Когато сърчицето ти се пръсва от болка... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Когато сърчицето ти се пръсва от болка...
преди: 10 години, 26 дни, прочетена 1456 пъти
Случвало ли ви се е да обичате толкова много, че само като си помислите за даден човек и сърчицето ви да бие толкова лудо, че чак да боли!? Човека, който караше всичко в мен да се преобръща вече 8 месеца не е до мен... боли! Връзката ни беше нито толкова дълга, нито кратка.. 4 години. Минаха токова бързо..

Обичам го с цялто си сърце. Аз сама си тръгнах от него, поради факта, че след като се прибра от мисия нещата просто не вървяха.. и дойде момент в който чашата преля. Този човек не беше същия, беше инзервен, от устата му излизаха думи, които ме режеха с нож и просто.. си казах "НЕ МОГА"!!!
Но той пък не ми остана и длъжен, даже нямаше желание да говори с мен след.. седмица да кажем. Минаха няколко седмици и разбрах че даже си е намерил някаква малка кокона на 16, 17 годинки, с която си споделя времето. В този момент получиш най големия шок в живота си, та той е на 30 години, какво иска от 16 годишна, която тепърва ще си подрежда живота? !
След това се осъзна, обади ми се, примоли ми се, върнах се.. но всичко беше за кратко.. този човек не беше същия с когото се събуждах всяка сутрин и лягах всяка вечер. Беше друг, може би обичах спомена за стария човек, който беше.. не знам! Лошото е че продължавам да го обичам толкова зверски силно!!!! Чуваме се, споделила съм си чувствата към него, той също неговите към мен, и до там... не се взима нито решение, нито нищо!

Объркана съм, обичам го страаашно много. Боли, само като си помисля за него.. единственото, което изпитвам е безразличие към всичко, всички, ... чакам само момента в който ще ми се обади, пише или просто го срещна по пътя... Ужасно трудно ми е да преодолея тази болка... а знам, че той вече е друг... не е същия човек който обичах с цялото ми същество!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 24 дни
hash: 59f8e6cd53
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Тъжна история! .. Може би просто трябва да насочиш мислите си върху нещо друго, а не в това кога ще ти се обади или кога ще го видиш. Осъзнаваш, че не е същия, но въпреки това отново го обичаш, а не можеш да бъдеш с него... Или просто говорете след като сте си казали какво чувствате променето нещо в себе си, за да се разберете ако искате да сте заедно... Не знам само така може да се оправят нещата или ако не стане и така.. просто трябва да спреш някак си да мислиш за него. Примерно работи повече, излизай повече, макар и да не искаш.. Трябва да се разсейваш с нещо колкото и да ти е трудно, за да мислиш по-малко за него! ... И все пак ако и той чувстваше същото към теб, тази толкова голяма обич.. би трябвало той сам да поиска да промени нещо и да стане същия човек.. А също така и каква е причината да се промени толкова? Какво е станало на мисията? Пита ли го? !

 
  ...
преди: 10 години, 24 дни
hash: 48d29b3da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Бъди силна и имай достойнство! След като той се забавлява с други, а и отделно сте правили опити да се съберете, но не се получава, какво търсиш там? По-добре си тръгни с високо вдигната глава и не падай на колене пред връзка, която очевидно се е изчерпала. Всички знаем, че е трудно, но ако се връщаш и се тормозиш най-много да страдаш още повече!
Стискай зъби, всеки е минал по този път.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker