Ще успея ли да го забравя изобщо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще успея ли да го забравя изобщо?
преди: 10 години, 7 дни, прочетена 2340 пъти
Здравейте, пише ви една объркана жена на 25 години.
Преди години се влюбих много в един мъж, имахме кратка връзка, но се наложи да я прекратя, понеже той се срещаше още няколко жени. Толкова много го обичах, че нямаше секунда, в която да не мисля за него и да не го усещам. Надявах се да ме потърси, но с течение на времето разбрах, че няма смисъл и вероятно никога не е имал чувства към мен. Продължих живота си, излизах с други мъже, но тези чувства така и не угаснаха. Срещнах и правилния. Видях го с разума си, не само със сърцето си. Имаме връзка и се чувствам обичана, той също. Истината е, че не мога да се преборя с онзи спомен и онези чувства, вече много, много време... и не знам точно, какво да направя. Потискам ги, боря се с тях. Повтарям си, че не е правилно и че всичко ще мине. Сънувам го може да се каже всеки ден и чувствам пареща, пронизваща болка. После се чувствам отвратително, защото не мога да контролирам това, а съм намерила човека, с които мога да бъда до край и искам да съм с него, обичам го и нямам съмнения, че това е ТОЙ!!! Искам да съм щастлива и да се насладя на връзката си. Дали от рязкото отрязване на отношенията с онзи мъж и неизказаните неща, все още има болка и яд в мен? Все пак се опитах да му простя, мислено съм му пожелавала щастие и съм се надявала с това да успея да го пусна от милите, сънищата и сърцето си, но... вече години е така. Направо не мога да повярвам, че още продължава тази агония. Хора, това продължава вече много години.. Как да се справя?
П. С. Нямам нужда от обиди и нападки така, че нека пишат само хора, които са минали през нещо подобно, които в момента минават през това или такива, които могат да дадат някакъв смислен и разумен съвет! Благодаря ви ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 дни
hash: 66ebc4b90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "... Надявах се да ме потърси, но с течение на времето разбрах, че няма смисъл и вероятно никога не е имал чувства към мен... " - това е абсолютна глупост. Хората мълчат по различни причини. Аз вече половин година така мълча от непоносима болка и обида. Сигурно никога вече няма да проговоря на този човек.

 
  ...
преди: 10 години, 7 дни
hash: 7de384da4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,
И аз съм била в подобна ситуация, знам колко е гадно да искаш да забравиш някого, но постоянно мислиш за него, сънуваш го, чудиш се какво прави, какво се случва с него, дали още мисли за теб…да много ми е познато ? Но както и ти самата си написала, това е защото връзката ви е прекъснала неочаквано, останали са много неизказани неща, ти може би мислиш, че вината е в теб, че ти може да си казала или направила нещо, което да го е отдалечило от теб и затова постоянно мислиш за него. Сигурно има много въпроси, които те измъчват, но по-добре остави нещата такива каквито са, колкото повече се тормозиш и се опитваш да го забравиш толкова по-трудно е. Човекът явно си е такъв, непостоянен и дори да го питаш какво в станало, защо е спрял да те търси, най-много да те излъже и да ти наговори куп глупави оправдания. А ти искаш да знаеш истината, но от такива хора не очаквай да чуеш истината, те винаги ще лъжат, ще се оправдават, защото са си такива…не ти трябва да се занимаваш и да се тормозиш заради такива. Бъди благодарна, че е изчеснал от живота ти! И повярвай ми, след време наистина ще се радваш, че той си е тръгнал и че нямаш нищо общо с него. Понякога е по-добре човек да не знае истината, а твоя човек най-вероятно е имал връзка с друга и затова така си е тръгнал, без да ти дава обяснение. Ако беше мъж на място нямаше така да те остави, щеше поне да поговори с теб и да ти обясни какво се случва. Но всичко се връща и рано или късно всеки си получава заслуженото, така че остави нещата такива каквито са и ще видип, че когато най-малко очакваш ще спреш да мислиш за него :)
Ако мислиш повече за сегашната си връзка, много бързо ще забравиш миналата. Радвай се на човека с когото си сега, обичайте се и не позволявай на някакви хора от миналото да пречат на връзката ти и да те спират да бъдеш щастлива! :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 дни
hash: 9b08c2d729
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На 31 ли си или на 25 год.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 дни
hash: 0375218fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж лесно е да се каже - но просто следвай чувствата си.. Щом доста време е минало и не си забравила предишната си половинка, значи все още имаш чувства към него.. не е правилно от твоя страна да мислиш за друг, като имаш човек до себе си, но разбира се, ако можеше човек да потиска чувствата си щеше да е много по лесно. Мисля, че наистина е време да направиш избор - ако избереш бившия най вероятно ще останеш отхвърлена, поради факта, че той вече няма да изпитва нищо към теб, а и ще загубиш нещо изключително ценно (сегашния мъж )

 
  ...
преди: 10 години, 6 дни
hash: 88efd8bada
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вие жените като искате нещо от мъжете никога не казвате "искам това". Почвате да се чудите как да го накарате сам да си поиска. Защо не го потърсиш ти а той трябва да те търси? И аз искам някоя яка кака да дойде да ме потърси без да правя нищо.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 дни
hash: 31c13faf6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Сама знаеш, че не енормално да мислиш още за бившият, като за човек, който ще имаш. Най-вероятно той си има друга връзка, жена и семейство. Едва ли той се сеща по същият начин за тебе, а може даже да не иска и да си спомня за теб. Щом сте приключили, не го търси, така само се унижаваш, а и какво постигаш-вредиш на новата си връзка, вредиш на психичното си здраве и нормален ритъм на живот. Сама казваш, че са минали години, това не е ли достатъчна причина да хванеш живота си в ръце. Може да развалиш и сегашната си връзка, защото човека до теб скоро ще усети, че и мислено не си с него. Припомни си какво във предишната връзка не ти е провървяло, защо сте се разделили и гледай да не го правиш и в тази. Достатъчно си голяма, за да разбереш, че със спомени само не се живее. Така пропускаш други важни неща в живота си. Бившият ти няма да бъде с тебе повече, а ти не даваш и на сегашният да влезе в живота ти. Намери си твоят човек и си живейте щастливо. Какво се вълнуваш толкова, какъв е живота на бившите приятели и защо сте имали неизказани неща. Понякога човек среща по-добрата жена и тогава избира нея, не е нужно да стоят двама души и с години да си обясняват защо е имало неразбирателство между тях. Всеки търси по-доброто за себе си. Търси го и ти.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 дни
hash: 31c13faf6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Избрал е по-добрата за него жена, вече не е с теб, а ти с години го преследваш, ами не е нормално. Потърси си някого, който ще е всичко за теб и се старай да не си толкова обсебваща, че мъжете много мразят такива жени.

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: f5bc900713
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторке, това се получава, защото вие жените имате навика да "прекратявате" връзките си от глезотия, суета или защото се е появил временно някой супер як пич, който с времето се оказва че не е толкова голям пич. След това се самонавивате, ама пусто сърце не се лъже така лесно, когато види готин човек го познава и не може да го забрави, това да лъжеш себе си е много кофти, както и да искаш всичко веднага, без усилия. Ти разбираш всичко това, защото ти се случва.

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: 198c23a5de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От Авторката: Здравейте, на първо време искам да благодаря на всеки, който е отделил време да ми отговори. Мъжът за когото говоря не е женен, няма си и сериозна приятелка в момента и аз не го преследвам по никакъв начин. В смисъл нямам му нито телефон, нито знам къде е в момента, а и профил няма в социалната мрежа, нямам информация, нито търся такава. Знам само, че е жив и здрав и е добре, и това от общи познати. Това всъщност ми стига. И не искам да се връщам при него, просто не знам как да спра сънищата с него и натрапчивите мисли. Намерила съм моят човек, бях го писала по-горе. А и предишният не ме е изоставил, аз го оставих, защото бяхме 3 или 4 на клона. Това е! Просто бяях чела някъде за кармични връзки и прекъсване на такива и се чудя, дали не се касае за нещо такова. Благодаря ви още веднъж все пак :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 дни
hash: 91a028d7db
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До Авторката: намери си смислени занимания, не се концентрирай толкова много върху връзките, изпълни времето си със занимания, които те радват и зареждат. Няма да усетиш кога и как си спряла да мислиш за този човек и истинската любов е дошла в живота ти. Познавам подобен случай, от токова свестни жени покрай себе си, които нарани, мъжът сега е с едно създание, което се влачеше по корем след него години и цялата компания знаеше кога и как му е правила свирки.... както и на приятелите му. Такава жена, която ще търпи безропотно всички изневери, фасони и грубости. Ти си знаеш дали искаш за себе си такава съдба. Според мен съжаляваш и ти липсва представата за това, което е могло да бъде, а не самата връзка; случва се когато отношенията не се били изживени и доразвити човек да идеализира, но си постави някакъв срок, след който да направиш съзнателно усилие да живееш в "тук и сега". Животът е кратък, не си пилей хубавите моменти в спомени по непреживяно.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b30bab86ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Има разни теми за прекъсване на кармични връзки, поразрови се из нета, въпреки, че не вярвам да е такава

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker