Връзка от разстояние - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка от разстояние
преди: 10 години, 24 дни, прочетена 1687 пъти
Той е от Румъния! Срещнах го на проект-той се влюби като глупак, аз не в началото. После обаче.. Вече 8 месеца сме заедно. Много го обичам, дадох му девствеността си, която ми беше скъпа. Аз съм на 19, той на 21. Виждаме се по веднъж, 2 пъти на месец за дни или седмица. Понкога е трудно, много даже. Аз съм лесно ранима. Още повече че след една тъпа раздяла станах много объркан и чувствителен човек. Той също ме обича и се старае. Аз имам голямо его, доста често се опитвам да изглеждам твърда, но понякога се получава обратното. Той ще преследва кариера, аз образование. Разстоянието е 350 км. Може да си намери работа тук по специалността с перфектния му английски, но не знам дали ще го направи. Понякога се караме много, понякога искам да се разделим, за да го накарам да ме иска още повече или да продължа напред. Но знам, че не искам това-искам с него! Допуснах го напук на себе си и се влюбих много. Той пътуваше по 700 км в двете посоки за да ме види. Сега и аз малко ходих до там, но не ми понася да съм със семейството му. Когато е у нас нашите се махат и сме сами. Сега обаче парите му свършиха и трябва да работи. И в двата случая нпочти не може да идва. Аз ще уча. Много го обичам, липсва ми, и когато той заговори за раздяла направо се съсипвам. Аз наистина искам много от него и му хленча за щяло и нещяло, но защото наистина го желая. Страх ни е да говорим за съвместно бъдеще, но аз го искам. Мисля, че и той така. Какво да правя като много се искаме? Аз наистина се чувствам страхотно с това момче. Как да планираме нещата, че да оцелеем докато можем да си позволим да сме на едно място? Завършил е бизнес администрация, адски умно момче... къде може да работи тук с английски за нормални пари?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 22 дни
hash: 54be10d02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е много сладка история! Връзките от разстояние са много гадно нещо. В момента и аз съм в такава връзка и момчето ми е от тук, но сме тинейджъри и доста трудно се виждаме заради парите... Като каза, че ще учиш към кой град си се насочила? Ако е някой от по-големите не вярвам, че ще е много трудно да се намери някаква работа за него. Надявам се съдбата да е с вас и че ще ви събере! :)

 
  ...
преди: 10 години, 21 дни
hash: a64efbf166
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трудно, много трудно. Има смисъл да продължите тази връзка, ако имате някакви намерения някой от двамата да се премести. Такива връзки продължават година-две, но след това? Хубаво помисли какво искаш и ще можеш ли да понесеш самото разстояние, което ви разделя.

 
  ...
преди: 10 години, 21 дни
hash: adf9cb37a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз имах такава връзка - бяхме заедно 3 години, почти всичко в живот ни беше общо - имахме супер здрава основа. Но той замина за САЩ да учи и работи. Бях готова да го чакам 4 години, докато се върне, но след 4-тия месец неофициално се разделихме. Самотата и депресията бяха ужасни, но след време се появи друг човек. Отново преоткрих любовта. Почти е невъзможно да се поддържа връзка само по скайп и тел. Но както при нас - така и при вас - доколко разбирам нямате общи планове. Това е единственото, което може да ви държи, за да преодолеете разстоянието. Ако не смятате в близките месеци да сте за постоянно в една държава - по-добре се разделете интелигентно - т. е останете "приятели", и всеки да продължи по пътя си. Току-виж съджата ви събрала отново :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 20 дни
hash: f2bb564ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Доста са сложни тези връзки и не са за всички хора.. :( Ако наистина се обичате и искате да сте заедно може и да успеете.. А мислила ли си ти да заминеш при него? Голяма стъпка е, но ако тепърва ще учиш висше и не си започнала още не пречи да опиташ.. Нивото на университетите им не е много по-лошо от нашето. :) Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 18 дни
hash: 3164a7c768
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами уж имаме общи планове. Работата, която се опитва да започна има клон и в България. Може да се премести след време. Абе не знам, ама много го обичам тва момче. Но каквато съм шматка, понякога се съмнявам в неговите чувства. И може да направя някоя глупост от егото и от спонтанност. Ще ми се да го бях срещнала по-натам в живота, когато щеше да не е табу да мислим за семейство заедно. Надявам се той да е избранника от съдбата, въпреки, че не мога да си представя първия да ми е последен. Винаги съм смятала, че съм дива и ще събера малко повече опит( не курва, просто повече опит-5,6) ..но този толкова ми е влязъл под кожата,че ме хваща страх. А в началото пък хич не го исках-странна работа е любовта. Не мога аз да замина, аз ще уча в СУ, знам, че университети им са ок, даже може и по-добри да са..но ни език знам, ни нищо. Той трябва да дойде, той е мъжа! :))
Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker