Как да тълкувам поведението му??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да тълкувам поведението му???
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 3214 пъти
Здравейте, за пръв път ще споделя история от живота си с хора, които не познавам. Но случайно попаднах на сайта и ми се стори доста интересен. Затова реших да пробвам.
Аз съм на 24, а той на 26. Запознахме се чрез сайт за запознанства. Писахме си 2-3 месеца преди да решим да се срещнем. Пишехме си често. Още в началото той беше потаен- не казваше името си, от кой квартал е и подобни стандартни въпроси.
Решихме най-сетне да се видим. Когато отидох на срещата се убедих, че е същият човек от сайта. Говорихме си доста, когато задавах въпроси, той ми отговаряше (която в чата не беше така), беше ни забавно и съдя по това, че се смееше, шегуваше се и не беше потаен, както в сайта. Накрая на срещата се прегърнахме и си казахме чао. Първоначално влизаше в сайта, но не ми пишеше, което ме наведе над мисълтта, че явно не съм му допаднала, затова и аз не му пишех. Но после продължихме с писането- отново ни беше забавно и хубави разговори се получаваха.
Мислех, че иска да си пишем само в сайта, защото не ми предлагаше да се видим. Но той ми предложи- покани ме на кино. Като се видяхме се прегърнахме, влязохме в залата, гледахме филма- коментирахме го и се смеехме. След филма той предложи да хапнем, но аз трябваше да тръгвам, отново се прегърнахме и си тръгнах. В сайта след това направи коментар как съм се била дръпнала като искал да ме целуне- което не е съвсем така, понеже не усетих да тръгва да ме целува.
След това в продължение на 6 дни нито ми писа, нито ме покани да се видим. Реших, че е искал бърза свалка и като не се дадох се е отказал. И аз не го потърсих.
На 7-я ден ми прати смс да излезем да хапнем на другия ден, аз му казах, че следващите 2 дни съм заета и му казах за 3-я ден, той се съгласи. Отидохме да вечеряме- отново си говорехме, смеехме се, даже 4 часа си говорехме. И отново се разделихме само с прегръдка...без друго. Аз само го целунах по бузата. после му писах смс как той не ми е отвърнал и започнахме цяла вечер смс чат. В един от смс-те си той ме попита какво предпочитам по отношение на него- само делови ръкостискания ли, а аз му отговорих, че това изобщо не го предпочитам. Зададох му въпрос той какво предпочита по отношение на мен, а той не ми отговори конкретно, а направи само коментар- мислех, че поне ръкостискане съм заслужил. Ядосах се и не отговорих. Отново изминаха 5-6 дни- нито вест, нито кост... После ми писа в сайта- кога сме били прекратили смс комуникацията- по повод на това, че не съм отговорила на последния му смс. Обадих му се направо по тел- пак шеги, пак смях.
Не разбирам какво прави?? ЗАЩО ЧАКА ДА ИЗМИНАТ ДНИ ПРЕДИ ДА МЕ ПОТЪРСИ?? Не би ли трябвало, ако действително съм му допаднала да ме търси по-често, да се интересува как съм, да няма търпение да се видим?? Или може би моите разбирания за отношението на човек, който си пада по мен са остарели????
Отворена съм за всякакви мнения, коментари и въпроси :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: 8d3a33bb9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ако те търси често, няма да ти е интересен вече. Ако постоянно те хвали, комплименти ти прави и ти е вързан, най-вероятно ще ти се стори много скучен и предвидим. Много често много мъже правят точно така. Залепват се за някоя жена, не спират да я свалят и постоянно се съгласяват с нея за всичко. Дори някои се държат като слуги и са под чехъл. Това много отблъсква. Един мъж е нормално да показва, че харесва дадена жена, но няма ли собствено мнение и достойнство, никоя жена няма да го уважава.

Ето виж, че сега е проработило, защото веднага си задаваш въпрос защо не ме търси и проявяваш интерес.

Другият проблем, който виждам е, че и той не знае какви са твоите чувства към него и явно не рискува докрай. Затова като не те търси, той се пита същото, ако тя проявява интерес, трябва да го покаже по някакъв начин.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 845d7a41ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Здравей момиче,

ами явно просто човека си е такъв...
Преди когато и аз се свалях с момичетата съм правил подобни номера и да ти кажа това работи, просто е нещо като трик, чрез който може да се убедиш дали можеш да имаш нещо сериозно с дадения човек или е поредната "бърза свалка" както ти го каза. Но честно чак пък толкова много време не съм чакал, според мен момчето се притеснява и даже подозирам, че май няма опит независимо от това, че е на 26г.
Да ти кажа на мен какво ми се случи, преди години имах една такава свалка, която обещаваше да е от бързите, но аз предпочетох въпреки бързото начало да забавя и да изчакам десетина дена. Ефекта беше поразителен :), няма да описвам какво се случи след това, досещай се :). След време момичето ми сподели, че това мое изчакване много я е учудило и дори си помислила, че не съм много нормален, но както и да е разбра се че съм си доста нормален. Та при мен се получи доста добре и можеше дори да излезе нещо сериозно, но както и да е това е друга тема...
Та от мен успех и моя съвет е да го изненадаш ти, като го целунеш първа, какво пък нищо не губиш, действай ;).
После ще разкаже какво се е случило, очакваме продължението ;)...

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: a0dcae01d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че той те харесва, но мисли, че ти още не си решила какво точно искаш от него и нарочно го разиграваш и му правиш спънки, и това го ядосва. Затова и изчаква по-дълго преди да ти се обади. От една страна демонстрира, че няма намерение да тича подир теб като кученце, от друга страна се надява нещо да се получи и периодично опипва почвата. Не всеки мъж винаги е склонен да атакува постоянно възлюбената си. Ако много са го разигравали в предишни ситуации и той приема отхвърлянето по-емоционално, тогава в него се активира елемента достойнство. По-точно той вътрешно се страхува, че ще го отблъснеш и иска да не ти даде тази възможност.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 99c70bef34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Права си, разсъжденията ти са доста добри. Не трябва ти да го търсиш или да му се хвърляш на врата, ако някой иска да е с теб се вижда ясно, нищо не може да го спре.
Мисля че това момче не е много адекватно, дори да не си пада кой знае колко по теб все пак сте излизали 3 пъти, а той все още не те е целунал. Също така странен факт е, че те търси от дъжд на вятър и е не е много открит. Когато общуваш с някой чрез чат е по-лесно да споделяш, тъй като не познаваш човека отсреща и не се притесняваш от реакцията му.
Моя съвет е да не се занимаваш с него или да си имаш едно на ум.
Старайте се да намалите чатовете в сайта и смс-ите. Вече се познавате можете да се виждате винаги, използвайте ги за да си уговоряте срещи. Няма как да пресъздадете емоции, жестове, мимики, да правите нещо заедно, ако ще да е да седите на някоя пейка.
Пожелавам ти успех и не забравяй, че е пълно с мъже, ако този не става не се задоволявай с по-малко, ще намериш правилния.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: e597bf84c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Отговорът е елементарен - защото има още 3-4, като теб, с които си "пробва" късмета.

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 64f04ea912
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Уф тия сайтове, струва ми се, че си играе с теб. И аз разбирам ако някой те харесва и иска да бъде с теб - просто го кажи и направи! Но не, мъжете играят своите игри - пращат ти мечета и сърчица по нета, а иначе не искат просто да ти се обадят, да те поканят на среща...
Моят съвет е - приложи му същата тактика, не му обръщай толкова внимание и виж какво ще стане. Не хуквай всеки път щом се появи на хоризонта, намери си и други хора с които да си пишеш и да се срещаш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 9af5138a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мило момиче, и аз съм минала по твоя път - да се чудя защо като даден човек уж ме харесва, не ме търси по-често. Мисля, че на всеки му се е случвало поне веднъж нещо подобно. Със сигурност твоите разбирания не са "остарели", тук не става дума за мода, а за искрено показване на интерес.
Вариантите за мен са два: 1. човекът не изпитва достатъчно силен интерес към теб (кофти, но напълно възможно); може да се среща и с други момичета и все още да избира.
2. спада към по-плашливия тип мъже, които се нуждаят от окуражаване, за да предприемат следващи стъпки.
Един практичен съвет - разменете скайп, защо комуникацията ви е останала само в рамките на сайта и чрез смс-и. В скайп ще можете да водите по-дълги разговори, да си пишете по-често, някои неща се казват по-лесно там... а също ще можеш и да разбереш доколко е зает вечерите (ако всяка вечер е навън, сигурно излиза и с други и няма много време за теб).

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: cba0202512
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Прилича ми на лог-файл или на комуникационен протокол между два компютъра. Не сте се договорили още за битрейта и за фреймуърка :)
Ако и двамата се правите на интересни - нищо няма да излезе! От което ще стигнете до гениалния извод, че следващия път (следващата свалка) не трябва да се правите на толкова интересни.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 4f1a90bdcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изпуска нервите от филмарки :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8e3c5908d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От АВТОРКАТА

Здравейте на всички, благодаря, че отделихте време, за да споделите вашите мнения по въпроса. :)
Вчера си писахме отново в сайта, изкушавах се да го попитам съвсем директно- какво очаква той от мен- секс или и нещо повече, харесва ли ме изобщо или не? Неизвестността по отношение на това ми пречи и някак ме спира да бъда съвсем открита с него и както прочетох по горе- да се правя на "интересна". Не го попитах, затова реших да пробвам друга тактика, може да ви се стори малко по детски.
Започнахме разговор за разни гимнастики (секс), кой къде ги предпочита, какви видове и т. н. Уж всичко беше на шега, поне от моя страна. До момента, в който подметнах, че трябва да определим дата и час за една такава гимнастика. А той, който по негови думи напоследък е все зает, че се занимавал с отварянето на някакво заведение и нямал време да се видим, веднага започна да мисли кога съм свободна, кога той ще може. Думите му направо ме шокираха- " вечерите съм зает, уикенда също, какво ще кажеш за другата седмица вторник или четвъртък вечерта"??
За жалост веднага ми стана ясно какво всъщност е целял- да стана една от приятелките му за секс.
Поправете ме, ако греша, но ако съм му харесала дотолкова, че да иска да има нещо повече с мен, щеше да намира време да се видим дори за 1 час, да ми се обажда по тел дори и само да попита как съм. А пък то... намира време само като споменах за "гимнастики"....

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: e945dd3cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, мила. Твоят нов приятел явно е изчаквал да види дали ти няма да направиш първата крачка и съм убедена, че му липсваш през дните, в които не се чувате, виждате и пишете. Аз предпочитам прегръдката, право е момчето. Но ти няма как да разбереш дали иска нещо повече на този етап, особено ако не го е показал по-явно, нали. Следващата ви среща може да е по-емоционална, но не се хаби, ако наистина не харесваш това момче толкова.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: cd6cdf5f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Еми да, щом вече си разбрала - имай си едно наум, те повечето от сайтовете това искат! Не му се води по акъла, не му обръщай внимание

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: bcfa11b796
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Авторке, стигнала си сама до правилния извод. Ако имаше нещо повече към теб, той щеше да остане шокиран от думите ти, а не ти. На това отгоре той е от "новото поколение мъже", което номер 1 и 2 са описали най-добре. Работят с разни "модерни трикове", не им се губи време да ухажват жена, щото може и тя да ги ухажва. Щял да ти омръзне, ако правил комплименти, щял да бъде под чехъл, ако често ти се обаждал...?? Абе нежни създания, лесно раними, в случай че жената им откаже секс от първия път. Затова и чакат тя сама да си го поиска, иначе как ще оправят си самочуствието, ако недай си Боже не им се получи. На мен лично от такива "мъже" ми се повръща. Никой не ми омръзвал за това, че ми прави комплименти и ми се обажда. Но сега е модерно жените да не се самоуважават и да се борят за мъжкото внимание. Така че наистина разбиранията ти са остарели. Надявам се, че ти не си "кавалер в женски род" (изглеждаш разумно по писаното) и няма да преминеш към модата. Подари му една розичка на тоя да го окуражиш за напред и не се занимавай повече.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: b9b947e915
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   до 11, автроката

мда, номер 6 излезе прав

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 9af5138a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Да, най-простото обяснение излезе най-вярно - нищо сериозно не си е търсил. Не се ядосвай, такива с лопата да ги ринеш.
Но си вземи поука занапред и бъди по-наблюдателна. Това, че един мъж е вечно зает вечер или през уикендите, никога не е добър знак (освен ако пък не е супер натоварен в работата/собствен бизнес)!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: d5d1b81f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   15, еми това ви е избора на младите - днес всички са такива и все по-такива ще стават...

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: e59a7db13f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ами то става ясно от написаното, че това търси.
Не се занимавай.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8d3a33bb9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От номер 1 до номер 14. Нямах предвид, че това са несериозни мъже. Имах предвид, че за да привлече вниманието един мъж на една жена, трябва да уважава себе си. Ти например, какво би предпочела, един скучен мъж без мнение да ти виси цял ден на главата, да ти е в краката постоянно? Някой, който като го питаш за мнението му за нещо, веднага се съгласява с теб и никога нищо не казва по никой въпрос? Твоето мнение е негово мнение. Ако наистина харесваш такива тип мъже и си излизала и имала връзки с тях, аз бих се изненадал.

Имах предвид, че мъжът трябва да прави комплименти, да търси жената в началото, но ако е постоянно залепен за нея, как той ще разбере дали тя държи на него? Няма ли и да омръзне и досади на жената, той така става скучен и вял. Господинът от историята изглежда просто е търсел секс, но има други които си имат собственото уважение и търсят нещо повече.

,,Добрите" момчета които седят като кученца за жените, почти никога не се обвързват с тях. Силно се съмнявам някоя жена да хареса такива типове мъже.

М21

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker