Кой от двамата да избера - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кой от двамата да избера
преди: 10 години, 13 дни, прочетена 3753 пъти
Здравейте,

Историята ми е дълга, но ще се опитам да я разкажа на кратко. Имах приятел, с който живях 8 години. Много се обичахме, живеехме добре, единствените проблеми, които имахме бяха неговата ревност и еврофутбола, който играеше. Сексуалният ни живот беше скучен (вината тук е моя, не исках да опитвам нови неща, някак си не ми беше хубаво, всичко беше въпрос на навик). Един летен ден срещнах момче, с което излизах в ученическите си години и нещата се случиха. Спахме заедно, след това започнахме да си пишем и чуваме и се влюбихме. Чувствата ни бяха взаимни. След 4 месеца страдание и плач се разделих с приятеля си. С другото момче продължихме да се чуваме и виждаме, той има сериозни намерения. С бившия ми приятел също не спряхме да се чуваме. Той постоянно звънеше и ме тормозеше психически искаше да се съберем отново, докато един ден не разбрах че си кореспондира с друго момиче и в същото време иска да се съберем отново. Казва че няма чувства към нея, а я нарича с мили думи. Аз съм много объркана. Незнам кой от двамата да избера. Незнам какво чувствам към бившия ми приятел - яд че има друга, някаква приятелска обич или любов. Той е от добро семейство, но не изпитвам удоволствие от секса с него. Ние за 4 месеца доста се отдалечихме и незнам дали ще можем да се сближим както преди. Казвам му че го обичам а незнам дали го чувствам. Чувствата ми към другото момче не са същите (в началото имаше огромна тръпка, сега пак се искаме но не е толкова силно). Много ми е приятно като си говорим, правим много неща заедно, имам нужда и желание да го чувам. Незнам към кого какво изпитвам. Дали към втория е моментно влюбване (виждаме се вече осем месеца) и това че секса ни върви. Дали още обичам бившия си приятел. Измъчва ме мисълта, че трябва да спя с него. Психически не съм готова и незнам дали ще мога да му дам това което той иска (и което без проблем мога да дам на другото момче). Казвам му че го обичам, но незнам дали го чувствам и ми е по-лесно да го кажа на другия. Как да разбера кой от двамата обичам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 12 дни
hash: 707ea5cc10
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Когото и да избереш след 2-3 месеца ще си намериш нов, после още един и т. н. Ти явно си от тези жени, на които един мъж никога не им стига. Историята ти потвърждава един мой принцип, който отдавна съм си изградил-момиче пусне ли ми на първа среща, директно я разкарвам.

 
  ...
преди: 10 години, 12 дни
hash: 6fa22b6732
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Каквото и да чувстваш и към двамата, зарежи бившия си напълно, защото явно нещо не му е наред, за да те тормози и в същото време да флиртува с други. Остани с това момче щом ти е добре с него.

Дали си лека или не знаеш какво искаш е друг въпрос, каква си е друга тема, но в тази ситуация ти казвам, че задължително трябва да изтриеш тея 8 години от паметта си и да продължиш с другото момче.
Успех.

 
  ...
преди: 10 години, 12 дни
hash: 8f40448fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Влюбването е като пясъчен часовник пълни сърцето изпразва главата после резултата е ужасен. Научи се да правиш разлика между любов и влюбване иначе цял живот ще сменяш мъже.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 12 дни
hash: 48566df275
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох, пак виждам инфантилизми (номер 1). Как пък реши, че момичето все ще си търси нови тръпки при положение, че 8 години е била с един...
А ти защо пускаш на момичетата още на 1ва среща, м? Май и ти си за разкарване по твоята логика.

 
  ...
преди: 10 години, 12 дни
hash: 3df7f70a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Първо трябва да си наясно със себе си, след това избирай!!! Какво очакваш? !? Останалите тук да ти кажем какво чувстваш или какво да направиш? !? Смешно е, стегни се

 
  ...


...
преди: 10 години, 12 дни
hash: dd0793acbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ще ти кажа само едно главно нещо, което ти е доказано. Ако имаш връзка и се появи друг човек (така да се каже второ момче) и ти да се чудиш и колебаеш кого да избереш, тогава избери втория. Това е защото, ако обичаш прекалено много първия и си сигурна, че искаш него, то тогава никога не би се замисляла за друг пък камоли да спиш с него или да го обичаш. Аз затова винаги избирам втория, ако съм била сигурна в чувствата си към първия, значи е нямало да има втори или поне е нямало да го позволя. Хубаво е, че второто момче се знаете от ученическите години, но доколкото разбрах вие сте били заедно, явно като деца или тийнове, но не спомена причината за вашата раздяла, ако е сериозна, значи пак така ще стане, ако е било нещо дребно, значи може и да се получи сега, ама щом пък веднъж сте се разделили, значи пак ще стане, но в случая не е добре да избираш и първия щом секса не ти харесва и още повече, че се занимава с друга. Той на теб ти казва, че няма чувства към нея, а на нея й се обяснява в любов, значи на нея казва, че ти си само бивша и не те иска вече, а в същото време ти казва и на теб, че те обича. В момента той изчаква, явно държи повече да теб, обаче другото момиче му е резерва в случай, че ти го зарежеш, той да си има някой до него. А може и да иска да покаже, че е харесван и че не само ти го харесваш. Според мен дори да се съберете, той пак ще си пише с онази, така че моя съвете 2рия да избереш.
Иначе към номер 1 искам да спомена, че той ти казва ти си му пуснала на първа среща и, че трябва да те разкара, обаче скъпи номер 1, авторката казва, че се познават от ученици, демек това не им е била първа среща, те се знаят кои са си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 12 дни
hash: 79d8444c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Цитат от женски форум - "Снощи плаках цяла нощ. Някой може ли да ми каже защо? "

Като оставим шегата настрана, в такива ситуации питаш или сърцето, или мозъка. Щом сърцето ти дава противоречиви сигнали, вземи един лист и напиши за всеки от тях в две колонки - какво харесваш и какво не харесваш.

 
  ...
преди: 10 години, 12 дни
hash: 5a6a2b6065
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Проблемът е колкото в теб, толкова и в този, с който си изкарала 8 години.
Проблемът в теб е че си мислиш че гроздето е кисело, особено когато настъпи рутината. Този от ученическите ти години не е виновен, тъй като за него си плячка, тоест момиче на чуждо момче и те има за трофей, но усеща че не те е спечелил напълно, за това мислиш че има сериозни намерения.
Вината на този, с който си била 8 години е че изобщо ти обръща внимание. На негово място трябва да те остави на мира и никога повече да не се интересува от теб. Звучи смешно това, че бил ревнив, при положение че ти му слагаш рога, разбираш ли това? Така че ако бях на негово място щях да си плюя в пазвата и щях да избягам с 200, пък ти ходи после си изневерявай и си запълвай празнотите с който и както поискаш.

 
  ...
преди: 10 години, 12 дни
hash: b289d758a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 1- взе ми думите от устата!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 12 дни
hash: 707ea5cc10
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към номер 4
Извинявай, ама да си излезеш ей така един ден, да срещнеш някого и да ти се "случат" нещата, звучи най-малкото несериозно. Да ти поумръзне и новият само след няколко месеца-също. И да много си прав/а, момиче което ми е пуснало на първа среща, спокойно може да ме разкара, изобщо не се сърдя:)

 
  ...

...
преди: 10 години, 12 дни
hash: f471b72030
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Номер 1 е много прав относно първата среща. За другото - определено с първия трябва да се разделиш окончателно по ред причини. Основната причина, разбира се, е, че вече никога нищо няма да е същото. Досега ако е ревнувал, то от тук нататък човека сигурно никога няма да спи спокойно, ако се съберете пак (тук номер 8 е много прав - чукаш се със стари познати на 1-ва среща и се оплакваш, че някой те ревнува?? ).
Секса не вървял и хем признаваш, че ти не си искала да пробваш нищо, хем не ти харесвал и затова не ти се правел. Как не ти харесва нещо, което сама не искаш даже да опиташ? Явно в секса разчиташ само на първоначалната тръпка от новия партньор и с никой няма да ти харесва, когато връзката стане на повече от година. Това е още една причина да оставиш стария си приятел поне да има шанса да прави хубав секс с някоя друга. Били сте заедно 8 години и до нищо по-сериозно не сте я докарали - това определено говори, че нещо много ви е куцало в отношенията. Аз съм в подобно положение (6 год. връзка) и осъзнавам, че щом за 6 години нищо не се случи, няма да се случи и за 12. Хубаво ще е и ти да се замислиш над това - за какво всъщност сте били заедно. От там идва и въпроса какво ще правите заедно, ако се съберете пак. Ще се гнусиш от секса и ще му казваш, че го обичаш, без да го мислиш? Дали ще ти харесва така?
А за новия - не се знае, времето ще покаже. Ние от къде да разберем дали го обичаш или е временна тръпка и най-вече дали той те обича?

 
  ...
преди: 10 години, 12 дни
hash: d62a495ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Абе номер 10 (1), тя го познава с ГОДИНИ! Не можеш ли да четеш и да вникваш в написаното!??

 
  ... горе^
преди: 10 години, 12 дни
hash: d62a495ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   И не само го познава, но и е ИЗЛИЗАЛА с него в ученическите годнини! Какви внезапни срещи, какви спонтанни ставания се привиждат на номер 10 (1) не е ясно... Само е ясно, че не може да чете или най-малкото не може да разбира написан текст!!!

 
  ...
преди: 10 години, 11 дни
hash: 34060e19ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Който седи на два стола - няма голям избор...

 
  ...
преди: 10 години, 11 дни
hash: d4990f99e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ако обичаш двама едновременно, избери втория, защото ако истински обичаше първия, нямаше да се влюбиш във втория :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 дни
hash: 59943311e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Винаги избирай втория (мой съвет лично), ако обичаше истински първия нямаше да се влюбиш във втория ! ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker