки си е субект.
Една Дева

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 115eea22f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Номер 4.. Ето за какво говоря винаги спорите и винаги вие сте прави! Не става така... вие никога няма да си признаете това нещо. Може просто да не сме един за друг аз да го провокирам да се държи така.. не знам вече
Авторката

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 115eea22f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Номер 3.. А какво стана.. смисъл как се разделихте заради различия или? Ако може да ми кажеш и ако не е твърде лично де. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 771be9f5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, мъжът ми е Риба и по твоето описание е Дева -)
Един човек, които има вече изградено мнение, независимо от Зодиака, трудно можеш да го разубедиш без аргументи, но и тогава той ще си знае своето. Този феномен е характерен за всеки човек. Ето, и аз сега да се опитам да ти обясня, че няма връзка между характер и Зодия, ти няма да ми вярваш, колкото и научни изследвания да ти давам, че астрологията е псевдонаука. Ти си знаеш своето, убедена си, че има значение Зодията и няма сила, която да те убеди в обратното.
Да не си Дева?
От една Дева -)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 115eea22f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Напротив казах, че не съм вманиачена в тези зодии. Просто исках да споделя това с някой както тук, за да чуя и други мнения и т.н.
Авторката.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 35fcd696cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Номер 3: Аз съм Рак и се разбирахме много добре. Но просто много избухваше... и за най - малкото нещо. Иначе, когато обичат е безусловно.... наистина адски много. Аз също го обичам, но той всяко нещо го мислеше за лъжа. Адски ревнив е.. а никога не съм му давала повод. За него лъжа беше, че съм казала, че ще се видим в 3, а сме се видяли в 3. 10. За това ни беше и последното скарване преди 2 дни. Година и половина бях с него и за толкова кратко време сме късали 100 пъти. За него един скандал е късане, което ми е непонятно. Иначе е страхотен човек... просто или е много мил или избухва на момента. Дано при вас да не е така. Но трудно ще се срравите с него, определено. Отдайте се на връзката с цялото си сърце. Бъдете точна с него и ще ви обича безрезервно :) а когато се скарате и Сте виновна просто му се извинете и го оставете намира. След ден ако не ви е търсил.. го потърсете Вие и се дръжте съвсем нормално. Няма страшно. Ще се справите :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4623a04ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Пише ти мъж-Дева.
Която се е сговорила с нас, само е спечелила - приятел, партньор, любим, съпруг...
Лично нямам никакви амбиции да командоря, не обичам и мен да се опитват да ме командорят.
В леглото и в работата си съм всеотдаен.
Обаче противно на зодиакалните предсказания съм супер-разхвърлян и хаотичен.
Ненавиждам деструктивните, натоварващите, грубите хора и клюкарите - за мен те са духовно недоразвити. Особено грозни ми се струват тези качества при жена.

Не мисля, че някой трябва да се "справя" с мен или да ме "изтърпява". Живеем в мир и сговор.
Кръшкам много рядко, и не си признавам.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 03b3c25bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Оставам на мнението си че зодиите са глупост. Ето прост експеримент който можете да направите за да се убедите. Вземете дневен или седмичен хороскоп на който вярвате и прочетете чужда зодия, не вашата и ще видите че точно това ще ви се случи. Хороскопите са направени така че да са подходящи за всеки човек над 25-30 с работа и семейство. Наистина ли вярвате че "звездите" ви определят живота. Вярвайте в глупости ама поне не обиждайте физиката и астрономията.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4623a04ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   №12, ако представата ти за астрологията е от изрезките по вестниците и зализаните лели по телевизията си, меко казано, много зле! Това е абсолютен, долнопробен комерс.

Намери истински астролог-професионалист. Има Руска школа, има Италианска школа, хората учат в университет по няколко години, НАКРАЯ ДЪРЖАТ ИЗПИТ, издават им дипломи според успеха и според резултатите от финалния изпит...
Ще се учудиш колко потресаващи неща за теб могат да излязат от астрологията - от истинската научна астрология.
Не съм спец., но мога да ти разкажа за нещата в общи линии - при желание.
Сега само ще кажа, че основните принципи са известни още от древните философски учения - че всичко е свързано с необясними за нас връзки - човека и космоса, вътрешното и външното, всичко е едно цяло, едно взимосвързано цяло. Дали ще "четеш" по звездите, по структурите на очния ирис на някого, или по водовъртежите в реката е почти все тая - СТИГА ДА СЕ НАУЧИШ ДА ГИ РАЗЧИТАШ, т.е. да правиш връзките, корелациите между на пръв поглед несвързани неща. Промениш ли едно нещо в света - променят се и всички други неща. Всичко е свързано. Звездите са избрани, може би, защото са далече, достатъчно масивни и стабилни са, и "летят" по предсказуеми траектории, т.е. твърде малко "шум" цапа показваното от тях - нещо, което не може да се каже за водовъртежите в реката, да речем - там духне вятърът и ги разбърка.

Хайде със здраве, и проучвай по-сериозно нещата, преди да изказваш категорично мнение.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0b76cc21b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Номер 3! Здравей ти май си момичето на 18, което е пуснало тема "Защо стана така" аз също ти писах там. :) Мисля, че си ти ако не се бъркам. И при мен е същото както с твоя приятел и вс което казваш е така и съм го изпитала, но май ще е за последно..
от авторката :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c5df3c3d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не смятам, че зодията определя характера на човек. Предполагам, че има някакво влияние, но не смятам, че е толкова голямо. Характера на един човек според мен се сформира от много неща - нещо индивидуално, което притежава, зодията, семейните и религиозните ценности, с които е отраснал и т. н. Ако всички мъже от зодия дева бяха еднакви, то щеше един вид да има само 12 типа хора. Както има добри и лоши от една зодия, така има и такива, които държат винаги да командават от всяка една зодия. Ако погледнеш пък мъжете мюсюлмани, отраснали и живеещи в мюсюлмански страни, почти винаги искат да се налагат (в следствие на тяхната ценностна система -от малки са виждали едно отношение, учили са ги, че така е правилно и т. н. ) - без разлика дали са деви или не.
Ана

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ca1984c9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   ... хареса ми коментара на 13, преполагам че е огнена зодия и без да се вманиачавам в зодиите, те определено са от значение.... а иначе девите определено не са ми любими особено мъжете... не са ми интересни, скучновати, не умеещи да впечатлят жена от огнена зодия...

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0c865cb1a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Мъж дева съм. А ти що криеш проблема си, че искаш ти да го командориш, щото негового командване било лошо а? Ти си си виновна. Човека просто си държи на достойнството. Ти какво искаш не разбирам - мъжа ти да казва нещо и ти да не изпълняваш ли? Да казваш добре и после да правиш своето, по - добре не експериментирай. Дръж се честно и безкористно и ако е такава дълбока дева не би трябвало да има проблем в разбирателството.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 28c8d30fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Зодията няма никакво значение относно характера. Аз съм дева, приятеля ми също, даже имаме рожден ден на една дата :) Той е супер спокоен, а аз лесно избухвам... и понякога в разгара на скандала той ме изнервя допълнително със спокойствие... така че не виждам логика в това, че характера зависи от зодията :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4b9941fc1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Хора, обичайте се без значение зодията, възрастта, ръста, килограмите и пр. Защо си усложнявате живота? Ако не се разбираш с някой то не е породено от зодията му. Или ви е писано да сте заедно или не.
Y Peace Y

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 173ddcfff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Зодията може да даде общи характеристики за човека и нищо повече. Всеки човек има различно детство, научен е по различен начин да гледа на нещата, всеки си има негова гледна точка! Аз вярвам в зодий, но само общите неща. Абсолютно всичките ми приятели си отговарят на зодийте. Не вярвам на дневните, месечните и т. н хороскопи. Какво ще ти се случи днес, утре пълна лъжа. Иначе съм зодия скорпион, описват ме добре. Малко по-лоша даже отколкото съм. Но да, притежавам всички добри и лоши качества, който са описали. Девата не ми е любимата зодия, струва ми се, че незнаят какво искат. Това си е мое лично мнение. Аз се разбирам с Телци, Везни, Лъвове, Скорпиони...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 197aa8f4cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ти каква зодия си. Може да не си отивате като знаци, но като цяло зарежи тия глупости със зодиите и си гледайте да ви е хубаво.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 35fcd696cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Номер 3:Да, точно така... аз съм момичето на 18.. и мисля да спра да се боря повече. Поне за момента не си струва да се тормозя толкова. Надявам се при вас нещата да не са чак толкова зле и като при нас, но наистина аз много трудно се справях с него. Поддържам все още приятелски отношения с родителите му, което е хубаво... защото от тях научавам, че той съжалява за грушките си. Но на този етап от живота ни няма как да сме заедно. Имам желание да уча и в Италия след 12ти клас, което ще ме отдалечи и от него... така ще ми е и по - лесно да се съвзема. Пък знае ли се... може би един ден мечтите ни за семейство ще се сбъднат... :) Недейте да се отчайвате, изживейте на максимум, това, което имате в момента, защото после ще има неща, за които ще си казвате... ако бяхме заедно щеше да е по - хубаво... Пък знае ли се, може един ден и за нас да има бъдеще :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4623a04ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   16, ще те "разочаровам" - Дева съм (сравни хеша на коментар 13 и 11).
Просто не си срещала качествени мъже-Дева... :)
Иначе и аз не харесвам огнените - много са ми надути. Баща ми е такъв и цял живот се дарлачкаме с него.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ca1984c9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   н 23 ..естествено ,че не си огнена зодия, просто провокирах интерес ,характерно за моята огнена зодия ....умееш ли да флиртуваш.....просто питам.....:)....поздрави от 16

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7cb9417eb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Сега ще изкажа мнение от що горе долу астрологичен опит! Връзките между хората НЕ се правят само по зодиякален принцип! Да той НАИСТИНА Е ВАЖЕН но НЕ и определящ! Хубаво е обаче между двама да има по-добре секстил тригон или съвпад или опозиция отколкото например квадратура или полу такава! Най важна обаче е СИНАСТРИЯТА и ДОМОВЕТЕ подредени в нея както и аспектите на планетите в хороскопа! Либра

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 115eea22f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Номер22 Ами лошото е че историите ни са напълно единтични, чак ми е чудно как е възможно. Имам абсолютно същите проблеми като теб! .. За сега решихме отново да сме заедно пък ще видим какво ще стане. :) Съжалявам, че при вас всичко е приключило, но може да е за добро!
Благодаря на всички за изказаното мнение!!!
От Авторката.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 26bcc62b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Имам опит с мъжете-деви, аз съм козирог с асцендент лъв и хич не ни се получава комбинацията. Може би за някоя по-тиха и обрана откъм емоции жена ще са ок, за мен не са.
На девите им липсва темперамент и емоционалност, те таят истинските си чувства дълбоко в себе си, ама толкова дълбоко, че и те самите не са наясно с тях :D. Ще те мотаят вечно и ще избягват директните въпроси до последно, само и само да не признаят какво мислят и чувстват реално. Тотални баби са, вечно се колебаят и чакат друг да вземе решение вместо тях. Липсва им инициативност и решителност. А пък като се заинатят са като деца.
Естествено мнението ми е пристрастно, пък и може би характерът ми е такъв, че не се спогаждам с такъв тип хора. Пак казвам, на една по-кротка жена може и да й допадне мъж-дева и да има търпението да ги "открехне".

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 59b62da3ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Най-красиви и луди са лъвовете. Моят приятел (наполовина е поляк) като минем из центъра на Пловдив всички го заоглеждат. Не знам как да го скрия :p.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2ad3d276a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

29.   Н28, не го крий, лъвовете обожaвaт дa им се възхищaвaт.
Но нищо не може дa ги отклони от любимият човек! ;))))

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9ba9f686d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Моят мъж е Дева.Точен е във всяко отношение.

Ако има нещо ,което ме дразни то е прекалената понякога взискателност или педантичност нещата да стават по еди какъв си начин,втелясва се и е чистофайник в къщи.
За него всичко друго е мърлящина.Преготвянето на храната да се прави еди как си,подредбата на масата еди как си с еди коя си покривка и т.н.
Иначе аз спокойно го оставям да доминира в отношенията ни,не ми пречи това-защото винаги е на място и е правилен.Така да бъде-нека си поема отговорността като мъж.Не е лека царската корона.

Това ,че твоя обича да командва не е от зодията ,а от възпитанието и разбиранията му.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6514ac8eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Аз съм мъж и съм дева. Ще се опитам да ти обясня няколко неща.
Първо според мен зодиите имат значение и да водещи в много отношения. Но естествено е вярно и това, че всеки човек си е различен и индивидуален - в някои хора зодиите са проявени по-явно, в други - не.
Личното ми мнение е, че можеш само да си щастлива от това, че до себе си имаш дева. Мъжът дева ( говоря по принцип, пак казвам, че си е до човека ) е сериозен, здраво стъпил на земята, домошар, ако му плениш сърцето (което става трудно) ще ти е верен до живот, винаги ще прави всичко за теб, винаги ще те уважава, обича, пази, закриля и ще се грижи за теб. Мъжът дева обича да му е подредено, чисто. Споренето и налагането лично аз го нямам в себе си, но много деви го имат, да. Но това вече е повече до характера и възпитанието.
Вярно е това, че мъжът дева смята, че винаги е прав. Каквото и да правиш не можеш да му промениш мнението и решението.
Та с две думи - ако се обичате и пр. бъди сигурна, че цял живот ще имаш всичко. Опитай се да намерите общ език и всеки да прави нужните компромиси

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ca1984c9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   н 29 в грешка си, че лъвовете не се отклоняват от любимиs човек, това им е приятно занимание, но и тук подхождат със стил и вкус

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3612b95ad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   4 години бях с мъж дева.. винаги си мислех, че съм мрънкащата.. след като се разделихме сме се виждали няколко пъти и осъзнах, че той е този, който вечно мрънка. Ама наистина.. вечно недоволен.. ако му споделя нещо почва да ми казва кое как да стане.. и да ми го налага. Аз му казвам, че всеки си има негов начин на работа, мислене, живот. Наистина е индивидуално при всеки човек, но определено зодиите имат значение. Аз като цяло за мъж дева не съм чула хубави неща.. Голямо значение има асцендента! Авторке, какъв му е асцендента? От него ще разбереш може би повече за него.
Ж 26

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ebb73778c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Н32 лъвът се " отклонявa", вярно е... докaто се влюби:)))
Тогaвa продължaвa дa се нaслaждaвa нa внимaние, отговaря с стил и финес, но сaмо обектът нa лъвскaтa му любов рaзполaгa с чувствaтa и тялото му.
Освен aко... не е подобaвaщо, по лъвски обожaвaн;)))
Знaм- лъвицa съм!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 707997c792
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Вие сте психично болни които да сте намбър 1 е прав това е лъвици гъзици тва онова всеки е различен най добрите мъже са раците от личен опит и везните :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d9632032e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Относно зодиите, изказалият се така огнено 13 може би ще обясни защо има съзвездие, което е изключено от удобния в астрологията 12-месечен цикъл, въпреки че през него минава немалка част от пътя на Слънцето. Става въпрос за съзвездието Змиеносец, което легендите свързват с древния лечител Ескулап. Ако забравим за неговото съществуване, доста хора остават без реална зодия. Дотук с глупостта ви. Държали изпит, получавали дипломи - знаете ли колко хора получават дипломи за неща, които не разбират, било поради абстрактност или по други причини, понякога изобщо независещи от тях? !!! Айде моля Ви се, един път Алена не ми е познала в личен план какво ме чака през деня.
Относно това, че всяка зодия си имала определен характер - глупости на търкалета, имам майка и дъщеря Козирози, нищо общо нямат по характер или каквото и да било друго, определено според вас от зодията. Също така, зодии, определени като несъвместими една с друга си съжителстват много по-добре, отколкото други, определени от вас като перфектни.

Реално по въпроса - мъж Дева съм, винаги се съобразявам с хората в личен план, командването не ми е по вкуса изобщо, хармонията в семейството не се гради на ръководни начала. Баща ми е Рак, братовчед ми също Дева - той също не се изявява като хегемон, много мил и разбран човек и според близки и според семейство. Двуличието в характера също не е присъщо на мен или на него.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2b80e18c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Мъжът дева е най- монотонната и неразвиваща се личност що се отнася до връзките си с хората. Нямат чувство за подреденост що се отнася до нещата от живота. Иначе са доста конфиденциални като цяло. Чак от пазене на тайни да ти прилошее. И са скучни. Убедила съм се, че зодиите не са определящи що се отнася моралното им израстване. Девите обичат да провокирват чрез безразличие. Гледаш ги и грам емоция няма на лицето им, но душата им ври. Обичат да имат власт, защото знаят, че едно нещо се гради с много усилия. Найстина за мъжете деви един скандал е раздяла. Аз ако съм на твое място, нямаше да имам сили. Аз също съм дева- жена и съм доста вбесяваща. Признавам си. :) Сега започвам да градя нещо с друг мъж и се старая да бъда по - добра. Важно е да си вземаме поука от миналото и да трупаме опит. Успех на авторката.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 3cd2e6fe30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Все си повтарям, че зодията няма значение, но пак се интересувам. :) :D Аз съм рибка с асцендент Лъв.
Иначе какво да ти кажа разбира се, че той ще владее нещата все пак е мъж.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 3f9442761e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Най-големите злини в живота си съм видяла от жена, която е зодия Дева. Безкрайно критична към другите, смятаща себе си за съвършена.... а не беше.... никак не беше. Подла... долна... двулична... интригантка... че и грозна... Моля за извинение представителите на тази зодия... убедена съм, че има супер стойностни хора сред тях... но аз, опарена от личен опит винаги свързвам тази зодия с тази жена...

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: b7ee244f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   да ти кажа то е така но когато влезнеш под койата на задия дева тогава и двамата се командвате ще трябва да си отстъпвате взаимно и да си нямате тайни но не го карай да тича след теб тъй като ще тича и ще спре трябва да има разбиране и стигане до консенсус... първо опознай себе си и разбери какво искаш и тогава направи важната крачка да разбереш вътрешната му красота и какво иска самия той казвам ти го от личен опит

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 97a1f37fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Баща ми е зодия Дева-невероятен уважаван от всички човек. За мен най-прекрасния баща. Вече 10 години съм омъжена за мъж също зодия Дева. Този мъж е идеален за семейство - любящ, отговорен, прекрасен баща и верен съпруг. Не бих казала, че е скучен, както са се изказали по-нагоре. Напротив - винаги много се забавляваме заедно. Важното е да го къткаш, както се казва да му вадиш душата с памук, да го обгрижваш и да му галиш самочувствието. Успееш ли с всички тези трикове, можеш да му се качиш на главата.
За протокола аз съм зодия Близнаци, щура и весела жена съм. Казват, че Дева и Близнаци са несъвместими, но ето че ние го опровергаваме и то без да се налага да се правят компромиси. Просто сме се напаснали. Важното е да знаеш какво му е нужно на другия, но и той да знае какво на теб и взаимно да си го доставяте.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8139547db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   моят приятел е дева сестра ми също да трудно е много но аз от сестра ми съм свикнала тя командва винаги друг е виновен те са безгрешни винаги дават акъл на всеки и за всичко но на тях да им помогнеш не може та права си такива са си направо незнам как оцелявам с две деви :)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: a7fa39687f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Малко изравям от прахта темата, ама да си кажа скромното мнение като мъж Дева.

Значи в предните постове общо взето е характеризирана добре зодията, но да систематизирам нещата по точки:

- Не сме скучни и монотонни, по-скоро не сме много инициативни. Ако някой ни пусне мухата за забава, екскурзия и т. н., няма да има по-добра организация и по-яко изпълнение от нашето.
- Не сме безчуствени и без емоции, напротив, просто по-рядко ги показваме и ги таим в себе си, такива сме си.
- Не сме властни фигури, ама изобщо.
- Определено сме взискателни и на моменти педантични, знаем че е дразнещо, но това е защото даваме много в замяна и искаме да знаем че не е напразно.
- Изключителни инати сме и като решим да стане нашето, ще стане ако ще и света да се обърне.
- Търпеливи сме и то доста, не сме импулсивни.
- Много точни и коректни сме във всички отношения - лични, професионални и т. н.
- Целенасочени, устремени, знаем какво искаме.
- Много силно развито чувство за справеливост/несправедливост.
- По въпроса с жените - да ви кажа честно повече ми се случва мен да ме свалят, отколкото аз да свалям жени. Дали провокираме по някакъв начин не знам, но е така. Ние сме директни хора и обичаме директната истина - това е най-лесният начин една жена да хване мъж Дева - директна атака. Ако си мислят жените че ще тичаме след тях и ще търпим номерата им - срещи, кокетничене, подмазване, свалки - лъжат се.

Като цяло си отговаряме на стихията - земна зодия - ние сме здраво стъпили на земята, реалисти, имаме стабилни виждания за живота и човешките отношения. Имаме уважение към хората и те имат уважение към нас. Държим на коректността и професионализма. Невероятно трудно е да излезем от релси (поне аз и всички Деви, които познавам). Склонни сме на голямо, направо волско търпение, но знайте, че прелее ли чашата, НЯМА по-опустошително нещо от бясната Дева - нито разни огнени лъвове, овни, нито скорпиони или каквото и да е. Земята е най-страшната стихия, разярената Дева буквално ще разтвори земята под краката на този който е успял да я предизвика (а това, както казах вече е доста трудно и крайно рядко)

И последно, според мен най-важното:
- Ние държим изключително много на ИСТИНАТА. НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА не лъжете една Дева, без значение дали е мъж или жена - НЕ прощаваме лъжи, в това число и изневери и т. н.
- Изключително лоялни и верни сме - който успее да ни спечели като приятел, колега в работата или гадже/съпруг, печели изключителен партньор за цял живот, който ще направи и невъзможното когато се наложи. Гаджето/Съпругата и като цяло семейството на мъжа Дева ще получат безусловна вярност, закрила и любов. В любовта сме по-скоро моногамни - обичаме ли, любовта е страшно силна и нямаме очи за други жени.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: ef1079b529
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Мога да потвърдя на 99 % написаното от 45, аз също съм мъж от тази зодия, поставям под съмнение ей това "- Не сме властни фигури, ама изобщо. " - естествено , че хората са различни и т.н..Искам да отговоря на някой от коментиралите преди години, че сме скучни и студени, неемоционални : Напротив, много сме емоционални даже - повече отколкото трябва , само че не го показваме- това ни е защитната реакция ...Студен или безразличен съм единствено към хора, които се опитват да демонстрират превъзходство или са неоснователно груби с мен или мои близки.
Към авторката - не мога да гарантирам що за човек е твоя приятел, мога да кажа обаче за себе си, че е факт , че понякога си изказвам мнението как нещо си би могло да се направи по друг начин и ще бъде по - добре според мен, но това не е опит за командване (от моя гледна точка) , А ДАВАНЕ НА МНЕНИЕ! И факт е , че някой хора действително го възприемат като опит за командване , налагане и т.н...

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 115eea22f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Здравейте аз съм авторката и съм мн съгласна с номер 45 и 46.. Сега съм доста по-наясно с девите. Все още съм със същия човек... е вече се разбираме, но изникна др проблем.. иска семейство от мен..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker