Влюбена в колега - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в колега
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 2368 пъти
Здравейте,

Влюбена съм в колега. Той работи в друг отдел на ръководен пост, но работим заедно ежедневно. Постепенно усетих как се влюбвам в него, но не е имало нищо между нас освен леки флиртове по телефона. В процеса на работа го опознах и много ми допадна характерът му и начинът, по който комуникира с хората и се справя с проблемите. Мисля, че и от негова страна има симпатия, но не е предприемал никакви конкретни действия. Проблемите са много - обща работа, разлика във възрастта (аз съм на 22, а той на 34), аз си имам приятел, с който живея, но мисля да се разделям с него (не знам дали колегата знае за това, а и не знам дали той си няма някоя). Не ми е проблем разликата във възрастта, освен това скоро ще съм свободна. Явно има нещо, което го спира - дали е това, че съм по-малка, че съм обвързана (ако е разбрал) или, че не съм на ръководна позиция като него? Дайте ми съвет какво да направя, за да изляза с него. Определено искам да го опозная по-добре.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: 6dfef3d5d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гледай си приятеля и хич недей се нахвърля на колегата. Може да е симпатичен може и да е всякакъв, но разликата в годините винаги има значение. Ти си мислиш още за секс и барове, той за женитба и деца. Дванадесет години са прекалено много хубаво се замисли над това какво ще правиш и се опитай винаги да слагаш чувствата на втори план. Винаги разума преди чувствата аз съм така и винаги съм се измъквала от кашите.

Дани

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 525bbb73f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Aко е " пич", a имa симпaтии, нaй- вероятно, товa че си обвързaнa го спирa. Може, рaзбирa се и СAМО дa си му симпaтичнa и дотaм.
Щом и без товa връзкaтa ти е изчерпaнa, първо си приключи нещaтa тaм, зa дa опитaш с другия ново, но чисто нaчaло, aко е свободен ествествено. рaзликaтa във възрaстa не е мaлкa, но aко от сегa си изгрaдите връзкa/ семейство/ дете, след 15-20 год. не би имaло тaковa знaчение, кaкто aко сте с по 10 год. отгоре сегa.
Със съпругa ми тaкa се зaпознaхме. Беше нa по- висок пост, в друг отдел. Той кaзвa, че след първият поглед/ рaзговор рaзбрaл, че съм AЗ, но не искaл дa ме " плaши";))), присъствaше нa интервюто. Търсеше си поводи дa ми звъни, всеки ден се зaвъртaше около офисa, държеше се според мен, кaто досaден шеф, според него- покaзвaл интересa си, " демек" - свaлял ме:)))
Тa знaеш ли ги тези мъже, толковa сa рaзлични..

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 81d24146a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако ти напиша какво ми стана ясно на първо четене - няма да ми публикуват коментара. :)
Поразпитай колегата дали си има приятелка и забави топката малко.
Междувременно се раздели с приятеля си - поне това зависи от теб и няма нужда да лъжеш човека до себе си и да играеш игри.
След това вече се занимавай с колегата колкото ти душа иска, но пак напомням - не и преди да се разделиш с приятеля си, той не е длъжен да носи рогата, които си решила да му сложиш.
Успех

XII

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 3e66e0ece3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно живееш с убеждението, че няма начин ти да си влюбена в някого, а той в тебе - не. Или пък че човекът е длъжен да предложи сърцето си (и не само..) на всяка, с която се бъзикат по телефона и се закачат. А и нали знаеш, че мнението за млади жени, които живеят с един, пък се задяват с друг не е много добро? Аз като видя такава, веднага ми хрумва, че утре така ще постъпи и спрямо мен, и преставам изобщо да се занимавам с нея (освен ако работата не го налага, както е в твоя случай).

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 9d49308702
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Първо разбери дали той не е обвързан. Как можете да се влюбвате, без да има значение дали човека е свободен? От това зависят много неща, както и много отговори на твои въпроси. Не ти ли е минало през акъла, че може да не е предприел конкретни действия, просто защото обича друга жена? Второ - послушай номер 4. Добре ти го е казал: нито някой е длъжен да предприема действия, само защото ти имаш симпатии към него, нито е красиво да говориш така за настоящия си приятел. "Скоро ще съм свободна" - все едно, че работа ще напускаш, а не с човек ще се разделяш. Изясни си отношенията с приятеля - ако искаш теб да те уважават и ти трябва да уважаваш хората.
Като изпълниш тия двете неща и ако се окаже, че тоя колега си няма половинка, може да действаш по нормалния начин - усмивки, завързване на разговори, повече интерес към личността му, към хобитата му, при възможност, показване на възхищение от нещо, което той прави добре и т. н. т. Но не прекалявай - той ако иска, ще му проличи. Нали знаеш, че мъжете са ловци? ! Макарий в днешно време мъжете да обичат да се поддават на жени- "свалячки", поради голямо изобилие от подобни, такива бързо им омръзват в последствие. В крайна сметка не е единствения мъж на земята, ако не става с него - не ти е писано, друг ще си намериш.

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 168cdf6f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това, че ще се разделяш ти с приятел/мъжа ти няма никакво значение в случая ти. Момчето може да се държи възпитано с теб, както с всички останали колеги. Ако забележиш нещо по-така в поведението му към теб, тогава бъди по-директна. Внимавай-може да изоставиш дългогодишна любов за човек, който не познаваш добре, а може ти да се окажеш и само любовница в последствие, някакво развлечение или лек флирт.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 564a534f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бла-бла "той флиртува по телефона", дрън-дрън "той нищо не предприема" пфууууууу...
Виж какво, разгонената, от описанието ти стана ясно, че колегата ти е пич и професионалист. Такива като него може да не искат да си размятат "оная работа" на работа, камо ли за такива като тебе, готови при първия повик на пролетния нагон да зарежат "приятеля" си. Флирта си е флирт, и аз флиртувам с колежките - забавно е и времето минава, но не се клатим в офиса. Абе, да не си Надето и да говориш за мен? ! Както и да е... едва ли.
Ми представи си - на*бете се, после нещо не се получи а ти си хлътнала още повече, какво правиш? Напускаш или се мъчиш? При тая безработица напусни да те видим. Хайде усмири си шундата и ако така или иначе ще зарязваш гаджето, намери някой извън работата.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: cefd61ec82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Живота си е твой и никой не може да ти казва как да го живееш, най-малко пък такива "компетенти" като тези преди мен. За да не губиш никакво време бъди ДИРЕКТНА-отиди, кажи му че ти харесва и така ще разбереш дали е споделено, иначе ще губиш месеци време в които ще се чудиш какво и защо, а тогава нещата могат да са доста по-различни, така че давай смело. Всеки се опитва да те учи на акъл как да си криеш чувствата, аз пък ти казвам да си открита, няма какво да губиш, действаи

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker