Той уби всичко в мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той уби всичко в мен
преди: 10 години, 1 час, прочетена 2901 пъти
Здравейте! Имам нужда да споделя своята история.

От 7 години сме заедно, нямаме брак, но имаме дете на 4 г.
Запознахме се и той много ме обикна, аз също до болка.
Всичко беше красиво, но в началото. С годините се промениха нещата. Исках да сме щастливи, да сме добре, просто да прекарваме малко време заедно. Роди ни се детето, помагаше ми. Но в последните години от работа вкъщи и не ни обръща внимание, не излиза, а сяда на лаптопа и играе игра. Отначало си траех, казвах временно е, ще му писне играта, но не... Ако не играе на компютъра, играе на телефона. Опитвах се да сме добре, да сме щастливи. От време на време излизаме, но сякаш да замаже положението, веднъж в месеца или седмица внимание за цяла година и пак игра... Работи и е отговорен, но изобщо всички грижи ли свършват, като изкараш пари. Когато видя някое дете в парка с баща си да го разхожда, много ме боли, усещам тежест. Той не се занимава, не излиза с детето си. Радва й се, но само малко. Аз преживях, че няма внимание за мен, но за. детето не мога. Спрях да мрънкам, не искам нищо и не говоря. Той започна да се държи добре, да прави изненади, да ме кани на кафе, да ни извежда. Не ме разбирайте погрешно не исках големи неща, само да прекарваме време заедно като семейство. Вече претръпнах това е било и друг път. Знам, че ако сега му обърна внимание, после пак ще е същото. Мисля, че искам да си дадем време, искам лятото да си отида в родния град малко. Не мога повече, поне да опитаме временно един без друг. Аз вече си ходих в моя град, за да си починем един от друг, защото само се сърдеше, че го питам дали ще стане по-рано от 12–1 вечерта от играта, или какво ще стане, ако не играе една вечер... Той през цялото време пак играеше, мислех, че нещо му досаждам и затова сяда да се разсейва. Но като ни нямаше, пак играеше.
Ще се радвам на мнения...
Благодаря, че прочетохте историята ми.

Една майка на 25.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 49 мин.
hash: b134082b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен просто си избързала да вържеш това момче с дете. Ти си била готова, може би, но той си е още момче - интересуват го глупости. И все пак не бързай да го оставяш, защото сте достатачно млади и двамата, за да се промените и озреете, а той да възмъжее. Поема отговорност, грижейки се за прехраната на семейството, в последно време е показал някаква промяна. Всяко семейство минава през трудни моменти. Погледни и към добрата му страна. Скоро детето ви ще е изгледано и ще имате повече време за себе си. Не очаквай освен това той сам да се сети. Мъжете искат да им се говори в прав текст, не са телепати и не разбират от невербални знаци като жените. Просто е решението - това което си написала му го кажи без излишни емоции и без да го обвиняваш. Осве това изглежда твоето момче обича да си е у дома, явно все пак му е добре с вас, стъпи на тази здрава основа!
Намери някой да ви гледа детето за събота и неделя и отдели време само за мъжа си, дай малко повече от себе си в леглото, ще ти върне 3 пъти повече извън него. Бъди търпелива и ще бъдеш възнаградена. Оцени това, което имаш, огледай се - навън е пълно с пияници, биячи и мърлячи, не изхвърляй това, което имаш, защото ще го оцениш, но няма да е вече твое, а баща на детето ти е само той.

 
  ...
преди: 10 години, 27 мин.
hash: adc13d2a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До номер 1:
Аз това, което съм. написала сме го говорили и винаги му казвам това, което мисля и винаги искам разговори. А относно леглото, аз давам дори много повече от него, дори аз съм по-активна всмисъл, сещам се по-често от него.
Освен това, искам да подчертая, забравих да напиша за детето.
Ние не сме правили планове, нито съм го връзвала. Просто забременях закъсня ми.. Година преди това той ми каза, че всичко би дал да има детенце. Въпреки това, като ми закъсняваше ми каза да не мисля, че иска да ме върже, иска дете, но ако аз не искамда реша.. Бях уплашена, но знаех, че просто това е моя подарък от живота, мечтаех за дъщеря. Ако трябваше да планувам, мисля, че и до днес не бих се навила да забременея... Все пак, благодаря за коментара :)

 
  ...
преди: 10 години, 23 мин.
hash: adc13d2a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Въпроса е друг, сякаш вече не искам вниманието му толкова години се молех. И по-скоро е обратното, той беше готов за дете, а аз не... И все пак, не мога да си представя живота без дъщеря си. Всъщност, осъзнавам, че той порасна много повече от мен. С детето научих много неща, но не се чувствам зряла както си трябва.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 47c5710d36
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Направи си герой и ти в играта =). Познавам семейства които играеха заедно. Играта писва ( пише ти го лично човек които се е отказал). Но ми взе около 2 години и не съм се отказал напълно ( просто я смених за такава която изисква много по малко време ). Не го ограничавай, все едно ти да запалиш цигара и той да те грабне и да я оставиш или каквото на теб ти харесва. И все пак н1 ти го е написал: подобре вкъщи отколкото да пие някаде.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 422f4a3795
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   А каква е играта? !

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e618c721d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Да, да, никога не е достатъчно.. Таткото, дето разхожда детето си в парка сигурно жена му ги издържа и тя пак мрънка. Не искала това, не искала онова, а всъщност иска всичко и то по много, ако ли не - следващия!, ама и той така.. Следователно - свършиха се мъжете, останаха само лигльовци, жалко, жалко...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f1b24de2de
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Игрите са като наркотиците, много лесно човек може да се зариби и после се иска воля, за да се откачиш. И аз преминах през това, но добре, че се осъзнах. Докато не го осъзнае и твоя мъж ще бъдете така.
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4d40367b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не, аз не искам всичко и по много. Исках само да сме щастливи и сплотени, това е истинско семейство- да имат хубави мигове.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 495cd16986
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе мъжа ти е едно непораснало дете, не трябва да се грижи за своето дете. Баща е все пак. Разбирам как се чувстваш, че е ужасно да се сравняваш с другите смесйтва и все ти да се изяждаш от болка, че той не се държи сериозно и отговорно. Добре поне, че пари изкарвал, че ако и ти висне в къщи като търтей ще е ужас. А не знам дали подхода с прибирането у вас е много удачен винаги, когато си притеснена и отчаяна. Дано не се опитва да те разкара от живота си, защото определено ще изпусне много. Той и сега изпуска. Сега трябва да играе с детето, да го учи, да му показва правилните неща и да се веселите, да сте щастливи с малкото в дома си. Не бягай от дома си. Обгрижвай семейството си и дано проблема в семейството и по-точно в тези игри не се окаже някъде по-дълбоко скрит. И поогледай се дали този твоя мъж си няма някакво откритие извън дома. ВЪзможно е да има друга връзка. Ако има ти ще разбереш най-вероятно, което пак не е оправдание да не се грижи за детето, а с теб да се държи като с предмет. Ако нещата не се оправят-млада си, взимай куфарите и детето и се махайте. Ама каквото и да решиш, детето ти е най-ценното в тоя живот. Ти си длъжна, дори да не вървят вкъщи нещата да осигуриш спокойна среда да това детенце.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e618c721d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   №9, и аз не искам всичко и по много! Искам само да съм цар и Бил Гейтс едновременно. Това е истинският живот - да властваш и да имаш много кинти.

Ама това че не съм направил нищо по въпроса това да стане, няма значение нали? Е, "опитвам се!" (по някакъв твърде неуместен начин, вероятно) да го постигна, но явно не е достатъчно. А и глупаците, от които се иска да ме изберат за техен цар и да ми подарят Майкрософт нещо пет пари не дават по въпроса! Съмнявам се дори дали са наясно какво се изисква и какво се очаква от тях! Отсвирили са ме отвсякъде!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker